Warmtepompboiler in België

Stap vandaag nog over op de meest energie-efficiënte warmwaterboiler!

Bent u op zoek naar de meest rendabele en ecologische oplossing voor het verwarmen van uw water?

Stap over op een warmtepompboiler van IZI Heat in België!

Onze boilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om u van warm water te voorzien en tegelijkertijd uw energiekosten te verlagen.

En als u uw warmtepompboiler aansluit op uw zonnepanelen, kunt u nog meer besparen op uw energiekosten.

Vul vandaag nog ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en deskundig advies over de beste warmwaterketels voor uw woning of gebouw.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


warmtepompboiler in België
warmtepompboiler in België

Bij IZI Heat, de toonaangevende leverancier van energie-efficiënte warmtepompboiler in België, presenteren we met trots de nieuwste innovatie die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop u uw water verwarmt. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, zoals douches, badkamers en keukens. Onze producten zijn niet alleen kosteneffectief en milieuvriendelijk, maar bieden ook de meest efficiënte oplossing voor warm water. Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in maten van 100 tot 300 liter. Dit betekent dat u uw gas- of oude elektrische boiler kunt vervangen en kunt profiteren van lagere energiekosten terwijl u geniet van al het warme water dat u nodig heeft.

Bij IZI Heat geloven we erin onze klanten het beste van alles te bieden. Daarom zijn onze warmtepompboilers compatibel met zonnepanelen, zodat u de kracht van de zon kunt benutten om uw water te verwarmen. Wij zijn ons ook bewust van het belang van overheidssubsidies en -premies, dus verstrekken wij alle nodige informatie en hulp zodat onze klanten ervan kunnen profiteren. Bovendien bieden wij aantrekkelijke kortingen op onze producten tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Mis dus niet de kans om de beste warmtepompboiler in België te bezitten en begin vandaag nog geld en energie te besparen!

 •  Verlaag uw energiekosten en verminder uw ecologische voetafdruk
 •  Krijg het hele jaar door warm water voor uw huis
 •  Profiteer van overheidssubsidies en premies
 •  Sluit uw zonnepanelen aan om nog milieuvriendelijker te worden

Wilt u meer weten over onze energiezuinige warmtepompboilers of prijsinformatie, laat dan op deze pagina uw contactgegevens achter en een van onze experts neemt contact met u op.

warmtepompboiler in België

5 Voordelen van het installeren van een warmtepompboiler in uw woning vandaag

Bij IZI Heat geloven we in het leveren van de meest energie-efficiënte oplossingen voor onze klanten. Onze warmtepompboilers zijn een populaire keuze voor huiseigenaren in België, en dat is niet voor niets. In dit artikel leggen we de top 5 voordelen uit van het installeren van een warmtepompboiler in uw huis.

Energiezuinig en kostenbesparend

Een van de belangrijkste voordelen van een warmtepompboiler is zijn hoge energie-efficiëntie. In plaats van afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen, maakt een warmtepompboiler gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren, waardoor uw energieverbruik en energierekening dalen. Door uw gasboiler of oude elektrische boiler te vervangen door een warmtepompboiler kunt u tot 60% op uw energierekening besparen.

 •  Een energie-efficiënte en kostenbesparende oplossing om uw energieverbruik te verminderen.
 •  Bespaar tot 60% op uw energierekening.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Een ander voordeel van een warmtepompboiler is dat deze milieuvriendelijk en duurzaam is. Zoals we allemaal weten is het verminderen van de uitstoot van koolstofdioxide een belangrijke bijdrage aan de bescherming van onze planeet. Een warmtepompboiler maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen zoals binnenlucht en zonnepanelen, waardoor hij veel milieuvriendelijker is dan traditionele boilers.

 •  Een milieuvriendelijke en duurzame oplossing om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Aanpasbaar aan uw behoeften

Bij IZI Heat bieden we een reeks warmtepompboilers in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een boiler van 100, 150, 200 of 300 liter nodig heeft, ons team kan u helpen de juiste boiler voor uw huis te vinden. Bovendien kunnen onze warmtepompboilers worden aangesloten op uw zonnepanelen, zodat u al uw warm water kunt produceren met behulp van hernieuwbare energie.

