Water boilers | voorbeeld

Stap over op een energiezuinige water boiler met IZI Heat.

Wilt u geld besparen op uw energierekening en uw ecologische voetafdruk verkleinen?

Upgrade naar een energiezuinige warmwaterboiler van IZI Heat.

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om uw huis van warm water te voorzien, terwijl u de optie hebt om zonnepanelen aan te sluiten om nog meer te besparen.

Profiteer van onze kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen, en neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties met deskundig advies.

Upgrade uw warmwaterbron vandaag nog met de energiezuinige warmwaterboilers van IZI Heat.

Ons team geeft u graag informatie over onze producten en diensten en helpt u de perfecte oplossing te vinden voor de warm water behoeften van uw huis.

Vul het formulier op onze website in voor gedetailleerde prijzen en opties, en neem de eerste stap naar een groenere, meer kosteneffectieve manier om water te verwarmen.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Water boilers
Water boilers

Welkom bij IZI Heat. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van de meest energie-efficiënte boilers in België. Als bedrijf weten we hoe belangrijk het is om een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing te vinden voor het warm water in uw huis. Daarom hebben wij het onze missie gemaakt om de beste warmtepompboilers op de markt aan te bieden. | water boilers

Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 100 tot 300 liter, waardoor ze perfect zijn voor elk huishouden. Met behulp van omgevingslucht en een warmtepomp leveren onze boilers warm water voor al uw dagelijkse behoeften, van douchen tot koken. Ze zijn niet alleen energiezuiniger dan traditionele gas- of elektrische boilers, maar ze kunnen ook worden aangesloten op uw zonnepanelen, waardoor ze een nog groenere optie zijn.

Bij IZI Heat zijn we trots op onze betrokkenheid bij onze klanten. Wij bieden kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen, en kunnen u zelfs helpen een overheidssubsidie voor uw aankoop te krijgen. Neem contact met ons op voor prijsinformatie en sluit u aan bij de talloze tevreden klanten die zijn overgestapt op IZI Heat warmwaterboilers. Geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op.

water boilers

Dag afval, hallo duurzaamheid: de vreugde van het bezitten van een warmtepompboiler.

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest energie-efficiënte water boilers op de markt aanbieden. Het gaat niet alleen om het verlagen van de energierekening, maar ook om het creëren van een duurzame levensstijl. Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water voor uw huis te produceren. Dit is de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om water te verwarmen.

Uw oude gas- of elektrische boiler vervangen door een van onze warmtepompboilers is een slimme financiële beslissing met voordelen op lange termijn. Onze boilers besparen tot 75% op energiekosten, wat betekent dat u aanzienlijk kunt besparen op uw maandelijkse rekeningen. Bovendien zijn onze boilers ontworpen om veel langer mee te gaan dan traditionele warmwaterboilers en worden ze geleverd met vijf jaar garantie.

Maar het gaat niet alleen om de financiële voordelen. Overschakelen op onze boilers is een van de gemakkelijkste manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze boilers zijn uiterst energie-efficiënt en gebruiken slechts kleine hoeveelheden elektriciteit om warmte aan de lucht te onttrekken en warm water te produceren. Door een warmtepompboiler te bezitten, helpt u de koolstofuitstoot te verminderen en een duurzamer milieu te creëren voor toekomstige generaties.

Onze warmwaterboilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 100, 150, 200 en 300 liter, waardoor ze perfect zijn voor elk huishouden. Het moderne ontwerp van onze boilers past gemakkelijk in elk huis en we bieden gereduceerde prijzen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Het is onze ambitie om u te voorzien van een water boiler die niet alleen functioneel is, maar ook waarde toevoegt aan uw huis en levensstijl.

Een van de voordelen van een warmtepompboiler van IZI Heat is de mogelijkheid om deze aan te sluiten op een zonne-energiesysteem. Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die in veel delen van de wereld beschikbaar is. Door uw warmtepomp water boiler aan te sluiten op zonnepanelen kunt u uw elektriciteitsverbruik nog verder verminderen en heeft u het hele jaar door warm water voor uw huis, ongeacht het weer.

We weten dat elk land een ander energiebeleid en andere stimuleringsmaatregelen heeft. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te helpen profiteren van de voordelen die in hun land beschikbaar zijn. U kunt in aanmerking komen voor een premie of subsidie van uw regering, en onze deskundige medewerkers kunnen u helpen met alles van het begrijpen van het proces tot het invullen van de formulieren.

Kortom, overstappen naar een warmtepomp water boiler van IZI Heat is een duurzame, milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze voor iedereen die zijn energierekening wil verlagen en tegelijkertijd zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Onze water boilers zijn er in verschillende maten voor alle huishoudens, en als u ze tijdens een beurs of seizoensuitverkoop koopt, kunt u korting krijgen. Sluit uw warmtepompboiler aan op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen, en profiteer van eventuele bonussen of subsidies van uw regering. Laat ons u vandaag nog helpen om over te schakelen op een duurzamere levensstijl.

Water boilers
Water boilers

Beste warmtepompboilers voor naadloze integratie met bestaande verwarmingssystemen: De warmtepompboilers van IZI Heat zijn eenvoudig te installeren en compatibel met condensatieketels op gas of stookolie. Dit zorgt voor een naadloze integratie voor huiseigenaren die hun verwarmingssysteem willen upgraden.

Beste IZI Heat warmtepompboilers voor alle seizoenen: De warmtepompboilers van IZI Heat werken efficiënt in alle seizoenen dankzij hun slimme regelfuncties en hoge efficiëntie. Met de mogelijkheid om warmte aan de lucht te onttrekken, leveren deze boilers het hele jaar door warm water voor residentieel gebruik.

Beste warmtepompboilers voor residentieel gebruik van IZI Heat: IZI Heat biedt drie soorten warmtepompboilers met verschillende voordelen en ontwerpen, geschikt voor verschillende warmwatervereisten in residentiële gebouwen. Van het compacte formaat tot de hoge energie-efficiëntie, er is een oplossing voor elke huiseigenaar.

Beste warmtepompboiler 150 liter: De warmtepompboiler van IZI Heat met een capaciteit van 150 liter biedt voldoende warm water voor kleine tot middelgrote huishoudens. Met 75% energiebesparing ten opzichte van elektrische boilers is deze boiler een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing.

Beste duurzaam wonen met warmtepompboilers van IZI: Investeren in een warmtepompboiler van IZI Heat heeft verschillende voordelen voor het milieu en huiseigenaren. Ze verbruiken tot 75% minder energie dan elektrische boilers en zorgen voor warm water dat op een duurzame manier wordt geproduceerd.

IZI Heat de beste warmtepompboilers: Met hun eenvoudige installatie, compatibiliteit met zonnepanelen en hoge energie-efficiëntie zijn de warmtepompboilers van IZI Heat de beste keuze voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik. Overheidssubsidies en kortingen maken het nog toegankelijker voor huiseigenaren.

Beste reden om over te stappen van een gasketel naar een IZI Heat warmtepompboiler: Een warmtepompboiler van IZI Heat kan een terugverdientijd hebben van minder dan 5 jaar, dankzij het hoge energierendement en het premieaanbod van de Vlaamse Overheid. Met het extra voordeel van milieuvriendelijkheid en compatibiliteit met zonnepaneel is het een voor de hand liggende keuze boven een gasketel.


Beleef echt comfort thuis: de emotionele voordelen van een investering in een warmtepompboiler.

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van de meest energiezuinige warmtepompen. Ons doel is om u een rendabele en ecologische oplossing voor waterverwarming aan te bieden. Met onze warmtepompboilers kunt u afscheid nemen van de hoge energiekosten die gepaard gaan met het gebruik van gas of oude elektrische boilers.

In dit artikel leest u hoe u echt comfort in uw huis kunt brengen door te investeren in een water boiler. We gaan in op de emotionele voordelen van onze producten en geven u alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een warmwatersysteem dat gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw huis. Deze boilers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten (100, 150, 200 of 300 liter), zodat u de meest geschikte boiler voor uw behoeften kunt kiezen. Door het gebruik van een warmtepomp kunnen deze boilers op de meest energie-efficiënte manier warm water produceren, waardoor u geld bespaart op uw energierekening.

Milieuvoordelen | water boilers

Een van de belangrijkste voordelen van een warmtepompboiler is dat deze milieuvriendelijk is. Onze boilers zijn ontworpen om de koolstofuitstoot te verminderen en uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. Door een warmtepomp te gebruiken om warmte uit de lucht te halen, wordt de behoefte aan elektriciteit of gas drastisch verminderd, waardoor uw impact op het milieu drastisch afneemt.

Kosteneffectief

Door te investeren in een warmtepompboiler kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. In veel gevallen kan de besparing oplopen tot 75% in vergelijking met traditionele gas- of elektrische boilers. Hoewel de initiële investering afschrikwekkend kan lijken, maken de financiële voordelen op lange termijn het een lonende investering.

Gekoppeld aan zonnepanelen

Alsof de financiële voordelen nog niet genoeg zijn, kunnen onze warmtepompboilers ook worden aangesloten op uw zonnepanelen om u een extra energiebron te geven, waardoor de totale efficiëntie van het systeem toeneemt. Door de kracht van de zon te benutten, kunt u uw afhankelijkheid van conventionele energiebronnen verder verminderen.

Premie of subsidie van de overheid

IZI Heat wil haar producten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden we overheidspremies en subsidies aan die onze warmtepompboilers nog betaalbaarder maken. Profiteer van deze offertes om over te schakelen op een energiezuinig warmwatersysteem en bespaar geld op uw energierekening.

D kortingen en offertes

Het hele jaar door, tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, bieden wij verschillende kortingen en aanbiedingen die investeren in een warmtepompboiler nog betaalbaarder maken. Wij moedigen u aan om op de hoogte te blijven van onze website en social media kanalen.

Bij IZI Heat geloven we dat investeren in onze warmtepompboilers u echt comfort in uw huis kan brengen. Het is niet alleen een milieuvriendelijke beslissing, maar het gebruik van onze producten kan ook leiden tot aanzienlijke financiële besparingen, waardoor ze een betaalbare optie zijn. Als u vragen heeft of prijzen wilt bespreken, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.


De warmte die u verdient: Waarom IZI Heat’s water boilers de perfecte oplossing zijn voor elk huis.

Bij IZI Heat zijn we toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen voor de warm water behoeften van uw huis. Onze warmwaterboilers zijn speciaal ontworpen om energie-efficiënt en milieuvriendelijk te zijn. Met meer dan tien jaar ervaring in de industrie, zijn we een vertrouwd merk in België geworden, met de meest efficiënte warmtepompboilers op de markt.

Verwijder hoge energiekosten | water boilers

Een van de belangrijkste voordelen van een warmtepompboiler van IZI Heat is de kostenbesparing. Onze warmwaterboilers zijn de meest kosteneffectieve oplossing voor de productie van warm water en vervangen uw gas- of oude elektrische boiler tegen lagere energiekosten. Onze warmtepompboiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, inclusief douche, badkamer, keuken en meer.

Milieuvriendelijke oplossing

Bij IZI Heat zijn we ons bewust van de impact van onze acties op het milieu en streven we ernaar zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, en we zijn er trots op dat ze een van de meest milieuvriendelijke oplossingen op de markt zijn voor de productie van warm water. Door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp verminderen onze warmwaterboilers uw ecologische voetafdruk en helpen ze u milieubewuster te worden.

Aansluiting op zonnepanelen

Een andere geweldige eigenschap van onze warmwaterketels is de mogelijkheid om ze aan te sluiten op uw zonnepanelen. Door zonne-energie te gebruiken, kunt u uw energiekosten verder verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Met onze warmtepompboilers kunt u uw zonnepanelen optimaal benutten en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

State incentives

Bij IZI Heat weten we dat investeren in een nieuwe warmwaterboiler een grote uitgave kan zijn. Daarom moedigen wij onze klanten aan om gebruik te maken van eventuele bonussen of subsidies die de overheid aanbiedt om een nieuwe energiezuinige boiler te installeren. Wij helpen u bij de aanvraag en zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de beschikbare stimuleringsmaatregelen.

D kortingen en verkoop | water boilers

Bij IZI Heat willen we ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke offerte krijgen. Daarom bieden we kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Wanneer u IZI Heat kiest, kunt u er zeker van zijn dat u de beste waarde voor uw geld krijgt.

Kies het beste merk: IZI Heat | water boilers

Bij het kiezen van een waterkoker is het belangrijk dat u een merk kiest dat u kunt vertrouwen. Bij IZI Heat zijn we er trots op het beste merk voor warmtepompboilers in België te zijn. Met onze focus op energie-efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid kunt u er zeker van zijn dat u met IZI Heat de juiste keuze maakt.

Contacteer ons voor prijsinformatie.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een van onze waterkokers of meer informatie wilt over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een gratis offerte. Bij IZI Heat zijn we toegewijd om u te voorzien van de warmte die u verdient, en we kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen.

Water boilers

FAQs over water boilers

Bij IZI Heat begrijpen we dat onze klanten vragen hebben over onze water boilers. Om eventuele zorgen of verwarring weg te nemen, hebben we een lijst samengesteld van de meest gestelde vragen over onze producten.

Wat is een water boiler?

Een warmwaterboiler is een apparaat dat een warmtepomp gebruikt om warm water te leveren voor huishoudelijk gebruik. De warmtepomp onttrekt warmte aan de omgeving en brengt deze over op het water. Hierdoor kan het water op een energie-efficiëntere manier worden verwarmd dan met conventionele methoden.

Hoe werkt een water boiler? | water boilers

Een water boiler werkt met een warmtepomp die warmte aan de lucht onttrekt en deze overdraagt aan het water. De warmtepomp gebruikt een speciaal ontwikkeld koelmiddel dat efficiënter werkt, waardoor het een milieuvriendelijke manier is om water te verwarmen.

Wat kost een warmtepompboiler?

Wat zijn de voordelen van een boiler? | water boilers

Het gebruik van een warmwaterboiler biedt verschillende voordelen voor uw huis, waaronder lagere energiekosten, een hogere energie-efficiëntie en minder belasting van het milieu. Bovendien kan een water boiler worden aangesloten op een systeem met zonnepanelen, waardoor de energiekosten nog verder dalen en de duurzaamheid toeneemt.

Kan een water boiler mijn huidige verwarmingssysteem vervangen?

Een warmwaterboiler is vooral bedoeld om water te verwarmen voor huishoudelijk gebruik, zoals in de douche of keuken. Hoewel het mogelijk is om het te gebruiken als vervanging voor uw huidige verwarmingssysteem, is het raadzaam om een professional te raadplegen om te bepalen of dit een optie is voor uw huis.

Heeft de water boiler onderhoud nodig? | water boilers

Zoals elk huishoudelijk apparaat hebben ook waterkokers enig onderhoud nodig, zoals het regelmatig vervangen van filters en het reinigen van de spiraal. In vergelijking met traditionele boilers is het onderhoud echter minimaal, waardoor het een handigere en probleemloze optie is.

Kan ik geld besparen met een water boiler? | water boilers

Ja, het gebruik van een water boiler kan uw energiekosten aanzienlijk verlagen in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden. Bovendien bieden veel landen subsidies of premies voor het installeren van energie-efficiënte apparatuur, wat de installatiekosten kan helpen compenseren.

Welke maat water boiler heb ik nodig?

De grootte van uw warmwaterboiler hangt af van de warm water behoeften van uw huishouden. Wij bieden boilers van 100 liter tot 300 liter, zodat er een optie is die aan uw behoeften voldoet.

Bij IZI Heat zijn we er trots op onze klanten de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke warmwaterboilers op de markt aan te bieden. Als u nog vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wat maakt de water boilers van IZI Heat zo energiezuinig en milieuvriendelijk?

Onze warmwaterboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren, wat resulteert in aanzienlijk lagere energiekosten in vergelijking met traditionele gas- of elektrische boilers. Bovendien kunnen onze boilers worden aangesloten op zonnepanelen, waardoor uw ecologische voetafdruk en energierekening nog lager uitvallen.

Moet ik mijn huidige boiler vervangen om een IZI Heat te installeren?

Ja, onze water boilers zijn ontworpen om traditionele gas of elektrische boilers te vervangen. Echter, de energiebesparingen en mogelijke overheidssubsidies kunnen de omschakeling op de lange termijn financieel de moeite waard maken.

Welke maten water boilers biedt IZI Heat aan en wat is het vermogen van elke maat?

IZI Heat biedt water boilers aan in de maten 100, 150, 200 en 300 liter. Met deze selectie kunnen klanten de beste maat kiezen voor de warm water behoeften van hun huishouden.


Introducing IZI Heat: Het ultieme in energie-efficiënte boilers.

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing te hebben voor het produceren van warm water. