Water boiler

Upgrade uw huis met de beste water boiler van IZI Heat.

Moe van hoge energierekeningen en een verouderde warmwaterboiler?

Laat IZI Heat zorgen voor uw waterverwarming met onze efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompboilers.

Neem afscheid van dure gas- of elektriciteitsrekeningen en kijk uit naar warme, comfortabele douches en baden.

Vul vandaag nog ons contactformulier in en laat onze experts u adviseren over prijzen, modellen en opties voor uw perfecte warmwaterboiler.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Water boiler
Water boiler

IZI Heat is een Belgisch bedrijf dat energiezuinige warmwaterboilers verkoopt en installeert. Het bedrijf biedt met name warmtepompboilers die gebruikmaken van binnenlucht en een warmtepomp om huishoudens van warm water te voorzien. De boilers zijn verkrijgbaar in formaten van 100 tot 300 liter en zijn geschikt voor huishoudens van elke omvang.

Neem contact op met IZI Heat als u een warmwaterboiler nodig heeft. Onze warmtepompboilers zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook kosteneffectieve oplossingen voor waterverwarming. Door over te schakelen van uw oude elektrische of gasboiler naar onze boilers, kunt u uw energiekosten verlagen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen. Bovendien kunt u nog meer energie besparen door uw warmtepompboiler aan te sluiten op een zonne-installatie. Profiteer van overheidspremies en onze seizoensgebonden kortingen om over te stappen op een energiezuinige warmwaterboiler van IZI Heat.

 • Bespaar geld op energiekosten en verminder uw ecologische voetafdruk met energie-efficiënte water boilers van IZI Heat.
 • Kies uit een reeks maten die passen bij de behoeften van uw huishouden.
 • Koppel uw warmtepompboiler aan uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen.
 • Profiteer van overheidssubsidies en seizoensgebonden kortingen om de overstap naar een IZI Heat nog betaalbaarder te maken.

Voor meer informatie over onze energiezuinige warmwaterboilers en voor het maken van een afspraak voor installatie kunt u contact met ons opnemen.

water boiler

7 Voordelen van het overstappen op een water boiler.

Bij IZI Heat geloven we dat het omzetten van uw water boiler naar een water boiler een van de beste beslissingen is die u kunt nemen voor uw huis of bedrijf. Hier zijn 7 voordelen van het overschakelen op een warmtepomp boiler:

Energie-efficiëntie

Warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen, waardoor ze veel energie-efficiënter zijn dan traditionele boilers. Dit betekent dat u uw energieverbruik kunt verminderen en geld kunt besparen op uw energierekening.

Kostenefficiëntie

Omdat warmtepompen veel energiezuiniger zijn, zijn ze op de lange termijn ook voordeliger. Dit geldt vooral als u een oude gas- of elektrische boiler vervangt, aangezien u na verloop van tijd aanzienlijk zult besparen op uw energierekening.

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen, zijn water boilers veel milieuvriendelijker dan traditionele boilers. Dit betekent dat u uw steentje bijdraagt aan de vermindering van uw ecologische voetafdruk en de bescherming van het milieu.

Aansluiting op zonnepanelen

Een groot voordeel van warmtepompen is dat ze kunnen worden aangesloten op uw zonnepanelen. Dit betekent dat u de door uw zonnepanelen opgewekte energie kunt gebruiken om uw huis of bedrijf van warm water te voorzien.

Overheidssubsidies

In veel landen, waaronder België, kunt u een subsidie van de overheid krijgen als u een water boiler installeert. Zo kunt u de installatiekosten drukken en het systeem nog zuiniger maken.

Seizoensgebonden kortingen

Bij IZI Heat bieden we seizoensgebonden kortingen op onze warmtepompboilers. Dit betekent dat u een nog betere offerte kunt krijgen wanneer u uw oude boiler vervangt door een nieuwe, energiezuinige water boiler.

Superieure kwaliteit

Wanneer u een warmtepompboiler van IZI Heat koopt, krijgt u de beste kwaliteit die beschikbaar is. Onze boilers gaan tientallen jaren mee en worden geleverd met een garantie die uw tevredenheid garandeert.

 • Upgrade uw water boiler vandaag nog naar een warmtepompboiler en begin te besparen op uw energierekening.
 • Warmtepompen zijn milieuvriendelijker dan traditionele boilers en helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
 • Sluit uw zonnepanelen aan en gebruik de energie van de zon om uw water te verwarmen.
 • Profiteer van overheidssubsidies om de installatiekosten te verlagen.

