IZI Heat boilers | FAQ

Stap vandaag nog over op een IZI Heat boiler en verlaag uw energierekening.

Stap over op een IZI Heat boiler en begin direct geld te besparen op uw maandelijkse energierekening.

Onze boilers staan bekend om hun ongeëvenaarde efficiëntie en kunnen uw oude gas- of elektrische boiler vervangen door een veel kosteneffectiever, milieubewust alternatief.

Bovendien kunt u in aanmerking komen voor een overheidssubsidie of korting tijdens onze seizoensgebonden speciale aanbiedingen.

Vul vandaag nog ons formulier in om meer te weten te komen over onze prijzen, modellen en opties.

Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om over te stappen op een IZI Heat boiler.

Wacht niet – profiteer vandaag nog van onze toonaangevende technologie en uitstekende klantenservice!

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


IZI Heat boilers
IZI Heat boilers

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om een betrouwbare bron van warm water te hebben voor uw dagelijkse behoeften. Daarom bieden wij de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt, die u een kosteneffectieve en ecologische oplossing voor warm water bieden. Neem afscheid van uw gas- of elektrische boiler en schakel over op IZI Heat boilers voor een duurzamere toekomst.

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor uw douche, badkamer, keuken en meer. U kunt ze zelfs aansluiten op uw zonnepanelen om uw energierekening nog verder te verlagen. En dankzij overheidssubsidies en onze seizoensgebonden kortingen is het nog nooit zo betaalbaar geweest om het warmwatersysteem van uw huis te upgraden. Kies IZI Heat als u op zoek bent naar een betrouwbare, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing.

 • Neem afscheid van hoge energierekeningen en investeer in een duurzame toekomst met IZI Heat.
 • Geniet van warm water voor al uw behoeften, met de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt.
 • Sluit uw zonnepanelen aan om uw energiekosten nog verder te verlagen.
 • Profiteer van overheidssubsidies en onze seizoensgebonden kortingen voor de best mogelijke offerte.

Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina voor meer informatie over IZI Heat boilers en de voordelen voor uw huis.

IZI Heat boilers

IZI Heat boilers: 3 goede redenen waarom ze goed zijn voor het milieu.

Welkom bij IZI Heat, de thuisbasis van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers van België. Onze boilers voorzien uw huis van warm water op de meest rendabele en milieuvriendelijke manier. Zeg vaarwel tegen uw gas- of oude elektrische boiler en hallo tegen de toekomst van duurzame energie. In dit artikel presenteren we 3 goede redenen waarom een boiler van IZI Heat de juiste keuze is voor het milieu.

Binnenlucht ontmoet warmtepompen

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw – in de douche, badkamer, keuken en meer. In tegenstelling tot traditionele boilers die fossiele brandstoffen verbranden, maken onze boilers gebruik van de omgevingstemperatuur in uw huis, wat gratis en hernieuwbare energie is. Dit systeem is efficiënter en milieuvriendelijker omdat het veel minder CO2 uitstoot dan fossiele brandstoffen. Door een IZI Heat boiler in uw huis te installeren, zet u een concrete stap naar een duurzamere toekomst.

Fiscale stimulansen en subsidies

Als huiseigenaar vraagt u zich misschien af wat de kosten zijn van een IZI Heat ketel. Gelukkig biedt de overheid belastingvoordelen en subsidies voor huiseigenaren die energiezuinige verwarmingssystemen zoals IZI Heat installeren. U kunt een premie of subsidie van de overheid ontvangen, waardoor de overstap naar duurzame energie makkelijker en betaalbaarder wordt. Bovendien biedt ons bedrijf kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, waardoor de aanloopkosten van de installatie nog verder kunnen worden verlaagd. Door te investeren in een IZI Heat boiler spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee.

