Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

Beste warmtepompboilers voor commerciële gebouwen: Upgrade vandaag nog!

Op zoek naar een kosteneffectieve en ecologische manier om warm water te leveren voor je bedrijfspand?

Kijk dan niet verder dan de warmtepompboilers van IZI Heat.

Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, waardoor uw energiekosten worden verlaagd en het milieu wordt ontzien.

Bovendien kun je onze boilers aansluiten op je zonnepaneel, zodat je je ecologische voetafdruk nog verder kunt verkleinen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, met deskundig advies om je te helpen de juiste oplossing voor jouw woning te kiezen.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen
Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

Ben je op zoek naar de meest energiezuinige warmtepompboilers voor je commerciële pand? Kijk dan niet verder dan IZI Heat. Onze boilers bieden de meest rendabele en milieuvriendelijke oplossing voor de productie van warm water. Sluit ze aan op zonnepaneel en ontvang overheidssubsidies. Neem contact met ons op voor prijzen en kortingen.


Krijg de beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen: Bespaar geld en spaar het milieu

Bij IZI Heat zijn we trots op het aanbieden van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers voor commerciële gebouwen. Onze boilers bieden een kosteneffectieve en ecologische oplossing voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik. Door uw gas- of oude elektrische boiler te vervangen door een warmtepompboiler van IZI Heat kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk commercieel pand dat de hele dag door warm water nodig heeft. Er zijn verschillende maten boilers beschikbaar, variërend van 100 tot 300 liter, dus we hebben de juiste boiler voor uw specifieke behoeften. Bovendien kunnen onze boilers worden aangesloten op zonnepaneel, wat betekent dat u de kracht van de zon kunt gebruiken om uw warm water gratis te gebruiken.

 • Bespaar geld op energiekosten en verminder je ecologische voetafdruk
 • Onze warmtepompboilers zijn de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor commerciële gebouwen.
 • Verschillende maten beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen
 • Aansluiten op zonnepaneel voor gratis warm water
 • Krijg een premie of subsidie van de overheid
 • Kortingen beschikbaar tijdens seizoensuitverkopen en beurzen
 • Als u meer wilt weten over hoe onze warmtepompboilers uw commerciële eigendom ten goede kunnen komen, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina. We nemen dan contact met je op voor meer informatie en een prijsopgave. Laten we samenwerken om geld te besparen en tegelijkertijd het milieu te sparen.

  Best IZI Heat pump boilers for commercial properties

  Beste IZI Heat Pompboilers voor commercieel gebruik: 10 Manieren om prestaties te optimaliseren

  Bij IZI Heat zijn we er trots op de beste warmtepompboilers voor commerciële gebouwen in België aan te bieden. Onze producten zijn niet alleen energiezuinig maar ook milieuvriendelijk, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en tegelijkertijd willen besparen op energiekosten.

  Wat zijn warmtepompboilers?

  Warmtepompboilers zijn een innovatieve en energiezuinige manier om warm water te produceren voor je bedrijf, waarbij gebruik wordt gemaakt van lucht voor binnen en een warmtepomp om het water op te warmen. In vergelijking met gas- of elektrische boilers verbruiken ze aanzienlijk minder energie, wat zich vertaalt in lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

  Waarom kiezen voor IZI Heat?

  Bij IZI Heat zetten we ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid. Onze warmtepompboilers worden vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie en de meest duurzame materialen, zodat ze niet alleen efficiënt, maar ook betrouwbaar en duurzaam zijn. Bovendien bieden we een reeks maten en modellen om aan de specifieke behoeften van je bedrijf te voldoen.

  Kosteneffectieve oplossing | Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  Door een warmtepompboiler van IZI Heat te installeren, kan uw bedrijf aanzienlijk besparen op de energierekening. Deze boilers zijn zeer efficiënt en verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele gas- of elektrische boilers, wat zich vertaalt in lagere bedrijfskosten en hogere winsten voor uw bedrijf.

  Milieuvriendelijke optie | Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  IZI Heat warmtepompboilers zijn niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk. Deze boilers gebruiken een hernieuwbare energiebron (de warmte die wordt onttrokken aan de lucht voor binnen) en produceren aanzienlijk minder CO2-uitstoot dan traditionele gas- of elektrische boilers. Als bedrijfseigenaar kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een beter milieu door te kiezen voor warmtepompboilers van IZI Heat.

