Waarom u geen gas boiler moet kopen

Zeg vaarwel tegen gasketels: stap vandaag nog over op de energiezuinige warmtepompboilers van IZI Heat!

Bent u het zat om hoge energierekeningen te betalen door gasketels?

Stap over op de warmtepompboilers van IZI Heat voor een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing.

Onze boilers gebruiken binnenlucht en warmtepompen om water te verwarmen en kunnen zelfs worden aangesloten op uw zonne-energiesysteem.

Neem geen genoegen met verouderde technologie, neem een slimme beslissing en stap over op IZI Heat.

Wilt u meer weten over onze prijzen, modellen en opties?

Vul ons formulier in en krijg deskundig advies van ons team.

Wij helpen u over te stappen op een efficiëntere en duurzamere oplossing voor de warm water behoeften van uw huis.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Waarom u geen gas boiler moet kopen
Waarom u geen gas boiler moet kopen

Ontdek de toekomst van huisverwarming: Waarom u geen gasketel moet kopen en in plaats daarvan voor IZI Heat moet kiezen.

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest energie-efficiënte en rendabele warmtepompboilers in België aanbieden. Als toonaangevende leverancier van warmwateroplossingen voor uw huis, begrijpen we hoe belangrijk het is om de curve voor te blijven en ons aan te passen aan het veranderende landschap van verwarmingstechnologie.

Daarom bevelen wij onze warmtepompboilers aan als een groener en zuiniger alternatief voor traditionele gasketels of verouderde elektrische boilers. Met een capaciteit van 100 tot 300 liter gebruiken onze warmtepompboilers binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor verschillende toepassingen in uw gebouw, zoals de douche, de badkamer en de keuken. | Waarom u geen gas boiler moet kopen

Onze warmtepompboilers verlagen niet alleen de energiekosten, maar kunnen ook gemakkelijk worden aangesloten op uw zonnepanelen voor een nog groenere oplossing. Bovendien biedt de Belgische overheid premies en subsidies om de invoering van deze innovatieve technologie aan te moedigen. Bij IZI Heat willen we de overstap voor u zo gemakkelijk mogelijk maken en bieden we kortingen op beurzen en seizoensverkopen. Kies het beste merk voor de warm water behoeften van uw huis en ervaar het verschil met IZI Heat. Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij sturen u prijsinformatie over de beste beschikbare warmwaterboilers.

waarom u geen gas boiler moet kopen

Waarom u dit jaar beter geen gasketel kunt kopen | waarom u geen gas boiler moet kopen

Bij IZI Heat zijn we er trots op voorop te lopen bij de inspanningen om de koolstofuitstoot in België te verminderen. Onze focus op milieuvriendelijkheid blijkt duidelijk uit onze offerte van warmtepompboilers, die speciaal zijn ontworpen om uw huis energiezuiniger te maken. In dit artikel laten we u zien waarom gasketels misschien niet de beste keuze voor u zijn en hoe onze warmtepompboilers een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing bieden voor uw warm water behoeften.

De milieueffecten van gasketels. | waarom u geen gas boiler moet kopen

Gasketels zijn al vele jaren een populaire keuze voor woningverwarming vanwege hun betaalbaarheid en gemak. Ze zijn echter geen duurzame oplossing en hun impact op het milieu is aanzienlijk. Bij de verbranding van aardgas komen schadelijke emissies vrij, zoals kooldioxide en stikstofoxiden, die bijdragen aan de klimaatverandering. Deze milieueffecten moeten we allemaal in gedachten houden bij de keuze tussen gas- en warmtepompboilers.

De kosten van een gasketel | waarom u geen gas boiler moet kopen

Hoewel gasketels op het eerste gezicht een betaalbare keuze lijken, kunnen de verborgen bedrijfskosten aanzienlijk zijn wanneer u de initiële investering in aanmerking neemt. Het is bekend dat gasketels veel energie verbruiken en minder efficiënt worden naarmate ze ouder worden, wat leidt tot hogere energierekeningen. Bovendien schommelen de gasprijzen vaak en kunnen huiseigenaren worden blootgesteld aan onverwachte prijsstijgingen. Met een warmtepompboiler weet u zeker dat uw energierekening niet elke winter de pan uit rijst, want onze boilers hebben een energie-efficiëntieklasse tot A++.