Aansluiting op zonnepanelen

Niet iedereen weet dat u een warmtepompboiler kunt aansluiten op uw zonnepanelen. Zonnepanelen worden in steeds meer huizen gebruikt omdat ze de gratis en hernieuwbare energie van de zon benutten. De warmtepompboiler van IZI Heat kan aangesloten worden op uw zonnepanelen, waardoor de warmtepomp nog efficiënter werkt en u maximaal bespaart. Door twee hernieuwbare energiebronnen te combineren, helpt u niet alleen het milieu, maar maakt u ook slimme energiekeuzes waar u op de lange termijn van profiteert.

Kortom, IZI Heat zijn een milieuvriendelijke en slimme keuze voor uw verwarmingsbehoeften. We zijn er trots op dat we de beste warmwaterketels in België aanbieden, en we geloven echt in de producten die we verkopen. Wanneer u kiest voor een IZI Heat boiler, kiest u voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en slimme energiekeuzes voor uw huis.

 • Kies voor een IZI Heat boiler en zet een stap naar een duurzamere toekomst.
 • Profiteer van belastingvoordelen en subsidies van de overheid met onze energiezuinige verwarmingssystemen.

Sluit uw IZI Heat boiler aan op uw zonnepanelen en maximaliseer de energie-efficiëntie terwijl u geld bespaart.

IZI Heat boilers
IZI Heat boilers

Beste energiebesparende oplossingen van IZI Heat: De warmtepompboilers van IZI Heat bieden energiezuinige oplossingen voor de productie van warm water. Met energiebesparingen tot 75% en slimme bedieningsfuncties zijn ze de perfecte manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen en de waarde van je huis te verhogen.

Beste kostenbesparende oplossingen met IZI Heat warmtepompboilers: Bespaar geld op de warmwaterrekening met de rendabele warmtepompboilers van IZI Heat. Ze bieden ecologische oplossingen voor de productie van sanitair warm water, terwijl ze door hun hoge efficiëntie ook kostenbesparend zijn.

Beste warmtepompboiler voor kleine huishoudens: Voor kleine huishoudens zijn de compacte warmtepompboilers van IZI Heat de beste oplossing. De warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren voor verschillende toepassingen in een gebouw. Ze zijn eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk en energiezuinig.

Beste warmtepompboiler kopen: Koop de beste warmtepompboiler voor de productie van warm water van IZI Heat. Hun warmtepompboilers zijn betrouwbaar, energiezuinig en compatibel met zonnepaneel. Met de beschikbare overheidssubsidies kun je overstappen op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor je huishouden.

Beste warmtepompboiler 200 liter: De 200-liter warmtepompboilers van IZI Heat bieden milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen voor de productie van warm water. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen en compatibel met zonnepaneel. Stap over op de beste warmwaterboiler op de markt en bespaar geld op je warmwaterrekeningen.

Beste IZI Warmtepompboilers met energiebesparende functies: De warmtepompboilers van IZI Heat zijn ontworpen met energiebesparende functies om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Met slimme controlefuncties en een hoog rendement bieden ze een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik.

Beste energiebewakingsfuncties in IZI Heat warmtepompboilers: Houd uw energieverbruik onder controle met de energiebewakingsfuncties van de warmtepompboilers van IZI Heat. Met deze functies kun je je energieverbruik bijhouden, verbeterpunten identificeren en je ecologische voetafdruk verkleinen. Kies voor een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing voor uw warm water productie.


IZI Heat boilers: 6 ontkrachte mythes die u uw keuze doen heroverwegen.

Als toonaangevende leverancier van energiezuinige warmtepompboilers in België wil IZI Heat een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen warm water produceren. Helaas geloven veel mensen nog steeds een aantal mythes over warmtepompboilers die hen ervan weerhouden de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor hun warme water behoeften te kiezen. In dit artikel ontkrachten we zes van deze mythes en leggen we uit waarom de keuze voor een IZI Heat de slimste beslissing is die u kunt nemen.