 •  Verschillende maten warmtepompboilers om aan uw behoeften te voldoen.
 •  Kan worden aangesloten op uw zonnepanelen voor een volledig hernieuwbare oplossing.

Bespaar ruimte in uw huis.

Een traditionele boiler kan omvangrijk zijn en veel ruimte innemen in uw huis. Een warmtepompboiler is veel kleiner en kan aan de muur worden gemonteerd, waardoor kostbare ruimte in uw huis vrijkomt. Bovendien zijn onze warmtepompboilers stil, dus geen geluidsoverlast.

 •  Bespaart kostbare ruimte in uw huis.
 •  Stille werking.

Overheidssubsidies en -kortingen

Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een warmtepompboiler van IZI Heat, kunt u in aanmerking komen voor een overheidssubsidie of -korting. Wij bieden ook kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 •  U komt in aanmerking voor overheidssubsidies en kortingen.
 •  Kortingen beschikbaar tijdens beurzen of seizoensverkopen.

Kortom, het installeren van een warmtepompboiler in uw huis is een slimme investering die u niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook goed is voor het milieu. Bij IZI Heat bieden we een reeks aanpasbare oplossingen die energie-efficiënt, milieuvriendelijk en kostenbesparend zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen en installatie.

 •  Bespaar geld op uw energierekening en verminder uw ecologische voetafdruk.
 •  Geniet van aanpasbare oplossingen die energie-efficiënt, milieuvriendelijk en kosteneffectief zijn.
 •  Kom in aanmerking voor overheidssubsidies en -kortingen.
 •  Neem nu contact op met IZI Heat voor meer informatie over prijzen en installatie.
warmtepompboiler in België
warmtepompboiler in België

Wat kost een warmtepompboiler?: Ontdek de meest rendabele manier om warm water te produceren met de energiezuinige warmtepompboilers van IZI Heat. De prijzen beginnen bij een paar duizend euro, inclusief installatiekosten.

Welke warmtepompboiler kopen?: Kies uit drie typen warmtepompboilers die IZI Heat aanbiedt, elk met zijn eigen voordelen en ontwerpen. Van 150 tot 5000 gallons, kies de perfecte maat boiler die past bij de warm water eisen van je gezin.

Beste kosteneffectieve oplossing voor warmwaterproductie: Geniet van warm water voor uw huis en verminder tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk met de milieuvriendelijke warmtepompboilers van IZI Heat. Profiteer van een Vlaamse overheidspremie of seizoenskortingen en bespaar tot 75% op energiekosten.

De beste manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen met IZI Heat warmtepompboilers: Wil je het milieu helpen en tegelijkertijd kosten besparen? Kies dan voor de energiezuinige warmtepompen van IZI Heat. Ze maken gebruik van lucht voor binnen en zonnepanelen om warm water te produceren, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd en energie wordt bespaard.

Water boilers | voorbeeld: Vervang je oude elektrische of gasboiler door een milieuvriendelijke boiler. De warmtepompen van IZI Heat stoten een kleine hoeveelheid koude lucht uit en vereisen geen grote installatiewerkzaamheden. Bedien ze via je smartphone en tablet en help je energieverbruik te verminderen.

Koop de beste warmtepompboiler | Info: Investeren in een warmtepompboiler heeft tal van voordelen voor het milieu en je portemonnee. IZI Heat biedt energiezuinige boilers die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en capaciteiten, en die gemakkelijk kunnen worden aangesloten op zonnepaneel. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Warmtepompboiler van 300 liter | Info: IZI Heat biedt warmtepompen van 300 liter die perfect zijn voor gezinnen die veel warm water nodig hebben. Ze zijn eenvoudig te installeren, werken met zonnepaneel en hebben slimme bedieningsfuncties om energie te besparen. Koop de jouwe nu en geniet van een milieuvriendelijk huis.


7 Problemen die een warmtepompboiler oplost en hoe het u geld bespaart.

Bij IZI Heat geven we u graag waardevolle informatie over hoe een warmtepompboiler in België 7 problemen kan oplossen en u geld kan besparen. Of u nu op zoek bent naar een energie-efficiënte oplossing om uw oude elektrische of gasketel te vervangen, of u wilt uw energierekening verlagen, een warmtepompboiler kan de perfecte keuze zijn voor uw huis. Hier zijn de 7 problemen die een warmtepompboiler kan oplossen en hoe het u geld kan besparen.

Hoge energierekeningen

Een van de grootste problemen waar de meeste huiseigenaren mee te maken hebben is een hoge energierekening, vooral in de wintermaanden. Met een traditionele boiler gebruikt u meer energie om het water te verwarmen, wat resulteert in hogere kosten. Een warmtepompboiler daarentegen is energiezuiniger en kan uw energierekening aanzienlijk verlagen.

Koolstofvoetafdruk

Nu we ons meer en meer bewust worden van klimaatverandering en toenemende milieuproblemen, erkennen we het belang van het verminderen van onze koolstofvoetafdruk. Een warmtepompboiler is een geweldige optie voor iedereen die zijn koolstofvoetafdruk wil verminderen door een energie-efficiëntere oplossing te bieden voor het verwarmen van water in huis.

Beperkte ruimte

De meeste boilers nemen veel ruimte in beslag, wat een uitdaging kan zijn voor mensen die in kleinere of compacte huizen wonen. Een warmtepompboiler daarentegen kan in een kleine ruimte worden geïnstalleerd en neemt minder ruimte in dan een conventionele boiler.

Geluidsniveau | warmtepompboiler in België

Als u op zoek bent naar een ketel die stil werkt, kan een warmtepompboiler de perfecte oplossing zijn. In tegenstelling tot een conventionele ketel werkt een warmtepompboiler stil, zodat hij uw dagelijks leven niet verstoort.

Onderhoud en service

De meeste boilers hebben regelmatig onderhoud nodig, wat duur en tijdrovend kan zijn. Een warmtepompboiler daarentegen vereist minimaal onderhoud en service, waardoor het een goedkopere en handigere optie is voor drukbezette huiseigenaren.

Het gebruik van hernieuwbare energiebronnen

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, kan een warmtepompboiler worden aangesloten op uw zonnepanelen, waardoor het een nog groenere en duurzamere oplossing is voor uw huis.

Geld en tijd besparen

Wanneer u kiest voor een warmtepompboiler, verlaagt u niet alleen uw energierekening en uw ecologische voetafdruk, maar bespaart u ook geld op de lange termijn. Met minder onderhouds- en onderhoudskosten kan een warmtepompboiler een kosteneffectieve optie voor uw huis zijn.

 •  Bespaar geld op uw maandelijkse energierekening met een energiezuinige warmtepompboiler.
 •  Verminder uw ecologische voetafdruk en draag uw steentje bij aan het milieu
 •  Bespaar ruimte in uw huis met een compacte warmtepompboiler
 •  Geniet van een stillere boiler met een warmtepompoptie
 •  Minimaal onderhoud en service bespaart u tijd en geld
 •  Sluit uw warmtepompboiler aan op uw bestaande zonnepanelen om gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.
 •  Investeren in een warmtepompboiler kan op lange termijn leiden tot besparingen en voordelen.

Samengevat kan een warmtepompboiler in België veel problemen oplossen en huiseigenaren aanzienlijke voordelen bieden. Als u meer wilt weten of wilt investeren in een warmtepompboiler voor uw woning, neem dan vandaag nog contact op met IZI Heat voor prijzen en informatie.


6 Redenen waarom een warmtepompboiler de toekomst is van verwarming in België.

Bij IZI Heat zijn we ervan overtuigd dat warmtepompboilers de toekomst zijn van verwarming in België. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar kunnen u ook geld besparen op uw verwarmingsfactuur. In dit artikel leggen we uit waarom een warmtepompboiler een uitstekende investering is voor uw woning of bedrijf.

Energie-efficiëntie | warmtepompboiler in België

Een warmtepompboiler is een van de meest energiezuinige manieren om uw huis te verwarmen. U kunt uw gas- of oude elektrische ketel vervangen en uw energierekening aanzienlijk verlagen. In tegenstelling tot traditionele boilers maakt een warmtepompboiler gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen, waardoor het een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing is.

Milieuvriendelijk

België zet zich in om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, en een warmtepompboiler is een geweldige manier om dit doel te bereiken. Door uw huis te verwarmen met een milieuvriendelijke oplossing, verkleint u uw ecologische voetafdruk, wat zowel regionale als wereldwijde voordelen heeft. Een warmtepompboiler gebruikt minder energie om water te verwarmen, en u kunt hem zelfs aansluiten op uw zonnepanelen om uw energieverbruik verder te verminderen.

Overheidssubsidies

De Belgische overheid biedt subsidies aan voor de aankoop van warmtepompboilers. Als u investeert in een warmtepompboiler, kunt u in aanmerking komen voor een premie of subsidie van de overheid die de initiële kosten kan compenseren. Contacteer ons voor meer informatie over premies en financieringsmogelijkheden.

Levensduur en duurzaamheid | warmtepompboiler in België

Warmtepompboilers zijn ontworpen om lang mee te gaan. Vele gaan tot 25 jaar mee als ze goed worden onderhouden. Ze vergen weinig onderhoud en zijn duurzamer dan conventionele boilers, die eerder lekken en defect raken. Investeren in een warmtepompboiler van een gerenommeerd merk als IZI Heat betekent dat u investeert in een langetermijnoplossing waar u nog vele jaren profijt van zult hebben.

Versatiliteit

Een warmtepompboiler is veelzijdig omdat hij warm water kan leveren voor het hele gebouw, inclusief de douche, badkamer en keuken. Deze veelzijdigheid betekent dat het kan worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële gebouwen, waardoor het een geweldige investering is voor beide.

D kortingen en speciale aanbiedingen

Bij IZI Heat weten we dat investeren in een nieuw verwarmingssysteem duur kan zijn. Daarom bieden wij het hele jaar door een reeks kortingen en speciale aanbiedingen om onze klanten te helpen geld te besparen. Of u nu een van onze beurzen bezoekt of gebruik maakt van onze seizoensgebonden offertes, wij hebben een oplossing om uw investering betaalbaarder te maken.

 •  Bespaar geld op uw energierekening met een energiezuinige warmtepompboiler van IZI Heat.
 •  Verminder uw ecologische voetafdruk en draag bij aan een duurzamere toekomst voor België.
 •  Profiteer van overheidssubsidies om de initiële kosten van uw investering te compenseren.
 •  Geniet van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van een warmtepompboiler.
 •  Profiteer van de veelzijdigheid van een warmtepompboiler om uw hele gebouw van warm water te voorzien.
 •  Neem contact op met IZI Heat voor meer informatie over onze kortingen en speciale aanbiedingen.
warmtepompboiler in België

FAQ’s over warmtepompboilers in België

Als een toonaangevende leverancier van energie-efficiënte warmtepompboilers in België, is het de missie van IZI Heat om huiseigenaren te helpen geld te besparen op hun verwarmingsrekening en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Hier zijn enkele veelgestelde vragen over onze producten en diensten:

Wat is een warmtepompboiler? | warmtepompboiler in België

Een warmtepompboiler is een systeem dat gebruik maakt van een warmtepomp om warmte uit de lucht over te brengen naar uw warmwatertank. Dit is de meest efficiënte manier om warm water voor uw huis te produceren.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler onttrekt warmte aan de omgevingslucht en gebruikt die om het water in uw tank te verwarmen. Hij werkt door een koelmiddel door een compressor te leiden, die de temperatuur van het koelmiddel verhoogt, en vervolgens door een warmtewisselaar, die het water verwarmt.

Hoe efficiënt is een warmtepompboiler in vergelijking met andere soorten boilers?

Een warmtepompboiler is veel efficiënter dan conventionele gas- of elektrische boilers. Hij kan tot drie keer zoveel warmte produceren met dezelfde hoeveelheid energie.

Kan ik een warmtepompboiler aansluiten op mijn zonnepanelen? | warmtepompboiler in België

Ja, dat kan. Door uw warmtepompboiler op uw zonnepanelen aan te sluiten, kunt u uw energiekosten en uw ecologische voetafdruk verder verminderen.

