Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Beste bron voor informatie en gidsen over warmtepompboilers – IZI Heat

Als toonaangevende leverancier van energiezuinige warmtepompboilers is IZI Heat uw bron voor slim, groen wonen.

Met onze uitgebreide kennis van de nieuwste technologie kunnen wij u begeleiden naar het beste systeem voor uw huis of bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Op zoek naar prijzen, modellen en opties voor uw warmtepompboiler?

Vraag het de experts van IZI Heat.

Ons team van specialisten staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor jouw energiebehoeften, of je nu op zoek bent naar een systeem om je huis of je bedrijf van energie te voorzien.

Vul vandaag nog ons eenvoudige contactformulier in en laat ons je op weg helpen naar een mooiere, duurzamere toekomst.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat
Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Ben je op zoek naar de beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen? Kijk dan niet verder dan IZI Heat! Ons team van experts voorziet je van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over je warmwaterboiler. Van installatie tot onderhoud, bij ons ben je aan het juiste adres. Vertrouw op het beste merk voor energiezuinige oplossingen – IZI Heat. Neem nu contact met ons op voor informatie over prijzen en meer.


Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen – IZI Heat

Heb je genoeg van inefficiënte verwarmingssystemen en torenhoge energierekeningen? Kijk dan niet verder dan IZI Heat voor de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt. Wij zijn gevestigd in België en zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van warmtepompboilers van 100, 150, 200 of 300 liter om je huis van warm water te voorzien. Onze oplossing is niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk, waardoor het de perfecte vervanging is voor je gas- of oude elektrische boiler.

Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, zoals uw douche, badkamer, keuken en nog veel meer. We bieden zelfs de optie om uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen. Plus, met de mogelijkheid om subsidie te krijgen van de overheid en seizoensgebonden kortingen tijdens beurzen, is er geen reden om niet over te stappen op het beste merk in de stad – IZI Heat.

 • Bespaar geld op energiekosten met onze meest energie-efficiënte warmtepompboilers
 • Draag je steentje bij aan het milieu met een ecologische oplossing voor sanitair warm water
 • Geniet van kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen
 • Ontvang subsidie van de overheid voor een nog kosteneffectievere optie

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor prijsinformatie en sluit u aan bij de vele tevreden klanten die al de overstap naar IZI Heat hebben gemaakt.

Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat: 7 Milieuvoordelen

Welkom bij IZI Heat, de toonaangevende leverancier van energiezuinige warmtepompboilers in België. Met meer dan tien jaar ervaring hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van betrouwbare, milieuvriendelijke en kosteneffectieve verwarmingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. In dit artikel belichten we de zeven belangrijkste milieuvoordelen van onze warmtepompboilers.

Lagere koolstofuitstoot

Het belangrijkste milieuvoordeel van de overstap naar een warmtepompboiler is de vermindering van de CO2-uitstoot. Door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen produceren de warmtepompboilers van IZI Heat een minimale uitstoot van broeikasgassen. Dit maakt ze een veel milieuvriendelijker alternatief voor traditionele ketels op fossiele brandstoffen, die aanzienlijk kunnen bijdragen aan klimaatverandering.

Lager energieverbruik

Een ander voordeel van warmtepompboilers is hun lagere energieverbruik in vergelijking met traditionele boilers. Een warmtepompboiler maakt gebruik van lucht voor binnen en een warmtepomp om warmte-energie aan de omgeving te onttrekken, waardoor het energiezuiniger en kosteneffectiever is. Door over te stappen op een warmtepompboiler kunt u het energieverbruik van uw huishouden aanzienlijk verlagen, wat goed is voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Kostenbesparingen op lange termijn

Groen gaan met warmtepompboilers van IZI Heat heeft ook financiële voordelen. Hoewel de initiële installatiekosten hoger kunnen zijn dan die van traditionele boilers, zijn de kostenbesparingen op de lange termijn indrukwekkend. Warmtepompboilers hebben een veel langere levensduur dan traditionele boilersystemen en vereisen weinig onderhoud, wat zich vertaalt in kostenbesparingen op de lange termijn. Onze klanten hebben aanzienlijke besparingen gezien op hun verwarmingsrekeningen en hun investering binnen een paar jaar terugverdiend.

Compatibiliteit Solar Panel

Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om naadloos samen te werken met zonnepanelen. De energie van de zonnepanelen kan worden gebruikt om de warmtepompboiler van stroom te voorzien, waardoor een extra energiebron ontstaat die zowel hernieuwbaar als kosteneffectief is. Overschakelen op zonne-energie kan je ook helpen om je ecologische voetafdruk nog verder te verkleinen, waardoor het een ideale investering is voor milieubewuste huiseigenaren.