Warmtepompboilers zijn lawaaierig | IZI Heat boilers

Een van de meest hardnekkige mythes over warmtepompboilers is dat ze lawaai maken. De waarheid is echter dat IZI Heat boilers ontworpen zijn om zo stil mogelijk te zijn. Onze warmtepomptechnologie zorgt voor minimale geluiden en trillingen, waardoor onze boilers in de meeste gevallen vrijwel onhoorbaar zijn. Met een IZI Heat merkt u nauwelijks dat u een warmwatersysteem heeft.

Warmtepompboilers zijn duur om te installeren.

Een andere veel voorkomende mythe over warmtepompboilers is dat ze duur zijn om te installeren. Hoewel het waar is dat de initiële installatiekosten hoger kunnen zijn dan bij traditionele boilers, wegen de voordelen van een IZI Heat op de lange termijn ruimschoots op tegen de kosten. Met een veel lager energieverbruik zullen IZI Heat u op de lange termijn geld besparen op uw energierekening. Bovendien kunt u een overheidssubsidie of korting krijgen op onze boilers tijdens beurzen of seizoensuitverkopen.

Warmtepompboilers produceren niet genoeg warm water | IZI Heat boilers

Sommige mensen geloven nog steeds dat warmtepompboilers niet genoeg warm water produceren. Dit is echter een andere mythe die door de moderne technologie is ontkracht. Onze IZI Heat zijn verkrijgbaar in verschillende maten – 100, 150, 200 en 300 liter – om te voldoen aan verschillende warm water behoeften. En omdat onze boilers kunnen worden aangesloten op zonnepanelen, kunt u nog meer warm water voor uw huis genereren en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Warmtepompboilers zijn alleen geschikt voor milde klimaten.

Een andere mythe die we vaak horen is dat warmtepompboilers alleen geschikt zijn voor milde klimaten. Dit is gewoon niet waar. Onze IZI Heat kunnen zelfs werken bij temperaturen tot -20°C dankzij onze geavanceerde warmtepomptechnologie, die zelfs in strenge winteromstandigheden warmte uit de lucht kan halen. Op koudere dagen schakelen onze boilers automatisch over op een back-upsysteem voor elektrische verwarming om een constante toevoer van warm water te garanderen.

Warmtepompboilers vergen veel onderhoud.

Sommige mensen kunnen aarzelen om over te stappen op een warmtepompboiler omdat ze denken dat deze veel onderhoud vergt. Integendeel, IZI Heat boilers zijn zo ontworpen dat ze minimaal onderhoud nodig hebben om soepel te blijven werken. Wij bieden zelfs regelmatige onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw boiler in goede staat blijft en optimaal blijft functioneren.

Warmtepompboilers zijn minder efficiënt dan gasketels. | IZI Heat boilers

Tot slot is een veel voorkomende mythe dat warmtepompboilers minder efficiënt zijn dan gasketels. IZI Heat zijn echter ontworpen als de meest milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier om warm water te produceren. Het is bewezen dat onze warmtepomptechnologie energiezuiniger warm water produceert dan gasketels, met een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot. Door over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat ketel bespaart u zowel geld als energie.

Tot slot hopen we bij IZI Heat dat deze mythes ontkracht zijn en dat u uw keuzes voor uw warmwatervoorziening heroverweegt. Onze boilers zijn een betrouwbare, milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor uw warm water behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen en om uit te vinden waarom IZI Heat voor u de beste keuze zijn.

 • Bespaar geld op uw energierekening met IZI Heat.
 • Ontvang overheidssubsidies of kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen
 • Minimaliseer lawaai en trillingen met onze warmtepomptechnologie
 • Onze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende warm water behoeften
 • Onze boilers zijn geschikt voor gebruik in strenge winteromstandigheden.
 • Onze regelmatige onderhoudsservice zorgt ervoor dat uw boiler in goede staat blijft.

IZI boilers: 5 manieren om van uw huis een warm paradijs te maken.

Bij IZI Heat helpen we u om uw huis te veranderen in een gezellige, warme plek met onze efficiënte warmtepompboilers. Onze boilers zijn ontworpen om de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van water te bieden. In dit artikel laten we u vijf manieren zien waarop onze IZI Heat uw huis zullen veranderen.

Kosteneffectieve oplossing | IZI Heat boilers

Vervang uw oude elektrische of gasketel door onze warmtepompboilers en profiteer van een aanzienlijk lagere energierekening. Onze IZI Heat gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om u te voorzien van warm water voor uw douche, badkamer en keuken. U kunt uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen en een premie of subsidie van de overheid ontvangen. Zo bespaart u extra energiekosten.

Hoog rendement

Onze IZI Heat boilers zijn ontworpen om de hoogste energie-efficiëntie te bereiken. In vergelijking met conventionele boilers verbruiken ze tot 70% minder energie. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint.

Stille werking

Onze IZI Heat werken stil en zonder storend geluid. Zeg vaarwel tegen lawaaierige boilers die uw rust thuis verstoren. U merkt niet eens dat onze boilers draaien, wat perfect is voor een rustig huis.

Optimaal comfort | IZI Heat boilers

Met onze IZI Heat heeft u altijd warm water beschikbaar voor uw dagelijkse behoeften. Of u nu warm water nodig heeft voor uw ochtenddouche of een warm bad na een lange dag, onze boilers bieden u optimaal comfort. U hoeft niet te wachten tot het water warm is, want onze boilers leveren onmiddellijk warm water.

Versatiliteit

Onze IZI Heat zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een klein appartement of een groot huis heeft, wij hebben een warmtepompboiler die aan uw behoeften voldoet. U kunt kiezen uit onze offerte ketels met 100, 150, 200 of 300 liter.

Kortom, onze IZI Heat zijn de perfecte oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Ze zijn rendabel, zeer efficiënt, stil en bieden optimaal comfort. Met onze veelzijdige offerte vindt u de perfecte oplossing voor uw huis of appartement. Neem afscheid van lawaaierige en verouderde boilers en verheug u op een warm, gezellig huis.

 • Bespaar tot 70% op uw energierekening met IZI Heat.
 • Krijg direct warm water voor al uw huishoudelijke behoeften.
 • Verminder uw ecologische voetafdruk met onze ecologische oplossing.
 • Kies uit onze offerte om aan uw behoeften te voldoen.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze IZI Heat boilers.
IZI Heat boilers

FAQ’s over IZI Heat boilers

Moeite met het kiezen van het juiste verwarmingssysteem voor uw huis? IZI Heat boilers zijn de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het produceren van warm water. Hier zijn enkele veelgestelde vragen om u te helpen meer te weten te komen over onze producten:

Wat is een warmtepompboiler en hoe werkt deze? | IZI Heat boilers

Een warmtepompboiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, bijvoorbeeld in de douche, badkamer en keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de lucht en brengt deze over op het water in de tank, waardoor het de meest energie-efficiënte verwarmingsoplossing op de markt is.

Kan ik IZI Heat boilers aansluiten op mijn bestaande zonnepanelen?

Ja, u kunt onze warmtepompboilers aansluiten op uw zonnepanelen om uw energiekosten en ecologische voetafdruk verder te verminderen. Aangezien de warmtepomp wordt aangedreven door hernieuwbare energie, kunt u het hele jaar door warm water hebben zonder afhankelijk te zijn van conventionele energiebronnen.

Komen IZI Heat boilers in aanmerking voor overheidssubsidies of incentives?

Ja, veel van onze klanten hebben een subsidie of incentive ontvangen van hun overheid voor het kiezen van onze energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. Neem contact op met uw lokale of nationale energie-autoriteit om te zien of u in aanmerking komt voor stimuleringsmaatregelen of subsidies.

Hoe weet ik welke maat ketel ik nodig heb voor mijn huis?

Wij bieden warmtepompboilers in maten van 100 tot 300 liter, dus het is gemakkelijk om de juiste maat te kiezen voor de behoeften van uw gezin. Factoren zoals het aantal personen in uw huishouden, de gebruiksgewoonten en de piekvraag naar warm water moeten allemaal in aanmerking worden genomen bij het kiezen van de juiste maat.

IZI Heat de beste warmtepompboilers

Is het duur om mijn oude elektrische of gasboiler te vervangen door een IZI Heat?

De aanschaf- en installatiekosten van een warmtepomp kunnen hoger zijn dan die van een conventionele boiler, maar de langetermijnbesparingen op de energierekening maken de investering de moeite waard. Bovendien hebben veel klanten overheidssubsidies of incentives ontvangen om de installatiekosten te compenseren.

Hoe lang gaan de boilers van IZI Heat doorgaans mee?

Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om jaren mee te gaan met minimaal onderhoud. De typische levensduur is 10-15 jaar. Met goed gebruik en onderhoud kunt u de levensduur en het rendement van uw IZI Heat maximaliseren.

Zijn er momenteel kortingen of speciale aanbiedingen voor IZI Heat?

Van tijd tot tijd bieden wij kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Neem direct contact met ons op voor actuele prijsinformatie en eventuele speciale aanbiedingen of kortingen.

Het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing voor uw huis is cruciaal voor zowel uw comfort als uw portemonnee. Met boilers van IZI Heat kunt u zowel energie-efficiëntie als kostenbesparingen realiseren zonder in te leveren op de kwaliteit van het warm water. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en prijsopties.

Wat maakt IZI Heat boilers tot de meest energie-efficiënte verwarmingsoplossing op de markt?

IZI Heat boilers maken gebruik van innovatieve warmtepomptechnologie die warmte onttrekt aan de omgevingslucht om het water voor uw huis te verwarmen. Dit betekent dat ze minder energie verbruiken dan conventionele verwarmingssystemen, waardoor ze uiterst milieuvriendelijk en kosteneffectief zijn. Bovendien kunnen IZI Heat boilers worden aangesloten op zonnepanelen om nog meer energie te besparen.

Is het mogelijk om overheidssubsidies te krijgen voor de aanschaf van een IZI Heat boiler?

Ja, veel regeringen bieden subsidies of premies voor huiseigenaren die overstappen op energie-efficiënte verwarmingssystemen zoals IZI Heat boilers. Controleer bij uw lokale overheid of u financiële stimulansen kunt krijgen bij de overstap naar een warmtepompboiler.

Kan ik korting krijgen op een IZI Heat tijdens een beurs of seizoensuitverkoop?

Ja, IZI Heat biedt vaak kortingen op hun boilers tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Houd deze speciale offertes in de gaten en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe u kunt profiteren van deze tijdelijke aanbiedingen.


Conclusie

Kortom, IZI Heat boilers zijn de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor warm water. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren, waardoor ze niet alleen energie-efficiënt maar ook milieuvriendelijk zijn. Als u voor onze producten kiest, kunt u uw gasboiler of uw oude elektrische boiler vervangen en uw energiekosten aanzienlijk verlagen.

IZI Heat boilers | Info

Bovendien bieden we bij IZI Heat verschillende kortingen aan op beurzen of seizoensuitverkopen, en kunt u zelfs een premie of subsidie van de overheid ontvangen bij aankoop van onze producten. Onze klanten kunnen de warmtepompboiler ook aansluiten op hun zonnepanelen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Als het beste merk op de markt zijn we er trots op dat we niet alleen de beste warmwaterboilers aanbieden, maar ook een uitstekende klantenservice.

 • Investeer in een IZI Heat boiler en verlaag uw energiekosten aanzienlijk.
 • Krijg toegang tot verschillende kortingen en overheidssubsidies.
 • Kies voor een duurzame en milieuvriendelijke optie die bijdraagt aan een groenere toekomst.

Bent u geïnteresseerd in een IZI Heat boiler voor sanitair warm water? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij helpen u op weg.