Een boiler kopen

Upgrade uw huis met een energiezuinige boiler van IZI Heat.

Als u overweegt een warmwaterboiler te kopen, kijk dan niet verder dan IZI Heat.

Onze warmtepompboilers leveren warm water voor uw huis tegen een fractie van de kosten van gas- of elektrische boilers.

Door uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen, kunt u ook uw ecologische voetafdruk en energierekening verder verkleinen.

Mis de kans niet om uw huis te upgraden met IZI Heat – neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat onze experts u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Vul ons formulier in om meer te weten te komen over onze prijzen, modellen en opties, en laat u adviseren door onze experts.

Ons team helpt u graag bij het vinden van de perfecte warmwaterboiler voor uw behoeften en kan aanbevelingen doen op basis van uw individuele voorkeuren en budget.

Door ons formulier in te vullen, zet u de eerste stap naar een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor uw warm water behoeften.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met IZI Heat – wij zijn er voor u.

| Een boiler kopen

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


een boiler kopen
een boiler kopen

Ons bedrijf, IZI Heat, stelt u met trots de meest energie-efficiënte oplossing voor uw warm water behoeften voor. Bent u het beu om zich voortdurend zorgen te maken over hoge energiekosten en de milieu-impact van uw oude warmwatersysteem? Dan zijn onze warmtepompboilers precies wat u nodig hebt. Ze maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om uw hele huis van warm water te voorzien. Met opties van 100 tot 300 liter hebben we het perfecte formaat voor de behoeften van uw huishouden. 

Onze warmtepompboilers zijn niet alleen kosteneffectief en milieuvriendelijk, maar worden ook gesubsidieerd door de overheid. En met onze seizoensverkopen en promotiekortingen is er nog nooit een beter moment geweest om te investeren in het beste merk op de markt: IZI Heat. Stap over van uw oude gas- of elektrische ketel naar onze warmtepompboilers, die zelfs aangesloten kunnen worden op uw zonnepanelen. Wacht niet langer, sluit u aan bij de talloze tevreden klanten die al zijn overgestapt op IZI Heat.

 • Geniet van lagere energiekosten met onze milieuvriendelijke oplossing
 • Een reeks afmetingen die perfect passen bij de behoeften van uw huishouden
 • Komt in aanmerking voor overheidssubsidies
 • Kortingen tijdens seizoensverkopen of evenementen

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie of de aankoop van een van onze warmtepompboilers, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op. Bedankt voor het overwegen van IZI Heat als uw eerste stop voor de aankoop van een warmwaterboiler.

een boiler kopen

Waterverwarming Harmony: 7 tips om de perfecte oplossing voor uw huis te vinden.

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om de perfecte boiler voor uw huis te vinden. Deze beslissing kan een aanzienlijke invloed hebben op uw energieverbruik en algehele comfort. Daarom hebben we deze tips samengesteld om u te helpen de perfecte oplossing voor uw huis te vinden.

Bepaal uw warmwaterverbruik.

De eerste stap bij het vinden van de perfecte boiler is het bepalen van het warmwaterverbruik van uw huishouden. Kijk hoeveel mensen er in uw huishouden wonen en hoeveel apparaten warm water nodig hebben. Dit geeft u een idee van de grootte en capaciteit van de boiler die u nodig hebt.

Beschouw de energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie is een belangrijke overweging bij de aanschaf van een warmwaterboiler. Bij IZI Heat zijn we gespecialiseerd in energie-efficiënte warmtepompboilers die gebruik maken van kamerlucht en een warmtepomp om warm water te produceren. Dit is een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor uw warm water behoeften.

Op zoek naar overheidssubsidies | een boiler kopen

Bij IZI Heat willen we energiezuinige oplossingen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom vertellen we u over overheidssubsidies en premies die u kunnen helpen de kosten van een warmtepompboiler te compenseren.