De voordelen van warmtepompboilers | waarom u geen gas boiler moet kopen

Warmtepompboilers zijn om een aantal redenen het perfecte alternatief voor gasketels. Ten eerste onttrekken ze warmte aan de lucht, waardoor ze uiterst energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Ten tweede kunnen ze worden gevoed door hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, waardoor u nog meer kunt besparen op uw energierekening. Tot slot hebben onze warmtepompboilers een aantal geavanceerde functies, zoals een efficiënte en intelligente temperatuurregeling, waarmee u de temperatuur van uw warme water precies kunt afstemmen op uw behoeften.

De lange levensduur van warmtepompen | waarom u geen gas boiler moet kopen

Vergeleken met gasketels zijn warmtepompboilers ontworpen om lang mee te gaan. Omdat warmtepompboilers geen gas verbranden, lijden ze niet dezelfde schade aan hun interne mechanismen als gasketels. Warmtepompboilers hebben een langere levensduur, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden en minder afval veroorzaken, en op de lange termijn meer waar voor uw geld bieden.

Overstappen op IZI Heat moet u niet uitstellen | waarom u geen gas boiler moet kopen

Als het gaat om verwarming en warm water in uw huis, is het kiezen van het juiste product cruciaal. De keuze tussen een gasketel en een warmtepompboiler is uiteindelijk aan u, maar als u het milieu, het rendement, de kosten, de klantenservice en de levensduur in overweging neemt, zijn de warmtepompboilers van IZI Heat volgens ons de beste keuze. Ons team van experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden die past bij uw behoeften. Kies vandaag nog voor IZI Heat en u zult niet teleurgesteld zijn.

Waarom u geen gas boiler moet kopen
Waarom u geen gas boiler moet kopen

IZI Heat | Gids: Ontdek alles wat u moet weten over de superieure warmtepompboilers van IZI Heat. Met hun hoge efficiëntie, snelle installatie en slimme bedieningsfuncties die bediend kunnen worden via een smartphone, zijn deze boilers de beste op de markt. Als je IZI Heat kiest, profiteer je bovendien van een snelle terugverdientijd, overheidssubsidies en -kortingen en de voldoening te weten dat je de milieuvriendelijke keuze hebt gemaakt.

Beste IZI Heat kortingen op warmtepompboilers tijdens beurzen: Op zoek naar de beste deals voor IZI Heat boilers? Bekijk onze selectie van kortingen en speciale aanbiedingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Met eersteklas kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en lange duurzaamheid zijn onze warmtepompboilers elke cent waard.

Boiler met warmtepomp prijzen: Bij IZI Heat bieden we de beste combinatie van betaalbaarheid en prestaties in warmtepompen. De prijzen voor onze boilers variëren afhankelijk van de grootte en capaciteit die je nodig hebt, maar onze concurrerende prijzen behoren tot de beste in de industrie. Als je voor onze warmtepompboilers kiest, geniet je van lagere energiekosten, slimme bedieningsfuncties en de voldoening te weten dat je een duurzame keuze hebt gemaakt.

Beste combinatie betaalbaarheid en prestaties in warmtepompboilers voor IZI Heat: Als je op zoek bent naar een boiler die betaalbaarheid en hoge prestaties combineert, dan zijn de warmtepompboilers van IZI Heat de perfecte oplossing. Met een snelle en eenvoudige installatie, een hoog rendement en de mogelijkheid om aangesloten te worden op zonnepaneel, zijn deze boilers de meest milieuvriendelijke optie die er is. Kies IZI Heat voor een duurzame en energiezuinige oplossing die niet duur is.

Beste thermodynamische boiler: Met zijn uitzonderlijke efficiëntie en snelle installatie is de thermodynamische boiler van IZI Heat de beste keuze op de markt. Deze boiler gebruikt omgevingslucht als warmtebron, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor je huis. Er zijn verschillende maten en capaciteiten beschikbaar, dus je kunt er zeker van zijn dat er een model is dat aan jouw behoeften voldoet.

Beste hybride elektrische boiler | Info: Voor een efficiënte en milieuvriendelijke elektrische boiler hoef je niet verder te zoeken dan de hybride elektrische boiler van IZI Heat. Met slimme bedieningsfuncties die bediend kunnen worden via een smartphone, compatibiliteit met zonnepaneel en hoge prestaties is deze boiler het beste van twee werelden. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit topproduct.

