Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI warmtepompboilers

Op zoek naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor je waterverwarmingsbehoeften?

Kijk dan niet verder dan de warmtepompboilers van IZI Heat die warm water voor je huis leveren met behulp van lucht voor binnen en een warmtepomp.

Stap over van je gas- of oude elektrische boiler om te besparen op energiekosten en een positieve invloed op het milieu te hebben.

Met verschillende maten en de optie om aan te sluiten op uw zonnepanelen, zijn onze warmtepompboilers de meest efficiënte manier om warm water voor huishoudelijk gebruik te produceren.

Neem nu contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers op de markt en vul ons formulier in voor deskundig advies over onze modellen en opties.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers
Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Welkom bij IZI Heat, waar we de beste energiebesparende oplossing voor warm water bieden met onze warmtepompboilers. We zijn er trots op dat we de meest efficiënte en milieuvriendelijke warmwaterboilers op de markt verkopen en installeren. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om energiekosten te verlagen en tegelijkertijd een overvloedige voorraad warm water te leveren voor gebruik in je huis. Ze zijn de perfecte vervanging voor je oude gas- of elektrische boiler.

Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om water te verwarmen, wat een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing is. Je kunt je warmtepompboiler zelfs aansluiten op je zonnepanelen, waardoor hij nog energiezuiniger wordt. Onze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 100 tot 300 liter, zodat je gemakkelijk een model kunt kiezen dat het beste bij je behoeften past. Bovendien bieden overheden subsidies en kortingen tijdens seizoensuitverkopen en beurzen, dus neem zeker contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers.

 • Verlaag je energiekosten en geniet van warm water in je hele huis
 • Beste oplossing voor milieuvriendelijke, energiebesparende warmwaterproductie
 • Meerdere maten beschikbaar om aan je individuele behoeften te voldoen
 • Eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande zonnepaneel
 • Overheidssubsidies en seizoenskortingen beschikbaar

Wilt u meer weten over IZI Heat en onze warmtepompboilers? Laat je contactgegevens achter op deze pagina en ons team neemt snel contact met je op.

Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers: 6 kenmerken waar je dol op zult zijn

Wij, bij IZI Heat, geloven erin om onze klanten de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor hun huis te bieden. Daarom bieden wij de beste warmwaterboilers op de markt – onze warmtepompboilers. Deze boilers zijn perfect als je je oude elektrische of gasketel wilt vervangen en op de lange termijn wilt besparen op energiekosten. Hier zijn zes kenmerken van onze warmtepompboilers waar je dol op zult zijn:

Energiezuinig

Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om water te verwarmen. Dit betekent dat ze minder energie verbruiken dan traditionele boilers, waardoor je geld bespaart op je energierekening en je ecologische voetafdruk verkleint. Bovendien kun je onze boilers aansluiten op je zonnepaneel om ze nog energiezuiniger te maken.

Verschillende maten beschikbaar

We bieden warmtepompboilers in verschillende maten – 100, 150, 200 of 300 liter – om te voldoen aan de behoeften van uw huishouden. Dus of je nu alleen woont of een groot gezin hebt, we hebben een boiler die warm water kan leveren voor al je behoeften.

Gemakkelijk te installeren en te gebruiken

Onze warmtepompboilers zijn eenvoudig te installeren en ons team kan dit snel voor u doen. Eenmaal geïnstalleerd is de boiler gebruiksvriendelijk en kun je hem bedienen met een touchscreen voor optimaal gemak.

Stille werking

Onze warmtepompboilers hebben een laag geluidsniveau, waardoor ze ideaal zijn als je een klein appartement hebt of als je niet gestoord wilt worden door het geluid van de boiler.

Subsidies van de overheid beschikbaar | Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Je kunt nog meer besparen op de kosten van onze warmtepompboilers door gebruik te maken van overheidssubsidies of premies. Deze subsidies zijn beschikbaar in België en kunnen je helpen om de kosten van de boiler te compenseren.

Discounts beschikbaar

Wij bieden kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, zodat u de beste deal voor onze warmtepompboilers kunt krijgen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en we geven je graag onze beste aanbiedingen.

