Hybride boiler voor warm water

Hybride boiler voor warm water

Krijg de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw warm water behoeften met de hybride boiler van IZI Heat.

Vervang uw oude elektrische of gasboiler en bespaar op energiekosten.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze modellen en opties.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties en krijg deskundig advies over het kiezen van de beste hybride boiler voor uw huis of gebouw.

Ons team van professionals zal u door het proces begeleiden en u helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wacht niet langer en stap vandaag nog over op de hybride boiler van IZI Heat voor warm water.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Hybride boiler voor warm water
Hybride boiler voor warm water

Revolutioneer de warmwatervoorziening van uw huis met de hybride boiler van IZI Heat.

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk een betrouwbare en efficiënte warmwatervoorziening voor uw huis is. Daarom zijn wij verheugd u onze nieuwste innovatie voor te stellen: de hybride warmwaterboiler. Deze geavanceerde oplossing benut de kracht van binnenlucht en een warmtepomp voor een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om warm water te produceren.

Met de hybride boiler van IZI Heat kunt u afscheid nemen van de inefficiëntie van gas- of oude elektrische boilers. Onze offerte van verschillende formaten boilers (100, 150, 200 of 300 liter) voorziet u van het warme water dat u nodig hebt, terwijl uw energierekening laag blijft. Bovendien kunt u uw warmtepompboiler zelfs aansluiten op zonnepanelen voor een nog duurzamere oplossing. En met de steun van het premie- of subsidieprogramma van de overheid kunt u nog meer besparen.

 • Krijg de meest energie-efficiënte oplossing voor waterverwarming.
 • Zeg vaarwel tegen de inefficiëntie van gas- of oude elektrische boilers
 • Combineer uw warmtepompboiler met zonnepanelen voor een nog duurzamere oplossing
 • Ontvang een bonus of subsidie van de overheid om nog meer te besparen
 • Bestel tijdens beurzen of seizoensuitverkoop en profiteer van speciale kortingen

Interesse in onze hybride boiler voor warm water? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op met prijsinformatie over de beste warmwaterketels van IZI Heat.

Hybride boiler voor warm water

8 Redenen om over te stappen op een efficiënte hybride warmwaterboiler.

Bij IZI Heat begrijpen we het belang van energie-efficiënte oplossingen voor uw huis. Daarom laten we u graag kennismaken met onze hybride boiler, de meest efficiënte manier om warm water voor uw huis te produceren. In dit artikel geven wij u acht redenen waarom u zou moeten overstappen op een efficiënte hybride boiler voor warm water.

Verlaagde energiekosten

Een van de belangrijkste voordelen van de hybride boiler is het vermogen om de energiekosten aanzienlijk te verlagen. Traditionele boilers gebruiken veel energie om water continu te verwarmen, terwijl de hybride boiler een warmtepomp en binnenlucht gebruikt om warm water te produceren, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.

Milieuvriendelijke oplossing

Een ander voordeel van de hybride boiler is zijn milieuvriendelijke ontwerp. Het lagere energieverbruik betekent ook dat er minder broeikasgassen worden uitgestoten, waardoor een hybride ketel de milieuvriendelijkere oplossing is. Door te kiezen voor een hybride ketel draagt u uw steentje bij om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Aansluiting op zonnepanelen

De hybride boiler is ook compatibel met zonnepanelen, zodat u nog minder energie nodig heeft om uw water te verwarmen. Nu zonne-energie steeds populairder wordt, is deze compatibiliteit een groot voordeel voor huiseigenaren die hun energieafhankelijkheid willen verminderen.

Beter voor uw portemonnee en het milieu

U bespaart niet alleen geld op uw energierekening, maar de hybride boiler komt ook in aanmerking voor overheidssubsidies. U kunt overheidssubsidies ontvangen, waardoor de overstap nog betaalbaarder wordt.

Besparing op lange termijn

De initiële kosten van een hybride ketel zijn misschien hoger dan die van een conventionele ketel, maar de besparingen op lange termijn compenseren het verschil. Het rendement van de hybride ketel resulteert in een lagere energierekening en minder onderhoud, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

Beste merk op de markt

Als het gaat om een efficiënte hybride boiler voor warm water, is IZI Heat het beste merk op de markt. Onze boilers zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit om maximale efficiëntie en duurzaamheid te garanderen. Wij zijn er trots op onze klanten uitzonderlijke producten aan te bieden die jarenlang meegaan.

D Kortingen beschikbaar

Tijdens beurzen en seizoensuitverkopen bieden wij kortingen op onze hybride boilers om ze nog betaalbaarder te maken voor huiseigenaren. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en profiteer vandaag nog van onze kortingen.

Meer dan alleen warm water

Een hybride boiler levert niet alleen warm water, maar kan ook worden gebruikt om uw huis te verwarmen. Door een hybride boiler te installeren, kunt u uw afhankelijkheid van traditionele verwarmingsbronnen verminderen, waardoor uw energiekosten en ecologische voetafdruk verder afnemen.

 • Lagere energiekosten, een milieuvriendelijk ontwerp en compatibiliteit met zonnepanelen maken van de hybride ketel een slimme keuze.
 • De hybride ketel komt in aanmerking voor overheidssubsidies, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.
 • IZI Heat is het beste merk op de markt en is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit.
 • Tijdens beurzen en seizoensuitverkopen zijn kortingen beschikbaar, waardoor de overstap nog betaalbaarder wordt.
 • De hybride boiler kan ook worden gebruikt om uw huis te verwarmen, waardoor het een uitgebreide energiebesparende oplossing is.
 • Stap over en verminder uw ecologische voetafdruk terwijl u geld bespaart op uw energierekening.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze efficiënte en betaalbare hybride boilers.

Hybride warmtepomp met boiler | IZI Heat

Hybride boiler voor warm water
Hybride boiler voor warm water


De verrassende voordelen van hybride boilers voor warm water: 5 dingen die u moet weten.

Bij IZI Heat zijn we gespecialiseerd in het installeren en verkopen van de meest energie-efficiënte hybride boilers voor warm water. Onze producten zijn ontworpen om uw hele huis van warm water te voorzien en tegelijkertijd milieuvriendelijk en kosteneffectief te zijn. In dit artikel presenteren wij de top vijf voordelen van een hybride boiler voor uw warm water behoeften.

Besparen op energiekosten | Hybride boiler voor warm water

Een van de belangrijkste voordelen van een hybride boiler is dat u geld kunt besparen op uw energierekening. Onze boilers zijn ontworpen om te werken met luchtwarmtepompen, wat betekent dat ze efficiënt warmte uit de lucht halen om uw water te verwarmen, in tegenstelling tot traditionele verwarmingsmethoden. Dit betekent dat u tot 40% kunt besparen op uw energierekening in vergelijking met een gasketel.

Gemakkelijke installatie en weinig onderhoud.

Onze hybride boilers zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud. In tegenstelling tot een traditionele gas- of elektrische ketel hoeft u zich geen zorgen te maken over schoorstenen of leidingen, en de boiler kan op verschillende plaatsen in uw huis worden geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd vergen onze boilers zeer weinig onderhoud. Dit betekent dat u kunt genieten van warm water zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over regelmatig onderhoud.

Perfect voor zonnepanelen

Als u nog meer energie wilt besparen, zijn onze hybride boilers de perfecte aanvulling op elk zonnesysteem. U kunt uw zonnepanelen rechtstreeks op de boiler aansluiten en de gratis door de panelen opgewekte energie gebruiken om uw water te verwarmen. Dit kan leiden tot verdere energiebesparingen en helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energierekeningen te verlagen.

Overheidssubsidies en -kortingen

In veel landen, waaronder België, biedt de overheid subsidies en premies voor wie kiest voor de installatie van energie-efficiënte verwarmingssystemen, zoals hybride ketels. Bij IZI Heat bieden wij kortingen op onze producten tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Dit betekent dat u kunt profiteren van deze stimuleringsmaatregelen om de best mogelijke prijs voor uw hybride ketel te krijgen.

Milieuvriendelijk | Hybride boiler voor warm water

Tot slot zijn onze hybride boilers ook uiterst milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van warmtepompen om uw water te verwarmen, verkleint u uw ecologische voetafdruk en helpt u de klimaatverandering tegen te gaan. Bovendien zijn onze boilers ongelooflijk energie-efficiënt, wat betekent dat u minder energie gebruikt om uw water te verwarmen, wat bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

 • Bespaar tot 40% energie in vergelijking met traditionele gasketels.
 • Eenvoudige installatie met minimaal onderhoud
 • Perfect voor gebruik met zonnepanelen voor nog meer energiebesparing
 • Overheidssubsidies en seizoensgebonden kortingen beschikbaar
 • Uiterst milieuvriendelijk, waardoor uw ecologische voetafdruk en de impact op het milieu worden verminderd.

Kortom, hybride boilers zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om water voor zijn huis te verwarmen. Gezien het installatiegemak, het lage onderhoud en het potentieel voor aanzienlijke energiebesparingen is het geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze innovatieve verwarmingsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hybride boilers en prijzen.

Hybride boiler voor warm water

Verlos uzelf van torenhoge energierekeningen: Hoe een hybride ketel u geld kan besparen

Welkom bij IZI Heat! Wij zijn hier om u een nieuwe weg te wijzen als het gaat om warm water – de hybride ketel. Als u het zat bent om elke maand een verschrikkelijke energierekening te betalen, dan is dit de oplossing waar u op zat te wachten.

Wat is een hybride boiler voor warm water? | Hybride boiler voor warm water

Een hybride boiler is een combinatie van een conventionele boiler en een warmtepomp. Met deze innovatieve technologie kunt u uw water op de meest rendabele en milieuvriendelijke manier verwarmen. De hybride boiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor uw douche, badkamer, keuken en meer. Dit betekent dat hij veel efficiënter is dan traditionele boilers of elektrische warmwaterboilers, wat zich vertaalt in lagere energierekeningen.

Waarom moet u kiezen voor een hybride boiler?

Het grootste voordeel van een hybride boiler is zijn energie-efficiëntie. Ze verbruiken minder energie dan conventionele boilers of elektrische boilers en maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Andere voordelen zijn:

 • Lagere koolstofvoetafdruk
 • Lagere energierekeningen
 • Betere controle over uw warmwatersysteem
 • Lage onderhoudskosten

Hoe werkt het? | Hybride boiler voor warm water

De warmwaterboiler onttrekt warmte aan de buitenlucht en gebruikt deze om het water in de tank te verwarmen. Dit proces creëert een warmwaterreserve die kan worden gebruikt wanneer dat nodig is. De warmtepomp kan in de zomer ook dienst doen als airco, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor de verwarmings- en koelingsbehoeften van uw huis.

Hoe kunt u geld besparen met een hybride ketel?

Dankzij het energierendement van de hybride ketel bespaart u geld op uw energierekening. U kunt ook in aanmerking komen voor subsidies of overheidspremies als u overstapt op een duurzame warmwateroplossing. Wij bieden ook kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, zodat u optimaal kunt profiteren van de besparingen.

Installatieproces

Ons deskundige team van IZI Heat installeert uw hybride boiler met een minimale verstoring van uw dagelijks leven. Wij geven prioriteit aan uw comfort en veiligheid en zorgen ervoor dat de installatie naadloos en efficiënt verloopt.

Investeer in de toekomst van warm water.

Met de hybride boiler van IZI Heat heeft u een energiezuinige en milieuvriendelijke warmwateroplossing in huis. Neem afscheid van torenhoge energierekeningen en investeer in een langetermijnoplossing die u geld bespaart en uw ecologische voetafdruk op de lange termijn vermindert.

 • Bespaar geld op uw energierekening met een hybride boiler
 • Geniet van meer controle over uw warmwatersysteem
 • Verminder uw ecologische voetafdruk en gebruik duurzame energiebronnen
 • Profiteer van subsidies en overheidspremies voor duurzame energieoplossingen
 • Krijg deskundige installatie van ons team bij IZI Heat
 • Kies IZI Heat voor de toekomst van waterverwarming.
Hybride boiler voor warm water

FAQ’s over hybride boilers voor warm water

Met de groeiende belangstelling voor de bescherming van het milieu en de toenemende behoefte aan energie-efficiënte oplossingen, biedt IZI Heat kosteneffectieve, groene oplossingen voor waterverwarming. Een van de populairste producten die wij aanbieden is de hybride boiler voor warm water. In dit artikel beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over dit product.

Wat is een hybride boiler voor warm water?

Een hybride boiler voor warm water is een unieke combinatie van een warmtepomp en een conventionele boiler. Het gebruikt de beste kenmerken van beide systemen om uw huis van warm water te voorzien.

Hoe werkt het?

De hybride warmwaterketel gebruikt een warmtepomp om warmte aan de buitenlucht te onttrekken en deze over te dragen aan het water in de tank. Wanneer de temperatuur onder een bepaald punt zakt, schakelt de conventionele boiler in om het water te verwarmen.

Wat zijn de voordelen van een hybride boiler?

Een hybride boiler is energiezuiniger dan een conventionele boiler. Hij kan uw energieverbruik verminderen en uw energiekosten verlagen. Hij is ook milieuvriendelijker dan conventionele boilers, die veel kooldioxide uitstoten.

Welke maat hybride ketel is beschikbaar?

Bij IZI Heat hebben we hybride boilers met een inhoud van 100 liter tot 300 liter. U kunt het formaat kiezen dat het beste past bij de behoeften van uw huishouden.

Kan ik de hybride ketel aansluiten op mijn zonnepanelen? | Hybride boiler voor warm water

Ja, u kunt de hybride ketel aansluiten op uw zonnepanelen. Zo kunt u nog meer besparen op uw energiekosten.

Zijn er overheidssubsidies voor de aanschaf van een hybride ketel?

Ja, er zijn overheidssubsidies om het gebruik van energiezuinige oplossingen te stimuleren. U kunt in aanmerking komen voor een premie of subsidie die de kosten van de aanschaf van een hybride ketel kan compenseren.

Geeft IZI Heat kortingen op de hybride ketel? | Hybride boiler voor warm water

Ja, wij bieden kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers.

Kortom, een hybride warmwaterboiler is een uitstekende investering voor iedereen die op zoek is naar een kosteneffectieve, energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor zijn warme water behoeften. Bij IZI Heat bieden wij de beste hybride boilers op de markt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Hybride warmtepomp met boiler | pros

Hybride boiler voor warm water
Hybride boiler voor warm water

Wat is precies een hybride warmwaterboiler en hoe werkt deze?

Een hybride boiler voor warm water is een geavanceerd verwarmingssysteem dat de kenmerken van een conventionele boiler en een warmtepompboiler combineert. Het gebruikt een combinatie van elektriciteit en gas om het water te verwarmen, maar maakt ook gebruik van een warmtepomp om het proces efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Warmtepomptechnologie onttrekt warmte aan de lucht of de grond en brengt deze over op het water, waardoor de hoeveelheid energie die nodig is om water te verwarmen aanzienlijk wordt verminderd.

Hoeveel kost een hybride boiler voor warm water in vergelijking met een conventionele gas- of elektrische boiler?

Een hybride boiler voor warm water kan op voorhand duurder zijn, maar blijkt op lange termijn de meest rendabele oplossing te zijn. Dat komt omdat hij minder energie verbruikt om water te verwarmen, wat zich vertaalt in lagere energierekeningen. Bovendien bieden veel overheden en nutsbedrijven stimulansen of kortingen voor de installatie van energie-efficiënte systemen zoals hybride boilers, waardoor de kosten nog verder dalen.

Kan ik een hybride boiler aansluiten op mijn bestaande zonnepanelen voor waterverwarming?

Ja, het aansluiten van een hybride boiler voor warm water op een systeem met zonnepanelen is een geweldige manier om de efficiëntie van het systeem te maximaliseren en uw ecologische voetafdruk verder te verbeteren. De zonnepanelen kunnen de elektriciteit leveren die nodig is om de warmtepompcomponent van het systeem te laten werken, waardoor het hele proces nog hernieuwbaarder en duurzamer wordt. Raadpleeg een professionele installateur om er zeker van te zijn dat de twee systemen compatibel en goed geïntegreerd zijn.

Hybride boiler voor warm water

Conclusie

Conclusie Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor uw warmwaterbehoeften, dan is IZI Heat de juiste keuze. Onze hybride boilers zijn de meest energie-efficiënte op de markt, en voorzien u van warm water voor uw huis terwijl ze uw energierekening aanzienlijk verlagen. Wanneer u uw oude gas- of elektrische boiler vervangt door een hybride boiler van IZI Heat, bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij aan een schoner milieu.

Bij IZI Heat streven we ernaar onze klanten de best mogelijke producten en diensten aan te bieden. Daarom bieden wij kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen en kunnen wij u helpen een premie of subsidie van de overheid te krijgen. Bovendien kunt u onze boilers aansluiten op uw zonnepanelen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van hernieuwbare energiebronnen. Geloof ons niet op ons woord, probeer onze producten zelf uit en zie het verschil.

 • Upgrade uw waterverwarming naar een hybride boiler met IZI Heat en profiteer van een aanzienlijke verlaging van de energiekosten.
 • Onze hybride boilers kunnen worden aangesloten op uw zonnepanelen, waardoor ze nog energiezuiniger worden.
 • Neem nu contact met ons op voor prijsinformatie en om de beste warmwaterboiler voor uw behoeften te vinden.

Bent u geïnteresseerd in het vervangen van uw oude boiler door een energiezuinige en kostenbesparende hybride boiler? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op met de beste opties voor uw specifieke behoeften. Bedankt dat u IZI Heat overweegt voor uw waterverwarmingsbehoeften.