IZI Heat boilers | IZI Heat

IZI Heat boilers: een slimmere keuze voor uw huis.

Upgrade het warmwatersysteem van uw huis en bespaar op energiekosten met IZI Heat boilers.

Onze innovatieve warmtepomptechnologie levert sneller en efficiënter warm water dan traditionele gas- of elektrische boilers.

En door de aansluiting op uw zonnepanelen kunt u nog meer besparen en het milieu helpen.

Vul vandaag nog ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en laat een expert u helpen bij het kiezen van de beste boiler voor uw behoeften.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


IZI Heat boilers
IZI Heat boilers

Ontdek de beste duurzame oplossing voor uw warm water behoeften met IZI Heat boilers.

Bij IZI Heat zijn we toegewijd om onze klanten de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te bieden voor hun warm water behoeften. Onze state-of-the-art warmtepompboilers bieden een onverslaanbare combinatie van betaalbaarheid, duurzaamheid en prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen en geld wil besparen op zijn energierekening.

Onze innovatieve warmtepomptechnologie onttrekt warmte aan de lucht om het water te verwarmen. Dit betekent dat u kunt genieten van een constante toevoer van warm water terwijl u uw energieverbruik vermindert. Onze boilers zijn niet alleen de meest kosteneffectieve oplossing voor warm water, maar u kunt ook in aanmerking komen voor een subsidie of bonus van de overheid wanneer u investeert in een van onze producten. En als u IZI Heat kiest, profiteert u van een uitzonderlijke klantenservice en uitgebreide ondersteuning.

 • Vervang uw gas- of oude elektrische boiler en verlaag uw energierekening
 • Koppel uw warmtepompboiler aan uw zonnepanelen voor nog meer milieuvriendelijkheid
 • Kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen

Klaar om uw woning duurzamer en rendabeler te maken? Contacteer ons vandaag nog om meer te weten te komen over onze offerte warmtepompboilers en een offerte op maat van uw specifieke behoeften. Laat uw contactgegevens achter op onze pagina en laten we een gesprek beginnen over de beste warmwateroplossingen voor uw huis.

IZI Heat boilers

5 Redenen waarom IZI Heat boilers uw douches luxueuzer zullen maken.

Bij IZI Heat geloven we dat een luxe douche een ervaring is die iedereen zou moeten hebben. Daarom bieden wij de meest energie-efficiënte warmtepompen op de markt. In dit artikel geven we u vijf redenen waarom een IZI Heat warmwaterboiler uw douche aangenamer en betaalbaarder kan maken.

Bespaar geld op uw energierekening. | IZI Heat boilers

Onze warmtepompen maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om uw huishouden van warm water te voorzien. Dit betekent dat uw energierekening aanzienlijk lager uitvalt dan bij een traditionele gas- of elektrische boiler. Onze klanten hebben gemeld dat ze tot 70% op hun energierekening besparen door over te schakelen op een IZI Heat warmwaterboiler.

Milieuvriendelijke oplossing

Kiezen voor een IZI Heat warmwaterboiler is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Onze warmwaterboilers zijn ontworpen om hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen te gebruiken, waardoor ze een milieuvriendelijke oplossing zijn. Wanneer u een van onze boilers gebruikt, verkleint u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een groenere toekomst.

Gemakkelijke en handige installatie

Onze warmwaterboilers zijn gemakkelijk te installeren, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij bieden verschillende maten, van 100 tot 300 liter, om aan de behoeften van uw huishouden te voldoen. Wij bieden ook kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen, zodat u uw boiler tegen een betaalbare prijs kunt upgraden.

Subsidies en toelagen van de overheid. | IZI Heat boilers

Wanneer u een IZI Heat boiler aanschaft, kunt u in aanmerking komen voor overheidssubsidies. Onze warmwaterboilers worden beschouwd als energie-efficiënte en milieuvriendelijke producten, waardoor ze in aanmerking komen voor overheidssubsidies. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanvragen van deze financiële steun.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij zijn trots op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Al onze boilers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en getest om maximale prestaties en een lange levensduur te garanderen. Wanneer u kiest voor een IZI Heat warmwaterboiler, investeert u in een product dat u jarenlang betrouwbaar warm water zal geven.

 • Bespaar geld op energiekosten
 • Milieuvriendelijke oplossing
 • Probleemloze installatie
 • Komt in aanmerking voor overheidssubsidies
 • Hoogwaardige en duurzame producten

Kortom, met een IZI Heat warmwaterboiler doucht u niet alleen luxueuzer, maar bespaart u ook geld en draagt u bij aan een groenere toekomst. Investeer vandaag nog in een IZI Heat boiler en beleef de beste warmwaterervaring van uw leven.

IZI Heat boilers | FAQ

IZI Heat boilers
IZI Heat boilers


7 Veel voorkomende problemen met waterverwarmers opgelost door IZI Heat.

Bij IZI Heat weten we dat een betrouwbare en efficiënte warmwaterboiler essentieel is voor een comfortabel huis. Of u nu een douche neemt, uw handen wast of de was doet, warm water moet binnen handbereik zijn. Daarom hebben wij het onze missie gemaakt om de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompboilers op de markt te leveren.

In dit artikel laten wij u kennismaken met zeven veel voorkomende problemen met warmwaterboilers en laten wij u zien hoe IZI Heat deze kan oplossen.

Hoge energierekeningen

Bent u het zat om elke maand een hoge energierekening te betalen? IZI Heat boilers zijn de meest energie-efficiënte op de markt. Door het gebruik van warmtepompen kunnen ze het energieverbruik tot 75% verminderen in vergelijking met traditionele boilers. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangenaam warme douche zonder dat het u geld kost.

Gebrek aan warm water

Zit u zonder warm water tijdens het douchen? Met de warmwaterboilers van IZI Heat hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u zonder warm water komt te zitten. Onze warmtepompboilers zorgen voor een constante toevoer van warm water, zelfs op piekmomenten. Bovendien kunnen ze warm water leveren aan meerdere kranen tegelijk.

Bijzondere geluiden

Heeft u vreemde geluiden uit uw warmwaterboiler opgemerkt? Krakende, knallende of rommelende geluiden kunnen een teken zijn van opbouw of een defect verwarmingselement. IZI Heat boilers zijn onderhoudsarm en gaan lang mee. Omdat er geen bewegende delen zijn, is er minder kans dat er iets misgaat en ongewone geluiden veroorzaakt.

Lekken | IZI Heat boilers

Het lekken van uw boiler kan een teken zijn van een defect onderdeel of een beschadigde tank. IZI Heat boilers zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen en robuuste tankbekledingen. Dit zorgt ervoor dat ze lekvrij zijn en jarenlang probleemloos dienst kunnen doen.

Leeftijd

Warmwaterboilers hebben een levensduur van ongeveer 10-15 jaar. Als uw boiler het einde van zijn levensduur nadert, is het tijd om aan vervanging te denken. IZI Heat boilers zijn ontworpen om veel langer mee te gaan dan de conventionele levensduur van boilers. Met onderdelen van hoge kwaliteit en een duurzame constructie kunt u jarenlang rekenen op betrouwbaar warm water.

Milieuduurzaamheid

Conventionele boilers behoren tot de grootste veroorzakers van de uitstoot van broeikasgassen in uw huis. Door over te schakelen op een warmwaterboiler van IZI Heat kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en het milieu beschermen. Onze warmtepompboilers gebruiken hernieuwbare energie uit de binnenlucht en kunnen worden aangesloten op zonnepanelen voor nog meer milieuvriendelijkheid.

Kosten | IZI Heat boilers

Het vervangen van een warmwaterboiler kan een aanzienlijke kostenpost zijn voor huiseigenaren. Bij IZI Heat bieden wij concurrerende prijzen en kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. U kunt ook in aanmerking komen voor overheidssubsidies of stimuleringsmaatregelen voor het gebruik van energiezuinige boilers. Ons team kan u helpen de beste prijsopties voor uw behoeften te vinden.

Kortom, problemen met boilers kunnen frustrerend en duur zijn. Met de juiste boiler kunt u deze problemen echter voorkomen en zorgeloos genieten van warm water. IZI Heat warmwaterboilers zijn betrouwbaar, duurzaam en energiezuinig, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn voor elk huis.

 • Bespaar geld met een tot 75% lager energieverbruik.
 • Geniet van een consistente toevoer van warm water voor meerdere apparaten
 • Onderhoudsarm, duurzaam ontwerp vermindert de behoefte aan reparaties
 • Lekken behoren tot het verleden dankzij de robuuste tankbekleding
 • De duurzame constructie garandeert een jarenlange betrouwbare werking
 • Verminder uw ecologische voetafdruk en help het milieu te beschermen
 • Concurrerende prijzen en kortingen, evenals overheidssubsidies en -stimulansen, kunnen de kosten nog verder verlagen.
IZI Heat boilers

5 IZI Heat boiler voordelen die u geld kunnen besparen

Bij IZI Heat zijn we trots op het aanbieden van de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor waterverwarming. Onze warmtepompboilers zijn de perfecte oplossing voor iedereen die zijn gas- of oude elektrische boiler wil vervangen.

Energie-efficiëntie is de sleutel

Een van de belangrijkste voordelen van onze IZI Heat boilers is dat ze ongelooflijk energie-efficiënt zijn. Met behulp van omgevingslucht en een warmtepomp leveren onze warmwaterboilers warm water voor gebruik in uw gebouw, zoals in de douche, badkamer of keuken. Door het energieverbruik te minimaliseren, kunnen huiseigenaren geld besparen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Solar panel integratie

Een ander groot voordeel van onze IZI Heat boilers is dat ze gemakkelijk op uw zonnepanelen kunnen worden aangesloten. Dit betekent dat u maximaal energie kunt besparen door de kracht van de zon te gebruiken om uw water te verwarmen. Door zonnepanelen te integreren, kunt u nog meer geld besparen op uw maandelijkse energierekening.

Kostenefficiënte oplossingen

Onze warmtepompboilers zijn de meest kosteneffectieve oplossing voor warm water. Door uw oude elektrische of gasboiler te vervangen door een IZI Heat warmwaterboiler kunt u uw energiekosten drastisch verlagen. Niet alleen dat, u kunt ook profiteren van overheidssubsidies en kortingen bij beurzen of seizoensuitverkopen.

Milieuvriendelijke optie | IZI Heat boilers

Bij IZI Heat zijn we altijd op zoek naar manieren om het milieu te beschermen. Onze warmtepompboilers zijn de meest milieuvriendelijke optie voor de productie van warm water. Door het gebruik van omgevingslucht en een warmtepomp produceren onze warmwaterboilers aanzienlijk minder koolstofemissies dan traditionele boilers, waardoor uw koolstofvoetafdruk kleiner wordt.

Producten van hoge kwaliteit | IZI Heat boilers

Wanneer u een IZI Heat warmwaterboiler koopt, kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat jarenlang meegaat. Ons team van experts heeft onze warmtepompboilers ontworpen om duurzaam, betrouwbaar en efficiënt te zijn. Bovendien zijn onze boilers eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een probleemloze oplossing.

 • Bespaar geld op uw maandelijkse energierekening met onze energiezuinige boilers.
 • Maximaliseer uw besparingen door uw IZI Heat warmwaterboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen.
 • Geniet van de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke optie voor het produceren van warm water.
 • Profiteer van onze overheidssubsidies en kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen.
 • Vertrouw op de kwaliteit van onze hoogwaardige producten die ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Bij IZI Heat streven wij ernaar onze klanten de beste producten en diensten te leveren. Als u meer wilt weten over onze warmtepompboilers of prijsinformatie wilt ontvangen, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij kunnen u helpen geld te besparen en het milieu te beschermen met onze energie-efficiënte en kostenbesparende oplossingen.

IZI Heat boilers

FAQ’s over IZI Heat boilers

Als toonaangevende leverancier van energiezuinige warmtepompboilers in België, krijgen wij vaak vragen over onze IZI Heat boilers. Om u te helpen onze producten beter te begrijpen, hebben wij een lijst samengesteld van veelgestelde vragen en hun antwoorden:

Wat is een warmtepompboiler en hoe werkt deze?

Een warmtepompboiler is een apparaat dat elektriciteit gebruikt om warmte uit de omgevingslucht te pompen en over te dragen aan het water in de tank. Dit proces is zeer efficiënt en kan u tot 70% besparen op de kosten voor het verwarmen van water in vergelijking met traditionele boilers.

Wat zijn de voordelen van een IZI Heat boiler?

Onze warmwaterboilers zijn milieuvriendelijk, kosteneffectief en betrouwbaar, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor uw huis of bedrijf. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en vereisen zeer weinig onderhoud, zodat u jarenlang kunt genieten van probleemloze verwarming.

Kan ik een IZI Heat boiler aansluiten op mijn zonnepanelen?

Ja, dat kan. Onze warmwaterboilers zijn ontworpen om te werken met zonnepanelen. Dit betekent dat u uw energiekosten verder kunt verlagen en uw ecologische voetafdruk kunt minimaliseren.

Kan ik een subsidie krijgen als ik een IZI Heat boiler koop?

Ja, dat kan. De overheid biedt een premie of subsidie aan voor warmtepompboilers, omdat deze worden erkend als een zeer efficiënte en milieuvriendelijke optie. Ons team kan u helpen bij het aanvragen van deze subsidie.

Hoe lang gaat een IZI Heat warmwaterboiler mee?

Onze boilers zijn ontworpen om tot 20 jaar mee te gaan, langer dan traditionele boilers. Bij goed onderhoud kunt u verwachten dat uw IZI Heat boiler u vele jaren van betrouwbaar warm water voorziet.

Welke maten IZI Heat boilers zijn beschikbaar?

Wij bieden een reeks maten van 100 liter tot 300 liter, zodat u de juiste maat kunt kiezen voor uw huishouden of bedrijf. Wij kunnen u adviseren over de beste maat voor het aantal bewoners en het gebruikspatroon.

Kan ik tijdens beurzen of seizoensuitverkopen korting krijgen op IZI Heat boilers?

Ja, dat kan. Wij bieden kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, zodat u voordelig kunt winkelen en kunt profiteren van onze uitgebreide installatieservice die alle onderdelen, arbeid en garantie omvat.

Kortom, onze IZI Heat boilers zijn effectief, zuinig en milieuvriendelijk. Ze voegen waarde toe aan uw huis en besparen u op de lange termijn geld. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en meer vragen over de beste warmwaterboilers.

IZI Heat de beste warmtepompboilers

Waarin verschillen IZI Heat boilers van conventionele boilers?

IZI Heat boilers zijn warmtepompboilers die gebruik maken van kamerlucht en een warmtepomp om warm water te produceren. Hierdoor zijn ze de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor de productie van warm water. In tegenstelling tot conventionele boilers kunnen IZI Heat boilers worden aangesloten op zonnepanelen, waardoor de energiekosten verder dalen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 100, 150, 200 en 300 liter, zodat u de perfecte oplossing voor uw huis of gebouw kunt kiezen.

Hoe krijg ik een premie of subsidie van de overheid bij aankoop van een IZI Heat boiler?

De Belgische overheid biedt een premie (of subsidie) aan voor de aankoop en installatie van energiezuinige systemen, waaronder IZI Heat warmwaterboilers. Om voor de premie in aanmerking te komen, moet u een Belgische inwoner of ondernemer zijn en aan bepaalde criteria voldoen, zoals het laten uitvoeren van de installatie door een erkende vakman. Het bedrag van de premie varieert naargelang de grootte en het type van het geïnstalleerde systeem, maar kan gaan van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s.

Kan ik tijdens beurzen of seizoensuitverkopen korting krijgen op een boiler van IZI Heat?

Ja, IZI Heat geeft vaak korting op haar warmwaterboilers tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Dit is een geweldige kans om geld te besparen terwijl u de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke waterverwarmingsoplossing op de markt aanschaft. Bovendien kunt u door de aanschaf van een IZI Heat boiler op de lange termijn geld besparen dankzij lagere energiekosten. Neem contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers.


IZI Heat boilers

Conclusie

Kortom, bij IZI Heat zijn wij er trots op dat wij de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve warmwaterboilers op de markt aanbieden. Onze warmtepompboilers bieden de groenste oplossing voor warm water. Door uw gas- of oude elektrische boiler te vervangen door onze warmtepompboilers bespaart u zeker geld op uw energierekening en draagt u tegelijkertijd bij aan een groener milieu.

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, van de douche tot de keuken. Bovendien kunt u onze boilers aansluiten op uw zonnepanelen, waardoor ze nog rendabeler worden. Wij bieden ook bonussen of overheidssubsidies, evenals kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen. Al deze kenmerken maken IZI Heat tot het beste merk voor warmwaterboilers.

 • Upgrade het warmwatersysteem van uw huis met onze energiezuinige IZI Heat boilers en bespaar geld op de energierekening.
 • Neem afscheid van vervuilende verwarmingsoplossingen en sluit u aan bij onze missie voor een schoner milieu.
 • Bent u geïnteresseerd in onze producten? Laat uw contactgegevens achter op onze website en wij nemen contact met u op met prijsinformatie over de beste warmwaterboilers op de markt.