Warmtepompboiler voor 2 personen

Upgrade uw huis met de meest efficiënte warmtepompboilers voor 2 van IZI Heat.

Op zoek naar een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor de warmwatervoorziening van uw huis?

Kijk dan niet verder dan de warmtepompboilers van IZI Heat.

Onze boilers zijn energiezuinig en maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om uw huis van warm water te voorzien.

Vul ons formulier in om meer informatie te ontvangen over onze prijzen, modellen en opties, evenals deskundig advies over het upgraden van uw woning.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


warmtepompboiler voor 2 personen
warmtepompboiler voor 2 personen

Bij IZI Heat zijn we er trots op de beste in de branche te zijn als het gaat om warmtepompboilers. Onze boilers zijn de meest energie-efficiënte oplossing voor waterverwarming die u kunt vinden. Als u op zoek bent naar een nieuwe boiler voor twee, kijk dan niet verder dan onze selectie van warmtepompboilers.

Onze boilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor milieubewuste consumenten die hun energieverbruik willen verminderen. Ze zijn ook een kosteneffectieve oplossing die u na verloop van tijd geld kan besparen op uw energierekening. En als u uw warmtepompboiler aansluit op uw zonnepanelen, kunt u uw ecologische voetafdruk nog verder verkleinen. | Warmtepompboiler voor 2 personen

 •  Vervang uw oude gas- of elektrische ketel en bespaar geld op uw energierekening
 •  Krijg een premie of subsidie van de overheid bij aankoop van een warmtepompboiler
 •  Profiteer van onze seizoensaanbiedingen en kortingen om de beste prijs te krijgen voor een warmtepompboiler van IZI Heat.

Meer weten over hoe een warmtepompboiler van IZI Heat voor u kan werken? Laat uw contactgegevens achter op onze website en een van onze experts neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

warmtepompboiler voor 2 personen

5 Verbazingwekkende voordelen van warmtepompboilers voor koppels

Als eigenaars van IZI Heat willen we koppels aanspreken die op zoek zijn naar een zuinige en milieuvriendelijke oplossing voor waterverwarming. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om 2 personen van warm water te voorzien, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elk koppel.

In dit artikel laten we u kennismaken met 5 verbazingwekkende voordelen van warmtepompboilers voor koppels.

Energie-efficiëntie

Een warmtepompboiler is een energie-efficiënt alternatief voor een traditionele elektrische boiler. Het maakt gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor alle huishoudelijke behoeften. Onze warmtepompboilers hebben een A+++ energielabel, wat betekent dat u tot 70% kunt besparen op uw energierekening.

Kostenefficiënte oplossing

Onze warmtepompboilers zijn niet alleen energiezuinig, maar ook kostenbesparend. Door het gebruik van een warmtepompboiler kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Onze boilers zijn ontworpen om in uw budget te passen en bieden een kosteneffectief alternatief voor een gas- of elektrische boiler.

Milieuvriendelijke oplossing

Als u om het milieu geeft, dan zijn onze warmtepompboilers de perfecte oplossing voor u. Onze boilers zijn ontworpen om de CO2-uitstoot te verminderen en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele elektrische boilers. Door een warmtepompboiler te gebruiken kunt u uw CO2-uitstoot verminderen en bijdragen aan een schonere en groenere planeet.

Aansluiting op uw zonnepanelen

Als u zonnepanelen op uw woning hebt geïnstalleerd, kunnen onze warmtepompboilers daar gemakkelijk op worden aangesloten. Zo kunt u uw water gratis verwarmen met de kracht van de zon. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar helpt ook uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Overheidssubsidies en seizoensverkoop.

Wij willen dat onze warmtepompboilers voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden wij kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor een overheidssubsidie of premie bij aankoop van een warmtepompboiler. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u van deze besparingen kunt profiteren.

 •  Bespaar tot 70% op uw energierekening met de warmtepompboilers van IZI Heat.
 •  Verminder de CO2-uitstoot en lever een positieve bijdrage aan het milieu
 •  Sluit eenvoudig aan op uw bestaande zonnesysteem
 •  Profiteer van onze kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen
 •  Kom in aanmerking voor overheidssubsidies en bonussen wanneer u IZI Heat kiest.

Bij IZI Heat is het onze missie om koppels te voorzien van een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing voor waterverwarming. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen met uw budget en zorg voor het milieu in gedachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw energierekening kunt verlagen en tegelijkertijd een verschil kunt maken voor het milieu.

warmtepompboiler voor 2 personen
warmtepompboiler voor 2 personen

Beste klantenondersteuning voor IZI Heat warmtepompboilers: Ervaar de beste klantenservice voor je warmtepompboiler met IZI Heat. Onze experts staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen en bieden een topservice waar je tevreden over zult zijn.

De beste warmtepompboilers voor industrieel gebruik van IZI Heat: Op zoek naar energie-efficiënte warmtepompboilers voor uw industriële behoeften? Kijk dan niet verder dan IZI Heat! Onze boilers van topkwaliteit maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om uw bedrijf constant van warm water te voorzien.

Beste warmtepompboilers in België: Bij IZI Heat zijn we trots op het leveren van de beste warmtepompboilers in België. Onze geavanceerde technologie, in combinatie met de expertise van onze specialisten, garandeert dat we energiezuinige en rendabele oplossingen voor je huis leveren.

Beste hybride warmtepompboiler: Krijg het beste van twee werelden voor je verwarmingssysteem met de hybride warmtepompboiler van IZI Heat. Onze unit is niet alleen energiezuinig en milieuvriendelijk, maar biedt ook optimale verwarmingsprestaties die je geld besparen en je in alle seizoenen comfortabel houden.

Beste warmtepompboilers voor woongebouwen met meerdere eenheden: Voor een betrouwbare en effectieve productie van warm water in woongebouwen met meerdere eenheden, kies je voor de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze kwaliteit boilers bieden energiebesparingen tot 75% vergeleken met elektrische boilers, waardoor het een ideale keuze is voor uw woning.

Beste warmtepompboilers voor efficiënte warmteoverdracht: Maximaliseer uw energiebesparingen en houd uw huis warm met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze hoogrendement units bieden een snelle hersteltijd en slimme controlefuncties om ervoor te zorgen dat aan je verwarmingsbehoeften wordt voldaan terwijl er minder energie wordt verbruikt.

Beste warmtepompboilers voor duurzaam wonen- IZI Heat: IZI Heat biedt energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen die duurzaam wonen helpen bevorderen. Onze warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en slimme energiebesparende functies om warm water voor uw huis te leveren met een minimale ecologische voetafdruk. Kies IZI Heat voor duurzame verwarmingsoplossingen van topkwaliteit.


7 redenen waarom warmtepompboilers een goede keuze zijn voor stellen

Bij IZI Heat vertellen we u graag waarom onze warmtepompboilers een goede keuze zijn voor stellen. Onze innovatieve technologie voorziet u van warm water voor uw hele huis, terwijl u uw energierekening verlaagt en uw ecologische voetafdruk minimaliseert. Hieronder vindt u zeven redenen waarom onze warmtepompboilers de beste keuze zijn voor stellen:

Energie-efficiëntie

Onze warmtepompboilers zijn de meest energie-efficiënte optie voor warm water, waardoor u tot 75% bespaart op uw energierekening in vergelijking met traditionele elektrische of gasketels. Met onze 2-persoons warmtepompboiler kunt u genieten van warm water voor uw dagelijkse behoeften terwijl u het milieu minder belast.

Kosteneffectief

Onze warmtepompboilers zijn een kosteneffectieve oplossing voor stellen die hun traditionele boiler willen vervangen. Ze bieden niet alleen een lagere energierekening, maar kunnen ook in aanmerking komen voor overheidssubsidies of belastingvoordelen.

Gemakkelijke installatie

Onze warmtepompboilers zijn eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud. Wij bieden een professionele installatieservice, zodat u uw nieuwe warmtepompboiler zonder problemen kunt gebruiken.

Geschikt voor kleine ruimtes | warmtepompboiler voor 2 personen

Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 100, 150, 200 en 300 liter, waardoor ze geschikt zijn voor stellen die in kleine appartementen of huizen wonen.

Milieuvriendelijk

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen, wat een milieuvriendelijke oplossing is om de koolstofuitstoot te verminderen. U kunt onze warmtepompboiler ook aansluiten op uw zonnepanelen om uw impact op het milieu verder te verminderen.

Beurskortingen | warmtepompboiler voor 2 personen

Wij bieden kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, zodat stellen tegen een nog lagere prijs kunnen genieten van de voordelen van onze warmtepompboilers.

Hoog kwaliteitsmerk

Als het beste merk warmtepompboilers zijn wij er trots op onze klanten producten van hoge kwaliteit te leveren die aan hun eisen voldoen. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om duurzaam en efficiënt te zijn, waardoor ze de ideale keuze zijn voor paren die waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

 •  Met de warmtepompboilers van IZI Heat kunnen stellen profiteren van een lagere energierekening en een verminderde impact op het milieu.
 •  Onze warmtepompboilers zijn geschikt voor kleine ruimtes, gemakkelijk te installeren en vereisen minimaal onderhoud.
 •  Onze beurskortingen en overheidssubsidies maken onze warmtepompboilers een kosteneffectieve optie voor stellen.
 •  Als het beste merk voor warmtepompboilers bieden wij hoogwaardige producten die duurzaam en betrouwbaar zijn.
 •  Stap over op IZI Heat’s warmtepompboiler voor 2 en begin vandaag nog geld te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

6 Verrassende redenen waarom warmtepompboilers perfect zijn voor kleine huishoudens.

Bij IZI Heat zijn we ervan overtuigd dat warmtepompboilers de beste oplossing zijn voor huishoudens die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier om water te verwarmen. Maar wist u dat warmtepompboilers ook ideaal zijn voor kleine huishoudens? In dit artikel leggen we uit waarom.

De juiste maat voor kleine huishoudens

Onze warmtepompboilers zijn er in verschillende maten – 100, 150, 200 en 300 liter. Dit betekent dat u de boiler kunt kiezen die past bij de grootte van uw huishouden. Als u in een klein huishouden met twee personen woont, is onze boiler van 100 liter de perfecte oplossing. Hij is compact en neemt niet te veel ruimte in, maar voorziet u toch van warm water voor uw dagelijkse behoeften.

Milieuvriendelijk

Warmtepompboilers zijn niet alleen rendabel, maar ook milieuvriendelijk. Ze stoten minder CO2 uit dan gasketels, waardoor ze een betere keuze zijn voor het milieu. Als u uw warmtepompboiler aansluit op een zonnesysteem, kunt u uw ecologische voetafdruk verder verbeteren en nog meer geld besparen op uw energierekening.

Stille werking

Onze warmtepompboilers werken ongelooflijk stil. U merkt niet eens dat hij aanstaat, wat vooral belangrijk is als u in een klein huishouden woont waar elk geluid wordt versterkt. U kunt ongestoord genieten van warm water.

Laag onderhoud

Onze Boilers zijn zeer onderhoudsarm. Omdat er geen bewegende delen zijn, is er minder slijtage en dus minder reparaties. U kunt genieten van warm water zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over frequent onderhoud, waardoor onze boilers de perfecte keuze zijn voor kleine huishoudens.

Subsidies van de overheid

Als u uw oude elektrische of gasketel wilt vervangen door een warmtepompboiler, kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de overheid. De Renewable Heat Incentive (RHI) biedt financiële stimulansen aan huishoudens die hernieuwbare verwarmingssystemen zoals warmtepompboilers installeren. Dit kan een aanzienlijke besparing betekenen op de installatiekosten en verdere besparingen op de energierekening.

D kortingen en speciale aanbiedingen

Wij bieden het hele jaar door kortingen en speciale aanbiedingen aan. Het is dus de moeite waard om onze seizoensuitverkopen of beurzen in de gaten te houden. U kunt nog meer geld besparen op de installatiekosten en profiteren van onze premium service.

Kortom, warmtepompboilers zijn om een aantal redenen ideaal voor kleine huishoudens. Ze zijn energiezuinig, milieuvriendelijk, stil en vergen weinig onderhoud. Bovendien kunt u profiteren van subsidies en rabatten om de installatiekosten te drukken. Kies het juiste formaat warmtepompboiler voor uw huishouden en geniet van warm water zonder dure energierekeningen.

 •  Warmtepompboilers stoten minder CO2 uit dan gasketels en zijn beter voor het milieu.
 •  Warmtepompboilers vergen weinig onderhoud en zijn perfect voor kleine huishoudens.
warmtepompboiler voor 2 personen

FAQs over warmtepompboilers voor 2 personen

Overweegt u uw warmwatersysteem te upgraden naar een warmtepompboiler, maar heeft u vragen over de geschiktheid ervan voor een tweepersoonshuishouden? Hier zijn enkele veelgestelde vragen en hun antwoorden om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is een warmtepompboiler? | warmtepompboiler voor 2 personen

Een warmtepompboiler is een innovatief warmwatersysteem dat gebruik maakt van omgevingslucht en energie uit de grond om uw huis van warm water te voorzien. Het is een rendabel en energiezuinig alternatief voor conventionele verwarmingssystemen.

Is een warmtepompboiler geschikt voor een tweepersoonshuishouden?

Ja, een warmtepompboiler is geschikt voor een tweepersoonshuishouden. U kunt kiezen uit verschillende formaten van 100-300 liter, afhankelijk van uw warm water behoeften. Grotere toestellen zijn gunstig voor gezinnen, terwijl kleinere toestellen meer geschikt zijn voor koppels of individuen.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler werkt door gebruik te maken van omgevingsenergie om het water te verwarmen. Hij onttrekt warmte aan de lucht, het water of de grond en brengt deze via een warmtewisselaar over op het water in de opslagtank. Dit proces maakt het efficiënter en milieuvriendelijker dan conventionele verwarmingssystemen.

Zijn warmtepompboilers energiezuinig? | warmtepompboiler voor 2 personen

Warmtepompboilers zijn zeer energie-efficiënt en hebben een rendement tot 400%. Dit betekent dat voor elke eenheid energie die door het systeem wordt verbruikt, tot vier eenheden warmte kunnen worden opgewekt, wat resulteert in lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot.

Warmtepompboiler voor appartement

Kan ik mijn warmtepompboiler aansluiten op zonnepanelen? | warmtepompboiler voor 2 personen

Ja, u kunt uw warmtepompboiler aansluiten op zonnepanelen om meer energie te besparen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Door zonne-energie te gebruiken om het systeem aan te drijven, kunt u uw energierekeningen en afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen verder verlagen.

Kan ik subsidies of premies krijgen voor de installatie van een warmtepompboiler?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor huiseigenaren die energie-efficiënte verwarmingssystemen zoals warmtepompboilers willen installeren. Informeer bij uw gemeente of energieleverancier naar de mogelijkheden.

Waarom zou ik IZI Heat kiezen om mijn warmtepompboiler te installeren? | warmtepompboiler voor 2 personen

IZI Heat is de grootste leverancier van warmtepompboilers in België en biedt producten en diensten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Ons team van experts kan u helpen het juiste systeem voor uw woning te kiezen en het efficiënt en professioneel te installeren. We bieden ook kortingen aan op beurzen en seizoensuitverkopen, waardoor de overstap naar een milieuvriendelijk energiesysteem nog betaalbaarder wordt.

Wat is een warmtepompboiler en hoe werkt deze voor 2 personen?

Een warmtepompboiler voor 2 personen is een energiezuinige optie voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik. Hij gebruikt warme kamerlucht en een warmtepomp om thermische energie te onttrekken en over te dragen om het in de boiler opgeslagen water te verwarmen. Dit betekent dat de boiler geen externe energiebron nodig heeft om te werken, waardoor uw energierekening lager uitvalt.

Hoe verhoudt een 2-persoons warmtepompboiler zich qua energieverbruik tot conventionele gas- of elektrische boilers?

In vergelijking met traditionele boilers die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen zoals gas of elektriciteit om water te verwarmen, is een warmtepompboiler voor 2 personen veel energiezuiniger. Dit komt omdat het hernieuwbare energiebronnen zoals binnenlucht en zonnepanelen gebruikt om water te verwarmen, wat resulteert in een lagere koolstofvoetafdruk en lagere energiekosten op de lange termijn.

Wat zijn de voordelen van het aansluiten van een 2-persoons warmtepompboiler op een zonnesysteem?

Het aansluiten van uw 2-persoons warmtepompboiler op zonnepanelen kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste kunt u zo de duurzame energie die door uw zonnepanelen wordt opgewekt gebruiken om water te verwarmen, waardoor uw ecologische voetafdruk en energiekosten verder dalen. Ten tweede kan het rendement van uw warmtepompboiler worden verhoogd omdat de zonnepanelen een constante energiebron voor het warmtepompsysteem vormen.


Conclusie

Tot slot zijn wij bij IZI Heat van mening dat de meest economische en milieuvriendelijke manier om water te verwarmen onze warmtepompboilers zijn. Onze boilers zijn ontworpen om uw huis van warm water te voorzien met behulp van kamerlucht en een warmtepomp. Dit betekent dat u kunt genieten van een warme douche, een warm bad of warm water voor al uw huishoudelijke behoeften.

Warmtepompboiler voor 200 liter

Als u op zoek bent naar de meest energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw huis, dan zijn onze warmtepompboilers de perfecte keuze voor u. Met onze boilers kunt u uw gasketel of oude elektrische boiler vervangen, profiteren van lagere energierekeningen en aansluiten op uw zonnepanelen om te profiteren van een hernieuwbare energiebron. We bieden ook overheidssubsidies en seizoenskortingen die onze boilers nog betaalbaarder maken voor alle huiseigenaren.

 •  Onze warmtepompboilers zijn geschikt voor 2-persoons huishoudens en zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 100, 150, 200 of 300 liter, dus er is voor ieder wat wils.
 •  IZI Heat staat bekend om de verkoop en installatie van de beste en meest efficiënte warmtepompboilers in België, dus u kunt erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct krijgt.
 •  Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van één van onze warmtepompboilers of gewoon meer wilt weten over onze producten en diensten, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en één van onze experts zal spoedig contact met u opnemen.

Bij IZI Heat zijn we toegewijd om huiseigenaren te voorzien van de beste energiebesparende oplossingen voor hun huizen en onze warmtepompboilers zijn het perfecte voorbeeld van onze toewijding aan onze waarden. Sluit u vandaag nog bij ons aan en profiteer van de vele voordelen van onze warmtepompboilers.