Warmtepompboiler en zonnepanelen | Info

Krijg vandaag nog de beste verwarmingsoplossing met de warmtepompboiler en zonnepanelen van IZI Heat.

Upgrade het verwarmingssysteem van uw huis met de energiezuinige warmtepompboilers van IZI Heat.

U krijgt warm water voor uw huis terwijl u uw energiekosten en CO2-uitstoot vermindert.

Sluit uw warmtepompboiler aan op uw zonnepanelen om nog meer te besparen.

Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, en krijg deskundig advies bij het kiezen van de perfecte verwarmingsoplossing voor uw huis.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Warmtepompboiler en zonnepanelen
Warmtepompboiler en zonnepanelen

Met IZI Heat is het nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest om uw huis warm en comfortabel te houden. Als toonaangevende leverancier van energie-efficiënte warmtepompboilers bieden wij een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor waterverwarming. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, van de douche en het bad tot de keuken en daarbuiten.

Bij IZI Heat begrijpen we het belang van duurzaamheid en hebben we onze warmtepompboilers zo ontworpen dat ze compatibel zijn met zonnepanelen. Combineer uw warmtepompboiler met uw zonnepanelen om maximaal energie te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. En dankzij overheidssubsidies en seizoensgebonden kortingen is er nog nooit een beter moment geweest om over te stappen op IZI Heat.

 •  Bespaar geld op energiekosten
 •  Verminder uw ecologische voetafdruk
 •  Overheidssubsidies en seizoensgebonden kortingen beschikbaar

Wilt u meer weten over hoe IZI Heat u kan helpen uw huis warm en gezellig te houden en tegelijkertijd geld te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Laat uw contactgegevens achter op onze website en we nemen snel contact met u op.

warmtepompboiler en zonnepanelen

Warmtepompboiler: 7 verbazingwekkende voordelen die u niet kunt negeren.

Bij IZI Heat zijn we er trots op de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt aan te bieden. Onze boilers leveren warm water voor uw huis op de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier. In dit artikel laten we u kennismaken met 7 verbazingwekkende voordelen van onze warmtepompboilers die u niet kunt negeren.

Bespaar geld en energie

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Dit betekent dat u uw gasketel of uw oude elektrische ketel kunt vervangen en kunt besparen op energiekosten. Met onze boilers kunt u tot 70% besparen op uw energiekosten in vergelijking met traditionele boilers. U kunt onze boilers ook aansluiten op uw zonnepanelen om uw energiekosten verder te verlagen.

 •  Bespaar tot 70% op uw energiekosten in vergelijking met traditionele boilers.
 •  Sluit uw zonnepanelen aan om nog meer energie te besparen.

Milieuvriendelijk

Bij IZI Heat zijn we toegewijd om onze ecologische voetafdruk te verminderen en onze klanten te helpen hetzelfde te doen. Onze warmtepompboilers zijn de meest milieuvriendelijke oplossing voor warm water. Door het gebruik van binnenlucht en een warmtepomp stoten onze boilers minder broeikasgassen uit in het milieu dan conventionele boilers.

Verlaag uw ecologische voetafdruk met onze milieuvriendelijke oplossing. | warmtepompboiler en zonnepanelen

Verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis

Een van de onbedoelde gevolgen van conventionele boilers is dat ze een negatief effect kunnen hebben op de luchtkwaliteit binnenshuis. Dit komt doordat ze koolmonoxide in de lucht brengen. Met onze warmtepompboilers hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze boilers verbranden niets, dus er komt geen koolmonoxide vrij in uw huis.

Geniet van een betere luchtkwaliteit binnenshuis met onze boilers.

Stille werking

Traditionele boilers kunnen lawaaierig en vervelend zijn. Onze warmtepompboilers daarentegen werken stil en storen u en uw gezin niet.

 •  Geniet van een stille werking met onze boilers

Lange levensduur

Conventionele boilers hebben meestal een levensduur van 10-15 jaar. Onze warmtepompboilers daarentegen kunnen tot 25 jaar meegaan als ze goed worden onderhouden. Dit betekent dat u uw boiler minder vaak hoeft te vervangen, waardoor u op de lange termijn geld bespaart.