IZI Heat biedt seizoenskortingen op onze warmtepompboilers, waardoor u en uw gezin nog meer voordeel hebben.


Beste warmtepompboilers voor milieuvriendelijke huizen: IZI Heat biedt de beste warmtepompen om ervoor te zorgen dat je huis milieuvriendelijk blijft. Met energiezuinige technologie kun je warm water hebben en toch zorg dragen voor het milieu.
 
Warm water voor huishoudelijk gebruik met een warmtepompboiler: De warmtepompboiler van IZI Heat biedt de perfecte oplossing voor warm water in huis. Dankzij de betrouwbare en efficiënte technologie kun je met gemak genieten van eindeloos warm water voor huishoudelijk gebruik.
 
Warmtepompboiler werking: Bij IZI Heat geloven we in eenvoudige en gebruiksvriendelijke warmtepompboiler bediening. Onze technologie zorgt ervoor dat het warme water in je huis consistent en betrouwbaar blijft.
 
Hybride boiler voor warm water: Op zoek naar een hybride boiler die consistent warm water levert en tegelijkertijd milieuvriendelijk blijft? Kijk dan niet verder dan IZI Heat, dat een reeks opties biedt die geschikt zijn voor elk huis.
 
Beste milieuvriendelijke warmtepompboilers: IZI Heat biedt de beste milieuvriendelijke warmtepompen die perfect zijn voor moderne huizen. Bespaar geld op energierekeningen en verminder de impact op het milieu met onze geavanceerde technologie.
 
Warmtepompboiler van 150 liter: Als je een warmtepompboiler van 150 liter nodig hebt, heeft IZI Heat precies wat je nodig hebt. Onze producten zijn ontworpen met efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd.
 
Zonneboiler of warmtepompboiler: Bij IZI Heat bieden we zowel zonneboilers als warmtepompboilers om gebruikers flexibiliteit te bieden. Kies de beste optie voor jouw huis en geniet van milieuvriendelijk en betrouwbaar warm water.

6 Eigenschappen om te zoeken in een kwaliteit water boiler.

Als u in de markt voor een nieuwe water boiler, bent u waarschijnlijk na te denken over uw opties. Een boiler is een essentieel apparaat in elk huis, dat het warme water levert dat nodig is voor alles van koken tot douchen. Maar met zoveel keuze kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Bij IZI Heat weten we het een en ander over waterboilers. Daarom willen we graag enkele belangrijke kenmerken met u delen waarop u moet letten bij het investeren in een hoogwaardig model.

Energie-efficiëntie

Een van de grootste voordelen van een hoogwaardige warmwaterboiler is dat deze energiezuiniger is. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar kan ook leiden tot een lagere maandelijkse energierekening. Zoek naar modellen die het ENERGY STAR-label hebben, omdat deze aantoonbaar voldoen aan bepaalde richtlijnen voor energie-efficiëntie.

Grootte

Een andere belangrijke overweging bij het kopen van een water boiler is de grootte. Als de water boiler te klein is, kan het warme water te snel op zijn; als hij te groot is, verspilt u energie door meer water te verwarmen dan u nodig hebt. Houd rekening met het aantal personen in uw huishouden en hun typische warmwaterverbruik om de juiste maat voor uw behoeften te bepalen.

Gebruiksvriendelijkheid

Niemand wil een ingewikkeld apparaat, en een warmwaterboiler is daarop geen uitzondering. Zoek naar modellen die gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit kan betekenen dat u een model kiest met een eenvoudig bedieningspaneel of een model met functies zoals automatische uitschakeling.

Duurzaamheid

Een boiler is een investering en u wilt er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Kies voor modellen van duurzame materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Roestvrij staal is een populaire keuze, omdat het roestvrij is en bestand tegen hoge temperaturen.

Veiligheidsvoorzieningen

Veiligheid moet altijd een topprioriteit zijn bij het kiezen van een water boiler. Zoek naar modellen met functies zoals automatische uitschakeling of oververhittingsbeveiliging. Deze functies kunnen ongelukken en schade aan uw huis helpen voorkomen.

Prijs

Natuurlijk speelt de prijs een rol bij elke aankoop. U hoeft niet per se voor het goedkoopste model te gaan, maar u wilt ook niet failliet gaan. Zoek naar modellen met de functies die u nodig hebt voor een redelijke prijs. Vergeet niet dat investeren in een water boiler van goede kwaliteit u op de lange termijn geld zal besparen op de exploitatiekosten.

Bij IZI Heat zijn we er trots op hoogwaardige boilers aan te bieden die aan al deze criteria en meer voldoen. Onze modellen zijn energie-efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam en veiligheidsgericht. Bovendien zijn ze verkrijgbaar tegen een redelijke prijs. Let bij het kopen van uw volgende water boiler op deze belangrijke kenmerken om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

 • Onze water boilers zijn ENERGY STAR-gecertificeerd en gemaakt om lang mee te gaan, waardoor ze een verstandige investering zijn voor elk huishouden.
 • Onze water boilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van elk huishouden te voldoen.
 • Onze modellen zijn eenvoudig te bedienen en te gebruiken, met functies als automatische uitschakeling voor gemak en veiligheid.
 • Veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom zijn onze modellen uitgerust met functies zoals oververhittingsbeveiliging.
 • Met redelijke prijzen en een uitstekende energie-efficiëntie bieden onze water boilers de beste waarde voor uw investering.
Water boiler

7 Belangrijke overwegingen bij het kiezen van de juiste water boiler voor uw huis.

Het kiezen van de juiste warmwaterboiler voor uw huis kan een moeilijke taak zijn. Er zijn veel verschillende soorten boilers op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. Bij IZI Heat willen we u helpen de perfecte boiler voor uw behoeften te vinden. Hieronder vindt u zeven belangrijke punten om te overwegen bij het kiezen van de juiste boiler voor uw huis.

Energie-efficiëntie

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een boiler is de energie-efficiëntie. Een energie-efficiënte boiler kan uw energierekening en uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen. Bij IZI Heat zijn we gespecialiseerd in het verkopen en installeren van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt. Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om water te verwarmen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar het bespaart u ook geld op energiekosten.

Grootte en vermogen

Als het op warmwaterketels aankomt, is de grootte van belang. U moet ervoor zorgen dat de boiler die u kiest de capaciteit heeft die nodig is voor uw warm water behoeften. Bij IZI Heat bieden we water boilers in de maten 100, 150, 200 en 300 liter, wat betekent dat we voor elk huishouden een geschikte boiler hebben.

Integratie met zonnepanelen

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, kunt u uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen. Zo kunt u niet alleen uw ecologische voetafdruk verder verkleinen, maar kunt u ook aanspraak maken op premies of subsidies van de overheid. Bij IZI Heat kunnen we u helpen bij de integratie van uw water boiler met uw zonnepanelen en ervoor zorgen dat alles probleemloos verloopt.

Kostenefficiëntie

Een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een boiler is de kostenefficiëntie ervan. Bij IZI Heat bieden we kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, waardoor onze boilers betaalbaarder zijn dan ooit tevoren. Bovendien kunnen onze energie-efficiënte warmtepompboilers u tot 70% besparen op uw energierekening, wat betekent dat de boiler zichzelf uiteindelijk terugbetaalt.

Onderhoud en levensduur

U wilt dat uw water boiler zo lang mogelijk meegaat. Dit betekent dat u een boiler moet kiezen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Bij IZI Heat zijn onze warmtepompboilers gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage. Bovendien zijn onze boilers gemakkelijk te onderhouden, zodat u ze jarenlang probleemloos kunt gebruiken.

Duurzaamheid voor het milieu

Ieder van ons heeft de verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen. Het kiezen van een energiezuinige en milieuvriendelijke boiler is een gemakkelijke manier om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Bij IZI Heat zetten wij ons in om onze klanten te voorzien van de meest milieuvriendelijke warmwaterboilers op de markt, zodat ook u uw steentje kunt bijdragen aan de bescherming van onze planeet.

Het voordeel van IZI Heat

Wanneer u een water boiler kiest, wees er dan zeker van dat u van een gerenommeerd bedrijf koopt. Bij IZI Heat zijn wij het beste merk voor waterverwarmers. Wij zijn er trots op onze klanten producten van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice te bieden. Als u IZI Heat kiest, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw huis.

Water boiler

FAQs over water boilers: Leer meer over de energiezuinige oplossing van IZI Heat.

Bij IZI Heat weten we dat de overstap naar een nieuw verwarmingssysteem veel vragen oproept. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld om u te helpen onze energie-efficiënte water boileroplossing te begrijpen.

Wat is een water boiler?

Een water boiler is een apparaat dat water verwarmt voor huishoudelijk gebruik. Het wordt gebruikt om water te verwarmen in huizen, appartementen en commerciële gebouwen.

Hoe werkt een water boiler?

Een warmtepompboiler gebruikt een warmtepomp om warmte-energie aan de omgevingslucht te onttrekken, die vervolgens wordt gebruikt om het water te verwarmen. Hierdoor is het een energiezuinig alternatief voor conventionele boilers die gas of elektriciteit gebruiken om water te verwarmen.

Wat zijn de voordelen van een water boiler?

Warmtepompen zijn energie-efficiënt, wat betekent dat ze u kunnen helpen geld te besparen op uw energierekening. Ze zijn ook milieuvriendelijk omdat ze minder broeikasgassen produceren dan traditionele boilers. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te bedienen.

Kan een water boiler gebruikt worden in combinatie met zonnepanelen?

Ja, een water boiler kan aangesloten worden op zonnepanelen. Zo kunt u uw ecologische voetafdruk verder verkleinen en besparen op energiekosten.

Hoe lang gaat een water boiler mee?

Een goed onderhouden water boiler kan tot 20 jaar meegaan en is daarmee een goede langetermijninvestering voor uw huis of bedrijf.

Is er financiële steun voor de aanschaf van een water boiler?

Ja, er zijn verschillende overheids- en niet-overheidssubsidies en stimuleringsmaatregelen beschikbaar om huiseigenaren en bedrijven aan te moedigen over te schakelen op energiezuinigere systemen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden in uw regio.

Waarom is de water boiler van IZI Heat een goede keuze?

IZI Heat biedt enkele van de meest energie-efficiënte boilers op de markt. Onze producten zijn ontworpen om u geld te besparen op uw energierekeningen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen. We bieden ook grote kortingen tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, waardoor onze boilers een betaalbare keuze zijn voor iedereen die zijn verwarmingssysteem wil upgraden.

Wat is het verschil tussen de water boiler van IZI Heat en conventionele gas- of elektrische boilers?

Onze warmtepompboiler gebruikt de lucht in de ruimte en een warmtepomp om water te verwarmen, waardoor het een milieuvriendelijkere en kosteneffectievere oplossing is in vergelijking met gas- of elektrische boilers. Als u een oude elektrische boiler vervangt door onze warmtepompboiler, kunt u zelfs tot 75% besparen op de energiekosten.

Kan de IZI Heat boiler worden aangesloten op zonnepanelen?

Ja! Onze warmwaterboiler is compatibel met zonnepanelen, zodat u uw energiekosten verder kunt verlagen en uw huis nog milieuvriendelijker kunt maken. Plus, door gebruik te maken van de energie van de zon, kunt u zelfs tijdens stroomuitval genieten van warm water.

Is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de aanschaf van een IZI Heat boiler?

Ja, veel overheidsprogramma’s bieden stimulansen en subsidies voor huiseigenaren die investeren in energie-efficiënte oplossingen zoals onze warmwaterboilers. Neem contact met ons op voor meer informatie over de specifieke programma’s in uw regio en om te zien hoeveel u kunt besparen op uw aankoop.


Water boiler
Water boiler

Conclusie: De meest energie-efficiënte manier om uw water te verwarmen – IZI Heat’s water boilers.

Bij IZI Heat bieden we water boilers die de meest energie-efficiënte manier zijn om water te verwarmen. Onze boilers gebruiken binnenlucht en een innovatief warmtepompsysteem om water te verwarmen, waardoor ze een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor waterverwarming zijn. Door over te schakelen van uw gas- of elektrische boiler naar onze water boilers kunt u geld besparen op uw energierekening en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

IZI Heat biedt water boilers in de maten 100, 150, 200 en 300 liter, voor huizen van alle groottes. U kunt ze ook aansluiten op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen. Dankzij overheidssubsidies en seizoensgebonden kortingen is dit het perfecte moment om over te stappen op een water boiler van IZI Heat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze water boilers en hun prijzen. Ontdek waarom IZI Heat het beste merk is voor warmwaterboilers.