Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Beste warmtepompboiler van IZI Heat voor het hele jaar door warm water.

Koop de beste warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water met IZI Heat.

Onze energiezuinige boilers zijn perfect om uw huis op een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier van warm water te voorzien.

Koppel uw warmtepompboiler aan uw zonnepaneel en krijg subsidie van de overheid.

Mis onze seizoensverkopen en kortingen op beurzen niet.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste warmtepompboilers.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties en voor deskundig advies.

Ons team van professionals helpt u graag de perfecte IZI Warmtepompboiler voor uw behoeften te vinden.

Wij bieden een reeks maten van 100 tot 300 liter.

Vervang uw oude elektrische of gasketel door de meest efficiënte en rendabele warmwateroplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe IZI Heat u kan helpen geld te besparen en tegelijkertijd milieubewust te zijn.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water
Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Best IZI Heat warmtepompboiler: uw oplossing voor milieuvriendelijk warm water het hele jaar door

Welkom bij IZI Heat – de thuisbasis van de beste warmtepompboiler. Als Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in energiezuinige verwarmingssystemen, garanderen wij hoogwaardige producten die het hele jaar door aan uw warmwaterbehoeften voldoen. Onze warmtepompboilers worden gekenmerkt door een hoog energierendement, waardoor ze ideaal zijn om uw oude elektrische of gasketels te vervangen. | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Bij IZI Heat begrijpen we het belang van een duurzame levensstijl, en daarom zijn we er trots op de meest milieuvriendelijke warmwateroplossing aan te bieden. Onze warmtepompboilers gebruiken de lucht in de kamer en een warmtepomp om uw water te verwarmen, dat u onder andere kunt gebruiken in de douche, keuken en badkamer. U kunt uw warmtepompboiler zelfs aansluiten op uw zonnepanelen om extra energie te besparen. En dankzij overheidssubsidies kunt u op de lange termijn geld besparen en het milieu beschermen.

 • Koop het beste merk op de markt – IZI Heat voor uw warmwateroplossingen.
 • Profiteer van fikse kortingen tijdens onze seizoensgebonden promoties en beurzen.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer prijsinformatie en om uw bestelling te plaatsen!

Wilt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd besparen op energiekosten? Deel uw gegevens met ons en zet vandaag nog de eerste stap naar een milieuvriendelijke toekomst.

Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

7 Problemen die de warmtepompboiler van IZI Heat oplost voor huiseigenaren.

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de beste warmtepompboilers aanbieden voor warm water het hele jaar door. Onze warmtepompboilers zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en kostenbesparend, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor huiseigenaren die hun gas- of elektrische boiler willen vervangen. In dit artikel bespreken we de 7 problemen die de IZI warmtepompboiler voor huiseigenaren oplost.

Hoge energierekeningen | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Een van de grootste problemen voor huiseigenaren is de hoge energierekening. Traditionele gas- en elektrische boilers kunnen duur zijn in gebruik en onderhoud, vooral in de wintermaanden wanneer het warmwaterverbruik het hoogst is. Met IZI Heat boilers kunt u tot 70% besparen op uw energierekening in vergelijking met een conventionele boiler. Dat betekent meer geld in uw zak en minder impact op het milieu.

Milieuduurzaamheid

Conventionele boilers dragen bij aan de uitstoot van broeikasgassen, wat een negatief effect kan hebben op het milieu. Met de warmtepompboilers van IZI Heat kunt u uw ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een schonere, gezondere planeet. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren, wat een veel groenere optie is.

Beperkte beschikbaarheid van warm water

Met conventionele boilers kan het warme water snel opraken, waardoor u koude douches en baden moet nemen. Met de warmtepompboilers van IZI Heat kunt u rekenen op een constante toevoer van warm water, zelfs op piekmomenten. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om warm water op aanvraag te leveren, zodat u altijd toegang hebt tot warm water wanneer u het nodig hebt.

Verouderde ketels | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Veel huiseigenaren hebben oude en verouderde boilers die inefficiënt en duur in onderhoud zijn. Met de warmtepompboilers van IZI Heat kunt u uw oude boiler vervangen door een moderne, energiezuinige oplossing. Onze warmtepompboilers zijn eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud, zodat u het hele jaar door kunt genieten van warm water zonder gedoe.

Inconsistente watertemperatuur | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Traditionele boilers kunnen inconsistent zijn wat betreft de watertemperatuur, wat frustrerend kan zijn voor huiseigenaren. Met de boilers van IZI Heat geniet u van een consistente en comfortabele watertemperatuur die een aangename badervaring garandeert.