 •  Onze boilers gaan bij goed onderhoud tot 25 jaar mee.

Subsidies en kortingen van de overheid | warmtepompboiler en zonnepanelen

Wanneer u een IZI Heat warmtepompboiler koopt, kunt u in aanmerking komen voor een subsidie of bonus van de overheid. Wij bieden ook kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers.

 •  U kunt in aanmerking komen voor een overheidssubsidie of premie.
 •  U kunt nog meer geld besparen met onze kortingen op beurzen en seizoensverkopen.

Beste merk en deskundige installatie

Bij IZI Heat zijn we het beste merk voor warmtepompboilers. We zijn trots op onze deskundige installatie en klantenservice. Wanneer u een warmtepompboiler van IZI Heat koopt, kunt u er zeker van zijn dat u een product en service van topkwaliteit krijgt.

Trouw het beste merk voor warmtepompboilers en deskundige installatie. | warmtepompboiler en zonnepanelen

De voordelen van onze warmtepompboilers zijn dus duidelijk. Van geld- en energiebesparing tot een betere luchtkwaliteit binnenshuis en een stillere werking, onze boilers zijn de meest milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor warm water. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van onze warmtepompboilers voor u en uw huis.

 •  Bespaar tot 70% energie in vergelijking met conventionele boilers.
 •  Betere luchtkwaliteit binnenshuis en stillere werking
 •  Onze boilers kunnen tot 25 jaar meegaan bij goed onderhoud
 •  U kunt in aanmerking komen voor een subsidie of bonus van de overheid
 •  U kunt nog meer geld besparen met onze kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen.
 •  Vertrouw op het beste merk voor warmtepompboilers en deskundige installatie.
warmtepompboiler en zonnepanelen
warmtepompboiler en zonnepanelen

Wat is het verschil tussen een warmtepomp en een warmtepompboiler?: Warmtepompboilers maken gebruik van innovatieve technologie en binnenlucht om warm water voor je gebouw te leveren; een warmtepompboiler maakt daarentegen gebruik van een warmtepomp om water voor huishoudelijk gebruik te verwarmen en je huis te verwarmen.

Warmwaterboiler: IZI Heat biedt en installeert de meest energie-efficiënte warm water boilers voor de productie van warm water in huis. Krijg op elk moment warm water zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.

Warmtepompboiler in België: IZI Heat biedt de best presterende warmtepompboilers voor warm water in België. Ze zijn eenvoudig te installeren, hebben slimme bedieningsfuncties en verbruiken minder energie dan andere opties.

Beste warmtepompboilers voor lagere energiekosten: Met de warmtepompboilers van IZI Heat bespaar je tot 75% op je energiekosten, met snel herstel en hoge efficiëntie. Kies de beste warmtepompen voor lagere energiekosten en uitstekende kwaliteit.

IZI Heat waterverwarmer: De toekomst van warm water productie: De boilers van IZI Heat gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om het hele jaar door warm water te leveren. Voor de beste warmwaterboiler met slimme bedieningsfuncties, energiebesparing en eenvoudige installatie kiest u IZI Heat.

Koop de beste warmtepompboiler | Info: Ben je op zoek naar de meest energie-efficiënte en ecologische oplossing voor de productie van warm water in huis? Kies voor de warmtepompen van IZI Heat voor betere EPB- en EPC-scores en lagere energiekosten.

Thermodynamische warmtepompboiler: Een kosteneffectieve oplossing
IZI Heat biedt thermodynamische warmtepompboilers die tot 75% energie besparen in vergelijking met elektrische boilers. Sluit ze aan op je zonnepaneel om gemakkelijk warm water te produceren.


Warmtepompboilers: 6 dwingende redenen om er een voor uw huis te kopen

Welkom bij IZI Heat, uw one-stop-shop voor de meest energie-efficiënte warmtepompboilers in België. Als u op zoek bent naar een kostenefficiënte en ecologische oplossing voor het verwarmen van water, dan zijn onze warmtepompboilers precies wat u nodig hebt. In dit artikel geven we 6 overtuigende redenen waarom u de aankoop van een warmtepompboiler voor uw huis zou moeten overwegen.

