Is een warmtepompboiler goed voor EPC?

Is een warmtepompboiler goed voor EPC? Ben je op zoek naar een milieuvriendelijkere en energiezuinigere oplossing voor je warmwaterbehoefte?

Kijk dan niet verder dan een warmtepompboiler.

Deze boilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, en kunnen zelfs worden aangesloten op zonnepanelen voor nog meer energiebesparing.

Bovendien zijn er overheidssubsidies en -kortingen beschikbaar om de kosten te drukken.

En met IZI Heat krijg je het beste merk voor je warmwaterboiler, met slimme regelfuncties, hoge efficiëntie en eenvoudige installatie.

Upgrade naar een warmtepompboiler van IZI Heat en profiteer vandaag nog van de voordelen.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Is een warmtepompboiler goed voor EPC?

Is een warmtepompboiler goed voor EPC?

Warmtepompboilers zijn een geweldige oplossing voor de EPC (Energie Prestatie Certificaat) van een gebouw.

Warmtepompboilers zijn energie-efficiënt en milieuvriendelijk, en leveren 75% energiebesparing op in vergelijking met traditionele elektrische boilers.

Deze boilers worden aangedreven door een warmtepomp die warmte aan de lucht onttrekt en gebruikt om water op te warmen voor verschillende toepassingen in een gebouw.

Warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op zonnepaneel voor maximale energie-efficiëntie en snelle hersteltijd.

Ze komen ook in aanmerking voor overheidssubsidies en -kortingen in België.

Investeren in een warmtepompboiler voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik heeft tal van voordelen voor het milieu en de EPC van een gebouw.

Warmtepompboilers geven een kleine hoeveelheid koude lucht af, wat voor lichte verkoeling kan zorgen in warmere kamers.

Ze hebben ook slimme bedieningsfuncties die gemakkelijk geïnstalleerd en op afstand bediend kunnen worden via smartphone of tablet.

Warmtepompboilers kunnen zonder sloop- of snijwerk in de garage, berging of stookruimte worden geplaatst.

De terugverdientijd van een warmtepompboiler is gemiddeld minder dan 5 jaar en de installatieprijs is een paar duizend euro.

IZI Heat is een gerenommeerd merk dat energiezuinige warmtepompboilers verkoopt en installeert in België.

Ze bieden drie soorten warmtepompboilers met verschillende voordelen en ontwerpen.

IZI Heat zorgt voor een eenvoudige installatie en werking van hun warmtepompboilers.

Investeren in warmtepompboilers verhoogt de waarde van een gebouw en de EPC-score.

Als je meer wilt weten over prijzen, modellen en opties, raden we je aan het formulier op onze website in te vullen om deskundig advies te krijgen van ons team bij IZI Heat.

 • Warmtepompboilers zijn een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor de productie van warm water in huis.
 • Deze boilers kunnen 75% energie besparen in vergelijking met traditionele elektrische boilers.
 • Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, op afstand worden bediend en worden aangesloten op zonnepaneel voor maximale energie-efficiëntie.
 • Neem contact op met IZI-HEAT voor meer informatie of om hulp te krijgen bij warmtepompboilers.

  Is een warmtepompboiler goed voor EPC?

  Is een warmtepompboiler goed voor de EPC?

  Ben je op zoek naar een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om warm water te produceren in je huis?

  Overweeg dan te investeren in een warmtepompboiler van IZI Heat.

  In dit artikel beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen over warmtepompboilers en hun invloed op de EPC-score van je huis.

  Wat is een warmtepompboiler?

  Een warmtepompboiler is een type warmwatertoestel dat gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen voor huishoudelijk gebruik.

  Hij kan worden aangesloten op zonnepaneel en heeft verschillende slimme bedieningsfuncties.

  Warmtepompboilers zijn energiezuinig en milieuvriendelijk, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor huizen en bedrijven.

  Is een warmtepompboiler goed voor EPC?

  Hoe verbetert een warmtepompboiler mijn EPC-score?

  Het installeren van een warmtepompboiler kan de EPC-score van uw huis verhogen door de CO2-voetafdruk te verminderen.

  Warmtepompboilers verbruiken tot 75% minder energie dan elektrische boilers, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op de energierekening.

  Bovendien hebben ze een hoog rendement en een snelle hersteltijd, wat betekent dat je altijd genoeg warm water hebt wanneer je het nodig hebt.

  Is een warmtepompboiler geschikt voor huizen zonder gasaansluiting?

  Ja!

  Warmtepompboilers zijn perfect voor huizen zonder gasaansluiting.

  Ze zijn eenvoudig en snel te installeren, zonder dat er sloop- of snijwerkzaamheden nodig zijn.

  Ze zijn ook zeer energiezuinig, wat een enorm voordeel kan zijn als je je ecologische voetafdruk probeert te verkleinen.

  Kan ik een warmtepompboiler combineren met zonnepanelen?

  Ja, je kunt een warmtepompboiler aansluiten op je bestaande zonnepanelen.

  Dit betekent dat je warm water kunt produceren met hernieuwbare energie, waardoor je ecologische voetafdruk nog kleiner wordt.

  Bovendien biedt de Vlaamse Overheid een premie aan voor de aankoop en installatie van warmtepompboilers, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor huiseigenaars.

  Hoe duur is een warmtepompboiler?

  De prijs van een warmtepompboiler varieert afhankelijk van de capaciteit en de functies, maar meestal gaat het om een paar duizend euro, inclusief installatiekosten.

  De terugverdientijd van een warmtepompboiler is echter meestal minder dan vijf jaar, wat betekent dat je na verloop van tijd aanzienlijke besparingen op je energierekening zult zien.

  Zijn er nadelen aan het gebruik van een warmtepompboiler?

  Hoewel warmtepompboilers veel voordelen hebben ten opzichte van andere soorten boilers, nemen ze wel iets meer ruimte in beslag dan traditionele elektrische boilers.

  Ze zijn ook duurder in aanschaf en ze stoten wat koude lucht uit.

  Deze nadelen wegen echter ruimschoots op tegen de voordelen van een warmtepompboiler.

  Waar kan ik meer informatie krijgen over warmtepompboilers?

  Als je meer wilt weten over warmtepompboilers of hulp wilt bij de installatie, neem dan contact op met IZI Heat.

  Ons team van experts kan je helpen het juiste model voor jouw huis te kiezen en al je vragen beantwoorden.

  Met een warmtepompboiler van IZI Heat geniet je jarenlang van energiezuinig, milieuvriendelijk warm water.

  Is een warmtepompboiler goed voor EPC?

  Beste warmtepompboilers voor duurzaam wonen- IZI Heat: IZI Heat biedt de beste warmtepompboilers voor duurzaam wonen. Hun efficiënte ontwerpen helpen de energiekosten en ecologische voetafdruk te verminderen, zonder afbreuk te doen aan het comfort. Upgrade naar IZI Heat voor een warmere planeet.
   
  Installateur van warmtepompboilers: Moet er een warmtepompboiler geïnstalleerd worden? Kijk niet verder dan IZI Heat! Hun ervaren installatieteam klaart de klus snel en efficiënt, zodat jij een gezellige en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing hebt.
   
  Wanneer moet u een warmtepompboiler kopen?: Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen met een warmtepompboiler van IZI Heat! Of je nu een nieuw huis bouwt, je huidige systeem wilt upgraden of gewoon geld wilt besparen, hun experts kunnen je helpen bepalen wat het juiste moment is om over te stappen.
   
  Beste energiebewakingsfuncties in IZI Heat warmtepompboilers: Houd je energieverbruik in de gaten met de warmtepompboilers van IZI Heat. Met hun geavanceerde functies voor energiemonitoring kun je de efficiëntie van je systeem volgen en waar nodig aanpassingen doen. Geniet van gepersonaliseerd comfort en besparingen met IZI Heat.
   
  De beste warmtepompboiler voor woongebouwen van IZI Heat: Als je op zoek bent naar een warmtepompboiler voor je woongebouw, kijk dan niet verder dan IZI Heat. Hun innovatieve ontwerpen en expertise op dit gebied maken van hen de eerste keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar betrouwbare en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen.
   
  Beste warmtepompboiler | Informatie: Krijg alle informatie die je nodig hebt over de beste warmtepompboilers van IZI Heat. Hun team van experts kan al je vragen beantwoorden over hun producten, installatie en onderhoud. Kies IZI Heat voor de beste verwarmingservaring.
   
  Beste warmtepompboilers voor douches, badkamers en keukens: Upgrade het waterverwarmingssysteem van je huis met de warmtepompboilers van IZI Heat. Deze efficiënte en milieuvriendelijke systemen, die perfect zijn voor douches, badkamers en keukens, houden je gezin comfortabel en verlagen de energiekosten.