Geschikte plaatsing van de boiler

Conventionele boilers nemen veel ruimte in beslag en zijn vaak onhandig geplaatst. Met IZI warmtepompboilers kunt u kiezen uit verschillende maten en ontwerpen die passen bij uw huis en levensstijl. Onze warmtepompboilers zijn compact en kunnen op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd voor maximaal comfort en gemak.

Geen overheidssubsidies en -kortingen.

Het vervangen van uw ketel kan duur zijn, maar met de warmtepompboilers van IZI Heat kunt u profiteren van overheidssubsidies en -kortingen. Wij bieden een reeks kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, en u kunt in aanmerking komen voor een overheidspremie of -subsidie. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie.

 • Bespaar tot 70% op uw energierekening in vergelijking met een conventionele boiler.
 • Draag bij aan een schonere, gezondere planeet met een milieuvriendelijke oplossing
 • Geniet van een constante toevoer van warm water, zelfs op piekmomenten
 • Vervang uw oude en inefficiënte boiler door een moderne, energiezuinige oplossing
 • Ervaar een constante en comfortabele watertemperatuur
 • Profiteer van een compact en praktisch ketelontwerp
 • Profiteer van overheidssubsidies en -kortingen

Kortom, de IZI warmtepompboiler lost een aantal problemen op voor huiseigenaren, van hoge energierekeningen tot onhandige plaatsing van de boiler. Met ons aanbod van milieuvriendelijke, energiezuinige boilers kunt u het hele jaar door genieten van warm water zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment warmtepompboilers en zet de eerste stap naar een comfortabeler, voordeliger en milieuvriendelijker huis.

Beste koop van warmtepompboilers

Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water
Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Beste warmtepompboilers voor aanpasbare instellingen: Op zoek naar aanpasbare warmtepompboilers? Kijk dan niet verder dan IZI Heat. Wij leveren de beste warmtepompboilers die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, zodat u altijd verzekerd bent van maximaal comfort. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beste combinatie betaalbaarheid en prestaties in warmtepompboilers voor IZI Heat: Bij IZI Heat bieden we de perfecte combinatie van betaalbaarheid en hoogwaardige warmtepompboilers. Onze boilers zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen terwijl de warmte van uw huis behouden blijft. Investeer in een warmtepompboiler van IZI Heat en geniet van aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

De beste energiezuinige warmtepompboilers van IZI Heat: IZI Heat biedt de beste energiezuinige warmtepompboilers die geschikt zijn voor uw warmwaterbehoeften. Onze boilers zijn milieuvriendelijk en kosteneffectief ontworpen, en zorgen voor maximale energiebesparingen en verbeterde energieprestaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedetailleerd gesprek en een offerte.

Beste compacte warmtepompboilers voor beperkte ruimte: Heb je beperkte ruimte maar toch een warmtepompboiler nodig? IZI Heat is er om je te helpen. Onze compacte warmtepompboilers bieden geschikte opties voor wie flexibiliteit en optimaal ruimtegebruik wenst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De beste manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen met IZI Heat warmtepompboilers: Bij IZI Heat geloven we in investeren in milieuduurzaamheid en onze warmtepompboilers zijn de beste manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze boilers zijn ontworpen om milieuvriendelijk, energie-efficiënt en dus kosteneffectief te zijn op de lange termijn.

Beste IZI Heat warmtepompboilers met hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid: Als je op zoek bent naar de beste warmtepompboilers met een hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid, kijk dan niet verder dan IZI Heat. Onze boilers zijn ontworpen met slimme controlefuncties die ervoor zorgen dat ze lang meegaan, betrouwbaar en efficiënt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en doe de beste investering in je huis.

Beste warmtepompboilers | IZI Heat: Op zoek naar een betrouwbare, duurzame en energiezuinige warmtepompboiler? IZI Heat is de ultieme one-stop-shop voor al uw warmtepompboilers. Kies uit ons brede assortiment boilers en geniet van het beste dat technologie te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en een gedetailleerd gesprek.


Hoe de warmtepompboiler van IZI Heat u kan helpen energie-efficiëntie te bereiken.

