Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Stap vandaag nog slim over op warmtepompboilers van IZI Heat!

Wilt u uw energiekosten verlagen en toch uw huis warm houden?

Kijk dan niet verder dan de innovatieve warmtepompboilers van IZI Heat!

IZI Heat warmtepompboilers zijn energiezuiniger, veiliger en betrouwbaarder dan traditionele gasketels.

Ons deskundige team staat klaar om je te helpen vandaag nog de slimme overstap te maken.

Vul nu ons formulier in voor meer informatie over onze concurrerende prijzen, aanpasbare modellen en flexibele opties.

Ervaar het ultieme comfort en de efficiëntie die alleen IZI Heat kan bieden.

Mis deze kans niet om slim over te stappen en op de lange termijn geld te besparen.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler
Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Ben je op zoek naar de meest rendabele en ecologische oplossing voor warm water? Stap over van gas op warmtepompboilers van IZI Heat! Krijg ook subsidies en kortingen.


Zeg vaarwel tegen gasboilers: Stap vandaag nog over op de meest energie-efficiënte IZI Heat warmtepompboiler.

Bij IZI Heat zijn we er trots op u onze innovatieve warmtepompen voor te stellen, die de meest energie-efficiënte manier zijn om uw huis van warm water te voorzien. In deze tijd waarin de kosten van nutsvoorzieningen blijven stijgen, is de overstap van een gasboiler naar een warmtepompboiler de beste beslissing die je kunt nemen. Je bespaart niet alleen aanzienlijk op energiekosten, maar je verkleint ook je ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Met een bereik van 100, 150, 200 en 300 liter leveren onze warmtepompboilers een consistente stroom warm water door gebruik te maken van lucht voor binnen en warmtepomptechnologie. Door onze warmtepompboilers op uw zonnepanelen aan te sluiten, kunt u verwachten nog meer op uw energiekosten te besparen. Bovendien is het bezit van een warmtepompboiler dankzij overheidssubsidies en onze kortingen betaalbaarder dan ooit tevoren.

 • Halveer je energierekening met wel 75%.
 • Verminder uw ecologische voetafdruk tot 70%.
 • Krijg toegang tot overheidssubsidies en kortingen van IZI Heat
 • Krijg consistent warm water
 • Vervang je oude gas- of elektrische boiler door een milieuvriendelijke optie

Heb je interesse om over te stappen? Laat je contactgegevens achter op deze pagina en een van onze vertegenwoordigers neemt contact met je op.

Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler: 6 Redenen voor maximaal rendement

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest energie-efficiënte en ecologische oplossing bieden voor de productie van sanitair warm water. Als huiseigenaar vraag je je misschien af waarom je moet overstappen van een gasketel naar een warmtepompboiler van IZI Heat. Nou, vraag het je niet meer af! Hier zijn zes redenen waarom je zou moeten overstappen:

Lagere energiekosten

Dat klopt. Met een IZI Heat warmtepompboiler kun je tot 75% besparen op je energiekosten in vergelijking met een traditionele gasketel. De reden hiervoor is dat onze warmtepompboiler gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren, wat betekent dat hij niet afhankelijk is van gasverbranding. In plaats daarvan haalt hij warmte uit de lucht, wat een hernieuwbare bron is, waardoor het een milieuvriendelijkere en duurzamere optie is.

Kom in aanmerking voor overheidssubsidies

Bij IZI Heat moedigen we onze klanten aan om gebruik te maken van de vele overheidssubsidies voor warmtepompboilers. Je kunt in aanmerking komen voor een premie of subsidie die de initiële investering kan helpen compenseren. Wij kunnen je helpen bij het aanvraagproces en ervoor zorgen dat je het maximale bedrag krijgt dat beschikbaar is.

Perfect voor zonnepanelen – zonnepaneel | Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Wist je dat je je IZI Heat warmtepompboiler kunt aansluiten op je zonnepanelen? Dat klopt! Door gebruik te maken van zonne-energie kun je je energiekosten verder verlagen en word je nog milieuvriendelijker. Het is een win-winsituatie voor zowel je portemonnee als de planeet.

Betrouwbaar en duurzaam.

Met IZI Heat kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een betrouwbare warmtepompboiler met een lange levensduur. Onze boilers gaan jarenlang mee zonder dat ze vaak gerepareerd of onderhouden hoeven te worden. En met onze uitstekende klantenservice kun je erop vertrouwen dat we er zijn als je hulp nodig hebt.