  Aansluiten op zonnepaneel

  Een ander voordeel van IZI Heat warmtepompboilers is dat ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten op uw zonnepanelen. Zonne-energie is een schone en hernieuwbare energiebron die je energiekosten verder kan verlagen en je ecologische voetafdruk kan verkleinen. Met een IZI Heatpompboiler aangesloten op je zonnepanelen kun je profiteren van warm water dat geproduceerd wordt door deze twee milieuvriendelijke energiebronnen.

  Subsidies van de overheid

  Als bedrijfseigenaar kunt u profiteren van overheidssubsidies voor het installeren van energiezuinige systemen zoals IZI Heat warmtepompboilers. Deze subsidies kunnen de aanloopkosten van de installatie van een nieuwe boiler aanzienlijk verlagen, waardoor het nog rendabeler wordt om te kiezen voor een energiezuinige optie zoals IZI Heat.

  Seizoensgebonden kortingen | Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  Bij IZI Heat begrijpen we dat betaalbaarheid belangrijk is voor veel bedrijven. Daarom bieden we onze klanten seizoensgebonden kortingen en promoties. Of u nu een beurs bezoekt of tijdens een seizoensuitverkoop koopt, onze prijzen zijn concurrerend en onze kortingen kunnen u helpen nog meer geld te besparen.

  • Lagere bedrijfskosten en meer winst voor uw bedrijf
  • Aanzienlijk minder CO2-uitstoot
  • Eenvoudige aansluiting op zonnepaneel
  • Overheidssubsidies om de aanloopkosten te verlagen
  • Seizoenskortingen voor extra besparingen
  • Duurzame producten met een lange levensduur
  • Gegarandeerde kwaliteit en klanttevredenheid

  Kortom, het kiezen van de juiste warmtepompboiler voor uw bedrijf kan een aanzienlijk verschil maken op het gebied van energiekosten, milieu-impact en algemene prestaties. Bij IZI Heat zijn we er trots op de beste warmtepompboilers voor commerciële gebouwen in België aan te bieden. Onze producten zijn milieuvriendelijk, kosteneffectief en betrouwbaar, waardoor ze de juiste keuze zijn voor bedrijven die geld willen besparen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten en begin nu met het optimaliseren van de prestaties van je commerciële pand.


  Beste warmtepompboilers bij IZI Heat: Ontdek de beste warmtepompboilers bij IZI Heat, waar we 75% energiebesparing bieden in vergelijking met elektrische boilers. Kies uit verschillende types op basis van je warmwaterbehoefte en sluit ze aan op zonnepaneel voor nog meer energie-efficiëntie.

  Beste financieringsplannen voor de aankoop van IZI Heat warmtepompboilers: Bij de aanschaf van een warmtepompboiler van IZI Heat hoef je niet diep in de buidel te tasten! Wij bieden de beste financieringsplannen, zodat je kunt genieten van energiezuinig warm water zonder dat je portemonnee leegloopt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

  Beste warmtepompboilers voor efficiënte warmteoverdracht: Bij IZI Heat gebruiken onze warmtepompboilers lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren met een ongeëvenaarde efficiëntie. Onze geavanceerde warmtewisselaartechnologie zorgt voor een soepele warmteoverdracht, waardoor warmtepompboilers van IZI Heat de beste keuze zijn voor efficiënte warmteoverdracht.

  Beste IZI Warmtepompboilers met slimme technologie: Upgrade je warmwatersysteem met IZI Heat warmtepompboilers met slimme technologie. Bedien je warm water op afstand vanaf je smartphone of tablet en geniet van een hoog rendement en een snelle hersteltijd. Koop de jouwe nu bij IZI Heat!

  Beste IZI Heat warmtepompboilers met gebruiksvriendelijke interfaces: Gebruiksgemak staat voorop bij IZI Heat. Daarom hebben onze warmtepompboilers gebruiksvriendelijke interfaces waar je gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Regel je warm water met gemak en geniet van energiebesparingen tot 75% vergeleken met elektrische boilers.

  Beste IZI Heat warmtepompboilers met geavanceerde warmtewisselaartechnologie: Ervaar de voordelen van IZI Heat warmtepompboilers met geavanceerde warmtewisselaartechnologie. We zorgen voor een soepele warmteoverdracht, wat resulteert in een zeer efficiënte productie van warm water. Kies IZI Heat voor de beste warmtepompboilers in België.

  IZI Heat warmtepompboilers: Investeer in de beste warmtepompboilers op de markt met IZI Heat. Onze warmtepompboilers bieden rendabele en ecologische oplossingen voor de productie van warm water in huis. Combineer ze met zonnepaneel voor maximale energie-efficiëntie en koop vandaag nog je warmtepompboiler bij IZI Heat!


  Beste IZI Heat Pompboilers voor commerciële gebouwen: 9 Onderhoudstips

  Bij IZI Heat zijn we er trots op de beste warmtepompboilers voor commerciële gebouwen aan te bieden. Onze boilers leveren warm water voor douches, badkamers en keukens door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp. Ze zijn ook de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor de productie van sanitair warm water. We hebben negen onderhoudstips samengesteld om ervoor te zorgen dat uw IZI Heat warmtepompboiler jarenlang optimaal functioneert.

  Controleer de manometer regelmatig

  De manometer op je IZI Heatpompboiler geeft het waterdrukniveau aan. Houd deze goed in de gaten en zorg ervoor dat hij tussen 1 en 1,5 bar staat. Alles eronder of erboven kan tot grote problemen leiden.

  Onderhoud uw boiler jaarlijks

  Laat je boiler jaarlijks onderhouden door een professional van IZI Heat. Zo weet u zeker dat alles in orde is en dat uw boiler optimaal functioneert.

  Verzorg dat de boiler goed geventileerd is

  Ketelruimten moeten voldoende worden geventileerd om problemen met de prestaties van de boiler te voorkomen. Luchtkanalen helpen vaak om een ruimte goed te ventileren.

  Druk de boiler niet te zwaar

  Het is essentieel om uw boiler niet met te veel inhoud te belasten, omdat dit hem kan beschadigen. Houd rekening met de gebruikslimieten en zorg voor een verantwoord gebruik.

  Controleer op lekkage

  Inspecteer je verwarmingsbuizen grondig om er zeker van te zijn dat er geen lekken zijn. Als je er een vindt, zorg er dan voor dat er onmiddellijk iets aan wordt gedaan.

  Maak de boiler schoon

  Zorg ervoor dat je boiler regelmatig wordt schoongemaakt om te voorkomen dat vuil en stof zich ophopen. Dit kan leiden tot een laag rendement van de boiler en gezondheidsproblemen voor mensen die de ruimte gebruiken.

  Vervang beschadigde onderdelen

  Als u tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt beschadigde onderdelen ontdekt, vervang deze dan onmiddellijk om verdere schade te voorkomen.

  Gebruik Smart Controls

  Door slimme regelingen van IZI Heat te installeren, kunt u de verwarming efficiënt regelen en het energieverbruik verminderen. Dit garandeert een lange levensduur van de boiler en verlaagt de energierekening aanzienlijk.

  Contacteer de klantenservice

  Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met de klantenservice van IZI Heat voor verdere hulp. Onze experts lossen graag eventuele problemen op en bieden advies om de boiler in goede staat te houden.

  • Regelmatig onderhoud is essentieel voor uw IZI Heat warmtepompboiler
  • Professioneel onderhoud is de beste manier om optimale prestaties te garanderen
  • Schone, efficiënte boilers gaan langer mee en zorgen voor aanzienlijke energiebesparingen.

  Bij IZI Heat staan we achter de kwaliteit van onze boilers en zorgen we ervoor dat elk commercieel pand kan profiteren van kosteneffectieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen. Met deze tips kunt u garanderen dat uw boiler altijd in optimale conditie en efficiënt is en warm water kan leveren wanneer dat nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie over onze warmtepompboilers.

  Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  Beste IZI Heat Pompboilers voor commerciële gebouwen: 5 Veelvoorkomende installatiefouten om te vermijden

  Bij IZI Heat zijn we gepassioneerd over het leveren van de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor de productie van sanitair warm water in commerciële gebouwen. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om warm water voor je gebouw te leveren, met behulp van binnenlucht en een warmtepomp. Door uw gas- of oude elektrische boiler te vervangen door onze warmtepompboiler, kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen en een ecologische oplossing voor de productie van warm water omarmen.

  Hier zijn vijf veelvoorkomende installatiefouten die u moet vermijden als u een warmtepompboiler van IZI Heat installeert in uw commerciële pand. | Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  Slechte locatiekeuze

  Een van de meest gemaakte fouten bij de installatie van een warmtepompboiler is het kiezen van de verkeerde locatie. Idealiter wordt de warmtepomp in een goed geventileerde ruimte geplaatst, maar ook beschermd tegen externe elementen zoals regen en sneeuw. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de warmtepomp niet in een gebied staat waar veel voetgangers komen, omdat dit kan leiden tot operationele problemen en een hoger risico op slijtage en schade.

  Correcte dimensionering

  De dimensionering is een andere belangrijke factor die niet mag worden genegeerd bij het installeren van een IZI Heatpompboiler in een commercieel pand. Het is van cruciaal belang om het systeem nauwkeurig te dimensioneren op basis van de warmwatervraag van het gebouw, anders kan de warmtepomp mogelijk niet genoeg warm water leveren om aan de behoeften van het gebouw te voldoen. Dit kan leiden tot een lager rendement, hogere energiekosten en een kortere levensduur van de warmtepompboiler.

  Onvoldoende isolatie

  Een andere belangrijke overweging bij het installeren van een warmtepompboiler is isolatie. Onvoldoende isolatie kan leiden tot warmteverlies, een lager rendement en hogere energiekosten. Bij het installeren van een IZI Heat warmtepompboiler is het cruciaal om ervoor te zorgen dat de warmtewisselaar en de leidingen voldoende geïsoleerd zijn om warmteverlies te voorkomen.

  Slecht ontwerp van sanitair

  Een slecht ontwerp van het sanitair kan meerdere problemen veroorzaken die de prestaties van een warmtepompboiler kunnen beïnvloeden. Een veelgemaakte fout is het gebruik van te veel leidingen, wat kan leiden tot een verhoogde weerstand en drukdaling. Hierdoor kan de warmtepomp harder werken om de gewenste temperatuur te leveren en kan de COP (Coefficient of Performance) lager uitvallen. Voorkom loodgietersfouten door samen te werken met een team van professionals die de volledige systeemvereisten begrijpen.

  Goed onderhoud

  Tot slot is het van essentieel belang om uw IZI Heat warmtepompboiler goed te onderhouden zodat deze goed blijft presteren en lang meegaat. Regelmatig onderhoud voorkomt onverwachte stilstand en verlengt de levensduur van het systeem. Onderhoud omvat het reinigen van filters, het controleren van het koelmiddelniveau en het inspecteren van de staat van de warmtewisselaar.

  Bij IZI Heat werkt ons team van experts met u samen om een energie-efficiënt warmtepompboilersysteem te ontwerpen, installeren en onderhouden dat voldoet aan de unieke vereisten van uw commerciële eigendom. We bieden kortingen tijdens beurzen, seizoensuitverkopen en hebben zelfs overheidssubsidies beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om het warmwatersysteem van uw bedrijfspand te upgraden.

  • IZI Heat warmtepompboilers zijn de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor de productie van sanitair warm water voor commerciële gebouwen.
  • Vermijd kritieke fouten zoals een slechte locatiekeuze, een onjuiste dimensionering, onvoldoende isolatie, een slecht ontwerp van de leidingen en onjuist onderhoud.
  • Werk met een team van professionals die de volledige systeemvereisten begrijpen.
  • IZI Heat biedt kortingen tijdens beurzen, seizoensuitverkopen en overheidssubsidies.
  • Upgrade het warmwatersysteem van uw commerciële gebouw vandaag nog met IZI Heat.

  Beste IZI Heat Warmtepompboilers voor commerciële gebouwen: 7 Veelgestelde vragen beantwoord

  Als de belangrijkste verkoper en installateur van energie-efficiënte ‘warmtepompboilers’ in België, is IZI Heat er trots op de beste warmtepompboilers voor commerciële gebouwen aan te bieden. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en antwoorden over onze producten.

  Welke maten warmtepompboilers bieden jullie aan voor commerciële gebouwen?

  Onze warmtepompboilers zijn er in maten van 100, 150, 200 of 300 liter, die geschikt zijn voor kleine tot grote commerciële panden.

  Wat is het verschil tussen een warmtepompboiler en een traditionele gas- of elektrische boiler?

  Warmtepompboilers maken gebruik van lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, waardoor ze energiezuiniger zijn dan traditionele boilers. Onze warmtepompboilers kunnen gasboilers of oude elektrische boilers vervangen om onze klanten minder energieverbruik en lagere energiekosten te bieden.

  Hoe sluit ik mijn warmtepompboiler aan op mijn zonnepanelen? | Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  Onze deskundige technici kunnen uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen om uw energiekosten verder te verlagen. Door de aansluiting kan de productie van warm water volledig op zonne-energie worden gebaseerd.

