Boiler met warmtepomp | Gids

Stap vandaag nog over op de meest efficiënte warmtepomp boiler

Als u de hoge energierekeningen zat bent en een groenere keuze wilt maken, dan is het tijd om over te stappen op een warmtepomp boiler van IZI Heat.

Onze topmodellen hebben een capaciteit van 100 tot 300 liter, dus voor elk huishouden is er een ideale maat.

Met behulp van binnenlucht en een warmtepomp leveren onze boilers warm water voor elke kamer in uw gebouw.

Bovendien kunt u uw warmtepompboiler zelfs aansluiten op uw zonnepanelen – dat is pure innovatie!

Meer weten over onze prijzen, modellen en opties?

Vul dan vandaag nog ons eenvoudige formulier in en laat u adviseren door ons deskundige team.

Wij helpen u de perfecte oplossing te vinden voor uw behoeften en budget, zonder enige druk.

Sluit u aan bij het groeiende aantal mensen dat overstapt op milieuvriendelijke en kosteneffectieve warmwateropties door over te stappen op een IZI Heat met warmtepomp.

| Boiler met warmtepomp | Gids

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Boiler met warmtepomp | Gids
Boiler met warmtepomp | Gids

Welkom bij IZI Heat, de toonaangevende leverancier van energie-efficiënte boilers met warmtepompen. Als eigenaars van dit innovatieve bedrijf zetten wij ons in om onze klanten de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor waterverwarming te bieden.

Onze warmtepompboilers, verkrijgbaar in de maten 100, 150, 200 en 300 liter, maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Door uw oude gas- of elektrische boiler te vervangen door onze warmtepomptechnologie bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar helpt u ook het milieu. Onze boilers kunnen zelfs worden aangesloten op zonnepanelen om het energieverbruik nog verder terug te dringen. En met de mogelijkheid om een premie of subsidie van de overheid te ontvangen, is overstappen op een IZI Heat nog nooit zo eenvoudig geweest. | Boiler met warmtepomp

Kiest u voor IZI Heat, dan kiest u voor kwaliteit, rendement en duurzaamheid. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze selectie van de beste warmwaterboilers op de markt. Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze experts neemt binnenkort contact met u op.

boiler met warmtepomp

Voel de kracht van geavanceerde technologie: een blik op de toekomst met boilers en warmtepompen

Bij IZI Heat geloven we dat het omarmen van de toekomst betekent dat we elke dag milieubewuste keuzes maken. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het verkopen en installeren van de meest energie-efficiënte boilers en warmtepompen op de markt. Onze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen om een meer kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor warm water te bieden.

Boilers met warmtepompen bieden een innovatieve manier om de watervoorziening van uw huis te verwarmen. In plaats van uitsluitend te vertrouwen op traditionele methoden zoals gas- of elektrische boilers, maken wij gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw (douche, badkamer, keuken, enz.). Dit betekent dat de warmwatervoorziening van uw huis efficiënter en met lagere energiekosten beschikbaar is.

Bovendien zijn onze warmtepompboilers verkrijgbaar in vier verschillende maten (100, 150, 200 en 300 liter), zodat we de juiste boiler voor uw behoeften kunnen vinden. Al onze boilers zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn gebouwd om lang mee te gaan, zodat u het meeste uit uw investering kunt halen.

Een van de beste argumenten om te investeren in een boiler met warmtepomp is dat u deze kunt aansluiten op een zonneboiler. Zo kunt u warm water voor uw huis produceren met behulp van schone en hernieuwbare energie. Het resultaat is een veel duurzamere en efficiëntere manier om warm water te produceren, terwijl u de ecologische voetafdruk van uw huis verkleint.

Bovendien hebben onze warmtepomp boilers een ongelooflijk gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt u onder meer de mogelijkheid om de temperatuur van uw warme water te regelen. We weten dat het dagelijkse leven hectisch kan zijn, dus onze warmtepompboilers zijn ontworpen om een stressvrije en aangename gebruikerservaring te bieden.

Bij IZI Heat zijn we er trots op om samen te werken met huiseigenaren die hun huis willen transformeren in meer duurzame ruimtes. Daarom bieden we kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen om ervoor te zorgen dat onze geavanceerde technologie voor iedereen toegankelijk is.