Ruimte-efficiënter

In tegenstelling tot traditionele gasketels die veel ruimte in beslag nemen, zijn onze IZI Heat warmtepompboilers compact en ruimtebesparend. Dit betekent dat je meer ruimte in huis hebt voor opslag of andere doeleinden. Bovendien zijn onze boilers esthetisch en passen ze in elk interieur.

Seizoenskortingen

Wij begrijpen dat de overstap naar een warmtepompboiler een grote investering kan zijn. Daarom bieden we onze klanten seizoensgebonden kortingen en rabatten aan. We nemen ook deel aan beurzen waar we exclusieve deals en promoties aanbieden. Dit is nog maar een reden om IZI Heat te kiezen als uw vertrouwde leverancier van energiezuinige warmtepompboilers.

Concluderend zijn er veel dwingende redenen waarom u de overstap zou moeten maken van een gasketel naar een warmtepompboiler van IZI Heat. Met lagere energiekosten, overheidssubsidies, perfecte geschiktheid voor zonnepaneel, betrouwbaarheid, efficiënt ruimtegebruik en seizoensgebonden kortingen kun je genieten van maximale efficiëntie en een gelukkiger banksaldo. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie over de beste warmwaterboilers die verkrijgbaar zijn.

 • Tot 75% besparing op energiekosten
 • Komt in aanmerking voor overheidssubsidies
 • Perfect voor aansluiting op zonnepaneel
 • Duurzaam en betrouwbaar
 • Ruimtebesparend en esthetisch aantrekkelijk
 • Seizoensgebonden verkopen en kortingen

Beste warmtepompboilers voor lagere onderhoudskosten | INFO: Zeg vaarwel tegen hoge onderhoudskosten! De warmtepompboilers van IZI Heat bieden lage onderhoudskosten zonder concessies te doen aan kwaliteit of efficiëntie. Zorg voor warm water voor uw huis tegen een betaalbare prijs en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met minder onderhoud. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

IZI Heat Boilers: Als het aankomt op energie-efficiëntie en hoogwaardige technologie, zijn de boilers van IZI Heat de beste in hun soort. Koop de meest efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompboilers van IZI Heat en bespaar tot 75% op energiekosten in vergelijking met elektrische boilers. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw leven kunnen verbeteren!

Informatie over warmtepompboilers: Het kiezen van de juiste warmtepompboiler voor je huis is een grote beslissing. Laat ons u helpen een weloverwogen beslissing te nemen met informatie over warmtepompboilers. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen over warmtepompboilers te beantwoorden en je alle informatie te geven die je nodig hebt om een beslissing te nemen.

Vergelijking van warmtepompboilers: Overweeg je de aanschaf van een warmtepompboiler, maar weet je niet zeker welke je moet kiezen? Laat ons je helpen met onze warmtepomp-boilers vergelijking. Vergelijk merken, modellen en functies en kies de beste voor jouw huis. Ons deskundige team staat klaar om je door het proces te begeleiden. Bel ons nu!

Warmtepompboilers van IZI Heat | kosten, nadelen, voordelen van een warmtepompboiler: Investeren in een warmtepompboiler heeft tal van voordelen voor het milieu en kan ook je EPB- en EPC-scores verbeteren. Er zijn echter ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Bij IZI Heat bieden we een reeks warmtepompboilers die passen bij je behoeften en budget. Neem contact met ons op voor de kosten, nadelen en voordelen van onze warmtepompboilers.

Beste IZI Warmtepompboilers met energiebesparende functies: Zeg maar dag tegen hoge energiekosten en hallo tegen energiebesparende functies! Onze warmtepompboilers zijn ontworpen met energiebesparende functies waarmee je tot 75% kunt besparen op energiekosten in vergelijking met elektrische boilers. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste warmtepompboilers met energiebesparende functies.

Beste warmtepompboilers voor woongebouwen met meerdere eenheden: Of je nu eigenaar bent van een woongebouw met meerdere eenheden of er een beheert, IZI Heat heeft de beste warmtepompboilers voor jou. Onze warmtepompboilers zijn eenvoudig te installeren, regelen en onderhouden en bieden aanzienlijke besparingen op energiekosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beste warmtepompboilers voor woongebouwen.


Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een warmtepompboiler van IZI: 7 Gezondheidsvoordelen

Bij IZI Heat geloven we dat het cruciaal is om voor onze planeet te zorgen en tegelijkertijd goed voor onszelf te zorgen. Daarom bieden we de meest energie-efficiënte warmtepompboilers in België. Maar wist je dat de overstap van een gasketel naar een warmtepompboiler ook tal van gezondheidsvoordelen kan hebben? Hier zijn 7 redenen waarom:

Geen vervuilende verbranding | Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Gasboilers produceren vervuilende stoffen zoals koolmonoxide, stikstofoxiden en fijnstof. Deze verontreinigende stoffen kunnen ademhalingsproblemen, hartaandoeningen en zelfs kanker veroorzaken. Met een warmtepompboiler van IZI Heat vindt er geen verbranding plaats, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de lucht vrijkomen.

Verbeterde luchtkwaliteit

Omdat er geen vervuilende stoffen vrijkomen bij de verbranding van een IZI Heat warmtepompboiler, verbetert de luchtkwaliteit voor binnen aanzienlijk. Dit is vooral belangrijk voor mensen met astma, allergieën of andere ademhalingsproblemen.

Verminderd risico op brand of explosie

Gas boilers hebben een hoog risico op brand of explosie vanwege de brandbare aard van gas. Warmtepompboilers van IZI Heat gebruiken daarentegen elektriciteit en slaan geen brandstof op, waardoor ze veel veiliger zijn om te gebruiken.

Lager geluidsniveau

Gasboilers kunnen lawaaierig zijn, vooral tijdens het opstarten en afsluiten. IZI Heat warmtepompboilers daarentegen werken stil en produceren geen geluidshinder.

Consistentere temperaturen | Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Gasboilers kunnen warm water produceren met temperatuurschommelingen, wat oncomfortabel en potentieel gevaarlijk kan zijn. IZI Heat warmtepompboilers produceren consistent, betrouwbaar warm water dat altijd de perfecte temperatuur heeft voor uw behoeften.

Vochtigheidsniveaus verlagen

Gasboilers kunnen de vochtigheidsgraad in je huis verhogen, wat kan leiden tot schimmelgroei en andere problemen. IZI Heat warmtepompboilers produceren geen vocht, wat betekent dat er geen risico is op verhoogde vochtigheid.

Beter voor je huid | Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Warm water van gasketels kan schadelijk zijn voor je huid, waardoor je huid uitdroogt of geïrriteerd raakt. IZI Heat warmtepompboilers produceren zachter water dat zachter is voor je huid, waardoor je huid zacht en glad aanvoelt.

Bij IZI Heat zijn we toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid van onze klanten en de planeet. Daarom geloven wij dat de overstap van een gasboiler naar een warmtepompboiler de beste beslissing is die u kunt nemen voor de gezondheid en het welzijn van uw gezin.

 • IZI Heat biedt de meest energie-efficiënte warmtepompboilers in België, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.
 • Overschakelen naar een IZI Heat warmtepompboiler vermindert het risico op schadelijke verbrandingsverontreinigingen en verbetert de luchtkwaliteit voor binnen.
 • IZI Heat warmtepompboilers zijn veel veiliger dan gasketels, met een kleiner risico op brand of explosie.
 • Ze werken stil en produceren consistent warm water, waardoor ze comfortabeler en betrouwbaarder zijn.
 • IZI Heatpompboilers verhogen de vochtigheidsgraad niet, waardoor schimmelgroei en andere problemen worden voorkomen.
 • Ze produceren zachter water dat zachter is voor je huid, waardoor je huid zacht en glad aanvoelt.
 • Door voor IZI Heat te kiezen, kiest u voor een merk dat geeft om uw gezondheid en de gezondheid van de planeet.
Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler: 9 Voordelen van kwaliteitswater

Ben je de dure energierekening elke maand beu? Ben je op zoek naar een schonere, energiezuinigere manier om je huis van warm water te voorzien? Kijk dan niet verder dan IZI Heat warmtepompboilers.

Efficiënter dan gasketels

Gasboilers zijn verouderd en inefficiënt. Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, waardoor ze veel energiezuiniger en kosteneffectiever zijn.

Milieuvriendelijk

Onze warmtepompboilers zijn niet alleen efficiënter, maar ook milieuvriendelijk. Ze produceren minder CO2-uitstoot dan gasketels, waardoor ze een fantastische keuze zijn voor de milieubewuste huiseigenaar.

Kosteneffectief

Door over te stappen op een IZI Heat warmtepompboiler kunt u maandelijks tot 70% besparen op uw energierekening. De initiële investering is misschien iets hoger dan een gasboiler, maar de besparingen op de lange termijn maken het een economisch verstandige beslissing.

Verschillende maten beschikbaar | Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Ongeacht de grootte van uw huis of de behoeften van uw gezin, wij hebben een warmtepompboiler die voor u geschikt is. Onze opties variëren van 100 tot 300 liter, zodat je altijd het warme water hebt dat je nodig hebt.

Aansluiting op zonnepanelen

Wil je je huis nog milieuvriendelijker maken? Onze warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op je zonnepanelen, waardoor ze nog energiezuiniger worden.

Subsidies van de overheid

Onze warmtepompboilers zijn niet alleen kosteneffectief, maar komen ook in aanmerking voor overheidssubsidies. Dit kan de initiële investering nog betaalbaarder maken voor huiseigenaren.

Kortingen beschikbaar

We bieden kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Dit kan het nog betaalbaarder maken om over te stappen op een warmtepompboiler van IZI Heat voor uw warmwaterbehoeften.

Materialen en installatie van hoge kwaliteit

Bij IZI Heat gebruiken we alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor onze warmtepompboilers. We hebben ook deskundige technici die je nieuwe warmwatersysteem snel en efficiënt installeren.

24/7 klantenservice

We staan achter onze producten en zijn altijd beschikbaar om al je vragen of problemen te beantwoorden. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om je tevredenheid te garanderen.

 • Bespaar elke maand tot 70% op je energierekening
 • Milieuvriendelijk en produceert minder CO2-uitstoot dan gasketels
 • Meerdere maten beschikbaar voor elk huis
 • Aansluiting op zonnepaneel voor nog meer energiebesparing
 • Overheidssubsidies beschikbaar om te helpen met de initiële investering
 • Kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkoop
 • Hoogwaardige materialen en deskundige installatie
 • 24/7 klantenservice voor uw gemoedsrust

Neem geen genoegen met een verouderde en inefficiënte gasboiler. Stap vandaag nog over op een warmtepompboiler van IZI Heat en profiteer van de vele voordelen en kostenbesparingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijsinformatie.


Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI warmtepompboiler

Ben je het beu om elke winter hoge energierekeningen te betalen? Wil je geld besparen en tegelijkertijd je huis energiezuiniger maken? Dan is het hoog tijd om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heatpompboiler! We begrijpen dat je misschien verschillende vragen hebt over deze nieuwe technologie, dus hebben we een aantal gedetailleerde FAQ’s opgesteld om ze te beantwoorden!

Wat is een IZI Heat warmtepompboiler, en hoe werkt het? | Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

IZI Heatpompboiler is een nieuw type verwarmingstechnologie die gebruik maakt van elektriciteit om warme lucht te laten circuleren. Het maakt gebruik van de energie die is opgeslagen in de lucht of grond buiten je huis om warmte op te wekken, waardoor het een efficiëntere en goedkopere verwarmingsbron is dan gasketels.

Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening door over te stappen op een IZI Heat warmtepompboiler?

Door over te stappen op een IZI Heatpompboiler kunt u tot 35% besparen op uw jaarlijkse energierekening. Dit komt doordat de warmtepomp op een lagere temperatuur werkt en efficiënter werkt, waardoor je op de lange termijn geld bespaart.

Hoe lang duurt het om een IZI Heatpompboiler te installeren en hoeveel kost het?

Het installatieproces voor een IZI Heatpompboiler duurt gewoonlijk 1-2 dagen, afhankelijk van de complexiteit van het apparaat. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van je huis en de complexiteit van de installatie.

Moet ik iets aan mijn huis veranderen voor de IZI Heat warmtepompboiler?

Het is mogelijk dat u een paar kleine veranderingen in uw huis moet aanbrengen om de IZI Heat warmtepompboiler te kunnen installeren, zoals het installeren van nieuwe leidingen of het uitbreiden van uw elektrische systeem. Ons team van experts beoordeelt echter de behoeften van je huis en biedt je een plan op maat dat past bij je budget en vereisten.

Hoe lang gaat een IZI Heat warmtepompboiler mee?

Een IZI Heat warmtepompboiler kan tot 20-25 jaar meegaan bij goed onderhoud en verzorging. Dit is langer dan de meeste gasboilers, die meestal zo’n 15 jaar meegaan.

