Beste boiler met warmtepomp

Ontdek de beste boiler met warmtepomp voor uw huis met IZI Heat

Upgrade het verwarmingssysteem van je huis met de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor het produceren van sanitair warm water.

Bij IZI Heat bieden we de beste boiler met warmtepomptechnologie die voor binnenlucht gebruikt om warm water te leveren voor je dagelijkse behoeften.

Met ons deskundig advies en onze producten van hoge kwaliteit kunt u erop vertrouwen dat wij de perfecte oplossing voor uw huis bieden.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste boiler met warmtepomp
Beste boiler met warmtepomp

Ben je op zoek naar de beste boiler met warmtepomp? IZI Heat biedt de meest energiezuinige en kosteneffectieve oplossing voor sanitair warm water. Sluit hem aan op zonnepaneel voor nog meer besparingen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie.


Ontdek de beste boiler met warmtepomp en bespaar geld op energiekosten

Bij IZI Heat zijn we er trots op u kennis te laten maken met de meest efficiënte manier om warm water te verkrijgen: warmtepompboilers. Onze boilers gebruiken lucht voor binnen en innovatieve technologie om warm water te leveren, waardoor ze de meest kosteneffectieve, ecologische oplossing zijn voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik.

Uw oude gas- of elektrische boiler vervangen door onze warmtepompboiler betekent lagere energiekosten en een duurzamere manier om uw huis te verwarmen. En dat niet alleen, je kunt onze boilers ook aansluiten op je zonnepaneel, waardoor je huis nog milieuvriendelijker wordt. Bovendien zijn er overheidssubsidies beschikbaar en bieden we kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Dus waarom zou je IZI Heat niet kiezen voor de beste warmtepompboiler op de markt?

 • Bespaar geld op energiekosten met onze efficiënte technologie.
 • Sluit onze boilers aan op je zonnepaneel voor een nog duurzamere oplossing.
 • Profiteer van overheidssubsidies en seizoenskortingen.
 • Kies IZI Heat voor de beste warmtepompboilers op de markt.

Wil je meer weten over onze producten en prijzen? Laat je contactgegevens achter op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Doe mee met de warmtepomp revolutie met IZI Heat!

Beste boiler met warmtepomp

Beste boiler met warmtepomp: 6 redenen waarom het beter is voor het milieu

Welkom bij IZI Heat, waar we gespecialiseerd zijn in het verkopen en installeren van de beste boilers met warmtepompen op de markt. Onze warmtepompboilers zijn energiezuinig en milieuvriendelijk en bieden je de meest kosteneffectieve oplossing voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik. In dit artikel laten we je zien waarom onze warmtepompboilers beter zijn voor het milieu en waarom je IZI Heat zou moeten kiezen voor je volgende boilerinstallatie.

Lagere CO2-voetafdruk

Vergeleken met traditionele gas- of elektrische boilers, produceren warmtepompboilers minder CO2-uitstoot. Ze gebruiken elektrische energie om warmte-energie uit de lucht, grond of water te verplaatsen, waardoor ze veel minder schadelijk zijn voor het milieu. Door een warmtepompboiler te gebruiken, kunt u uw koolstofvoetafdruk verminderen en bijdragen aan een schonere, groenere toekomst.

Energiebesparing | beste boiler met warmtepomp

Warmtepompboilers zijn zeer efficiënt en gebruiken minder elektriciteit dan traditionele boilers. Ze kunnen worden aangesloten op je zonnepaneel om elektriciteit op te wekken, wat de energiekosten nog verder verlaagt. Bij IZI Heat bieden we verschillende warmtepompboilers, waaronder modellen van 100, 150, 200 en 300 liter, zodat je de beste maat kunt kiezen voor de behoeften van je huis.

Lager onderhoud

Warmtepompboilers zijn onderhoudsarm omdat ze minder mechanische onderdelen hebben die kapot kunnen gaan. Bij IZI Heat bieden we garanties op onze warmtepompboilers en onze ervaren technici kunnen je helpen met al je installatie- en onderhoudsbehoeften.

Lange levensduur | beste boiler met warmtepomp

Warmtepompboilers zijn ontworpen om langer mee te gaan dan traditionele boilers. Ze hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 15 jaar, wat aanzienlijk langer is dan de 10-jarige levensduur van een traditionele boiler. Door te investeren in een warmtepompboiler van IZI Heat bespaart u op de lange termijn geld.

Hoger comfort

Warmtepompboilers leveren warm water in je hele huis, zodat je altijd warm water hebt wanneer je het nodig hebt. Ze hebben ook geavanceerde functies zoals stil lopende motoren, zodat je niet gestoord wordt door harde geluiden als je warm water gebruikt.

Subsidies van de overheid

IZI Heat werkt samen met de overheid om onze klanten subsidies aan te bieden voor de aankoop en installatie van onze warmtepompboilers. U kunt geld besparen op uw energierekening en uw ecologische voetafdruk verkleinen door te kiezen voor onze warmtepompboilers.

Conclusie: beste boiler met warmtepomp

Kortom, kiezen voor de beste warmtepompboiler van IZI Heat is een slimme investering voor iedereen die geld wil besparen op energiekosten en tegelijkertijd zijn CO2-voetafdruk wil verkleinen. Onze warmtepompboilers zijn energiezuinig, onderhoudsarm en duurzaam, en bieden comfort en gemoedsrust voor u en uw gezin. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten, prijzen en overheidssubsidies.

 • Verlaag uw ecologische voetafdruk door over te stappen op een warmtepompboiler van IZI Heat
 • Bespaar geld op energiekosten door energie-efficiëntie en overheidssubsidies
 • Geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met weinig onderhoud en een lange levensduur
 • Bereik een hoger niveau van comfort en gemak in uw huis
 • Kies uit verschillende formaten om aan de behoeften van je huishouden te voldoen
 • Investeer in een schonere, groenere toekomst met IZI Heat’s beste boiler met warmtepomp.

Warmtepompboilers van IZI Heat | kosten, nadelen, voordelen van een warmtepompboiler: Ontdek de ultieme oplossing voor je verwarmingsbehoeften met de warmtepompboilers van IZI Heat. Profiteer van ongeëvenaarde efficiëntie en prestaties tegen een betaalbare prijs. Ontdek vandaag nog de voor- en nadelen van deze innovatieve technologie!
 
Boiler met ingebouwde warmtepompp: Op zoek naar een ultramoderne ketel met ingebouwde warmtepomp? Kijk dan niet verder dan IZI Heat! Profiteer van maximale efficiëntie en energiebesparing met onze geavanceerde technologie. Ervaar vandaag nog ongeëvenaard comfort en verlaag tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk!
 
Beste selectie van energie-efficiënte warmtepompboilers bij IZI Heat: Ben je op zoek naar een energiezuinige warmtepompboiler? Kijk dan niet verder dan IZI Heat! Onze selectie is ongeëvenaard en biedt je de beste technologie en prestaties voor een onverslaanbare prijs. Ervaar vandaag nog het verschil!
 
Boilers en warmtepompboilers | warm water boiler: IZI Heat biedt het beste in boilers en warmtepompboilers, voor een eindeloze voorraad warm water voor al je behoeften. Ontdek vandaag nog het ultieme comfort en rendement met onze geavanceerde technologie en superieure prestaties.
 
Warmtepompboiler geplaatst door IZI Heat: Krijg de ultieme oplossing voor je verwarmingsbehoeften met een warmtepompboiler geïnstalleerd door IZI Heat. Wij bieden ongeëvenaarde efficiëntie, topprestaties en betaalbare prijzen. Ervaar vandaag nog het ultieme comfort met IZI Heat!
Warmwater warmtepomp: Krijg het beste in warmwatertechnologie met een warmtepomp van IZI Heat. Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie, energiebesparing en topprestaties. Ontdek vandaag nog een nieuwe wereld van comfort en gemak met IZI Heat!
 
Beste IZI Heat warmtepompboilers met uitstekende prestatiecoëfficiënt: Op zoek naar een warmtepompboiler met een uitstekende prestatiecoëfficiënt? Zoek niet verder dan IZI Heat! Onze selectie is ongeëvenaard en biedt je de beste efficiëntie, prestaties en betaalbaarheid. Ervaar vandaag nog de ultieme warmwatertechnologie met IZI Heat!