Lagere energiekosten

Warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen. Dit is veel energiezuiniger dan traditionele gas- of elektrische boilers. Hoewel de initiële kosten van een warmtepompboiler hoger zijn, betaalt de investering zich snel terug in een lagere energierekening. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor een overheidssubsidie om de initiële kosten te dekken.

Milieuvriendelijk

Het verminderen van uw ecologische voetafdruk is nu belangrijker dan ooit. Als u overstapt op een warmtepompboiler draagt u uw steentje bij aan het milieu. Warmtepompboilers verbruiken minder energie en stoten minder broeikasgassen uit dan conventionele boilers.

Hoger rendement

Warmtepompen zijn inherent efficiënter dan conventionele boilers. Door gebruik te maken van omgevingswarmte in de lucht in plaats van warmte op te wekken via verbranding, kan een warmtepompboiler tot 300% rendement behalen. Dit betekent dat voor elke 1 kW elektriciteit die wordt gebruikt om de warmtepomp te laten werken, tot 3 kW aan warmte wordt gegenereerd.

Versatile

Warmtepompboilers zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Ze kunnen niet alleen warm water leveren voor douches en baden, maar ook uw huis of zwembad verwarmen.

Compatibel met zonnepanelen

Als u uw energierekening en de impact op het milieu verder wilt beperken, kunt u uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen. Door de energie van uw zonnepanelen te gebruiken om uw warmtepomp aan te drijven, kunt u nog meer energie besparen.

IZI Heat Kwaliteit | warmtepompboiler en zonnepanelen

Als u IZI Heat kiest, kiest u voor het beste merk in de branche. Onze warmtepompboilers zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en worden geleverd met 5 jaar garantie. Bovendien bieden wij kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen om onze producten nog betaalbaarder te maken.

Kortom, een warmtepompboiler is een verstandige investering voor elke huiseigenaar die wil besparen op energiekosten, zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen en wil genieten van een efficiëntere en veelzijdigere verwarmingsoplossing. Wanneer u IZI Heat kiest, kunt u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit en service in de industrie krijgt.

 •  Bespaar tot 70% op uw energierekening
 •  Verminder uw ecologische voetafdruk en help het milieu
 •  Bereik een hoog rendement tot 300%.
 •  Compatibel met zonnepanelen voor nog meer besparingen.
 •  Koop van het beste merk: IZI Heat
 •  Kies uit verschillende maten die passen bij uw behoeften en budget.

Zonnepanelen: 5 emotionele redenen om vandaag nog over te stappen.

Bij IZI Heat geloven we sterk in de kracht van duurzame oplossingen. Als Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en installatie van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers, voelen we een sterke verantwoordelijkheid ten opzichte van onze planeet. Wij streven er voortdurend naar om onze klanten oplossingen te bieden die zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt zijn. In lijn met ons streven naar duurzaamheid raden wij u aan uw gasketel of oude elektrische ketel te vervangen door een warmtepompboiler die kan worden aangesloten op uw zonneboiler. Hier zijn 5 emotionele redenen waarom u vandaag nog zou moeten overstappen op zonnepanelen.

Bescherming van onze planeet voor toekomstige generaties. | warmtepompboiler en zonnepanelen

We willen allemaal een mooie planeet achterlaten voor onze kinderen en de kinderen van onze kinderen. Door over te stappen op zonnepanelen dragen we bij aan deze collectieve visie. Zonne-energie is een hernieuwbare energiebron met een minimale impact op het milieu. Door onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen en de opwarming van de aarde helpen afremmen. Overschakelen op zonnepanelen is een tastbare manier om onze liefde en zorg voor de planeet te tonen.

Bespaar geld en investeer in de toekomst.

De initiële investering om zonnepanelen te installeren lijkt misschien hoog, maar het is een verstandige investering op lange termijn. Nu de elektriciteitskosten stijgen en de fossiele brandstoffen afnemen, wordt zonne-energie steeds rendabeler. Bovendien kunnen de besparingen op lange termijn aanzienlijk zijn. U bespaart niet alleen geld op uw energierekening, maar u investeert ook in de toekomst door een duurzame infrastructuur voor uw huis of bedrijf te creëren.

Ben een verantwoordelijke burger

Als leden van de samenleving hebben we de verantwoordelijkheid om goede burgers te zijn. Zonne-energie is een manier om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen. Het is meer dan een persoonlijke keuze – het is een statement over onze collectieve bijdrage aan een betere, duurzamere toekomst. Door het goede voorbeeld te geven, moedigen we onze vrienden, familie en collega’s aan om ook de overstap naar hernieuwbare energie te overwegen.

De waarde van uw woning verhogen

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Milieuvriendelijke voorzieningen worden steeds populairder bij kopers die bereid zijn een hogere prijs te betalen voor woningen met een duurzame infrastructuur. Overschakelen op zonnepanelen is dus niet alleen een slimme stap naar duurzaamheid, maar ook een investering in de waarde van uw woning.

Bevorderen van innovatie en vooruitgang

Ten slotte is overstappen op zonnepanelen een manier om innovatie en vooruitgang te bevorderen. Hernieuwbare energietechnologieën gaan snel vooruit, en door zonnepanelen te installeren maakt u deel uit van deze positieve verandering. U draagt bij aan het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe duurzame oplossingen en helpt de energie-industrie zich aan te passen aan een duurzamere toekomst.

 •  Door over te stappen op zonnepanelen kunt u de planeet beschermen voor toekomstige generaties.
 •  U kunt helpen geld te besparen en tegelijkertijd investeren in de toekomst.
 •  U kunt een verantwoordelijke burger zijn door over te schakelen op duurzame energie.
 •  Zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen.
 •  Het aanmoedigen van innovatie en vooruitgang kan leiden tot duurzame oplossingen.

Bij IZI Heat is het onze missie om de beste oplossingen te bieden voor duurzame verwarming en warm water. Onze warmtepompboilers kunnen worden aangesloten op zonnepanelen, wat een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing biedt voor milieubewuste particulieren en bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en help ons in ons streven naar een betere, duurzame toekomst.

warmtepompboiler en zonnepanelen

Vragen over warmtepompboilers en zonnepanelen

Zijn warmtepompboilers milieuvriendelijk?

Ja, warmtepompboilers stoten aanzienlijk minder koolstofdioxide uit dan conventionele boilers en zijn dus milieuvriendelijker. Ze gebruiken de warmte in de lucht om warm water te produceren en hebben minder energie nodig dan gas- of elektrische boilers.

Hoe werken warmtepompboilers in combinatie met zonnepanelen?

Warmtepompboilers werken goed in combinatie met zonnepanelen. De zonnepanelen wekken elektriciteit op die de warmtepomp kan aandrijven, wat het rendement van het totale systeem verhoogt. Op deze manier is het mogelijk om warm water te produceren uit een duurzame bron.

Kan ik geld besparen door over te stappen op een warmtepompboiler?

Ja, u bespaart geld door over te stappen op een warmtepompboiler. Ze zijn energiezuiniger dan traditionele boilers, wat betekent dat ze minder brandstof verbruiken om dezelfde warmte te produceren. U kunt ook in aanmerking komen voor een premie of subsidie van de overheid, waardoor uw verwarmingsrekening nog lager uitvalt.

Hoe weet ik welke warmtepompboiler geschikt is voor mijn huis?

Bij het kiezen van een warmtepompboiler moet u rekening houden met de grootte van uw huis en uw warmwaterverbruik. IZI Heat biedt warmtepompboilers in verschillende maten, variërend van 100 tot 300 liter. U kunt het beste contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen bij het kiezen van het juiste toestel.

Kan ik mijn warmtepompboiler aansluiten op mijn bestaande verwarmingssysteem?

Ja, u kunt uw warmtepompboiler aansluiten op uw bestaande verwarmingssysteem. Warmtepompen kunnen achteraf op bijna alle verwarmingssystemen worden aangesloten, inclusief vloerverwarming, wandverwarming en radiatoren.

Warmtepompboiler geplaatst door IZI Heat

Werkt mijn warmtepompboiler ook bij koud weer?

Warmtepompboilers werken efficiënt, zelfs bij temperaturen tot -20 °C. In tegenstelling tot conventionele ketels gebruiken warmtepompboilers warmte uit de lucht, zodat ze ook bij koudere buitentemperaturen werken.

Wat voor onderhoud heeft een warmtepompboiler nodig? | warmtepompboiler en zonnepanelen

Warmtepompboilers vereisen minimaal onderhoud. Jaarlijks onderhoud omvat het controleren van de warmtewisselaar, het reinigen van het luchtfilter en het reviewen van de druk. Ons team van IZI Heat kan u voorzien van een onderhoudsplan op maat.

Samengevat zijn warmtepompboilers milieuvriendelijk, energiezuinig en kostenbesparend. Ze zijn goed te combineren met zonnepanelen, verkrijgbaar in verschillende maten en vereisen minimaal onderhoud. Voor advies over de juiste warmtepompboiler voor uw woning kunt u contact opnemen met IZI Heat.

Hoe kan ik mijn IZI Heat warmtepompboiler aansluiten op mijn zonnepanelen?

Bij IZI Heat maken we het u gemakkelijk om uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw bestaande zonnepanelen. Onze boilers zijn uitgerust met een slim besturingssysteem dat een eenvoudige integratie met zonnesystemen mogelijk maakt. Wanneer u de kracht van zonne-energie combineert met onze energie-efficiënte warmtepompen, kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Welke besparingen kan ik verwachten als ik een IZI Heat warmtepompboiler met zonnepanelen gebruik?

De combinatie van een warmtepompboiler en zonnepanelen kan een aanzienlijke besparing op uw energierekening opleveren. Door uw eigen schone energie van de zon te oogsten en te gebruiken voor uw warmwatersysteem, kunt u tot 70% besparen op uw energierekening in vergelijking met een traditionele gas- of elektrische boiler. En dankzij de state-of-the-art technologie en hoogwaardige componenten van IZI Heat kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en levensduur van uw investering.

Biedt IZI Heat overheidspremies voor het installeren van een warmtepompboiler met zonnepanelen?

Ja, IZI Heat biedt een reeks stimuleringsmaatregelen en subsidies van de overheid om de overstap naar duurzame energie betaalbaarder te maken. Afhankelijk van uw locatie en of u in aanmerking komt, kunt u een financiële bonus ontvangen voor de installatie van een warmtepompboiler met zonnepanelen. Bovendien bieden sommige gemeenten belastingkredieten of kortingen voor energie-efficiënte woningupgrades. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare stimuleringsmaatregelen in uw regio.


Conclusie

Bij IZI Heat geloven we in een duurzame toekomst. Onze milieuvriendelijke producten zoals warmtepompboilers en zonnepanelen banen de weg naar een groenere toekomst. De technologie achter onze veelzijdige warmtepompboilers is een van de beste op de markt, in staat om constant warm water te leveren en tegelijkertijd de CO2-uitstoot te verminderen. Van kleine huishoudens tot grote industrieën, wij hebben een reeks warmtepompboilers die voldoen aan uw verwarmingsbehoeften.

Warmtepompboiler geplaatst door IZI Heat

Het gebruik van zonnepanelen wordt wereldwijd steeds populairder omdat ze een aanzienlijke bijdrage leveren aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Onze vooruitdenkende visie is om meer gemeenschappen, huizen en bedrijven in staat te stellen hun energievoorziening te vergroenen en de steeds groter wordende milieuproblemen waarmee we geconfronteerd worden te verminderen. Onze zonnepanelen hebben de tand des tijds doorstaan en zijn een verstandige investering voor de toekomst. Wij streven ernaar groene energieoplossingen van hoge kwaliteit te produceren die gemakkelijk te onderhouden zijn en onze klanten gemoedsrust bieden, terwijl ze toch milieuvriendelijk zijn.

 •  Onze warmtepompboilers en zonnepanelen verminderen de koolstofuitstoot.
 •  Veelzijdige warmtepompboilers die constant warm water leveren
 •  Bewezen zonnepanelen die jarenlang meegaan

Wilt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en ons toegewijde team zal u helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw verwarmingsbehoeften. Welkom bij de IZI Heat familie, waar we met passie werken aan een betere toekomst voor ons allemaal.