Is een IZI Heat warmtepompboiler beter voor het milieu dan een gasketel?

Ja, een IZI Heat warmtepompboiler is beter voor het milieu dan een gasketel, omdat deze minder CO2 uitstoot en hernieuwbare energiebronnen gebruikt om uw huis te verwarmen.

Kan ik mijn bestaande radiatoren en thermostaten nog gebruiken met een IZI Heat warmtepompboiler?

Ja, u kunt uw bestaande radiatoren en thermostaten blijven gebruiken met een IZI Heat warmtepompboiler. Ons team van experts zal samen met u het beste type warmtepomp voor uw huis bepalen en ervoor zorgen dat uw bestaande verwarmingssystemen naadloos aansluiten op de nieuwe technologie.

Bij IZI Heat begrijpen we dat de overstap van een gasketel naar een warmtepompboiler een grote beslissing kan lijken. Om potentiële klanten te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over deze overstap, hebben we een lijst met Frequently Asked Questions (FAQ’s) opgesteld over de beste redenen om over te stappen.

Waarom zou ik overstappen van een gasketel naar een warmtepompboiler van IZI Heat?

Er zijn verschillende redenen waarom overstappen naar een IZI Heat warmtepompboiler een slimme keuze is. Eerst en vooral zijn warmtepompboilers veel energiezuiniger dan traditionele gasketels. Dit betekent dat je na verloop van tijd geld bespaart op je energierekening. Bovendien zijn warmtepompboilers beter voor het milieu omdat ze minder koolstofemissies produceren dan gasketels. Tot slot zijn warmtepompboilers stiller en hebben ze minder onderhoud nodig dan gasketels, waardoor ze een handige en probleemloze optie zijn.

Moet ik iets aan mijn huis veranderen om over te stappen op een warmtepompboiler?

In de meeste gevallen zijn er geen grote veranderingen aan uw huis nodig om over te stappen op een IZI Heat warmtepompboiler. Ons installatieteam zal samen met u de beste locatie voor uw nieuwe boiler bepalen en ervoor zorgen dat uw bestaande verwarmings- en koelsysteem compatibel is met de warmtepompboiler. Het kan zijn dat je kleine aanpassingen in je huishoudelijke routine moet maken om het meeste uit je nieuwe warmtepompboiler te halen, maar ons team begeleidt je door het proces.

Hoeveel geld bespaar ik door over te stappen op een warmtepompboiler van IZI Heat?

De exacte hoeveelheid geld die u bespaart door over te stappen op een warmtepompboiler hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw huis, uw huidige energieverbruik en de energieprijzen in uw regio. Gemiddeld kunnen huiseigenaren die overstappen op een warmtepompboiler echter tot 50% besparen op hun energierekening. Bovendien bieden veel staten belastingkredieten en stimuleringsmaatregelen voor huiseigenaren die overstappen op energiezuinigere verwarmingssystemen, waardoor uw potentiële besparingen nog verder toenemen.


De beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler

Bij IZI Heat zetten we ons in om onze klanten een duurzame en energiezuinige oplossing te bieden voor hun verwarmingsbehoeften. We begrijpen dat de overstap van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler ontmoedigend kan lijken, maar we willen de beste reden met je delen waarom het de slimste keuze is die je kunt maken.

De beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler is de ongelooflijke besparing die u zult zien op uw energierekening. Onze warmtepompboilers hebben een hoger rendement dan gasketels, wat betekent dat je voor elke eenheid elektriciteit die je gebruikt meer warmte krijgt. Dit betekent dat je elke maand minder kwijt bent aan je energierekening en een aanzienlijk kleinere ecologische voetafdruk hebt. Bovendien hebben IZI Heat warmtepompboilers een langere levensduur dan gasketels, wat op de lange termijn minder vervangingskosten betekent.

 • IZI Heat warmtepompboilers werken met een hoger rendement, wat betekent dat u elke maand geld bespaart op uw energierekening.
 • Onze warmtepompboilers hebben een langere levensduur, wat betekent dat u op de lange termijn geld bespaart op vervangingskosten.
 • Door over te stappen op een warmtepompboiler van IZI Heat maakt u een duurzame keuze die zowel uw portemonnee als het milieu ten goede komt.

Ben je geïnteresseerd in een overstap? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe u en uw huis hiervan kunnen profiteren. Het is tijd om te investeren in een duurzame toekomst met IZI Heat.

Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler