Kostprijs van een warmtepompboiler | IZI Heat

Ontdek de kostprijs van onze energiezuinige warmtepompboilers.

Bent u op zoek naar de meest rendabele en milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van water?

Kijk dan niet verder dan de warmtepompboilers van IZI Heat – de beste op de markt.

Met onze innovatieve technologie kunt u uw gas- of oude elektrische boiler vervangen en besparen op energiekosten.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Ons deskundige team zal u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om de ideale warmtepompboiler voor uw huis te vinden.

Sluit u aan bij de honderden tevreden klanten die al zijn overgestapt op de energiezuinige oplossingen van IZI Heat!

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


kostprijs van een warmtepompboiler
kostprijs van een warmtepompboiler

Bij IZI Heat is het onze missie om u te voorzien van de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor de productie van warm water. Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren, waardoor ze de perfecte vervanging zijn voor uw oude gas- of elektrische boiler. Niet alleen besparen onze boilers u geld op uw energierekening, maar ze bevorderen ook een milieuvriendelijke en duurzame levensstijl. | Kostprijs van een warmtepompboiler

Nu vraagt u zich misschien af hoeveel een warmtepompboiler kost. Nou, wij hebben de oplossing voor u. Ons team van experts geeft u een offerte die past bij uw wensen en budget. En met overheidssubsidies en onze kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen krijgt u de best mogelijke offerte.

 • Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen en hallo tegen de energie-efficiëntie van IZI Heat.
 • Neem geen genoegen met minder. Kies het beste merk voor warmwaterboilers – IZI Heat.

Bent u geïnteresseerd in het besparen van geld en het milieu? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina om aan de slag te gaan met de meest energiezuinige warmtepompboilers op de markt.

kostprijs van een warmtepompboiler

7 Redenen waarom investeren in een warmtepompboiler u op lange termijn geld zal besparen.

Moe van hoge energierekeningen voor het verwarmen van uw water? Bij IZI Heat vindt u de meest efficiënte oplossing op de markt – de warmtepompboiler. In dit artikel bespreken we 7 redenen waarom investeren in een warmtepompboiler u op de lange termijn geld zal besparen.

Lagere energiekosten

De exploitatiekosten van een warmtepompboiler zijn aanzienlijk lager dan die van een conventionele gas- of elektrische boiler. Met een rendement tot 500% onttrekt onze warmtepompboiler warmte aan de lucht en gebruikt deze energie om uw water te verwarmen. Dit betekent dat u voor elke eenheid elektriciteit die wordt gebruikt om het apparaat te laten werken, tot 5 eenheden warmte terugkrijgt, waardoor de energiekosten aanzienlijk dalen.

Lange levensduur

Warmtepompboilers zijn ontworpen om lang mee te gaan. Met een levensduur tot 20 jaar kunt u er zeker van zijn dat uw investering u jarenlang van betrouwbaar en consistent warm water zal voorzien. In vergelijking met een traditionele gas- of elektrische boiler, die gemiddeld 8-12 jaar meegaat, bespaart een warmtepompboiler u geld op vervangingen en reparaties.

Milieuduurzaamheid

De milieuvoordelen van een warmtepompboiler zijn onmiskenbaar. Door de temperatuur van de omgevingslucht te gebruiken om het water te verwarmen, wordt de koolstofuitstoot aanzienlijk verminderd in vergelijking met traditionele ketels op brandstof. Investeren in een milieuvriendelijke warmtepompboiler vermindert niet alleen uw ecologische voetafdruk, maar verhoogt mogelijk ook de waarde van uw eigendom in een markt waar de milieu-impact een groeiende zorg is.

Geschikt voor hernieuwbare energiebronnen | kostprijs van een warmtepompboiler

De warmtepompboiler is compatibel met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen. Dit maakt een optimaal gebruik van schone energie en maximale kostenbesparingen mogelijk. Bovendien kunnen onze klanten een premie of subsidie van de overheid krijgen voor hun investering in een milieuvriendelijke oplossing.