Aansluiting op zonnepanelen

Om nog meer energie te besparen, kunt u uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen. Dit kan uw energiekosten aanzienlijk verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Voordeel over kortingen | een boiler kopen

Bij IZI Heat bieden we kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Dit is een geweldige kans om te investeren in een energiezuinige boiler tegen een gereduceerde prijs.

Bedenk besparingen op lange termijn | een boiler kopen

Een energiezuinige boiler kan een grotere initiële investering zijn, maar het kan u op de lange termijn geld besparen. Lagere energiekosten en overheidssubsidies kunnen de initiële kosten compenseren en u zult jarenlang geld blijven besparen op uw energierekening.

Kies een vertrouwd merk.

Bij het investeren in een boiler is het belangrijk om een vertrouwd merk te kiezen. Bij IZI Heat zijn we toegewijd aan het leveren van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt. Onze producten van hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice maken ons de beste keuze voor uw warm water behoeften.

 • Het kopen van een warmwaterboiler hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Met deze tips van IZI Heat kunt u gemakkelijk de perfecte boiler voor uw huis vinden.
 • Onze energie-efficiënte warmtepompboilers zijn een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor uw warm water behoeften.
 • Profiteer van overheidssubsidies, sluit zonnepanelen aan en investeer met IZI Heat in besparingen op lange termijn.
 • Neem geen genoegen met minder dan het beste. Kies een vertrouwd merk als IZI Heat voor uw warmwaterbehoeften.
een boiler kopen
een boiler kopen

Beste warmtepompboilers voor eenvoudige installatie: Koop een warmtepompboilersysteem van IZI Heat. Verwarm je water en huis en verlaag tegelijkertijd je energierekening! Er zijn geen grote werken meer nodig voor de installatie. Neem gewoon contact met ons op en krijg het beste advies!

Beste advies over warmtepompboilers van IZI Heat: Investeer in het beste van het beste en verlaag je ecologische voetafdruk met een energiezuinige warmtepompboiler van IZI Heat. Met onze ervaring en kennis kunt u erop vertrouwen dat wij u het beste advies geven voor al uw verwarmingsbehoeften.

Beste boilers: Kies de beste voor jouw huis en verlaag je energierekening met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze slimme bedieningsfuncties en hoge efficiëntie bieden je het comfort waar je naar verlangt, terwijl je geld bespaart!

Beste warmtepompboilers met overheidspremie of subsidie: Bespaar op energiekosten met de beste warmtepompboilers van IZI Heat. Krijg een overheidssubsidie of -subsidie en kies uit een reeks modellen op basis van je warmwaterbehoeften. Koop en installeer hem nu met de financiële steun van de Vlaamse Overheid.

Het beste warme water met IZI Heat warmtepompboilers: Ervaar warm water als nooit tevoren met de warmtepompboilers van IZI Heat. Sluit ze aan op je zonnepaneel en geniet van verwarmd water rechtstreeks uit de natuur. Neem contact met ons op om het beste merk te kopen voor je warm water behoeften!

De beste warmtepompboilers om uw ecologische voetafdruk te verkleinen: Verwarm je huis en verminder je ecologische voetafdruk met de warmtepompboilers van IZI Heat. Met behulp van lucht voor binnen en een warmtepomp onttrekken onze boilers warmte aan de buitenlucht om warm water te leveren voor al je behoeften. Kies uit een reeks modellen op basis van de warmwaterbehoeften van je gezin.

Beste warmtepompboilers voor residentieel gebruik van IZI Heat: Ervaar energie-efficiëntie als nooit tevoren met het assortiment warmtepompboilers van IZI Heat. Er zijn verschillende modellen beschikbaar op basis van je warmwaterbehoeften, en onze boilers kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder grote werkzaamheden. Geniet van warm water op aanvraag, verlaag je energierekeningen en verbeter de waarde van je huis. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!


Water Heater Magic: 5 verrassende voordelen van het upgraden van uw oude unit.

Welkom bij IZI Heat, de toonaangevende leverancier van energie-efficiënte warmtepompboilers in België. Overweegt u een warmwaterboiler te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In dit artikel laten we u kennismaken met de verrassende voordelen van het ombouwen van uw oude toestel naar een warmtepompboiler van IZI Heat.

Energie-efficiëntie | een boiler kopen

Wist u dat waterverwarming doorgaans de op één na grootste energiekostenpost in een huishouden is, die tot 25% van uw energierekening uitmaakt? Dat is waar de warmtepompboiler van IZI Heat om de hoek komt kijken. Onze geavanceerde technologie gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen, wat uw energieverbruik kan verminderen en u geld kan besparen. Het is ook een milieuvriendelijke oplossing die helpt uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

 • Bespaar tot 70% op uw energierekening met een warmtepompboiler van IZI Heat.

Een product van hoge kwaliteit

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we alleen producten van de hoogste kwaliteit aanbieden. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om onze warmtepompboilers te vervaardigen, zodat elke eenheid duurzaam is en op piekrendement werkt.

 • Kies IZI Heat, het beste merk voor warmwaterboilers in België.

Versatiliteit

Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten (100, 150, 200 of 300 liter) om te voldoen aan de warm water behoeften van uw huishouden. Het is een veelzijdige oplossing die kan worden gebruikt voor douchen, baden, koken en nog veel meer. U kunt de warmtepompboiler ook aansluiten op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen.

 • Met een warmtepompboiler van IZI Heat krijgt u warm water wanneer u dat nodig hebt.

Statelijke stimulansen

Wist je dat je in aanmerking kan komen voor een overheidssubsidie bij de aankoop van een energiezuinige warmtepomp? Het Vlaams Energieagentschap biedt financiële stimulansen om u te helpen bij de overstap naar groenere energie. Bij IZI Heat helpen we u met de aanvraagprocedure en zorgen we ervoor dat u de overheidssubsidie krijgt waar u recht op heeft.

 • Profiteer van de overheidspremies die wij aanbieden om uw investering terug te verdienen.

D kortingen en beurzen

Bij IZI Heat zijn we altijd op zoek naar manieren om u te helpen nog meer geld te besparen. Daarom bieden we kortingen aan tijdens beurzen, seizoensuitverkopen en andere promoties. Dit is de perfecte gelegenheid om uw oude warmwaterboiler te vervangen door een IZI Heat warmtepompboiler en flink te besparen.

 • Mis onze kortingen en speciale aanbiedingen niet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Uw oude boiler ombouwen naar een IZI Heat warmtepompboiler is een slimme beslissing voor uw portemonnee, uw huis en het milieu. Van energiebesparing tot hoogwaardige producten en overheidspremies, de voordelen van de overstap zijn onmiskenbaar.

 • Stap over op een IZI Heat warmtepompboiler en geniet van energiebesparingen tot 70%, hoogwaardige producten, veelzijdigheid, overheidspremies, kortingen en nog veel meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Water Heater Joy: 5 geldbesparende voordelen van energie-efficiënte modellen.

Bij IZI Heat geloven we dat elk huishouden een energie-efficiënte warmwaterboiler verdient die zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. Daarom zijn we er trots op enkele van de meest geavanceerde warmtepompboilers op de markt aan te bieden. Of u nu een oude elektrische of gasboiler wilt upgraden of een nieuwe wilt kopen, er zijn fantastische voordelen verbonden aan de aanschaf van een boiler van IZI Heat. In dit artikel laten we u kennismaken met de top 5 geldbesparende voordelen van energiezuinige modellen.

Besparing op energiekosten

Energie-efficiënte warmwaterboilers, zoals die welke we bij IZI Heat aanbieden, verbruiken aanzienlijk minder energie dan hun conventionele tegenhangers. Bij gebruik van een warmtepompboiler wordt lucht uit uw huis gehaald en gebruikt om het water te verwarmen. Dit proces verbruikt minder energie dan het verwarmen van water via elektriciteit of gas alleen. Als gevolg hiervan kunt u een drastische verlaging van uw energierekening verwachten, zodat u meer geld kunt besteden aan de dingen die er het meest toe doen.

Hoogwaardige en duurzame materialen | een boiler kopen

Een van de beste eigenschappen van de warmtepompboilers van IZI Heat is hun duurzaamheid. Onze modellen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, zodat ze langer meegaan dan traditionele boilers. Dit betekent dat u op de lange termijn minder geld kwijt bent aan reparaties of vervangingen, wat u gemoedsrust en extra besparingen oplevert.

Gebruik maken van overheidssubsidies | een boiler kopen

De overheid is zich bewust van de voordelen van energie-efficiënte warmwaterboilers, dus bieden ze vaak subsidies of belastingvoordelen voor huiseigenaren die ze installeren. Bij IZI Heat kunnen we u helpen bij het aanvragen van subsidies of belastingvoordelen waarvoor u in aanmerking komt, zodat u uiteindelijk nog meer geld kunt besparen.

Aansluiten op zonnepanelen

Als u uw ecologische voetafdruk verder wilt verkleinen en wilt besparen op energiekosten, kunt u uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen. Dit type systeem kan vooral voordelig zijn in de zomermaanden wanneer er veel zonlicht is. Door zonne-energie te gebruiken om uw water te verwarmen, bespaart u niet alleen geld, maar verkleint u ook uw ecologische voetafdruk.

Maak gebruik van kortingen.

Bij IZI Heat waarderen we onze klanten altijd, en we tonen onze waardering graag met kortingen en promoties. Kijk uit naar seizoensverkopen of kortingen op beurzen. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kunt u nog meer besparen op een toch al voordelige en energiezuinige boiler.

 • Bespaar op energiekosten
 • Langdurige duurzaamheid dankzij hoogwaardige materialen
 • Profiteer van overheidssubsidies
 • Aansluiten op zonnepanelen voor nog meer besparingen
 • Profiteer van kortingen en speciale aanbiedingen

Overstappen op een energiezuinige boiler van IZI Heat is dus niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook een slimme financiële beslissing. U verlaagt niet alleen uw energiekosten, maar u profiteert ook van een lange levensduur, mogelijke overheidssubsidies of belastingvoordelen, de mogelijkheid tot aansluiting op uw zonnepanelen en speciale kortingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het kopen van een warmwaterboiler die echt aan uw behoeften voldoet, en geniet van het plezier om geld te besparen en toch warm water te hebben.

een boiler kopen

FAQs over het kopen van een boiler.

Als u overweegt het verwarmingssysteem van uw huis te upgraden, hebt u waarschijnlijk gemerkt dat u uit vele opties kunt kiezen. Het is begrijpelijk als u zich overweldigd voelt of niet weet waar u moet beginnen. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen en de juiste warmwaterboiler voor uw behoeften te vinden, hebben wij een lijst samengesteld met veelgestelde vragen over het kopen van een warmwaterboiler.

Wat zijn de verschillende soorten boilers?

Er zijn verschillende soorten boilers op de markt, waaronder bijvoorbeeld tankloze boilers, voorraadboilers en warmtepompen. Tankloze boilers verwarmen water op verzoek, terwijl opslagboilers warm water opslaan in een tank. Warmtepompen gebruiken elektriciteit om warmte uit de lucht of de grond over te brengen om het water te verwarmen.

Hoe bepaal ik welke maat warmwaterboiler ik nodig heb?

De grootte van uw warmwaterboiler hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw huishouden en uw warmwaterverbruik. Als vuistregel kunt u aannemen dat elke persoon in uw huishouden ongeveer 10-20 liter warm water per dag gebruikt.

Een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Zijn er energiezuinige opties voor boilers?

Ja, er zijn verschillende energie-efficiënte opties, zoals warmtepompboilers en tankloze boilers. Deze opties kunnen u na verloop van tijd geld besparen op uw energierekening.

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?

Warmtepompen zijn zeer energie-efficiënt en kunnen u helpen geld te besparen op uw energierekening. Ze produceren ook minder broeikasgassen dan traditionele warmwaterboilers en kunnen worden aangesloten op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen.

Wat zijn de voordelen van een boiler van IZI Heat?

IZI Heat biedt de meest energie-efficiënte warmtepompen op de markt. Wij bieden ook installatiediensten en geven kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Onze producten komen in aanmerking voor overheidssubsidies en wij verstrekken prijsinformatie op verzoek.

Wat is de levensduur van een warmwaterboiler?

De meeste warmwaterboilers hebben een levensduur van ongeveer 10-12 jaar. Dit kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals onderhoud en gebruiksgewoonten.

Hoe kan ik mijn warmwaterboiler onderhouden zodat deze zo lang mogelijk meegaat?

Regelmatig onderhoud, zoals het doorspoelen van de tank en het reviewen van de anodestaven, kan de levensduur van uw boiler verlengen. Het is ook belangrijk om het gebied rond de warmwaterboiler schoon en vrij van vuil te houden.

Waarom zijn warmtepompboilers van IZI Heat een betere keuze dan traditionele boilers?

Bij IZI Heat zijn we gespecialiseerd in de meest energie-efficiënte opties voor warmtepompboilers. Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren. Dit is een veel kosteneffectievere en milieuvriendelijkere optie dan traditionele gas- of elektrische boilers. Bovendien kunt u onze warmtepompboilers aansluiten op uw zonnepanelen om uw waterverwarming nog duurzamer te maken.

Kan ik overheidssubsidies of kortingen krijgen als ik een warmtepompboiler van IZI Heat koop?

Ja. Als bedrijf zetten wij ons in om energie-efficiëntie en duurzaam wonen te bevorderen. Daarom bieden wij diverse kortingen en subsidies voor onze warmtepompboilers. U kunt in aanmerking komen voor een overheidssubsidie, en we bieden ook kortingen en speciale aanbiedingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u geld kunt besparen als u een warmwaterboiler van IZI Heat koopt.

Hoe weet ik welke maat warmtepompboiler ik moet nemen voor mijn huis?

Bij IZI Heat bieden we warmtepompboilers in verschillende maten, van 100 liter tot 300 liter. De grootte die u nodig heeft hangt af van de grootte van uw huis en het aantal mensen dat erin woont. Over het algemeen is een boiler van 100 liter geschikt voor één persoon of stel, terwijl een groter huishouden wellicht een boiler van 200 of 300 liter nodig heeft. Ons deskundige team kan u helpen de beste maat voor uw behoeften te bepalen en u tips geven om het meeste uit uw boiler te halen.


Conclusie

In de wereld van vandaag zijn we allemaal op zoek naar manieren om duurzamer te leven en geld te besparen. Daarom zijn we bij IZI Heat zo enthousiast over onze warmtepompboilers. Ze bieden de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor warm water, en kunnen uw oude gas- of elektrische ketel vervangen om uw energierekening aanzienlijk te verlagen.

Een energiezuinige boiler

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren dat perfect is voor gebruik in uw gebouw – of het nu voor de douche, badkamer of keuken is. En als u zonnepanelen hebt, kunt u uw warmtepompboiler daarop aansluiten om nog meer energie te besparen. En met beschikbare overheidsbonussen en subsidies is dit het perfecte moment om na te denken over de aanschaf van een warmwaterboiler van IZI Heat.

 • Vertrouw ons om u te voorzien van het beste merk en de beste kwaliteit bij het kopen van een warmwaterboiler
 • Vervang uw gas- of elektrische boiler en begin met besparen op energiekosten
 • Sluit uw warmtepompboiler aan op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen
 • Krijg een premie of subsidie van de overheid om uw aankoop te ondersteunen
 • Contacteer ons voor meer informatie over prijzen en welke warmwaterboiler voor u het meest geschikt is.

Wilt u meer weten over onze warmtepompboilers en hoe ze u geld kunnen besparen? Laat uw contactgegevens achter op onze website en wij nemen contact met u op om de perfecte oplossing voor uw huis te vinden.