Bestaat er een overheidssubsidie of premie voor de aankoop van een warmtepompboiler? | warmtepompboiler in België

Ja, er zijn overheidssubsidies beschikbaar voor huiseigenaren die een warmtepompboiler aanschaffen. Informeer bij uw gemeente of u hiervoor in aanmerking komt.

Hoe lang gaat een warmtepompboiler mee?

Een warmtepompboiler kan tot 15 jaar meegaan, mits goed onderhouden. IZI Heat biedt onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal werkt.

Warmtepompboiler installateur

D Biedt IZI Heat kortingen of speciale aanbiedingen voor de aanschaf van een warmtepompboiler?

Ja, wij bieden kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze huidige speciale aanbiedingen en prijsopties.

Investeren in een warmtepompboiler van IZI Heat is niet alleen een slimme financiële beslissing, maar ook een verantwoorde keuze voor onze planeet. Met onze innovatieve technologie kunt u het hele jaar door genieten van warm water en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk en energiekosten verminderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Wat zijn de voordelen van overstappen op een warmtepompboiler in België?

Er zijn veel voordelen om over te stappen op een warmtepompboiler in België. Ten eerste is het de meest energie-efficiënte oplossing voor warm water en helpt het u uw energiekosten te verlagen. Ten tweede is het een ecologische oplossing omdat het gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om uw huis van warm water te voorzien. Ten slotte kunt u het aansluiten op uw zonnepanelen, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke optie is. Bovendien biedt de overheid bonussen of subsidies voor huiseigenaren die overstappen op een warmtepompboiler.

Zijn warmtepompboilers rendabeler dan gas- of oude elektrische boilers?

Absoluut. Warmtepompboilers hebben lagere gebruikskosten dan gas of oude elektrische boilers omdat ze minder onderhoud vergen. Ze verbruiken ook minder energie, wat zich vertaalt in een lagere elektriciteitsrekening. De initiële investeringskosten zijn misschien hoger dan bij andere soorten ketels, maar ze betalen zich op lange termijn terug omdat ze een langere levensduur hebben en minder onderhoud en reparaties vereisen.

Kan ik bij IZI Heat terecht voor de beste kwaliteit en de scherpste prijzen voor warmtepompboilers in België?

Absoluut. IZI Heat is het beste merk voor warmtepompboilers in België, en we zijn er trots op de meest efficiënte en betrouwbare producten aan te bieden. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen voor alle warm water behoeften en zijn beschikbaar in maten van 100, 150, 200 of 300 liter. Tijdens beurzen of seizoensuitverkopen bieden wij kortingen aan om de producten voor u betaalbaar te houden. Neem contact met ons op voor informatie over de prijzen van de beste warmwaterboilers en wij bieden u de meest kosteneffectieve oplossing voor uw huis.


Conclusie

Als toonaangevende leverancier van warmtepompboilers in België, zet IZI Heat zich in om kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen te bieden aan haar klanten. Onze premium warmtepompboilers bieden de meest efficiënte manier om warm water voor uw huis te produceren, waarbij traditionele gas- of elektrische boilers worden vervangen en de energiekosten worden verlaagd. Met onze warmtepompboilers kunt u vertrouwen op binnenlucht en state-of-the-art warmtepomptechnologie om warm water te leveren voor al uw behoeften thuis – van de douche en badkamer tot de keuken en verder.

Warmtepompboiler in de kelder

Bij IZI Heat verkopen we niet alleen warmtepompboilers, we bieden ook een volledig pakket aan diensten en ondersteuning. Wij bieden kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen, en u kunt zelfs in aanmerking komen voor een overheidssubsidie. Ons team van experts zal u helpen de beste oplossing te vinden voor uw behoeften en budget, en we zijn altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Vertrouw op het beste merk in de branche – vertrouw op IZI Heat wanneer u een warmtepompboiler nodig heeft.

 •  Ervaar de voordelen van een warmtepompboiler – lagere energierekeningen, milieuvriendelijkheid en nog veel meer.
 •  Vertrouw op IZI Heat voor de beste selectie en service in België.
 •  Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en aan de slag te gaan – vul hieronder uw gegevens in.