Minimaal onderhoud | kostprijs van een warmtepompboiler

De warmtepompboiler vereist minimaal onderhoud, wat leidt tot extra financiële voordelen. In tegenstelling tot traditionele ketels die een jaarlijkse inspectie en onderhoud vereisen, is er bij de warmtepompboiler geen verbrandingsproces, wat resulteert in minder slijtage van het toestel en minder onderhoudsbezoeken door een technicus.

Multifunctioneel gebruik

In tegenstelling tot traditionele boilers die alleen verwarming en warm water leveren, kan onze warmtepompboiler op verschillende manieren worden gebruikt, zoals het koelen of ontvochtigen van uw huis. De flexibele functies van onze warmtepompboiler komen u als huiseigenaar ten goede omdat u de controle heeft en geld bespaart op extra apparaten.

Lage initiële kosten voor een warmtepompboiler

De initiële kosten van een warmtepompboiler kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het model van het toestel. Het is belangrijk om te onthouden dat de initiële investering u op de lange termijn geld zal besparen. Bovendien biedt ons bedrijf seizoensgebonden verkopen en kortingen op beurzen, zodat u kunt profiteren van een meer kosteneffectieve oplossing.

 • Lagere energiekosten, minder onderhoud en een langere levensduur maken van ons product een voordelige investering.
 • Milieuvriendelijke opties verhogen de waarde van het onroerend goed, en compatibiliteit met hernieuwbare energiebronnen garandeert de besparingen.
 • Flexibele functionaliteiten voegen comfort toe aan woningen.

Investeren in een warmtepompboiler van IZI Heat bespaart u geld en verhoogt de kwaliteit van uw dagelijks leven. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een offerte aan te vragen voor de beste warmwaterboilers op de markt.

kostprijs van een warmtepompboiler
kostprijs van een warmtepompboiler

Beste klantbeoordelingen voor IZI warmtepompboilers: Klanten van IZI Heat zijn enthousiast over de energiebesparing, het installatiegemak en het hoge rendement van hun warmtepompboilers. Kijk hoe blij klanten zijn met hun aankoop!

Beste warmtepompboilers voor milieuvriendelijke huizen: Wil je je ecologische voetafdruk verkleinen en geld besparen op je energierekening? De warmtepompboilers van IZI Heat zijn het antwoord. Ze gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren en kunnen worden aangesloten op zonnepaneel voor nog meer energiebesparing.

Beste warmtepompboilers van het Belgische topmerk IZI Heat: Op het gebied van warmtepompboilers biedt IZI Heat het beste merk op de markt. Hun warmtepompboilers zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Kies IZI Heat voor een betrouwbaar product van hoge kwaliteit.

Beste kostenbesparende oplossingen met IZI Heat warmtepompboilers: Wil je geld besparen op je energierekening? Kijk dan niet verder dan de warmtepompboilers van IZI Heat. Ze bieden tot 75% energiebesparing in vergelijking met elektrische boilers en kunnen worden bediend via smartphone of tablet.

Beste professionele aanbeveling voor warmtepompboilers van IZI Heat: Vertrouw de professionals als het gaat om warmtepompboilers. IZI Heat biedt een reeks maten en capaciteiten die passen bij de behoeften van elk gebouw. Bovendien maken hun slimme bedieningsfuncties en hoge efficiëntie ze tot een topkeuze.

Beste warmtepompboilers voor grote gebouwen: Moet een groot gebouw van warm water worden voorzien? De warmtepompboilers van IZI Heat zijn de oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor de behoeften van elk gebouw.

Beste warmtepompboilers voor minder milieubelasting: Verminder je ecologische voetafdruk met de warmtepompboilers van IZI Heat. Ze zijn milieuvriendelijk, energiezuinig en stoten een kleine hoeveelheid koude lucht uit. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met zonnepaneel voor maximale energiebesparing.


6 Manieren waarop een warmtepompboiler uw ecologische voetafdruk kan verkleinen en de planeet kan redden.

Bij IZI Heat zijn we gepassioneerd om onze klanten te voorzien van de meest energie-efficiënte oplossingen. Onze warmtepompboilers zijn niet alleen kosteneffectief, maar hebben ook een aanzienlijk lagere impact op het milieu. In dit artikel belichten we 6 van de belangrijkste manieren waarop onze warmtepompboilers kunnen helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uiteindelijk de planeet te redden.

Energie-efficiëntie

Warmtepompboilers gebruiken tot 70% minder elektriciteit dan conventionele elektrische boilers. Ze kunnen ook tot drie keer efficiënter zijn dan gasketels. Dit hoge rendement betekent dat u in totaal minder energie verbruikt, wat zich vertaalt in een lagere CO2-voetafdruk.

Herbruikbare energie

Onze warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op uw bestaande zonnepanelen om gebruik te maken van hernieuwbare energie die door de zon wordt opgewekt. Door hernieuwbare energiebronnen te gebruiken om uw water te verwarmen, kunt u uw ecologische voetafdruk verder verkleinen.

Lagere onderhoudskosten

Traditionele elektrische boilers vergen meer onderhoud dan warmtepompboilers. Omdat ze minder mechanische onderdelen en geen verbranding hebben, vergen warmtepompboilers minder onderhoud en gaan ze minder snel stuk. Hierdoor zijn ze een nog kosteneffectievere oplossing.

Kortingen en subsidies

In veel landen geeft de overheid kortingen of subsidies aan huiseigenaren die hun huis energiezuiniger maken. Als u een warmtepompboiler installeert, kunt u in aanmerking komen voor een financiële stimulans die de totale kosten van uw installatie kan helpen verlagen.

Verbeterde luchtkwaliteit

Onze warmtepompboilers gebruiken de lucht in de kamer om het water te verwarmen, wat betekent dat ze geen gassen of verontreinigende stoffen uitstoten. Traditionele gasketels daarentegen kunnen schadelijke gassen in de lucht uitstoten, wat kan bijdragen aan een slechte luchtkwaliteit.

Lange levensduur

Warmtepompboilers hebben een langere levensduur dan conventionele gas- of elektrische boilers. Bij goed onderhoud kunnen ze tot 25 jaar meegaan. Omdat u uw boiler minder vaak hoeft te vervangen, vermindert u uiteindelijk uw CO2-uitstoot.

 • Verminder uw ecologische voetafdruk door tot 70% minder elektriciteit te gebruiken met onze warmtepompboilers.
 • Profiteer van hernieuwbare energie door uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen.
 • Geniet van lagere onderhoudskosten en minder frequente storingen met een warmtepompboiler.
 • Ontvang kortingen en subsidies van de overheid om uw installatiekosten verder te verlagen.
 • Verbeter de luchtkwaliteit in uw huis door een warmtepompboiler te gebruiken die geen schadelijke gassen of verontreinigende stoffen uitstoot.
 • U kunt genieten van een langere levensduur van uw boiler – tot 25 jaar – waardoor u minder vaak hoeft te vervangen en uw ecologische voetafdruk verkleint.

Zoals u ziet, is het verwarmen van uw water met een warmtepompboiler van IZI Heat niet alleen een kosteneffectieve, maar ook een milieuvriendelijke oplossing. Door uw ecologische voetafdruk te verkleinen en te profiteren van hernieuwbare energiebronnen, helpt u de planeet te redden en kunt u gerust zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de kosten van een warmtepompboiler en hoe deze u en de planeet ten goede kan komen.


5 Voordelen van warmtepompboilers waardoor u uw verwarmingssysteem zult willen upgraden.

Bent u op zoek naar manieren om uw energierekening te verlagen en tegelijkertijd uw huis warm en gezellig te houden? Dan is een warmtepompboiler van IZI Heat precies wat u nodig hebt. Ons geavanceerde systeem maakt gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor uw douche, badkamer, keuken en meer. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die u kunt verwachten als u overstapt op een warmtepompboiler:

Lagere kosten, lagere koolstofvoetafdruk.

Een van de grootste voordelen van een warmtepompboiler is de kostenbesparing. In vergelijking met traditionele gas- of elektrische boilers kunnen warmtepompboilers u tot 75% besparen op uw energierekening. Omdat de warmtepomp de binnenlucht als warmtebron gebruikt, produceert hij bovendien veel minder kooldioxide-uitstoot dan systemen op fossiele brandstoffen.

Verhoogd rendement | kostprijs van een warmtepompboiler

Warmtepompboilers zijn niet alleen goedkoper in gebruik, ze zijn ook efficiënter. Dankzij de manier waarop het systeem werkt, kan het zelfs bij temperaturen van -7 °C warmte aan de lucht onttrekken. Dit betekent dat ze het hele jaar door efficiënt kunnen werken zonder dat er extra verwarmingsbronnen nodig zijn.

Gemakkelijke installatie en onderhoud

In vergelijking met andere verwarmingssystemen zijn warmtepompboilers ongelooflijk gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Er zijn geen ingewikkelde leidingen of brandstoftanks nodig. Het onderhoud is minimaal: alleen af en toe een filter vervangen.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Bij IZI Heat bieden we een breed scala aan warmtepompboilers voor elke woninggrootte en elk budget. U kunt kiezen uit modellen met een capaciteit van 100, 150, 200 of 300 liter. En met onze geïntegreerde zonnepanelen kunt u uw ecologische voetafdruk verder verkleinen terwijl u nog meer energie bespaart.

Overheidskortingen en kortingen | kostprijs van een warmtepompboiler

Veel regeringen bieden kortingen of andere stimulansen voor huiseigenaren die overstappen op energie-efficiënte verwarmingssystemen zoals warmtepompboilers. Bovendien biedt IZI Heat vaak kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Zo bespaart u niet alleen op de lange termijn op uw energierekening, maar profiteert u ook van extra kostenbesparingen vooraf.

 • Bespaar tot 75% op uw energierekening met een warmtepompboiler van IZI Heat.
 • Verminder uw ecologische voetafdruk terwijl u geniet van comfortabele warmte voor uw huis
 • Eenvoudige installatie en onderhoud
 • Kies het juiste ketelvermogen en aangepaste opties voor uw huis
 • Profiteer van overheidskortingen en kortingen van IZI Heat.

Klaar om uw verwarmingssysteem te upgraden met een warmtepompboiler van IZI Heat? Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid. Wij helpen u geld te besparen en het hele jaar door comfortabel te blijven.

kostprijs van een warmtepompboiler

FAQs over de kosten van een warmtepompboiler.

Omdat de energiekosten blijven stijgen, zijn huiseigenaren steeds vaker op zoek naar alternatieven voor traditionele gas- of olieketels. Een interessante optie die de laatste jaren is opgedoken is de warmtepompboiler. Bij IZI Heat zijn we gespecialiseerd in het leveren van energiezuinige warmtepompboilers aan woningen in heel België. Hieronder vindt u zeven van de meest gestelde vragen over de kostprijs van een warmtepompboiler.

Wat kost een warmtepompboiler van IZI Heat?

De kostprijs van een warmtepompboiler hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte van het toestel en of het een lucht- of grondbron is. Er zijn echter veel kortingen en stimuleringsmaatregelen die de kosten van het systeem kunnen compenseren.

Heeft u financieringsmogelijkheden voor warmtepompboilers?

Ja, wij bieden financieringsmogelijkheden voor onze warmtepompboilers. Neem contact op met ons team voor meer informatie over de verschillende financieringsmogelijkheden die wij bieden.

Hoeveel geld kan ik besparen op mijn energierekening door over te stappen op een warmtepompboiler? | kostprijs van een warmtepompboiler

Hoeveel geld u kunt besparen op uw energierekening hangt af van een aantal factoren, zoals hoeveel warm water u gebruikt en de energiekosten in uw omgeving. Gemiddeld kunnen huiseigenaren echter 25-50% op hun energierekening besparen door over te stappen op een warmtepompboiler.

Zijn er belastingvoordelen of kortingen voor warmtepompboilers?

Ja, er zijn veel belastingvoordelen en kortingen beschikbaar voor huiseigenaren die energie-efficiënte warmtepompboilers installeren. Neem contact op met ons team voor meer informatie over de kortingen en stimuleringsmaatregelen in uw regio.

Nadelen en voordelen van een warmtepompboiler

Hoe lang duurt het voordat een warmtepompboiler zichzelf terugbetaalt in energiebesparing?

De terugverdientijd van een warmtepompboiler hangt af van een aantal factoren, maar de meeste huiseigenaren kunnen verwachten dat ze hun investering binnen vijf tot tien jaar hebben terugverdiend.

Hoeveel onderhoud heeft een warmtepompboiler nodig?

Warmtepompboilers vergen zeer weinig onderhoud en zijn daarom een goede keuze voor huiseigenaren die hun onderhoudskosten tot een minimum willen beperken. U hoeft alleen maar een jaarlijkse onderhoudsafspraak te maken met een gekwalificeerde technicus om ervoor te zorgen dat uw systeem probleemloos werkt.

Kan ik mijn warmtepompboiler aansluiten op mijn zonnepanelen? | kostprijs van een warmtepompboiler

Ja, u kunt uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over de integratie van de systemen.

Bij IZI Heat helpen we huiseigenaren hun energiebesparingen te maximaliseren met efficiënte en betrouwbare warmtepompboilers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten en begin uw reis naar een lagere energierekening en een duurzamer huis.

Wat kost een warmtepompboiler van IZI Heat?

De kostprijs van een warmtepompboiler van IZI Heat is afhankelijk van de grootte van de boiler (100, 150, 200 of 300 liter) en de extra voorzieningen die u wenst, zoals aansluiting op uw zonneboiler. IZI Heat is er echter trots op scherpe prijzen te kunnen bieden, vaak lager dan conventionele gas- of elektrische boilers.

Zijn er kortingen of subsidies voor de aanschaf van een warmtepompboiler van IZI Heat?

Ja, er kunnen subsidies of premies beschikbaar zijn om de kosten van de aankoop van een warmtepompboiler van IZI Heat te compenseren. Controleer bij uw lokale overheid of energieagentschap of u in aanmerking komt voor financiële steun.

Wat zijn de kosten van een warmtepompboiler in vergelijking met een conventionele gas- of elektrische boiler?

De initiële kosten van een warmtepompboiler van IZI Heat kunnen iets hoger zijn dan een conventionele gas- of elektrische boiler, maar het is belangrijk om de energiebesparingen op lange termijn in overweging te nemen die voortkomen uit het gebruik van een efficiënter verwarmingssysteem. Na verloop van tijd kunnen de lagere energiekosten van een warmtepompboiler het verschil goedmaken, waardoor het een verstandige investering is voor wie zijn energieverbruik wil verminderen en geld wil besparen op de energierekening.


Bespaar meer geld met een warmtepompboiler van IZI Heat tegen betaalbare prijzen.

Bij IZI Heat is het onze missie om u te voorzien van de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw waterverwarmingsbehoeften. Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om u te voorzien van een continue levering van warm water, terwijl uw energiekosten en uw ecologische voetafdruk worden verminderd. Het vervangen van uw gas- of elektrische boiler door een IZI Heat warmtepompboiler kan u tot 70% besparen op uw energierekening.

Mogelijkheden met een warmtepompboiler

Wij willen u verzekeren dat IZI Heat de meest concurrerende prijzen op de markt aanbiedt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Bovendien kunt u een bonus of subsidie van de overheid krijgen als u kiest voor een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing voor uw woning. Wij nodigen u uit om te profiteren van onze seizoensverkopen en kortingen tijdens beurzen, waar u onze hoogwaardige warmtepompboilers kunt kopen tegen onverslaanbare prijzen.

 • Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen en hallo tegen een milieuvriendelijke oplossing met IZI Heat.
 • Krijg de beste kwaliteit tegen de meest betaalbare prijzen op de markt
 • Ontvang bonussen en subsidies van de overheid
 • Profiteer van seizoensgebonden verkopen en kortingen

Wilt u geld besparen en uw ecologische voetafdruk verkleinen met een boiler van IZI Heat? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op voor prijsinformatie en installatiemogelijkheden.