Bij IZI Heat richten wij ons op het leveren van de meest efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompboilers op de markt. Onze producten zijn ontworpen om het hele jaar door warm water te leveren en tegelijkertijd het energieverbruik en de kosten aanzienlijk te verminderen. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van een warmtepompboiler van IZI Heat en hoe deze uw huis energiezuiniger kan maken.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een innovatieve en moderne manier om uw huis van warm water te voorzien. Onze IZI Heat warmtepompboilers gebruiken de lucht in de kamer om warm water te leveren, dus er is geen traditionele boiler nodig die op gas of elektriciteit werkt. In plaats daarvan onttrekt de warmtepomp warmte aan de omgevingslucht en brengt deze over op de watertoevoer, waardoor warm water wordt geleverd zonder veel energie te verbruiken.

Energie-efficiënte oplossing | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Een van de grootste voordelen van een warmtepompboiler van IZI Heat is zijn energie-efficiëntie. Onze producten zijn de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt, met een seizoensgebonden prestatiecoëfficiënt (SCOP) tot 4,7. Dit betekent dat onze warmtepompboilers voor elke verbruikte eenheid energie tot 4,7 eenheden warmte kunnen leveren, wat resulteert in aanzienlijke energie- en kostenbesparingen voor gebruikers.

Lagere energiekosten | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Energiekosten kunnen een aanzienlijk deel uitmaken van de uitgaven van een huishouden. Bij IZI Heat begrijpen we hoe belangrijk het is om manieren te vinden om deze kosten te verlagen. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om zeer weinig energie te verbruiken. Dit betekent dat de energierekening tot 75% lager kan zijn dan bij traditionele gas- of elektrische boilers. Bovendien kunnen onze producten worden aangesloten op zonnepanelen, waardoor huiseigenaren nog meer energie kunnen besparen.

Milieuvriendelijke keuze

Naarmate de zorg voor het milieu toeneemt, zijn mensen op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. IZI Heat boilers zijn een uitstekende keuze voor milieubewuste mensen. Met een minimaal energieverbruik en lage emissies zijn onze producten milieuvriendelijk en duurzaam. Wij werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze productieprocessen minder impact hebben op het milieu, van de inkoop van grondstoffen tot de verpakkings- en verzendingsprocedures.

Subsidies van de overheid

De overheid erkent het belang van de ondersteuning en bevordering van energie-efficiënte oplossingen. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten de mogelijkheid bieden om overheidssubsidies te ontvangen voor de installatie van een IZI warmtepompboiler. De bedragen variëren per regio en land, maar de stimuleringsmaatregelen kunnen een aanzienlijk deel van de installatiekosten dekken.

Trade show kortingen

Bij IZI Heat nemen we graag deel aan beurzen en evenementen om onze producten aan potentiële klanten te tonen. Tijdens deze evenementen bieden wij exclusieve kortingen op ons assortiment warmtepompboilers, waardoor ze nog betaalbaarder worden voor onze klanten. Kijk op onze website en sociale media voor komende beurzen en seizoensverkopen.

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we onze klanten producten en service van de hoogste kwaliteit bieden. Wij bieden een reeks IZI Heat pompketels in maten van 100 tot 300 liter, allemaal getest en gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid.

 • De meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt met een seizoensgebonden prestatiecoëfficiënt (SCOP) tot 4,7
 • De energierekening kan tot 75% worden verlaagd in vergelijking met conventionele gas- of elektrische boilers
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Overheidssubsidies beschikbaar voor installatie
 • Beurskortingen beschikbaar
 • Verschillende maten beschikbaar van 100 tot 300 liter

Kortom, een IZI Heat warmtepompboiler is een fantastische investering voor iedereen die op zoek is naar energie-efficiëntie en een lagere energierekening. Bij IZI Heat zijn we trots op onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment warmtepompboilers en hoe onze producten u kunnen helpen geld te besparen en tegelijkertijd het milieu te beschermen.

Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water
Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

5 Voordelen van een upgrade naar een IZI Heat warmtepompboiler.

Als u geld wilt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw huis milieuvriendelijker wilt maken, kan een upgrade naar een IZI Heat warmtepompboiler precies zijn wat u nodig hebt. Deze ultramoderne boilers zijn ontworpen om het hele jaar door warm water te leveren met een minimaal energieverbruik, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor huizen van elke omvang.

Hier zijn vijf voordelen van een IZI warmtepompboiler:

Lagere energierekeningen

Wanneer u overstapt op een IZI Heat warmtepompboiler, kunt u tot 70% besparen op uw energierekening in vergelijking met een traditionele gasketel. Dat komt omdat de warmtepomptechnologie gebruik maakt van warmte die al in de lucht zit en deze vervolgens omzet in warm water. Dit betekent dat u niet afhankelijk bent van dure en steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen om uw huis warm en comfortabel te houden.

Emilieuvriendelijk

Een IZI Heat-ketel bespaart u niet alleen geld, het is ook een milieuvriendelijke keuze. Door een hernieuwbare energiebron te gebruiken, verkleint u uw ecologische voetafdruk en helpt u de planeet te beschermen voor toekomstige generaties. U kunt ook in aanmerking komen voor overheidspremies of subsidies voor uw energie-efficiënte upgrade.

Meer rendement

Een IZI Heat ketel is efficiënter dan een conventionele ketel omdat hij anders werkt. In plaats van brandstof te verbranden om warmte te produceren, gebruikt hij warmte uit de omgevingslucht om warm water te produceren. Dit betekent dat er minder energie wordt verspild en meer wordt gebruikt om uw huis te verwarmen en warm water te leveren. Bovendien kunt u de warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen om het rendement nog verder te verhogen.

Comfortabel en rendabel

Met een warmtepompboiler van IZI Heat hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u zonder warm water komt te zitten. Deze boilers zijn ontworpen om op verzoek warm water te leveren. Dit betekent dat u een warme douche of bad kunt nemen wanneer u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zonder warm water komt te zitten. Bovendien biedt IZI Heat kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, waardoor het nog meer de moeite waard is om uw huis te upgraden.

Hoge kwaliteit en lange levensduur.

Bij IZI Heat zijn we trots op de kwaliteit van onze producten. Onze warmtepompboilers zijn gemaakt van onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor ze zeer duurzaam zijn.

 • Lagere energierekeningen
 • Milieuvriendelijk
 • Efficiënter
 • Handig en kosteneffectief
 • Hoge kwaliteit en duurzaam

Als u klaar bent om over te stappen op een IZI warmtepompboiler, neem dan vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie of voor het maken van een afspraak voor installatie. Ons team van experts beantwoordt graag al uw vragen en helpt u de beste boiler voor uw huis te kiezen. Met een IZI warmtepompboiler geniet u het hele jaar door van warm water dat rendabel, efficiënt en milieuvriendelijk is.

Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water
Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

FAQ’s over de beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water.

Als u uw oude elektrische of gasketel wilt vervangen door een energiezuinige oplossing die het hele jaar door warm water levert, is de Best IZI Heat warmtepompboiler een uitstekende keuze. Wij begrijpen echter dat u misschien vragen hebt over de werking en de mogelijkheden ervan. Hier vindt u de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over de Best IZI warmtepompboiler.

Wat is een warmtepompboiler en hoe werkt deze? | Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Een warmtepompboiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Het onttrekt warmte aan de lucht en brengt deze over op het water. Hierdoor is het een efficiënter en milieuvriendelijker alternatief voor conventionele boilers.

Hoeveel energie kan ik besparen met een Best IZI Heat warmtepompboiler?

Met een Best IZI Heat warmtepompboiler kunt u tot 75% besparen op uw energierekening voor warm water in vergelijking met een conventionele gas- of elektrische boiler. U kunt ook in aanmerking komen voor overheidssubsidies of belastingkredieten voor de installatie van een duurzaam energiesysteem.

Wat zijn de voordelen van een Best IZI warmtepompboiler?

Afgezien van de energiebesparing is een Best IZI warmtepompboiler onderhoudsarm, stil en stoot hij minder koolstofdioxide uit. Hij is ook veelzijdig en kan worden aangesloten op uw zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen.

Hoe lang gaat een Best IZI warmtepompboiler mee?

Een Best IZI warmtepompboiler heeft een lange levensduur tot 25 jaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Is een Best IZI warmtepompboiler geschikt voor alle huishoudens?

Ja, een Best IZI warmtepompboiler is verkrijgbaar in verschillende maten, van 100 liter tot 300 liter, waardoor hij geschikt is voor huishoudens van elke grootte. Hij is ook gemakkelijk te installeren, waardoor hij een goede keuze is voor elk huishouden.

Hoe kom ik aan een Best IZI warmtepompboiler en hoeveel kost deze?

U kunt een Best IZI warmtepompboiler kopen via onze website of op een van onze beurzen, waar wij kortingen en speciale promoties aanbieden. De kosten variëren afhankelijk van de grootte van de boiler, maar het is een kosteneffectieve oplossing die u op de lange termijn geld zal besparen.