Om onze klanten de zekerheid te geven dat hun boilers altijd optimaal werken, bieden we ook een onderhoudscontract dat regelmatige reviews en reiniging van de boiler omvat. Dit contract kan de levensduur van uw systeem verlengen en dure reparaties of vervanging op een later tijdstip voorkomen.

Kortom, de toekomst omarmen betekent elke dag milieubewuste keuzes maken. Bij IZI Heat zijn we er trots op u te helpen dit doel te bereiken door de meest energie-efficiënte boilers met warmtepompen voor de warmwatervoorziening van uw huis aan te bieden. Dit zal niet alleen uw energierekening verlagen, maar het zal ook helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe wij u kunnen helpen uw huis duurzamer te maken en toch te genieten van de luxe van warm water in uw huis.

Boiler met warmtepomp | Gids
Boiler met warmtepomp | Gids

Beste prijsinformatie voor IZI Heat warmtepompboilers | Info: Op zoek naar de beste deal voor warmtepomp boilers van IZI Heat? Neem contact met ons op om uit te vinden hoe je de beste prijs kunt krijgen voor deze betrouwbare en efficiënte oplossingen voor waterverwarming.

De beste warm water boiler: Zeg vaarwel tegen koude douches en hoge energierekeningen met de warmtepomp boilers van IZI Heat. Onze betrouwbare en energiezuinige modellen bieden de beste warmwaterervaring, terwijl u geld bespaart op uw maandelijkse verwarmingsrekening.

Beste upgrade voor uw oude elektrische boiler – een IZI Heat warmtepompboiler: Klaar om je oude elektrische boiler te upgraden? Kijk dan niet verder dan de warmtepompen van IZI Heat. Onze milieuvriendelijke modellen bieden superieure prestaties en aanzienlijke energiebesparingen in vergelijking met traditionele elektrische boilers.

Koop de beste warmtepompboiler | Info: Op zoek naar superieure kwaliteit en prestaties voor je warmwaterboiler? Kijk dan niet verder dan de selectie warmtepompen van IZI Heat. Onze modellen zijn ontworpen met slimme controlefuncties en een hoge efficiëntie om betrouwbaar en milieuvriendelijk warm water te leveren.

Beste betrouwbare en duurzame warmtepompboilers van IZI Heat: Als het aankomt op betrouwbaarheid en duurzaamheid, zijn de warmtepompboilers van IZI Heat de beste keuze. Onze modellen bieden een snelle hersteltijd en 75% energiebesparing vergeleken met elektrische boilers, waardoor ze een makkelijke keuze zijn voor huiseigenaren die geld willen besparen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Beste IZI Heat warmtepompboilers met intuïtieve interfaces: Zeg vaarwel tegen verwarrende en onintuïtieve boilers. De warmtepomp boilers van IZI Heat hebben een intuïtieve interface waarmee de instellingen eenvoudig te bedienen en aan te passen zijn.

Beste door de overheid gesubsidieerde warmtepompboilers: Wil je geld besparen op de aankoop van een warmtepompboiler? De Vlaamse overheid biedt subsidies aan voor deze milieuvriendelijke en energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een subsidie op een warmtepompboiler van IZI Heat.


De ultieme gids voor het kiezen van de perfecte combinatie van boiler en warmtepomp: 10 factoren om te overwegen.

Ontdek de energiezuinige oplossingen van IZI Heat.

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt aanbieden. Als Belgisch bedrijf is het ons doel om huiseigenaren van warm water te voorzien en tegelijkertijd de energiekosten en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. In deze ultieme gids overlopen we de 10 belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de perfecte combinatie van boiler en warmtepomp voor uw huis.

Maat is belangrijk: kies het juiste vermogen  

Bij warmtepompboilers is het cruciaal om het juiste vermogen voor uw huishouden te kiezen. Wij bieden verschillende opties, waaronder boilers met een capaciteit van 100, 150, 200 en 300 liter, zodat u altijd voldoende warm water hebt voor uw douches, baden en andere dagelijkse behoeften. Houd rekening met de grootte van uw huishouden en uw warmwaterverbruik om de juiste maat voor uw huis te kiezen.