Subsidies van de overheid

Naast de kostenbesparingen op lange termijn kunnen huiseigenaren ook profiteren van overheidssubsidies wanneer ze overstappen op warmtepompboilers. De Belgische overheid biedt verschillende kortingen en subsidies aan om mensen aan te moedigen over te schakelen op hernieuwbare verwarmingssystemen zoals warmtepompboilers. Ons team kan je helpen bij het aanvragen van subsidies en je besparingspotentieel maximaliseren.

Veelzijdige toepassingen | Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Warmtepompboilers zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder verwarming en koeling. Ze kunnen worden geïnstalleerd als zelfstandige units of worden geïntegreerd in bestaande verwarmingssystemen. Ons assortiment warmtepompboilers is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten voor verschillende huishoudens, waardoor ze ideaal zijn voor residentieel en commercieel gebruik.

Duurzame toekomst | Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Overschakelen op milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen zoals warmtepompboilers is niet alleen gunstig voor individuele huishoudens of bedrijven. Het is een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst. Bij IZI Heat zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve en duurzame verwarmingsoplossingen die onze klanten helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een betere toekomst te creëren voor de komende generaties.

Concluderend kan de overstap naar een warmtepompboiler aanzienlijke milieuvoordelen opleveren, zoals een lagere CO2-uitstoot, een lager energieverbruik, kostenbesparingen op lange termijn, compatibiliteit met zonnepanelen, overheidssubsidies, veelzijdige toepassingen en een duurzame toekomst. Bij IZI Heat zetten we ons in om de beste bronnen voor warmtepompboiler informatie en gidsen te bieden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers op de markt.

 • Minder koolstofuitstoot en energieverbruik
 • Kostenbesparingen op lange termijn
 • Compatibel met zonnepaneel en overheidssubsidies
 • Veelzijdige toepassingen voor residentieel en commercieel gebruik
 • Duurzame verwarmingsoplossingen voor een betere toekomst.

Warmtepompboilers als groene energiebron: Verminder uw ecologische voetafdruk en creëer een groener milieu door te investeren in een warmtepompboiler van IZI Heat. Onze boilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren en kunnen worden aangesloten op zonnepanelen voor maximale energie-efficiëntie.

Beste IZI Warmtepompboilers met slimme technologie: Geniet van geavanceerde technologie en een hoog rendement bij de productie van warm water met de beste warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers hebben slimme bedieningsfuncties en kunnen worden bediend via smartphone of tablet, waardoor uw leven gemakkelijker en comfortabeler wordt.

De beste manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen met IZI Heat warmtepompboilers: Bespaar de planeet terwijl je thuis geniet van het warme water dat je nodig hebt door een warmtepompboiler van IZI Heat te installeren. Onze boilers bieden tot 75% energiebesparing in vergelijking met elektrische boilers en kunnen zichzelf in minder dan 5 jaar terugbetalen.

Beste milieuvriendelijke warmtepompboilers van IZI Heat: Op zoek naar een ecologische en rendabele oplossing voor de productie van sanitair warm water? Kijk dan niet verder dan de milieuvriendelijke warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers verbruiken tot 75% minder energie dan elektrische boilers, waardoor ze een slimme investering zijn voor een groenere toekomst.

Beste kostenbesparende oplossingen met IZI Heat warmtepompboilers: Bespaar geld op uw energierekening en geniet van kosteneffectieve productie van warm water voor huishoudelijk gebruik met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers bieden een snelle terugverdientijd van minder dan 5 jaar en kunnen worden gecombineerd met zonnepaneel voor nog meer besparingen.

Beste IZI Warmtepompboilers met regelbare temperatuur: Bereik de perfecte temperatuur voor je warm water met de beste warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers hebben instelbare temperatuurinstellingen en kunnen in de garage, berging of boiler worden geïnstalleerd voor handig, efficiënt gebruik.

Prijzen van warmtepompboilers: IZI Heat biedt concurrerende prijzen voor onze hoogwaardige warmtepompboilers. De kosten van een warmtepompboiler zijn afhankelijk van factoren zoals type, grootte en installatie, en we geven u graag prijsinformatie en verdere hulp.


Beste bron voor informatie en gidsen over warmtepompboilers – IZI Heat: 6 Installatiestappen

Bij IZI Heat, de beste bron voor informatie en gidsen over warmtepompboilers. Ons team is toegewijd om onze klanten te voorzien van de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor de productie van sanitair warm water. Met onze warmtepompboilers kunt u afscheid nemen van uw oude gas- of elektrische boiler en genieten van lagere energiekosten terwijl u uw ecologische voetafdruk verkleint. In dit artikel doorlopen we de 6 stappen voor het installeren van een warmtepompboiler.

De behoeften van uw huis beoordelen

Voordat je een warmtepompboiler aanschaft, is het essentieel om de warmwaterbehoefte van je huis te beoordelen. Ons team staat klaar om u door dit proces te begeleiden en een geschikte warmtepompboiler voor uw huis te kiezen.

Het juiste model kiezen

Wij bieden warmtepompboilers in de maten 100, 150, 200 en 300 liter. Onze modellen zijn ontworpen voor elk budget en we bieden kortingen tijdens seizoensuitverkopen of beurzen. We bieden ook een premie of subsidie van de overheid, waardoor onze warmtepompboilers een betaalbare en slimme investering voor uw huis zijn.

Voorbereiding voor installatie

Ons team maakt een afspraak om uw warmtepompboiler te installeren. Zorg er vóór de installatie voor dat de ruimte schoon, goed geventileerd en toegankelijk is.

Warmtepompboiler installeren

Ons professionele team zorgt ervoor dat de installatie van uw warmtepompboiler snel en soepel verloopt. We sluiten de warmtepompboiler aan op uw zonnepanelen om de energie-efficiëntie te maximaliseren en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Testen en onderhoud

Voordat we vertrekken, testen we de warmtepompboiler om er zeker van te zijn dat deze correct functioneert. We geven ook advies en instructies over hoe u uw warmtepompboiler moet onderhouden om optimale prestaties en een langere levensduur te garanderen.

Genieten van je nieuwe warmtepompboiler

Met uw nieuwe warmtepompboiler geniet u van lagere energiekosten, een groener huis en betere prestaties op het gebied van warm water. We zetten ons in voor een uitstekende klantenservice en ons team staat voor je klaar om al je vragen of problemen op te lossen.

 • Neem afscheid van oude gas- of elektrische boilers: Onze warmtepompboilers zijn de meest energiezuinige en kosteneffectieve oplossingen voor uw warmwaterbehoeften.
 • Geniet van lagere energiekosten en verlaag uw ecologische voetafdruk: Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om je huis van warm water te voorzien, waardoor ze milieuvriendelijk en budgetvriendelijk zijn.
 • Kies uit verschillende maten en modellen: We bieden warmtepompboilers met een inhoud van 100, 150, 200 en 300 liter, voor elk budget.
 • Profiteer van kortingen en subsidies: We bieden kortingen tijdens seizoensuitverkopen of beurzen en een premie of subsidie van de overheid.
 • Professionele installatie en onderhoud:Ons team van professionals zorgt ervoor dat de installatie van je warmtepompboiler snel en soepel verloopt. We bieden ook begeleiding en instructies voor het onderhoud van uw warmtepompboiler om optimale prestaties en een langere levensduur te garanderen.
 • Uitstekende klantenservice: Ons team staat klaar om al uw vragen en problemen te behandelen, zodat u met een gerust hart van uw nieuwe warmtepompboiler kunt genieten.

Kies IZI Heat voor de beste bron van informatie en gidsen over warmtepompboilers. Ons team zet zich in om u te voorzien van de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor uw warmwaterbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en geniet van de voordelen van een warmtepompboiler.

Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat: 8 Manieren om te besparen op energiekosten

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest energiezuinige oplossingen bieden voor uw warmwaterbehoeften. Onze warmtepompboilers leveren warm water voor uw huis en zijn de meest kosteneffectieve en ecologische optie voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik. Wij geloven niet alleen in het leveren van de beste producten, maar ook in de opleiding en begeleiding bij het maken van geïnformeerde keuzes over hoe je ze gebruikt. In dit artikel geven we je 8 manieren om te besparen op energiekosten met onze warmtepompboilers.

Vervang je gas- of oude elektrische boiler

Met onze warmtepompboilers daalt je energiekost onmiddellijk. Als je overstapt op onze boilers, zie je je energierekening aanzienlijk dalen.

Warmtepomptechnologie

Onze warmtepomptechnologie is ongeëvenaard. We gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw (douche, badkamer, keuken en meer). Je kunt de warmtepompboiler aansluiten op je zonnepanelen, waardoor het een nog ecologischere optie wordt.

Premies en subsidies

Je kunt een premie of subsidie van de overheid krijgen als je overstapt op onze warmtepompboiler. Dit zal je energiekosten nog verder verlagen en het een meer betaalbare optie maken.

Kortingen | Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

We bieden kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Dit is een geweldige kans om onze producten nog voordeliger te krijgen.

Energie-efficiëntie

Onze warmtepompboilers zijn ongelooflijk energiezuinig. Ze gebruiken minder energie om warm water te produceren, waardoor ze een milieuvriendelijkere optie zijn. Onze producten maken gebruik van energiebesparende technologie, waardoor je je warmwatervoorraad kunt gebruiken terwijl de kosten laag blijven.

Lagere koolstofvoetafdruk

Onze producten hebben een kleinere ecologische voetafdruk dan traditionele boilers. Door een van onze warmtepompboilers te installeren, draagt u bij aan de vermindering van broeikasgassen.

Duurzaam en betrouwbaar

Onze warmtepompboilers zijn robuust en duurzaam. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben zeer weinig onderhoud nodig. Door te investeren in een van onze producten, investeer je in de lange termijn.

Deskundigheid | Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Bij IZI Heat zijn we trots op onze expertise. We hebben een team van professionals met een schat aan kennis over onze producten, en ze staan altijd klaar om je te helpen met vragen of behoeften.

 • Verlaag de energiekosten aanzienlijk door uw gas- of oude elektrische boiler te vervangen door een warmtepompboiler van IZI Heat.
 • Onze warmtepomptechnologie is ongeëvenaard en maakt gebruik van energiebesparende technologie waardoor u uw warmwatervoorziening kunt gebruiken en toch de kosten laag kunt houden.
 • We bieden kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen.
 • Onze warmtepompboilers hebben een lagere CO2-voetafdruk dan traditionele boilers, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn.
 • U kunt een premie of subsidie van de overheid krijgen als u overstapt op onze warmtepompboiler, waardoor uw energiekosten verder dalen.
 • Onze boilers zijn duurzaam en betrouwbaar en bieden een langetermijnoplossing voor je warmwaterbehoeften.
 • Ons team van professionals bij IZI Heat heeft een schat aan kennis over onze producten en staat altijd klaar om te helpen.
 • Door een van onze warmtepompboilers te installeren, kunt u bijdragen aan de vermindering van broeikasgassen en het milieu beschermen.

Bij IZI Heat geloven we dat minder energiekosten meer besparingen voor jou betekenen. Door over te stappen op een van onze warmtepompboilers zult u niet alleen een aanzienlijke verlaging van uw energierekening ervaren, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de vermindering van broeikasgassen. Profiteer van onze expertise en begeleiding en stap vandaag nog over op een meer ecologische en kosteneffectieve optie.


Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen – IZI Heat

Bij IZI Heat geloven we in het leveren van de meest efficiënte, kosteneffectieve en ecologische oplossingen voor de warm water behoeften van je huis. Onze warmtepompboilers zijn de beste op de markt. Ze geven je warm water voor je douche, bad en keuken terwijl ze de energiekosten verlagen en de uitstoot van broeikasgassen minimaliseren. We begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze producten en diensten, en we zijn er om je te voorzien van diepgaande informatie en begeleiding. Hier zijn zeven veelgestelde vragen om u te helpen beter te begrijpen hoe onze warmtepompboilers werken en hoe ze uw huis van voordeel kunnen zijn.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een type warmwatertoestel dat gebruik maakt van een warmtepomp om warmte van de lucht over te brengen in het water. Het is een energiezuinige manier om water voor je huis te verwarmen, omdat er minder energie voor nodig is dan voor traditionele boilers.

Hoe werkt een warmtepompboiler? | Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Een warmtepompboiler gebruikt een koelmiddel om warmte uit de lucht te absorberen. Het koelmiddel wordt vervolgens samengeperst, waardoor de temperatuur stijgt en de warmte aan het water wordt afgegeven. Het verwarmde water wordt opgeslagen in een tank voor gebruik in je huis.

Waarom kiezen voor een warmtepompboiler in plaats van een traditionele boiler? | Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat

Een warmtepompboiler is energiezuiniger dan een traditionele boiler omdat hij minder energie verbruikt om het water te verwarmen. Dit kan resulteren in lagere energierekeningen en minder uitstoot van broeikasgassen. Bovendien is een warmtepompboiler een milieuvriendelijkere oplossing voor de productie van warm water omdat hij kan worden aangesloten op zonnepaneel.

Hoeveel energie kan ik besparen met een warmtepompboiler?

Je kunt tot 75% op je energiekosten besparen door over te stappen op een warmtepompboiler. De exacte besparingen zijn afhankelijk van factoren zoals de grootte van je huis, je warmwaterverbruik en de efficiëntie van je oude systeem.

Kan ik mijn warmtepompboiler aansluiten op mijn zonnepanelen?

Ja, u kunt uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen. Dit zal je energiekosten verder verlagen en de ecologische voordelen van je warmwatersysteem vergroten.

Is er financiële steun beschikbaar voor de aanschaf van een warmtepompboiler?

Ja, u kunt een subsidie of premie van de overheid krijgen voor de aanschaf van een warmtepompboiler. Daarnaast bieden we kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen.

Wat maakt IZI Heat het beste merk voor warmtepompboilers?

IZI Heat is gevestigd in België en heeft jarenlange ervaring in het verkopen en installeren van warmtepompboilers. Wij bieden producten en diensten van topkwaliteit, uitstekende klantenservice en de meest uitgebreide informatie en richtlijnen om je te helpen de beste beslissingen te nemen voor jouw huis. Bij ons kun je er zeker van zijn dat je de beste warmtepompboiler krijgt voor jouw behoeften en budget.

Wat is een warmtepompboiler en hoe werkt deze?

Een warmtepompboiler is een verwarmingssysteem dat gebruik maakt van een warmtepomp om warmte uit de lucht of grond over te brengen voor verwarming en warm water. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht of grond en comprimeert en verwarmt deze warmte om warm water te produceren voor gebruik in uw huis. Deze technologie is zeer energie-efficiënt en kosteneffectief, waardoor het een ideale oplossing is voor zowel woningen als commerciële panden.

Zijn er stimuleringsmaatregelen of kortingen van de overheid beschikbaar voor het installeren van een warmtepompboiler?

Ja, er zijn overheidspremies en -kortingen beschikbaar voor huiseigenaren en bedrijven die energiezuinige verwarmingssystemen installeren, zoals warmtepompboilers. Deze subsidies en rabatten kunnen helpen om de installatiekosten te compenseren, waardoor het voor huiseigenaren en bedrijven betaalbaarder wordt om over te stappen op een milieuvriendelijkere en duurzamere verwarmingsoplossing.

Kan een warmtepompboiler worden aangesloten op zonnepanelen om nog meer energie te besparen?

Ja, een warmtepompboiler kan eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande zonnepanelensysteem, waardoor u nog minder afhankelijk wordt van niet-hernieuwbare energiebronnen. Door een warmtepompboiler te combineren met zonnepanelen kunt u warm water opwekken met alleen schone, hernieuwbare energie, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en een aanzienlijke vermindering van uw ecologische voetafdruk. Neem vandaag nog contact op met IZI Heat voor meer informatie over hoe onze warmtepompboilers geïntegreerd kunnen worden met uw zonnepanelensysteem.


Uw Ultieme Gids voor Warmtepompboilers – Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen – IZI Heat.

Bij IZI Heat geloven we dat kennis macht is en dat informatie de sleutel is tot het maken van goede beslissingen. Daarom hebben we het onze missie gemaakt om de beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen te worden. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste warmtepompboiler een ontmoedigende taak kan zijn, maar met onze expertise en begeleiding kunt u een weloverwogen beslissing nemen die u geld en energie bespaart en helpt de planeet te redden.

We hebben een breed assortiment warmtepompboilers, waaronder modellen van 100, 150, 200 en 300 liter die aan elke verwarmingsbehoefte voldoen. Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, zoals douches, badkamers, keukens en meer. Door uw gasboiler of oude elektrische boiler te vervangen door onze warmtepompboilers, geniet u van lagere energiekosten, maximale efficiëntie en de meest kosteneffectieve, ecologische oplossing voor de productie van sanitair warm water. U kunt onze warmtepompboilers ook aansluiten op uw zonnepanelen om nog meer te besparen.

 • Onze warmtepompboilers zijn de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke optie voor het verwarmen van water.
 • Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een betaalbare prijs.
 • We bieden subsidies en kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen om onze producten nog toegankelijker te maken voor onze klanten.
 • We zijn er trots op dat we al onze klanten een uitstekende klantenservice en ondersteuning na verkoop kunnen bieden.

Wilt u meer weten over onze warmtepompboilers of een bestelling plaatsen? Laat je contactgegevens achter op deze pagina en ons vriendelijke en deskundige team neemt snel contact met je op. Vertrouw op ons en wij begeleiden je bij elke stap op weg naar een meer rendabele, energie-efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

Beste bron voor warmtepompboiler informatie en gidsen- IZI Heat