Kortom, met IZI Heat geniet je van de beste energiebesparende oplossing voor warm water met onze warmtepompboilers. Je bespaart niet alleen geld op je energierekening, maar je verkleint ook je ecologische voetafdruk en geniet van andere voordelen zoals overheidssubsidies en kortingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze beste warmwaterboilers in België en hoe jouw huishouden hiervan kan profiteren.

 • Energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor je huis
 • Meerdere maten beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van je huishouden
 • Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk
 • Lage geluidsniveaus zorgen voor een stille werking
 • Overheidssubsidies en -kortingen beschikbaar voor maximale besparingen
 • De beste warmwaterboilers in België – koop vandaag nog bij IZI Heat.
Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers
Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

IZI Heat de beste warmtepompboilers: Upgrade de waterverwarming van je huis met de energiezuinige warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers leveren 75% energiebesparing op in vergelijking met elektrische boilers en kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden zonder grote werkzaamheden. Onze boilers bieden ook slimme controlefuncties en een hoog rendement voor kosteneffectiviteit en eenvoudige controle.

Beste warmtepompboiler voor grote huishoudens: Voor grotere gezinnen of huizen met een hoge warmwatervraag biedt IZI Heat een serie warmtepompboilers met verschillende maten en capaciteiten. Onze boilers hebben een snelle hersteltijd en slimme regelfuncties voor optimale energie-efficiëntie. Bovendien kun je ze aansluiten op zonnepaneel voor een extra groene energieoplossing.

Beste energiezuinige warmtepompboilers: Bespaar op energiekosten en verminder je ecologische voetafdruk met de energiezuinige warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers bieden milieuvriendelijke en energiezuinige opties, met een snelle hersteltijd en tal van voordelen zoals betere EPB- en EPC-scores, een hogere woningwaarde en compatibiliteit met thermische zonnecollectoren.

Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water: Neem geen genoegen met inefficiënte oplossingen voor waterverwarming. Koop de warmtepompboilers van IZI Heat voor warmwateroplossingen die het hele jaar door energie besparen en slimme bediening via je smartphone of tablet bieden. IZI Heat biedt ook verschillende soorten warmtepompboilers met unieke voordelen en ontwerpen die passen bij jouw specifieke behoeften.

Beste klantbeoordelingen voor IZI warmtepompboilers: Sluit je aan bij duizenden tevreden klanten die de verwarming van hun huis hebben geüpgraded met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers hebben talloze voordelen, zoals compatibiliteit met condensatieboilers op gas of stookolie, thermische zonnecollectoren en fotovoltaïsche zonnepanelen, en ons snelle en eenvoudige installatieproces.

Beste warmtepompboilers | Gids: Op zoek naar de beste warmtepompboilers op de markt? Kijk dan niet verder dan IZI Heat. Onze boilers bieden kosteneffectieve en ecologische oplossingen voor de productie van warm water in huis. We bieden ook klantenondersteuning en deskundige begeleiding om de best mogelijke ervaring voor onze klanten te garanderen.

Beste warmtepompboilers voor lagere onderhoudskosten | INFO: Voorkom hoge onderhoudskosten met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze boilers zijn eenvoudig en snel te installeren zonder sloop- en snijwerkzaamheden, en hebben een terugverdientijd van gemiddeld minder dan 5 jaar. Bovendien zijn er subsidies en kortingen van de Vlaamse overheid beschikbaar voor warmtepompboilers. Neem contact op met IZI Heat voor meer informatie.


Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers: 9 installatietips

Op zoek naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor de warmwaterbehoefte van uw huis? Zoek niet verder, want IZI Heat is er om je te voorzien van de beste energiebesparende oplossing op de markt. Onze warmtepompboilers bieden warm water voor je huis, terwijl ze tegelijkertijd je energiekosten verlagen en bijdragen aan een duurzame toekomst. In dit artikel geven we je 9 installatietips om je te helpen de voordelen van je IZI Heat warmtepompboiler te maximaliseren.

Kies de juiste maat voor uw huis

Bij het kiezen van een warmtepompboiler is het belangrijk om de juiste maat te kiezen voor de warm water behoeften van je huis. Onze IZI Heat warmtepompboilers zijn er in vier maten: 100, 150, 200 en 300 liter. Door het juiste formaat te kiezen, zorg je ervoor dat aan je warmwaterbehoefte wordt voldaan terwijl de energieverspilling tot een minimum wordt beperkt.

Kies de beste locatie | Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Het kiezen van de juiste locatie voor uw warmtepompboiler is cruciaal voor optimale prestaties. Je moet ervoor zorgen dat de unit gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud en dat de locatie goed geventileerd is met een goede luchtcirculatie.

Gebruik binnenlucht voor de beste resultaten

Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen om warm water voor je huis te produceren. Door ervoor te zorgen dat de luchtkwaliteit optimaal is, wordt de efficiëntie van de warmtepompboiler gemaximaliseerd. We raden aan om ramen en deuren gesloten te houden tijdens de werking en om de luchtfilters regelmatig schoon te maken.

Aansluiting op zonnepaneel

Wilt u het energierendement van uw warmtepompboiler verder optimaliseren? Sluit hem aan op je zonnepaneel voor gratis energie van de zon. Onze IZI Heat warmtepompboilers zijn eenvoudig aan te sluiten op zonnepanelen, waardoor uw huis nog meer energie bespaart.

Voordeel over overheidssubsidies

Veel regeringen bieden subsidies voor huiseigenaren die kiezen voor energiezuinige technologieën zoals warmtepompboilers. Dit kan de installatiekosten aanzienlijk verlagen en op lange termijn besparingen op de energierekening opleveren.

Overweeg seizoensuitverkopen en -kortingen

Bij IZI Heat bieden we vaak seizoensuitverkopen en -kortingen om onze producten nog toegankelijker te maken voor huiseigenaren. Houd deze kansen in de gaten om nog meer te besparen op je installatiekosten.

Kies IZI Heat voor kwaliteit en betrouwbaarheid | Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Bij het kiezen van een warmtepompboiler is het belangrijk om een merk te kiezen dat u kunt vertrouwen. Bij IZI Heat zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en we bieden producten die ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan en optimale prestaties te leveren.

Trouw op ons team van experts

Ons team van experts is er om je bij elke stap te begeleiden, van het selecteren van het juiste product tot installatie en onderhoud. We hebben jarenlange ervaring in de sector en zetten ons in om onze klanten uitzonderlijke service te bieden.

Geniet van besparingen op lange termijn en een duurzame toekomst

Door te kiezen voor warmtepompboilers van IZI Heat geniet u niet alleen van directe besparingen op uw energierekeningen, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Onze producten zijn ontworpen om energieverspilling tegen te gaan en de impact op het milieu te minimaliseren, waardoor ze de ideale keuze zijn voor milieubewuste huiseigenaren.

 • Kies de juiste maat en locatie voor optimale prestaties.
 • Gebruik lucht voor binnen en sluit aan op zonnepaneel voor maximale energie-efficiëntie.
 • Profiteer van overheidssubsidies en seizoensuitverkopen om kosten te besparen.
 • Vertrouw op IZI Heat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Geniet van langetermijnbesparingen en een duurzame toekomst voor uw huis met warmtepompboilers van IZI Heat.

Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers: 5 Onderhoudstips

Bij IZI Heat zijn we er trots op de beste energiebesparende oplossing voor warm water te kunnen bieden met onze hoogwaardige warmtepompboilers. Onze producten zijn betrouwbaar, kosteneffectief en milieuvriendelijk en bieden je een slimme en duurzame oplossing voor al je warmwaterbehoeften. In dit artikel delen we enkele essentiële onderhoudstips om de levensduur en efficiëntie van uw IZI Heat warmtepompboiler te garanderen.

Regelmatig schoonmaken en afstoffen

De eerste stap in het onderhoud van je IZI Heat warmtepompboiler is deze schoon en stofvrij te houden. Zoals bij elk apparaat kunnen stof en vuil zich na verloop van tijd ophopen, vooral in de buitenunit. Daarom is het aan te raden om de buitenkant van de warmtepomp regelmatig schoon te maken met een zachte borstel of doek. Zorg er bovendien voor dat het gebied rond de warmtepomp vrij is van vuil, bladeren of andere obstakels die de prestaties kunnen verminderen.