Wat voor onderhoud heeft een Best IZI warmtepompboiler nodig?

Een Best IZI warmtepompboiler vereist minimaal onderhoud, zoals het om de 6 maanden reinigen van de luchtfilters en het jaarlijks controleren van het koelmiddelniveau. Wij bieden ook een onderhoudsservice om optimale prestaties te garanderen en de levensduur van uw ketel te verlengen.

Samengevat is de Best IZI warmtepompboiler de meest energie-efficiënte, milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor het hele jaar door warm water. Heeft u nog vragen of wilt u prijsinformatie, neem dan gerust contact met ons op.

Beste kosteneffectieve oplossing voor warmwaterproductie

Wat maakt de IZI warmtepompboiler tot de beste keuze voor warm water het hele jaar door?

De IZI warmtepompboiler wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijke energie-efficiëntie, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen voor huishoudens. In tegenstelling tot conventionele boilers maakt hij gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om het water te verwarmen, waardoor hij vertrouwt op hernieuwbare energiebronnen. Hij kan ook worden aangesloten op zonnepanelen, wat de energiekosten en de CO2-voetafdruk verder verlaagt. De IZI warmtepompboiler is verkrijgbaar in verschillende maten (100, 150, 200 of 300 liter) om te voldoen aan de specifieke behoeften van huishoudens, van kleine appartementen tot grote huizen. Met een IZI warmtepompboiler heeft u het hele jaar door warm water, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Is de installatie van een IZI warmtepompboiler eenvoudig en hoeveel kost het?

Ja, de installatie van een IZI warmtepompboiler is relatief eenvoudig en kan door een professionele installateur in een paar uur worden uitgevoerd. De prijs van een IZI Heat pompboiler hangt af van de grootte en het model dat u kiest, evenals de installatiekosten, die kunnen variëren afhankelijk van de locatie en de complexiteit van de installatie. IZI Heat biedt echter kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, en u kunt ook in aanmerking komen voor een overheidssubsidie of -bonus om de kosten te drukken. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij u een gepersonaliseerde offerte bezorgen met alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Welk onderhoud heeft een IZI warmtepompboiler nodig en hoe lang gaat hij mee?

Een IZI warmtepompboiler is ontworpen voor weinig onderhoud en een lange levensduur. Vergeleken met gasketels of oude elektrische ketels vergt hij weinig tot geen onderhoud, afgezien van het regelmatig schoonmaken van het luchtfilter. De levensduur van een IZI warmtepompboiler is afhankelijk van verschillende factoren zoals gebruik, waterkwaliteit en klimaatomstandigheden. Bij een juiste installatie, gebruik en onderhoud kan een IZI warmtepompboiler echter tot 20 jaar meegaan.


Beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water

Conclusie: De beste IZI Heat warmtepompboiler voor het hele jaar door warm water – een complete oplossing.

Bij IZI Heat zijn we er trots op de meest energie-efficiënte warmtepompboilers voor uw warmwater behoeften aan te bieden. Met onze warmtepompboilers krijgt u het hele jaar door warm water, tegen de laagste energiekosten en met de hoogste ecologische normen om het milieu te beschermen. Wij bieden u een betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief voor gas- of elektrische boilers, met uitstekende prestaties en minimaal onderhoud.

Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor al uw behoeften. Met de optie om ze aan te sluiten op uw zonnepaneel, bieden onze warmtepompboilers een nog efficiëntere warmwateroplossing. Bovendien kunnen onze klanten profiteren van overheidssubsidies en kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Met IZI Heat krijgt u de beste kwaliteit en waarde voor uw investering.

 • Met IZI Heat pompketels kunt u het hele jaar door warm water produceren.
 • Verlaag uw energiekosten en bescherm het milieu met een milieuvriendelijke oplossing.
 • Sluit zonnepanelen aan voor nog meer rendement.
 • Profiteer van overheidssubsidies en kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen.
 • Investeer in het beste kwaliteitsproduct voor betrouwbare, onderhoudsarme prestaties.

Als u geïnteresseerd bent in de installatie van een IZI warmtepompboiler in uw huis, aarzel dan niet om uw contactgegevens achter te laten op onze website. Ons team informeert u graag over de prijzen en beantwoordt al uw vragen. Kies voor IZI Heat voor de beste warmwateroplossingen, het hele jaar door.