Huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen met warmtepompboilers van IZI Heat.

Stap over op de energie-efficiënte warmtepompboilers van IZI Heat en begin vandaag nog met het verlagen van uw maandelijkse energierekening.

Onze warmtepompboilers produceren warm water met behulp van binnenlucht en hernieuwbare energiebronnen, waardoor ze de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor uw huis zijn.

Mis onze laatste kortingen en subsidies van de overheid niet.

Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over onze prijzen en modellen en krijg deskundig advies over hoe u uw huis het beste kunt verwarmen met een warmtepompboiler.

Wilt u meer informatie over onze producten?

Vul ons snelle formulier in en ons team neemt binnen 24 uur contact met u op.

Wij geven u alle informatie die u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen voor uw verwarmingsbehoeften, inclusief prijsopties, modellen en extra functies.

Wacht niet langer met de overstap naar de meest energie-efficiënte manier om uw huis te verwarmen – neem vandaag nog contact op met IZI Heat.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler
Huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Ontdek de toekomst van sanitair warm water met IZI Heat warmtepompboilers.

Bij IZI Heat streven we ernaar een revolutie teweeg te brengen op het gebied van sanitair warm water met onze energiezuinige warmtepompboilers. Vanuit België zijn we gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor uw huis door boilers aan te bieden met een capaciteit van 100, 150, 200 of 300 liter. Deze boilers vervangen uw gas- of elektrische boiler en zorgen voor aanzienlijk lagere energiekosten. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor verschillende toepassingen in uw gebouw, zoals douches, badkamers en keukens. Niet alleen bieden onze boilers een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele waterverwarmingsmethoden, maar ze kunnen ook worden aangesloten op uw zonnepanelen om nog efficiënter te worden. 

We bieden niet alleen de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor warm water, maar we bieden ook aantrekkelijke stimulansen zoals overheidspremies of subsidies, evenals kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Als beste merk op de markt garandeert IZI Heat uitzonderlijke kwaliteit en service, zodat onze klanten altijd de beste waarde voor hun investering krijgen. Interesse om uw huis uit te rusten met de toekomst van warm water? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij geven u graag prijzen en meer details over onze hoogwaardige warmtepompboilers.

huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Waarom overstappen op een warmtepompboiler de beste beslissing voor uw huis kan zijn.

Bij IZI Heat bieden we de meest energie-efficiënte oplossing voor waterverwarming, namelijk onze warmtepompboiler. Als u op zoek bent naar een rendabele en ecologische oplossing, dan is een warmtepompboiler de perfecte oplossing voor uw huis. Door uw gas- of elektrische boiler te vervangen, kunt u uw energiekosten en uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen.

Een warmtepompboiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, inclusief douches, badkamers, keuken en andere ruimtes. De warmtepomp onttrekt energie aan de lucht, comprimeert deze en zet deze om in warmte. Dit proces is zeer efficiënt, waardoor u met een warmtepompboiler geld kunt besparen op uw energierekening. Het is ook een milieuvriendelijke optie, omdat het minder koolstof uitstoot dan traditionele boilers.

Een van de grote voordelen van een warmtepompboiler in uw huis is dat deze kan worden aangesloten op uw zonnepanelen. Dit maximaliseert het gebruik van hernieuwbare energie van uw zonnepanelen, wat resulteert in een nog lagere koolstofuitstoot. Met onze warmtepompboilers weet u zeker dat u de meest duurzame en schoonste energieoptie gebruikt die er is.

Bij IZI Heat bieden we een breed scala aan warmtepompboilers, waaronder modellen van 100, 150, 200 en 300 liter. Onze boilers zijn van de hoogste kwaliteit en we zijn overtuigd van hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Al onze boilers worden geleverd met garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat wij achter de kwaliteit van onze producten staan.

Een ander voordeel van onze warmtepompboilers is dat u subsidie kunt krijgen voor de installatiekosten. U kunt dus niet alleen op de lange termijn geld besparen door lagere energiekosten, maar u kunt ook profiteren van overheidspremies voor de overstap naar een warmtepompboiler. Bovendien bieden wij kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, zodat er altijd mogelijkheden zijn om geld te besparen bij de aanschaf van IZI Heat.

Een belangrijk voordeel van het installeren van een warmtepompboiler in uw huis is dat deze veiliger is dan traditionele boilers. Zonder open vuur en zonder risico op gaslekken zijn onze warmtepompboilers een betrouwbare, veilige en efficiënte oplossing voor het verwarmen van uw sanitair warm water. De warmtepompboiler kan ook onafhankelijk werken, zodat u ook bij stroomuitval over warm water kunt beschikken.

Kortom, overstappen op een warmtepompboiler kan de beste beslissing zijn voor uw huis. U kunt geld besparen op uw energierekening, uw ecologische voetafdruk verkleinen en profiteren van stimuleringsmaatregelen van de overheid. Bij IZI Heat bieden we de meest energie-efficiënte en duurzame oplossing voor de warmwaterbehoefte van uw huis en garanderen we een lange levensduur en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers op de markt.


Beste warmtepompboilers voor eenvoudige installatie: Maak het eenvoudiger met de warmtepompboilers van IZI Heat die eenvoudig te installeren zijn zonder grote werkzaamheden, geschikt zijn voor huizen zonder gasaansluiting en compatibel zijn met condensatieketels op stookolie, thermische zonnecollectoren en fotovoltaïsche zonnepanelen.

Beste warmtepompboilers voor energiemonitoring en besparingsanalyse: Word slim met de warmtepompboilers van IZI Heat, die slimme regelfuncties, een hoog rendement en energiemonitoring en besparingsanalyse bieden. Neem controle over je energieverbruik en verlaag je rekeningen met gemak.

Beste vervanging voor oude elektrische boilers – IZI Heat warmtepompboilers: Neem afscheid van je oude elektrische boiler en verwelkom de warmtepomp boilers van IZI Heat, die tot 75% minder energie verbruiken en een snelle hersteltijd bieden. Verbeter je EPB- en EPC-scores en verhoog de waarde van je huis.

Beste thermodynamische water boilers: Ervaar het beste van twee werelden met de thermodynamische boilers van IZI Heat, die de kracht van warmtepompen en zonnepanelen combineren voor groene energieopwekking, en warm water leveren voor verschillende toepassingen in uw gebouw. Geniet van een snelle hersteltijd, slimme bedieningsfuncties en compatibiliteit met overheidspremies.

Beste IZI Heat warmtepompboilers voor kleine huishoudens: Of je nu een klein gezin hebt of weinig warm water nodig hebt, met IZI Heat zit je goed met hun warmtepompboilers, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en ontwerpen op basis van je vereisten, en een terugverdientijd hebben van gemiddeld minder dan 5 jaar.

Beste warmtepompboiler in 2023 | IZI Heat: Laten we snel vooruitspoelen naar 2023 en een voorproefje nemen van de beste warmtepompboiler van het jaar, en deze wordt u aangeboden door IZI Heat. Met verbeterde ontwerpen, verbeterde slimme functies en nog meer compatibiliteit met zonnepaneel en overheidspremies is het een must-have voor huiseigenaren.

Beste professionele aanbeveling voor warmtepompboilers van IZI Heat: Vertrouw op de experts van IZI Heat voor de beste professionele aanbeveling voor warmtepompen. Met hun jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zijn ze de bron bij uitstek voor al je warmtepomp-waterverwarmingsbehoeften.


Ervaar het ultieme comfort met een efficiënte warmtepompboiler.

Bij IZI Heat zijn we trots om onze klanten de meest energie-efficiënte warmtepompboilers in België aan te bieden. Onze geavanceerde technologie en hoogwaardige producten zorgen ervoor dat u en uw gezin warm water krijgen tegen een lagere kostprijs en met minder impact op het milieu. In dit artikel leert u meer over de voordelen van een warmtepompboiler, hoe het werkt, hoe milieuvriendelijk het is en de mogelijke overheidssubsidies die voor u beschikbaar zijn.

Wat is een warmtepompboiler? | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een type warmwatersysteem dat gebruik maakt van een luchtwarmtepomp om warmte op te wekken. Door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp kan het systeem efficiënt warm water produceren voor gebruik in het hele huis, inclusief de douche, badkamer en keuken. Dankzij hun geavanceerde technologie kunnen onze warmtepompboilers water produceren met een temperatuur tot 63 °C, waardoor uw huishouden verzekerd is van een constante toevoer van warm water.

Milieuvriendelijke en kostenefficiënte oplossing | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Overschakelen op een warmtepompboiler is een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw warm water behoeften. In tegenstelling tot traditionele gasketels maken warmtepompboilers gebruik van hernieuwbare energiebronnen en verbruiken ze minder energie, waardoor u aanzienlijk bespaart op uw energierekening. U kunt uw warmtepompboiler ook aansluiten op uw zonnepanelen, zodat uw verwarmingssysteem volledig zelfvoorzienend is. Met IZI Heat kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een schonere, duurzamere wereld.

Subsidies van de overheid | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

In België moedigt de overheid het gebruik van warmtepompboilers aan door subsidies toe te kennen aan huishoudens die daarvoor in aanmerking komen. Afhankelijk van uw inkomen en het model warmtepompboiler dat u kiest, kunt u recht hebben op een premie, d.w.z. een eenmalige betaling om de kosten van uw warmtepompboiler te dekken. Daarnaast kunt u ook in aanmerking komen voor belastingkredieten die de kosten van uw systeem nog verder verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden.

IZI Heat producten | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Bij IZI Heat bieden we een reeks warmtepompboilers in verschillende maten, waaronder 100, 150, 200 en 300 liter, zodat we een oplossing hebben die voldoet aan uw specifieke verwarmingsbehoeften. Ons team van getrainde professionals kan u helpen de beste warmtepompboiler voor uw huis te kiezen, en we bieden zelfs kortingen tijdens seizoensuitverkopen of beurzen.

Installatie | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Wanneer u IZI Heat kiest, kunt u er zeker van zijn dat het installatieproces soepel en zonder stress verloopt. Ons installatieproces is snel en professioneel, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de voordelen van uw nieuwe warmtepompboiler. Ons team zorgt voor alles, van locatieonderzoeken tot de installatie van het systeem, en laat uw huis schoon en netjes achter.

Conclusie | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Bij IZI Heat geloven we in het leveren van de meest geavanceerde en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen aan onze klanten. Wanneer u overstapt op een warmtepompboiler, kunt u genieten van het ultieme comfort van warm water terwijl u het milieu minder belast en geld bespaart. Met onze offerte van hoogwaardige producten, overheidssubsidies en professionele installatiediensten is er nog nooit een beter moment geweest om over te stappen op een warmtepompboiler. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw eigen warmwateroplossingen.

Huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler
Huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Bespaar energie – investeer in een warmtepompboiler voor warm water.

De revolutionaire oplossing voor uw huis | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Bij IZI Heat zijn we gepassioneerd over het leveren van de meest efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor de warm water behoeften van uw huis. Wij weten hoe belangrijk een betrouwbare toegang tot warm water is. Daarom zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en installatie van hoogwaardige warmtepompboilers. Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten (100, 150, 200 of 300 liter), zodat u gemakkelijk de perfecte boiler voor uw huis kunt vinden. Wij kunnen u helpen over te stappen van traditionele gas- of elektrische boilers naar een meer duurzame en kosteneffectieve oplossing.

Het benutten van de kracht van binnenlucht en warmtepompen | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Onze warmtepompboilers gebruiken een unieke combinatie van binnenlucht en warmtepompen om warm water te leveren voor uw hele gebouw, of het nu voor douchen, baden of koken is. Door gebruik te maken van deze innovatieve technologie kunnen onze boilers de energiekosten drastisch verlagen en tegelijkertijd het comfort en gemak bieden dat u verwacht. Ervaar het verschil dat een IZI Heat boiler kan maken in uw dagelijks leven.

Integreer met zonnepanelen voor maximaal rendement | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Als vooruitdenkend bedrijf begrijpen we het belang van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen om onze huizen van energie te voorzien. Daarom zijn onze warmtepompboilers zo ontworpen dat ze gemakkelijk op uw bestaande zonnesysteem kunnen worden aangesloten. Wanneer u de kracht van zonne-energie combineert met onze warmtepompboilers, kunt u de afhankelijkheid van uw huis van niet-hernieuwbare energiebronnen verder verminderen en uw energierekening nog verder verlagen.

Gebruik maken van overheidspremies en subsidies. | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Door te investeren in een IZI Heat bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar kunt u ook profiteren van financiële stimulansen van de overheid. In veel regio’s zijn er bonussen of subsidies beschikbaar voor huiseigenaren die ervoor kiezen hun verwarmingssysteem te upgraden naar meer energie-efficiënte systemen zoals onze warmtepompboilers. Door over te stappen kunt u geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst.

Seizoensverkoop en beurskortingen. | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Bij IZI Heat willen we onze warmtepompboilers beschikbaar maken voor zoveel mogelijk huiseigenaren. Daarom bieden we speciale kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, zodat u de beste prijs krijgt voor onze geavanceerde producten. Kijk op onze website of sociale mediakanalen voor komende verkopen en speciale aanbiedingen.

IZI warmte: het beste merk voor uw huis | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Als het gaat om het leveren van betrouwbaar, energie-efficiënt warm water, doet niemand het beter dan IZI Heat. Onze reputatie voor kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons tot een toonaangevend merk in de industrie gemaakt, en we streven ernaar onze hoge normen te handhaven met elke warmtepompboiler die we installeren. Met IZI Heat kunt u erop vertrouwen dat u investeert in een product dat uw huis jarenlang zal dienen.

Contacteer ons voor persoonlijke prijsinformatie.

Bent u klaar om het warmwatersysteem van uw huis te upgraden met een IZI Heat boiler? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijke prijsinformatie en deskundig advies bij het kiezen van de beste warmwaterboiler voor uw behoeften. Ons team helpt u graag bij de overstap naar een energiezuinige, milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor uw warm water behoeften.

Huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

FAQs over het verwarmen van water met een warmtepompboiler.

Als eigenaar van IZI Heat weet ik dat het kiezen van het juiste type ketel voor uw huis een grote uitdaging kan zijn. Onze warmtepompboilers bieden een energie-efficiënte oplossing voor het produceren van warm water voor huishoudelijk gebruik. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen om u te helpen meer te weten te komen over onze producten.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een type boiler die gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren voor gebruik in huis. Het is een meer kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor de productie van warm water in huis dan traditionele gas- of elektrische boilers.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler onttrekt warmte aan de lucht en gebruikt deze om het water in de boilertank te verwarmen. De warmte wordt uit de lucht overgedragen aan een koelmiddel, dat vervolgens wordt samengeperst om de temperatuur te verhogen. De warmte wordt vervolgens overgedragen aan het water in de boiler, waardoor warm water voor uw huis ontstaat.

Welke maat warmtepompboiler heb ik nodig voor mijn huis?

Wij bieden warmtepompboilers in de maten 100, 150, 200 en 300 liter. De grootte die u nodig heeft hangt af van het aantal personen in uw huishouden en uw warmwaterverbruik. Ons team kan u helpen de juiste maat voor uw huis te bepalen.

Kan ik mijn warmtepompboiler aansluiten op een zonnesysteem?

Ja, onze warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op zonnepanelen, waardoor ze nog energiezuiniger worden. Door zonnepanelen te gebruiken, kunt u uw energiekosten en uw ecologische voetafdruk verminderen.

Is er een overheidssubsidie of korting voor de aanschaf van een warmtepompboiler? | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Ja, er zijn overheidssubsidies en -kortingen beschikbaar voor de aanschaf van een warmtepompboiler. Deze zijn afhankelijk van uw locatie en het model dat u kiest. Ons team kan u helpen de beschikbare subsidies en kortingen in uw regio te vinden.

Hoeveel kost een warmtepompboiler?

De kosten van een warmtepompboiler variëren afhankelijk van de grootte en het model dat u kiest. Onze warmtepompboilers zijn echter scherp geprijsd en wij bieden kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie.

Hybride warmtepomp met boiler | IZI Heat

Kan een warmtepompboiler mijn bestaande gas- of elektrische ketel vervangen? | huishoudelijk warm water met een warmtepompboiler

Ja, onze warmtepompboilers kunnen uw bestaande gas- of elektrische boiler vervangen. Ze zijn een efficiëntere en milieuvriendelijkere oplossing voor het verwarmen van water. Ons team kan u helpen uitzoeken of een warmtepompboiler de juiste keuze is voor uw huis.

Samengevat zijn de warmtepompboilers van IZI Heat een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van water. Ons team helpt u graag bij de keuze tussen de verschillende modellen, overheidssubsidies en prijsopties. Neem contact met ons op voor meer informatie en stap vandaag nog over op een warmtepompboiler.

Hoe zorgt een warmtepompboiler voor warm sanitair water?

Een warmtepompboiler gebruikt de lucht in uw gebouw om warmte te onttrekken, die wordt overgedragen aan het waterreservoir om het water te verwarmen. Dit proces is gebaseerd op het thermodynamische principe van warmteoverdracht, waarbij warmte van een warmere naar een koudere plaats stroomt.

Kan een warmtepompboiler worden aangesloten op zonnepanelen?

Ja, een warmtepompboiler kan worden aangesloten op zonnepanelen om het energierendement verder te optimaliseren. De zonnepanelen kunnen de werking van de warmtepomp aanvullen met hernieuwbare energie, waardoor er minder elektriciteit van het net nodig is. Deze integratie kan uw ecologische voetafdruk en uw energiekosten op lange termijn aanzienlijk verminderen.

Zijn er stimulansen of subsidies voor de installatie van een warmtepompboiler?

Ja, veel overheden bieden stimulansen of subsidies om het gebruik van energie-efficiënte verwarmings- en koelsystemen zoals warmtepompboilers aan te moedigen. In België, bijvoorbeeld, kunt u een premie of subsidie krijgen voor de installatie van een warmtepompboiler, afhankelijk van het type en het rendement van het systeem. Neem contact op met IZI Heat voor meer informatie over hoe u van deze voordelen kunt profiteren.


Revolutioneer uw sanitair warm water met IZI Heat warmtepompboilers.

Bij IZI Heat streven we ernaar onze klanten de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing te bieden voor hun warm water behoeften. Onze state-of-the-art warmtepompboilers, verkrijgbaar in 100, 150, 200 of 300 liter inhoud, garanderen een constante toevoer van warm water in het hele huis, of het nu voor de douche, badkamer, keuken of elke andere kamer is. Wij zijn er trots op u een milieuvriendelijk alternatief aan te bieden dat niet alleen de energiekosten verlaagt, maar u ook helpt uw gas- of oude elektrische boiler te vervangen. Door de kracht van de binnenlucht en een warmtepomp te benutten, werken onze boilers naadloos samen met uw zonnepanelen om u een onverslaanbare warmwaterervaring te geven.

Hybride warmtepomp met boiler

Om de deal zoeter te maken, bieden we onze klanten overheidspremies of subsidies, waardoor de overstap naar een IZI Heat ketel nog betaalbaarder wordt. Mis onze speciale kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen niet! Bent u klaar om uw waterverwarming te revolutioneren met een warmtepompboiler van IZI Heat, het beste merk van België? Als u meer wilt weten over onze premium warmwaterboilers en prijsinformatie, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op. Kies voor een groenere en efficiëntere levensstijl met IZI Heat!