Controleer de luchtfilters

De luchtfilters in je warmtepompboiler zijn cruciaal voor een efficiënte werking. Ze voorkomen dat stof en andere deeltjes in de lucht in het systeem terechtkomen en zorgen voor een schone en gezonde luchtcirculatie. Deze filters kunnen echter na verloop van tijd verstopt raken, waardoor de warmtepomp minder efficiënt werkt en je energierekening hoger wordt. Daarom wordt aanbevolen om je luchtfilters elke drie tot zes maanden te controleren en te reinigen, afhankelijk van het gebruik. Een schoon filter zal de prestaties van je warmtepomp aanzienlijk verbeteren, waardoor het op de lange termijn een meer kosteneffectieve oplossing wordt.

Houd het koelmiddelniveau in de gaten

Het koelmiddel is de vloeistof die verantwoordelijk is voor het absorberen van warmte uit de lucht en het overbrengen ervan naar de warmtepomp. Voldoende koelmiddel is essentieel voor de prestaties en efficiëntie van de unit. Na verloop van tijd kunnen er echter koelmiddellekken ontstaan, waardoor de capaciteit en het rendement afnemen. Daarom is het belangrijk om uw warmtepompboiler minstens één keer per jaar professioneel te laten onderhouden om het koelmiddelpeil te controleren en zo nodig bij te vullen.

Controleer de spoelen en lamellen

De spoelen en lamellen in uw IZI Heat warmtepompboiler kunnen na verloop van tijd verbogen of beschadigd raken, waardoor het rendement en de prestaties afnemen. Daarom wordt aanbevolen om deze onderdelen regelmatig te inspecteren en verbogen lamellen recht te zetten met een zachte borstel of lamellenkam. Zorg er ook voor dat de spoelen schoon zijn en vrij van vuil om een optimale warmteoverdracht te garanderen.

Professionele service en onderhoud

Ten slotte is het voor een lange levensduur en piekrendement van uw IZI Heat warmtepompboiler essentieel om deze regelmatig professioneel te laten onderhouden. Ons team van experts bij IZI Heat kan je de beste service- en onderhoudsplannen bieden die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je warmtepomp jarenlang probleemloos blijft werken.

Kortom, de warmtepompboiler van IZI Heat is de beste energiebesparende oplossing voor warm water en biedt je een betrouwbare, rendabele en milieuvriendelijke optie voor al je huishoudelijke verwarmingsbehoeften. Door deze onderhoudstips op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw warmtepomp optimaal efficiënt werkt en de levensduur aanzienlijk verlengt. Kies IZI Heat voor al je verwarmingsbehoeften en krijg waar voor je geld.

 • Regelmatig schoonmaken en afstoffen
 • Controleer de luchtfilters
 • Controleer het koelmiddelniveau
 • De spoelen en lamellen inspecteren
 • Professionele service en onderhoud
Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI warmtepompboilers: FAQs

IZI Heat is een toonaangevende distributeur van warmtepompboilers en biedt energiezuinige oplossingen voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik. Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen (FAQ’s) om onze klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van de beste boiler voor hun huis of bedrijf.

Wat is een warmtepompboiler en hoe werkt deze?

Een warmtepompboiler is een systeem dat warmte van de ene bron naar de andere overbrengt met behulp van een compressor en een koelmiddel. Het onttrekt warmte aan de lucht en levert deze aan een watertank, waardoor warm water wordt geleverd voor gebruik rondom het huis.

Wat maakt IZI Heat warmtepompboilers de beste keuze voor energie-efficiëntie?

Onze warmtepompboilers zijn ontworpen met geavanceerde technologie die de energie-efficiëntie maximaliseert, de energiekosten verlaagt en bespaart op de energierekening. We gebruiken componenten en materialen van hoge kwaliteit die gemaakt zijn om lang mee te gaan, zodat er minimaal onderhoud nodig is en de prestaties lang meegaan.

Beste hybride boiler

Hoe verhoudt een warmtepompboiler zich tot een traditionele gas- of elektrische boiler? | Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Warmtepompboilers zijn veel energiezuiniger dan traditionele gas- of elektrische boilers. Ze gebruiken tot 75% minder energie dan gasketels en tot 30% minder energie dan elektrische boilers, waardoor ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie zijn voor de productie van warm water.

Kan ik mijn IZI Heat warmtepompboiler aansluiten op zonnepaneel?

Ja, u kunt uw warmtepompboiler aansluiten op zonnepanelen, gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen en uw ecologische voetafdruk verder verkleinen. Hierdoor kun je ook in aanmerking komen voor stimuleringsmaatregelen en subsidies van de overheid.

Heeft IZI Heat kortingen of promoties op warmtepompboilers? | Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Ja, we bieden seizoensuitverkopen en kortingen tijdens beurzen om onze energiezuinige warmtepompboilers toegankelijker en betaalbaarder te maken voor onze klanten.

Welke maten warmtepompboilers biedt IZI Heat? | Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Wij bieden warmtepompboilers in de maten 100, 150, 200 en 300 liter, zodat er verschillende opties zijn die passen bij de warm water behoeften van uw huis of bedrijf.

Verplicht de installatie van een warmtepompboiler speciale apparatuur of processen?

Nee, het installeren van een IZI Heatpompboiler is een eenvoudig proces dat gemakkelijk kan worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus. Ons team kan je helpen met eventuele vragen of problemen tijdens het installatieproces.

Wat is een warmtepompboiler en hoe bespaart deze energie?

Een warmtepompboiler is een efficiëntere en milieuvriendelijkere oplossing voor het produceren van warm water voor huishoudelijk gebruik dan traditionele gas- of elektrische boilers. Het maakt gebruik van lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water voor je huis te leveren, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. De warmtepomp onttrekt warmte aan de omgevingslucht en brengt deze over op het water, waardoor minder energie wordt verbruikt dan bij een conventionele boiler. Dit betekent dat je geld kunt besparen op je energierekening en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Kan ik mijn IZI Heat warmtepompboiler aansluiten op mijn bestaande zonnepanelen?

Ja, absoluut! Door je warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen kun je zelfs nog meer energie besparen en minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet. De warmtepomp kan gebruik maken van de zonne-energie die door je zonnepanelen wordt opgewekt om je huis van warm water te voorzien. Dit zorgt voor een zeer efficiënt en zelfvoorzienend systeem, met een minimale impact op het milieu.

Welke subsidies of premies zijn er beschikbaar voor de aanschaf van een IZI Heat warmtepompboiler?

Als zeer energiezuinig en milieuvriendelijk product kunnen IZI Heat warmtepompboilers in aanmerking komen voor overheidssubsidies of premies. Afhankelijk van waar je woont, kun je financiële stimulansen krijgen voor het installeren van een warmtepompboiler in je huis. Bovendien biedt IZI Heat vaak kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, dus controleer of er lopende promoties zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbare subsidies en promoties in jouw regio.


Beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers

Bij IZI Heat zijn we er trots op de meest energiezuinige oplossing voor uw warmwaterbehoeften te kunnen bieden

Beste gids voor het installeren van een IZI Heat ketel

onze warmtepompboilers. Met onze boilers van 100, 150, 200 of 300 liter kunt u genieten van warm water in uw huis terwijl u bespaart op energiekosten en uw impact op het milieu vermindert. Onze boilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren voor je douche, bad, keuken en meer, waardoor ze ideaal zijn voor elk gebouw. Bovendien kun je ze zelfs aansluiten op je zonnepaneel voor nog meer energiebesparing.

Onze boilers zijn niet alleen een slimme keuze voor je portemonnee en het milieu, maar ze hebben ook extra voordelen. Als door de overheid erkende leverancier kunnen we je helpen om een subsidie of premie te krijgen voor je aankoop. En we bieden regelmatig kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. En als u IZI Heat kiest, kunt u erop vertrouwen dat u van het beste merk in de branche koopt.

 • Bespaar geld en verlaag uw ecologische voetafdruk met onze energiezuinige warmtepompboilers.
 • Geniet van warm water voor je huis met onze verschillende maten boilers.
 • Sluit je boiler aan op je zonnepaneel voor nog meer energiebesparing.
 • Ontvang een subsidie of premie van de overheid als je voor IZI Heat kiest.
 • Profiteer van onze kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen.
 • Vertrouw op het beste merk in de branche als je kiest voor IZI Heat.

Ben je geïnteresseerd in de overstap naar de beste energiebesparende oplossing voor warm water met IZI Heat warmtepompboilers? Laat je contactgegevens achter op deze pagina en we nemen contact met je op voor prijsinformatie. Begin vandaag nog met het besparen van geld en het milieu met IZI Heat.