Beste boiler met warmtepomp: 10 dingen die je moet weten voor de installatie

Bij IZI Heat geloven we dat het kiezen van de beste boiler met warmtepomp een belangrijke beslissing is voor elke huiseigenaar, omdat het de energiekosten aanzienlijk kan beïnvloeden en de uitstoot kan verminderen. Daarom hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met 10 dingen die je moet weten voordat je een warmtepompboiler installeert.

Energie-efficiëntie

Warmtepompboilers worden beschouwd als de meest energie-efficiënte manier om warm water te produceren, omdat ze hernieuwbare energiebronnen gebruiken om warmte van de lucht over te brengen naar het water voor je huis. Dit resulteert in energiebesparingen tot 60%, wat je maandelijkse energierekening aanzienlijk kan verlagen.

Milieuduurzaamheid

Door te kiezen voor een warmtepompboiler draagt u bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Omdat er een hernieuwbare energiebron wordt gebruikt, komen er geen giftige stoffen vrij in de lucht. Dit helpt om je huis milieuvriendelijker te maken.

Bereikbaarheid | Beste boiler met warmtepomp

De initiële investering voor de installatie van een warmtepompboiler kan iets hoger zijn dan een traditionele verwarmingsketel. De energiebesparingen en overheidssubsidies kunnen de kosten na verloop van tijd echter compenseren. Bovendien biedt IZI Heat seizoenskortingen om het betaalbaarder te maken voor huiseigenaren.

Compatibiliteit | Beste boiler met warmtepomp

Warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op verschillende verwarmingssystemen, waaronder vloerverwarming, radiatoren en handdoekradiatoren. Dit garandeert compatibiliteit met je bestaande verwarmingssysteem.

Duurzaamheid | Beste boiler met warmtepomp

IZI Heat levert warmtepompboilers die gebouwd zijn om lang mee te gaan, met een gepoedercoate roestvrijstalen buitenmantel die bestand is tegen corrosie en barre weersomstandigheden.

Geluidsniveau

Onze warmtepompboilers werken stil met minimale trillingen, waardoor een comfortabele omgeving voor u en uw gezin wordt gecreëerd.

Installatieprocedure

IZI Heat biedt professionele installatieservices om ervoor te zorgen dat je warmtepompboiler zo snel en efficiënt mogelijk wordt geïnstalleerd en werkt. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat je systeem correct en veilig wordt geïnstalleerd.

Onderhoud

Warmtepompboilers hebben minder onderhoud nodig dan traditionele boilers. IZI Heat biedt maandelijkse of jaarlijkse onderhoudsdiensten om de levensduur en optimale prestaties van uw warmtepompboiler te garanderen.

Solar compatibiliteit | beste boiler met warmtepomp

Je kunt je warmtepompboiler aansluiten op je zonnepanelen om de energie-efficiëntie te verhogen en het energieverbruik te verlagen. Onze warmtepompboilers worden geleverd met een intelligente regelaar die integreert met zonnepanelen om de prestaties van beide systemen te optimaliseren.

Premie of subsidie

Huiseigenaren komen in aanmerking voor een overheidspremie of -subsidie bij het installeren van een warmtepompboiler. Ons team bij IZI Heat helpt u graag bij het aanvragen en ontvangen van deze financiële steun.

 • Kies voor de meest energiezuinige warmwateroplossing met de warmtepompboilers van IZI Heat.
 • Verminder uw ecologische voetafdruk door te kiezen voor een warmtepompboiler.
 • Geniet het hele jaar door van energiebesparingen met de seizoensgebonden kortingsaanbiedingen van IZI Heat.
 • Vertrouw op de duurzame en corrosiebestendige warmtepompboilers van IZI Heat voor langdurige prestaties.
 • Profiteer van professionele installatieservices en maandelijkse of jaarlijkse onderhoudspakketten.
 • Profiteer van de optie voor compatibiliteit met zonne-energie om je energieverbruik te optimaliseren.
 • Laat IZI Heat je helpen bij het aanvragen van overheidssubsidies om het installatieproces betaalbaarder te maken.

Concluderend zijn wij van mening dat een warmtepompboiler een uitstekende investering is voor huiseigenaren die willen besparen op energiekosten en willen bijdragen aan een duurzaam milieu. Bij IZI Heat bieden we hoogwaardige, duurzame en efficiënte warmtepompboilers die worden ondersteund door onze uitstekende installatie- en onderhoudsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie over de beste warmwaterboilers.

Beste boiler met warmtepomp

Beste boiler met warmtepomp: 9 veelvoorkomende fouten om te vermijden bij gebruik

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de belangrijkste leverancier van energiezuinige warmtepompboilers in België zijn. Ons doel is om de beste boiler met warmtepomptechnologie aan te bieden die zowel rendabel als milieuvriendelijk is. Terwijl we onze producten blijven verbeteren, begrijpen we dat er veelgemaakte fouten zijn die mensen maken bij het gebruik van warmtepompboilers. In dit artikel bespreken we negen van deze fouten en hoe u ze kunt vermijden, zodat u de beste prestaties uit uw warmtepompboiler kunt halen.

Niet de juiste maat kiezen

Bij IZI Heat bieden we warmtepompboilers in verschillende maten, van 100 tot 300 liter. De juiste maat kiezen is cruciaal. Als je een klein formaat kiest, heb je misschien niet genoeg warm water. Als je een groot formaat kiest, verspil je misschien energie. We raden je aan onze experts te raadplegen of onderzoek te doen voordat je een warmtepompboiler koopt.

Niet rekening houden met je klimaat

Warmtepompboilers onttrekken warmte aan de lucht. Als je in een regio met zeer lage temperaturen woont, heb je misschien een grotere warmtepompboiler nodig om dit te compenseren. Omgekeerd, als je in een regio met zeer hoge temperaturen woont, kan de warmtepomp minder efficiënt zijn. Houd rekening met je klimaat voordat je een warmtepompboiler kiest.

De warmtepompboiler niet goed onderhouden | beste boiler met warmtepomp

Net als elk ander apparaat hebben warmtepompboilers regelmatig onderhoud nodig. Als je je warmtepompboiler niet goed onderhoudt, kan dit leiden tot prestatieproblemen en hogere energierekeningen. Bij IZI Heat bieden we onderhoudsdiensten aan en we raden je aan om je warmtepompboiler minstens één keer per jaar te laten onderhouden.

Het niet isoleren van je leidingen

Het isoleren van je leidingen helpt warmteverlies te verminderen en kan het rendement van je warmtepompboiler verbeteren. Bij IZI Heat kunnen we geïsoleerd leidingwerk installeren om de prestaties van je warmtepompboiler te optimaliseren.

Niet aansluiten op zonnepaneel

Warmtepompboilers zijn compatibel met zonnepanelen, en door je warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen kun je geld besparen op je energierekening. Wij raden u aan deze optie te overwegen en bieden ondersteuning om uw warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen.

Verouderde radiatoren gebruiken | Beste boiler met warmtepomp

Oude radiatoren kunnen minder efficiënt zijn en minder goed werken met warmtepompboilers. Het is belangrijk om uw radiatoren te updaten om de efficiëntie en prestaties van uw warmtepompboiler te maximaliseren.

Niet de juiste voeding gebruiken | Beste boiler met warmtepomp

Warmtepompboilers hebben een specifieke stroomvoorziening nodig. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste voeding voor uw warmtepompboiler hebt. Neem contact op met onze experts om de juiste voeding te bepalen en mogelijke problemen te voorkomen.

Geen timers of thermostaten gebruiken

Het gebruik van timers en thermostaten om de temperatuur te regelen kan helpen om de efficiëntie van uw warmtepompboiler te optimaliseren. We raden je aan deze functies te gebruiken om dure energierekeningen te voorkomen.

Niet profiteren van stimuleringsmaatregelen van de overheid

De overheid biedt stimulansen voor het gebruik van energiezuinige verwarmingssystemen zoals warmtepompboilers. IZI Heat kan je helpen bij het aanvragen van deze stimuleringsmaatregelen. Je kunt een premie of subsidie van de overheid krijgen, zodat je maximaal kunt profiteren van de voordelen van ons product.

Kortom, als u zich bewust bent van deze veelgemaakte fouten, kunt u potentiële problemen voorkomen en de prestaties en energie-efficiëntie van uw warmtepompboiler optimaliseren. Bij IZI Heat helpen we je graag om het maximale uit onze producten te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de beste boiler met warmtepomptechnologie die aan uw behoeften voldoet.

 • De juiste dimensionering van uw warmtepompboiler is cruciaal om prestatieproblemen en energieverspilling te voorkomen.
 • Regelmatig onderhoud van de warmtepompboiler is essentieel voor optimale prestaties en lagere energierekeningen
 • Zorg ervoor dat je stroomvoorziening overeenkomt met de vereisten van de verwarming om storingen te voorkomen
 • Gebruik geïsoleerde leidingen en zonnepanelen om energiekosten te besparen en de efficiëntie te verhogen.
 • Timers en thermostaten kunnen de warmteafgifte regelen, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd
 • Update oude radiatoren zodat ze efficiënt werken met warmtepompboilers
 • Profiteer van stimuleringsmaatregelen van de overheid om de voordelen te maximaliseren terwijl u de beste boiler met warmtepomptechnologie gebruikt.

7 Veelgestelde vragen over de beste boiler met warmtepomp: Ontdek de efficiëntie van IZI Heat

Als je op zoek bent naar een moderne en milieuvriendelijke oplossing om je huis te verwarmen en warm water te krijgen, heb je waarschijnlijk al gehoord over warmtepompboilers. IZI Heat is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van de beste warmtepompboilers op de markt. In dit artikel beantwoorden we een aantal van de meest gestelde vragen over warmtepompboilers en waarom IZI Heat het beste merk is om voor te kiezen.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een huishoudelijk warmwatersysteem dat een warmtepomp gebruikt om energie aan de lucht te onttrekken en deze over te dragen aan het water in de tank. Het is een energiezuinig en milieuvriendelijk alternatief voor conventionele gas- of elektrische boilers. Warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op zonnepaneel om hun prestaties te verbeteren en uw rekeningen te verlagen.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler circuleert koelmiddel door een compressor, een verdamper en een condensor. De compressor comprimeert het koelmiddel, dat verdampt en warmte absorbeert uit de lucht buiten of in huis. Het verwarmde koelmiddel wordt vervolgens naar de condensor gepompt, waar het zijn warmte afgeeft aan het water in de tank. Het afgekoelde koudemiddel gaat terug naar de compressor om een nieuwe cyclus te starten.

Wat zijn de voordelen van een warmtepompboiler? | beste boiler met warmtepomp

Warmtepompboilers hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele boilers. Ze zijn energiezuiniger en produceren tot 3 keer meer warmte dan de elektriciteit die ze verbruiken. Ze hebben ook een langere levensduur dan gas- of elektrische boilers en vereisen minder onderhoud. Bovendien produceren ze geen schadelijke uitstoot, wat bijdraagt aan een schoner milieu en een betere luchtkwaliteit.

Welke maat warmtepompboiler moet ik kiezen?

De grootte van een warmtepompboiler hangt af van het aantal mensen in het huishouden en hun behoefte aan warm water. IZI Heat biedt warmtepompboilers met een capaciteit van 100, 150, 200 of 300 liter, geschikt voor huishoudens van verschillende grootte. We kunnen je helpen de juiste maat te kiezen op basis van je specifieke behoeften.

Hoe duur is een warmtepompboiler?

De kosten van een warmtepompboiler variëren afhankelijk van de grootte, het merk en de functies. Op de lange termijn kan een warmtepompboiler je echter tot 75% besparen op je warm water rekeningen en kom je in aanmerking voor subsidies en belastingkredieten. Bij IZI Heat bieden we transparante prijsinformatie en kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen.

Waarom zou ik IZI Heat kiezen voor mijn warmtepompboiler? | Beste boiler met warmtepomp

IZI Heat is om verschillende redenen het beste merk voor warmtepompboilers. Ten eerste bieden we energie-efficiënte producten van hoge kwaliteit, gemaakt in België. Ten tweede bieden we deskundige installatie- en onderhoudsdiensten om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen. Ten slotte bieden we concurrerende prijzen en verschillende betalingsopties die passen bij jouw budget.

Hoe kan ik contact opnemen met IZI Heat voor meer informatie?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van de beste boiler met warmtepomp, aarzel dan niet om contact op te nemen met IZI Heat. Je vindt onze contactgegevens op onze website, waar je ook een offerte kunt aanvragen of een afspraak met ons team kunt inplannen. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je de juiste keuze te maken voor jouw woning.

Wat maakt de warmtepompboilers van IZI Heat tot de beste op de markt?

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest efficiënte en betrouwbare warmtepompboilers op de markt aanbieden. Onze boilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten in vergelijking met traditionele gas- of elektrische boilers. Bovendien zijn onze boilers milieuvriendelijk en kunnen ze worden aangesloten op je zonnepaneel voor nog meer efficiëntie. Tot slot zijn onze boilers gebouwd om lang mee te gaan, zodat je de meeste waarde voor je investering krijgt.

Hoe verhoudt de warmtepompboiler van IZI Heat zich tot een traditionele gas- of elektrische boiler?

Vergeleken met traditionele gas- of elektrische boilers zijn warmtepompboilers van IZI Heat een veel kosteneffectievere en milieuvriendelijkere oplossing voor het produceren van warm water voor huishoudelijk gebruik. Met een boiler van IZI Heat kunt u tot 70% besparen op uw energiekosten, terwijl uw ecologische voetafdruk kleiner wordt. Bovendien zijn onze boilers veel stiller dan traditionele boilers en vereisen ze minder onderhoud, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor iedereen die zijn verwarmingssysteem thuis wil upgraden.

Kan ik een premie of subsidie van de overheid krijgen voor het installeren van een warmtepompboiler van IZI Heat?

Ja, afhankelijk van uw locatie kunt u in aanmerking komen voor een premie of subsidie van uw lokale overheid voor het installeren van een IZI Heat warmtepompboiler. Deze stimuleringsmaatregelen zijn bedoeld om huiseigenaren aan te moedigen over te stappen op milieuvriendelijkere en efficiëntere verwarmingsoplossingen, en kunnen helpen de initiële kosten van het upgraden van je systeem te compenseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijke stimuleringsmaatregelen en hoe je hiervan kunt profiteren.


Ontdek waarom IZI Heat de beste keuze is voor uw warmtepompboiler behoeften

Bij IZI Heat zijn we toegewijd om huiseigenaren te voorzien van de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor sanitair warm water. Onze warmtepompboilers maken gebruik van lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te produceren voor gebruik in je hele huis. Deze methode is niet alleen milieuvriendelijker dan traditionele gas- of elektrische boilers, maar kan je op de lange termijn ook geld besparen op je energierekening.

Onze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten (100, 150, 200 en 300 liter), dus we hebben voor elk huishouden de perfecte oplossing. En voor wie zijn ecologische voetafdruk nog verder wil verkleinen, kunnen onze boilers worden aangesloten op zonnepaneel. Bovendien bieden we promotiekortingen tijdens seizoensuitverkopen en beurzen. Dus wend u tot het beste merk voor uw warmtepompboiler: IZI Heat.

 • Zeg maar dag tegen hoge energiekosten en hallo tegen milieuvriendelijkheid met de warmtepompboilers van IZI Heat.
 • Kies de perfecte maat voor je huishouden met onze boilers die verkrijgbaar zijn in 100, 150, 200 en 300 liter.
 • Bespaar meer geld en verminder je ecologische voetafdruk door onze boilers aan te sluiten op je zonnepaneel.
 • Mis onze promotiekortingen niet tijdens seizoensuitverkopen en beurzen.
 • Klaar om over te stappen? Laat je contactgegevens achter op deze pagina en we nemen contact met je op voor prijsinformatie.

Geïnteresseerd in de overstap naar de beste boiler met warmtepomp? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe IZI Heat een verschil kan maken voor uw huis en het milieu.

Beste boiler met warmtepomp