  Wat zijn de milieuvoordelen van een warmtepompboiler?

  Warmtepompboilers zijn milieuvriendelijker omdat ze minder broeikasgassen uitstoten dan traditionele gas- of elektrische boilers. Door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren, helpen onze warmtepompboilers je ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen.

  Zijn er overheidssubsidies die ik kan krijgen voor de aankoop van een warmtepompboiler van IZI Heat? | Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen

  Ja, de Belgische overheid biedt subsidies of premies aan voor de aankoop van een IZI Heat warmtepompboiler. Neem contact met ons op voor meer informatie over waar u recht op hebt.

  Bieden jullie kortingen of promoties voor de aankoop van een IZI Heat warmtepompboiler?

  Tijdens seizoensuitverkopen of beurzen bieden we kortingen en promoties aan. Neem contact met ons op en blijf op de hoogte van onze sociale media voor het laatste nieuws en exclusieve aanbiedingen voor onze producten.

  Waarom zou ik bij IZI Heat moeten kopen?

  Wij zijn het beste merk warmtepompboilers in België en bieden de meest energie-efficiënte producten. Je kunt vertrouwen op onze expertise en ervaren technici, die goed op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en praktijken. Met onze producten kun je je energie-efficiëntie verbeteren en je ecologische voetafdruk verkleinen, terwijl je bespaart op energiekosten.

  Kunnen de warmtepompboilers van IZI Heat voldoen aan de warmwaterbehoeften van een groot commercieel pand?

  Absoluut! Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in maten variërend van 100 tot 300 liter, waardoor ze geschikt zijn voor gebouwen van verschillende grootte. Bovendien zorgt onze warmtepomptechnologie voor een efficiënte verwarming van een groot watervolume, zodat uw bedrijfspand altijd over voldoende warm water beschikt.

  Hoeveel energie kunnen we verwachten te besparen met een warmtepompboiler van IZI Heat?

  Door uw oude elektrische of gasboiler te vervangen door een IZI Heat warmtepompboiler kunt u tot 75% besparen op uw energiekosten voor warm water. Dit komt omdat onze warmtepomptechnologie gebruik maakt van de natuurlijke warmte in de lucht en deze overdraagt aan het water, in plaats van alleen te vertrouwen op elektriciteit of gas.

  Wat voor onderhoud is er nodig voor IZI Heat warmtepompboilers in commerciële gebouwen?

  Onze warmtepompboilers vereisen minimaal onderhoud, omdat ze geen bewegende delen hebben en ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan. Het enige vereiste onderhoud is een jaarlijkse reiniging van de luchtfilters, wat eenvoudig kan worden gedaan door een gekwalificeerde technicus.


  Ontdek de beste IZI Heat warmtepompboilers voor uw commerciële gebouwen

  Bij IZI Heat geloven we dat het leveren van milieuvriendelijke en kosteneffectieve verwarmingsoplossingen voor commerciële gebouwen van cruciaal belang is. Daarom bieden wij de beste warmtepompboilers op de markt, ontworpen om warmte en comfort in uw bedrijf te brengen zonder het milieu of uw omzet te schaden.

  Onze warmtepompboilers zijn perfect voor commerciële gebouwen van elke grootte, en ze maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren voor uw zakelijke behoeften, zoals douches, badkamers, keukens en nog veel meer. Door je oude gas- of elektrische boiler te vervangen door een warmtepompboiler van IZI Heat kun je je energiekosten en CO2-voetafdruk verlagen, terwijl je geniet van een ononderbroken toevoer van warm water voor je bedrijfsactiviteiten. Bovendien kunt u, door uw warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen, profiteren van nog grotere energiebesparingen en overheidspremies.

 • Maak de slimme keuze voor uw bedrijfspand en investeer in de beste warmtepompboiler van IZI Heat.
 • Upgrade uw verwarmingssysteem met warmtepompboilers van IZI Heat en geniet van milieuvriendelijke oplossingen met voordelen op de lange termijn.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze warmtepompboilers en hoe ze uw commerciële gebouw kunnen transformeren.
 • Sluit je aan bij de beweging naar duurzamere verwarmingsoplossingen en verminder je ecologische voetafdruk terwijl je geld bespaart.
 • Als u geïnteresseerd bent in onze warmtepompboilers voor commerciële gebouwen, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Beste IZI Heat warmtepompboilers voor commerciële gebouwen