Gebruik de kracht van de warmtepomp  

Een warmtepompboiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om efficiënt warm water te produceren. Wanneer u uw gasboiler of oude elektrische boiler vervangt door een warmtepompboiler van IZI Heat, profiteert u van een lagere energierekening en een groener huis. Onze warmtepompboilers onttrekken warmte aan de binnenlucht, waardoor er minder energie nodig is om warmwaterboiler te maken.

Connect met de zon: compatibiliteit met zonnepanelen

Voor een nog milieuvriendelijkere oplossing kunt u uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen. Door gebruik te maken van de kracht van de zon kunt u uw energiekosten verder verlagen en de ecologische voetafdruk van uw huis verbeteren. Wij helpen u de beste manier te vinden om uw warmtepompboiler op uw zonnesysteem aan te sluiten voor een maximaal rendement.

Gebruik maken van overheidspremies.

Als onderdeel van ons streven om energie-efficiënte oplossingen toegankelijk te maken, houden wij u op de hoogte van overheidsbonussen en subsidies die beschikbaar zijn voor huiseigenaren voor het investeren in warmtepompboilers. Wanneer u IZI Heat kiest, helpen wij u te profiteren van deze stimuleringsmaatregelen zodat u het meeste uit uw investering kunt halen.

Bespaar meer met seizoensverkopen en beurzen. | boiler met warmtepomp

We weten dat investeren in een warmtepompboiler een belangrijke beslissing is, en we willen het zo betaalbaar mogelijk maken. Daarom bieden wij kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Blijf op de hoogte van onze komende evenementen en promoties om uw droom van een energiezuinige woning te verwezenlijken.

Trouw het merk IZI Heat 

Als u IZI Heat kiest, kiest u voor een merk dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste normen, zodat u jarenlang kunt genieten van de voordelen van energie-efficiëntie, kostenbesparingen en milieuvriendelijk wonen.

Contacteer ons voor persoonlijke prijsinformatie. | boiler met warmtepomp

We weten dat de behoeften van elke huiseigenaar uniek zijn, en we helpen u graag bij het vinden van de perfecte warmtepompboiler voor uw huis. Neem contact met ons op voor prijsinformatie op maat en deskundig advies bij het kiezen van de beste warmwaterboiler voor uw behoeften.

Er zijn verschillende factoren om te overwegen bij het kiezen van de perfecte combinatie van boiler en warmtepomp. Wanneer u de grootte, efficiëntie, compatibiliteit met zonnepanelen, overheidspremies en meer in overweging neemt, bent u goed op weg om te genieten van de talloze voordelen van een IZI Heat warmtepompboiler. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een energiezuinige en milieuvriendelijke woning. 


C Vier het geschenk van een warm huis: 4 inspirerende succesverhalen over ketels en warmtepompen.

Bij IZI Heat geloven we in de kracht van een warm huis. Daarom zijn we gespecialiseerd in het verkopen en installeren van de meest energie-efficiënte boilers met warmtepompen – de perfecte oplossing om warm water te genereren zonder de bank te breken. Door uw oude elektrische of gasketel te vervangen door een van onze milieuvriendelijke en rendabele warmtepompboilers kunt u genieten van een comfortabele en duurzame leefruimte met een lagere energierekening. In dit artikel delen we graag 4 inspirerende succesverhalen over ketels en warmtepompen die u zullen helpen de overstap te maken en te genieten van een warm huis.

Van hoge rekeningen naar lage kosten | boiler met warmtepomp

Onlangs hadden we het genoegen te werken met een klant die kampte met hoge energierekeningen als gevolg van hun verouderde gasketel. We installeerden onze warmtepompboiler van 300 liter, die binnenlucht en een warmtepomp gebruikt om water te verwarmen, en sloten hem aan op hun bestaande zonnepanelen om nog meer energie te besparen. Niet alleen merkten onze klanten een onmiddellijke verlaging van hun maandelijkse rekeningen, maar ze waren ook blij dat ze bijdroegen aan een duurzamer milieu.

Een stap naar een groenere toekomst | boiler met warmtepomp

Een andere klant met een passie voor groen leven wilde zijn engagement naar een nieuw niveau tillen. Hij kocht onze 200 liter warmtepompboiler, die hem niet alleen een milieuvriendelijke oplossing voor warm water bood, maar hem ook de mogelijkheid bood om een overheidssubsidie te ontvangen. Deze klant was enthousiast over de mogelijkheid om een positieve invloed op het milieu uit te oefenen en tegelijkertijd te profiteren van de financiële voordelen van zijn investering.

Een comfortabele leefruimte voor een groeiend gezin | boiler met warmtepomp

We hadden ook het genoegen om samen te werken met een gezin dat onlangs een nieuwe baby in huis verwelkomde. Zij wilden een veilige en comfortabele leefruimte creëren voor hun jonge kind en besloten hun oude elektrische boiler te vervangen door onze warmtepompboiler van 150 liter. Ze merkten niet alleen een verbetering van de temperatuur in hun huis, maar waren ook gerustgesteld dat hun nieuwe warmtepompboiler energiezuinig en veilig was voor hun gezin.

Een thuis weg van huis | boiler met warmtepomp 

Tot slot willen we graag het verhaal delen van een klant die een prachtig vakantiehuis bezat, maar zich voortdurend zorgen maakte over de energiekosten die gepaard gingen met het onderhoud ervan. Hij besloot zijn oude gasketel te vervangen door onze warmtepompboiler van 100 liter, die een kosteneffectieve oplossing bood voor het verwarmen van water terwijl hij weg was. Nu kunnen ze genieten van hun prachtige vakantiehuis zonder zich zorgen te maken over hoge energierekeningen of de impact op het milieu.

Bij IZI Heat geloven we dat iedereen het geschenk van een warm huis verdient. Onze warmtepompen bieden u niet alleen een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor warm water, maar helpen u ook om een positieve impact op het milieu te hebben. Voor meer informatie over onze producten, prijzen en overheidspremies kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Laten we samen het geschenk van een warm huis vieren.

Boiler met warmtepomp | Gids

FAQs over boilers met warmtepompen: de meest efficiënte manier om warm water te produceren.

Als eigenaars van IZI Heat begrijpen we dat sommige klanten vragen hebben over onze producten. Daarom hebben we deze lijst met veelgestelde vragen over onze warmtepompboilers samengesteld. Lees verder om meer te weten te komen over de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om warm water voor uw huis te verwarmen.

Wat is een warmtepomp boiler? | boiler met warmtepomp

Een warmtepompboiler is een apparaat dat omgevingslucht en een warmtepomp gebruikt om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Aan de omgevingslucht wordt warmte onttrokken, die vervolgens met behulp van een koelmiddel aan een watertank wordt overgedragen. Dit warme water kan worden gebruikt voor douchen, baden, afwassen en nog veel meer.

Hoe verhoudt een warmtepompboiler zich tot een conventionele boiler? | boiler met warmtepomp

Een warmtepompboiler is veel energiezuiniger dan een conventionele boiler. Terwijl een conventionele boiler brandstof verbrandt om het water te verwarmen, heeft een warmtepompboiler slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit nodig om de pomp en de compressor te laten werken. Dit betekent dat hij goedkoper werkt en minder CO2 uitstoot.

Boilers en warmtepompboilers | warm water boiler

Kan ik mijn warmtepompboiler aansluiten op mijn zonnepanelen? | boiler met warmtepomp

Ja, dat kan! Het aansluiten van uw warmtepompboiler op uw zonnepanelen is een van de meest effectieve manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. De zonnepanelen drijven de warmtepomp aan, die vervolgens uw water verwarmt met hernieuwbare zonne-energie.

Welke maat warmtepompboiler heb ik nodig? | boiler met warmtepomp 

Welk formaat warmtepompboiler u nodig hebt, hangt af van de grootte van uw huishouden en uw warmwaterverbruik. Wij bieden warmtepompboilers in maten van 100 liter tot 300 liter. Ons team kan u helpen de juiste maat voor uw behoeften te bepalen.

Doen warmtepompboilers het ook in koude klimaten? | boiler met warmtepomp

Ja, dat doen ze. Hoewel warmtepompen het meest efficiënt zijn bij milde temperaturen, zijn moderne warmtepompboilers ontworpen om effectief te werken in koude klimaten. Ze zijn namelijk uitgerust met ontdooicycli, waardoor ze ook bij koudere temperaturen warmte aan de lucht kunnen onttrekken.

Hoeveel kost een warmtepompboiler? | boiler met warmtepomp 

De kosten van een warmtepompboiler zijn afhankelijk van de grootte en het merk van het toestel. Bij IZI Heat bieden we concurrerende prijzen op onze warmtepompboilers van hoge kwaliteit. Wij bieden ook kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen, en u kunt in aanmerking komen voor overheidssubsidies of stimuleringsmaatregelen.

Hoe lang gaat een warmtepompboiler mee? | boiler met warmtepomp 

Bij goed onderhoud kan een warmtepompboiler tot 20 jaar of meer meegaan. Dit komt omdat ze minder mechanische onderdelen hebben dan traditionele boilers, waardoor de eenheid na verloop van tijd minder slijt.

Dit zijn de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over warmtepompboilers. Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om uw water te verwarmen, overweeg dan een warmtepompboiler van IZI Heat. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen en meer informatie over onze producten.

Kan ik echt geld besparen op mijn energierekening met een warmtepompboiler?

Ja, absoluut! Met een warmtepompboiler van IZI Heat kunt u tot 75% besparen op uw energierekening in vergelijking met traditionele gas- of elektrische boilers. Dit komt omdat warmtepomptechnologie gebruik maakt van de gratis en hernieuwbare energie die zich in de lucht rond uw huis bevindt. Dit is een veel efficiëntere en duurzamere manier om uw water te verwarmen en kan leiden tot aanzienlijke besparingen gedurende de levensduur van de boiler.

Zijn er overheidssubsidies of stimuleringsmaatregelen voor de aanschaf van een warmtepompboiler?

Ja, in veel landen zijn er overheidssubsidies of stimuleringsmaatregelen voor huiseigenaren die kiezen voor de installatie van een warmtepompboiler. Als u kiest voor een warmtepompboiler van IZI Heat, kunt u ook profiteren van extra kortingen of speciale aanbiedingen die wij aanbieden om uw initiële kosten verder te verlagen.

Hoe werkt de warmtepomptechnologie in de boilers van IZI Heat?

De warmtepomptechnologie in onze boilers onttrekt warmte aan de buitenlucht van uw huis en brengt deze over op het water in de boiler. Dit gebeurt via een gesloten systeem dat gebruik maakt van een compressor, warmtewisselaar en koelgas om de beschikbare warmte-energie te versterken. Het resultaat is een zeer efficiënte en kosteneffectieve manier om water te verwarmen die aanzienlijk milieuvriendelijker is dan conventionele gas- of elektrische boilers. Bovendien kunnen onze warmtepompboilers ook worden aangesloten op zonnepanelen om hun efficiëntie en duurzaamheid verder te verhogen.


Conclusie | boiler met warmtepomp 

Bij IZI Heat geloven we dat onze warmtepompboilers de perfecte oplossing zijn voor al uw warm water behoeften. Met onze hoog rendement boilers kunt u afscheid nemen van dure elektriciteits- of gasrekeningen en in plaats daarvan genieten van een meer milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier om warm water voor uw huis te produceren.

Boiler met warmtepomp prijzen

Het vervangen van uw oude elektrische of gasketel door een warmtepompboiler is een eenvoudig en handig proces dat u op de lange termijn geld zal besparen. Deze boilers zijn niet alleen zeer efficiënt, maar u kunt ze zelfs aansluiten op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen. En wetende dat u iets doet voor het milieu, zult u zich goed voelen over uw aankoop. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe wij u kunnen helpen de overstap te maken naar een boiler met warmtepomp.

Wilt u meer weten over onze warmtepompboilers? Aarzel niet om uw contactgegevens achter te laten op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vertrouw ons als we zeggen dat investeren in een IZI Heat warmtepompboiler een beslissing is waar u geen spijt van zult krijgen.