Warm water voor huishoudelijk gebruik met een warmtepompboiler: De warmtepompboilers van IZI Heat gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in je hele huis. Van douches en baden tot de keuken en de wasruimte, deze boilers zijn de beste manier om warm water te krijgen met een minimale impact op het milieu. Met de mogelijkheid om ze aan te sluiten op zonnepaneel en beschikbare overheidssubsidies kun je niet verkeerd gaan met IZI Heat.


Weeg uw opties af: 5 redenen om geen gasketel te kopen 

Nu energie-efficiëntie en kostenbesparing steeds belangrijker worden voor elke huiseigenaar, is het kiezen van het juiste verwarmingssysteem nog nooit zo belangrijk geweest. Met zoveel beschikbare opties kan het moeilijk zijn om te beslissen wat het beste voor u is. Een veel beschikbare optie op de markt is een gasketel. In dit artikel willen we u echter wat stof tot nadenken geven voordat u tot aanschaf overgaat. Hier zijn vijf redenen waarom u geen gasketel zou moeten kopen.

Milieu-impact | waarom u geen gas boiler moet kopen

De eerste reden om geen gasketel te kopen is de aanzienlijke impact op het milieu. Bij het verbranden van aardgas voor verwarming komt koolstofdioxide vrij, wat bijdraagt aan de klimaatverandering. Het is een fossiele brandstof die bij verbranding andere schadelijke stoffen in de lucht brengt, wat bijdraagt aan smog en zure regen. Gezien het langetermijneffect op de planeet is het belangrijk een milieuvriendelijkere oplossing te kiezen.

Onderhouds- en reparatiekosten | waarom u geen gas boiler moet kopen

Hoewel gasketels op het eerste gezicht een goede en kosteneffectieve oplossing lijken, zijn de onderhouds- en reparatiekosten op de lange termijn vaak erg hoog. Gasketels staan erom bekend dat ze vaak stuk gaan en reparaties kunnen erg duur zijn. Vaak is de levensduur van een gasketel veel korter dan die van andere verwarmingssystemen, wat betekent dat hij vaker moet worden vervangen, waardoor de totale kosten stijgen.

Energie-efficiëntie | waarom u geen gas boiler moet kopen

Gasketels staan niet bepaald bekend om hun energie-efficiëntie. Ze hebben altijd een lager rendement dan andere verwarmingssystemen, wat betekent dat u meer energie verbruikt en een hogere verwarmingsrekening krijgt. Als u een energie-efficiëntere optie kiest, bespaart u op de lange termijn geld en verkleint u uw ecologische voetafdruk.

Veiligheidsaspecten | waarom u geen gas boiler moet kopen

Gasketels vormen een veiligheidsrisico in elk huis. Koolmonoxide, een kleurloos en reukloos gas, kan zich snel ophopen in huis als de boiler niet goed geïnstalleerd of onderhouden is. Koolmonoxidevergiftiging kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en zelfs de dood. Het is het niet waard om de veiligheid van uw gezin op het spel te zetten voor een lagere initiële prijs.

Alternatieve opties beschikbaar | waarom u geen gas boiler moet kopen

Met zoveel alternatieve verwarmingsopties op de markt is het de moeite waard om andere opties te overwegen voordat u kiest voor een gasketel. Warmtepompen zijn bijvoorbeeld een zeer efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen. Ze zijn veiliger, stiller en vergen minder onderhoud dan gasketels. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor huizen van alle groottes.

Kortom, hoewel een gasketel op het eerste gezicht een goede optie lijkt, is het belangrijk om uw opties af te wegen voordat u zich vastlegt. De gevolgen voor het milieu, onderhouds- en reparatiekosten, energie-efficiëntie, veiligheidsaspecten en beschikbaarheid van alternatieven moeten allemaal in overweging worden genomen voordat u beslist welk verwarmingssysteem voor uw huis geschikt is. Door te kiezen voor een groenere, efficiëntere en veiligere optie bespaart u geld en verkleint u uw ecologische voetafdruk op de lange termijn. Bij IZI Heat bieden we een reeks zeer efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompboilers die u kunt overwegen voor uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en meer informatie over onze producten.


Is het hoge prijskaartje het waard? Rondkijken voor uw volgende gasketel

De mythes over gasketels | waarom u geen gas boiler moet kopen

Bij IZI Heat begrijpen we waarom huiseigenaren in de verleiding komen om een gasketel te kopen. De markt wordt overspoeld met advertenties die hun efficiëntie en kosteneffectiviteit aanprijzen. In werkelijkheid hebben gasketels echter een aantal verborgen kosten en milieuproblemen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten volledig te informeren, zodat zij een weloverwogen beslissing kunnen nemen bij het kiezen van een verwarmingsoplossing voor hun huis. Daarom zetten wij ons in voor de verkoop en installatie van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers.

Het IZI Heat verschil: kennismaking met warmtepompboilers

Onze warmtepompboilers zorgen voor een revolutie in de manier waarop u uw huis verwarmt. Verkrijgbaar in 100, 150, 200 of 300 liter inhoud, leveren deze boilers warm water voor uw hele huishouden. In tegenstelling tot gasketels maken warmtepompboilers gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief zijn. Ze verminderen niet alleen het energieverbruik, maar besparen ook geld op de elektriciteitsrekening.

Gebruik de kracht van de zon met de integratie van zonnecellen | waarom u geen gas boiler moet kopen

Een van de belangrijkste voordelen van onze warmtepompboilers is hun compatibiliteit met zonnepanelen. Door uw warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen, kunt u uw ecologische voetafdruk en energiekosten verder verminderen. Met deze duurzame energiebron kunt u de kracht van de zon benutten om uw huis te verwarmen en tegelijkertijd uw afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen minimaliseren.

Stimulansen van de overheid om over te stappen. | waarom u geen gas boiler moet kopen

De overheid heeft de milieuvoordelen van warmtepompboilers erkend en biedt bonussen en subsidies aan huiseigenaren die ervoor kiezen om over te stappen. Deze financiële stimulansen kunnen de initiële kosten van de aankoop en installatie van een warmtepompboiler helpen compenseren, waardoor het een nog aantrekkelijkere optie wordt voor budgetbewuste consumenten.

Seizoensverkoop en beurskortingen | waarom u geen gas boiler moet kopen

Bij IZI Heat streven we ernaar om onze state-of-the-art warmtepompboilers beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk huiseigenaren. Daarom bieden wij exclusieve kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen om ervoor te zorgen dat u de beste warmwaterboilers tegen concurrerende prijzen krijgt.

Waarom IZI Heat het beste merk is voor uw huis.

Als u IZI Heat kiest, investeert u niet alleen in een warmtepompboiler van hoge kwaliteit, maar ook in een bedrijf dat zich inzet voor een ongeëvenaarde klantenservice. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij de keuze, aankoop en installatie van uw nieuwe boiler, zodat u volledig tevreden bent met uw investering.

Contacteer ons voor prijzen en meer informatie | waarom u geen gas boiler moet kopen

Als u klaar bent om de overstap te maken van een gasketel naar een meer milieuvriendelijke en kosteneffectieve verwarmingsoplossing, neem dan vandaag nog contact op met IZI Heat. Ons team geeft u graag informatie over de prijzen en beantwoordt al uw vragen over onze topklasse warmtepompboilers. Wacht niet langer – begin uw reis naar een duurzamer en energiezuiniger huis met IZI Heat.

Waarom u geen gas boiler moet kopen

FAQs over waarom je geen gasketel moet kopen | waarom u geen gas boiler moet kopen

Overweegt u de aanschaf van een gasketel voor uw woning? Voordat je die beslissing neemt, moet je even stilstaan bij de nadelen van conventionele gasketels. In dit artikel beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over waarom u beter geen gasketel kunt kopen.

Wat zijn de nadelen van gasketels? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Gasketels kunnen duur zijn in installatie en onderhoud. Er moet een schoorsteen worden geïnstalleerd als u die nog niet heeft. Ze hebben ook een laag rendement, wat betekent dat ze energie en geld kunnen verspillen. Gasketels hebben ook een constante gastoevoer nodig, wat betekent dat u aangesloten moet zijn op het elektriciteitsnet, wat problematisch kan zijn in geval van gaslekken.

Wat zijn warmtepompboilers? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Warmtepompboilers zijn het energiezuinige alternatief voor traditionele gasketels. Ze gebruiken een warmtepomp om warmte aan de omgeving te onttrekken (binnenlucht, buitenlucht of water) en gebruiken deze energie om het water in een tank te verwarmen. Zo besparen ze energie en zijn ze niet afhankelijk van duur en milieubelastend gas.

Hoe werken warmtepompboilers? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Warmtepompboilers gebruiken een koelmiddel om warmte uit de omgeving te absorberen. Terwijl het koelmiddel door de warmtewisselaar stroomt, wordt de warmte overgedragen aan het water in de tank. Dit gebeurt zonder het gebruik van gas of olie. Het proces is efficiënt en kosteneffectief.

Waarom zijn warmtepompboilers beter dan gasketels? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Warmtepompboilers zijn efficiënter dan gasketels, wat betekent dat ze minder energie verbruiken om water te verwarmen. Ze zijn ook milieuvriendelijker omdat ze geen kooldioxide of andere vervuilende stoffen uitstoten die geassocieerd worden met fossiele brandstoffen. Ten slotte kunt u geld besparen door uw energierekening te verlagen, en er zijn subsidies beschikbaar om de aankoop en installatie te helpen financieren.

Wat is de levensduur van een warmtepompboiler? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Warmtepompboilers hebben een gemiddelde levensduur van 15-20 jaar, wat langer is dan conventionele gasketels.

Warm water boiler | IZI Heat

Kan een warmtepompboiler worden aangesloten op een zonnesysteem? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Ja, warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op zonnepanelen. Dit betekent dat het warme water dat door de warmtepompboiler wordt geproduceerd, wordt gevoed door de energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt. Door uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen wordt u nog minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en creëert u een duurzamere energiebron.

Kan IZI Heat mij helpen bij de aanschaf en installatie van een warmtepompboiler? | waarom u geen gas boiler moet kopen

Ja, IZI Heat biedt u de beste warmtepompboilers en een deskundige installatieservice. Ons deskundige team helpt u bij het kiezen van de juiste maat en het juiste model voor uw huis of gebouw, zodat u jarenlang verzekerd bent van warm water en een lagere energierekening.

Waarom zou ik geen gasketel voor mijn huis kopen?

Gasketels staan bekend om hun hoge energiekosten en negatieve invloed op het milieu. Ze gebruiken fossiele brandstoffen om water te verwarmen, waarbij schadelijke emissies zoals kooldioxide en stikstofoxiden vrijkomen. Bovendien zijn de gasprijzen onderhevig aan marktschommelingen en kunnen ze na verloop van tijd sterk stijgen, waardoor u met onvoorspelbare rekeningen blijft zitten.

Zijn warmtepompboilers duurder dan gasketels?

Hoewel de initiële kosten van een warmtepompboiler hoger zijn dan die van een gasketel, kunnen de besparingen op lange termijn aanzienlijk zijn. Warmtepompboilers zijn energiezuiniger, waardoor u na verloop van tijd minder kwijt bent aan elektriciteit. U kunt ook in aanmerking komen voor stimuleringsmaatregelen of subsidies van de overheid, waardoor de kosten van uw investering nog lager uitvallen.

Kan ik zonnepanelen gebruiken met een warmtepompboiler?

Ja, dat kan! Door zonnepanelen te gebruiken in combinatie met een warmtepompboiler kunt u uw energiekosten en milieubelasting nog verder verlagen. Zonnepanelen wekken elektriciteit op uit de zonnestralen, die uw warmtepomp aandrijft om water te verwarmen. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet, wat uw ecologische voetafdruk verkleint en u meer controle geeft over uw energierekening.


Waarom u geen gasketel zou moeten kopen: Ontdek het voordeel van IZI Heat

Bij IZI Heat begrijpen we het belang van energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen in de snel veranderende wereld van vandaag. Daarom zetten wij ons in om u de beste warmtepompboilers op de markt te brengen. Als Belgisch bedrijf zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en installatie van warmtepompboilers (verkrijgbaar in de maten 100, 150, 200 en 300 liter) die u de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing bieden voor uw warm water behoeften.

Door te kiezen voor onze warmtepompboilers in plaats van traditionele gasketels of oude elektrische boilers, verlaagt u niet alleen uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren voor uw hele gebouw, inclusief douches, badkamers, keukens en meer. Bovendien kunt u uw warmtepompboiler gemakkelijk aansluiten op uw zonnepanelen om de energie-efficiëntie te verhogen.

Warm water boiler

Klaar om over te stappen op een slimmere, duurzamere verwarmingsoplossing? Profiteer van overheidsbonussen of subsidies, en van onze beurs- en seizoenskortingen, om uw huis vandaag nog te voorzien van een IZI Heat warmtepompboiler. Mis de kans niet om u aan te sluiten bij het groeiende aantal huiseigenaren dat profiteert van deze geavanceerde technologie. Als u meer wilt weten over onze hoogwaardige, energiezuinige warmwaterboilers, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina. We kijken ernaar uit u te helpen uw huis te transformeren en uw energierekening te verlagen met IZI Heat!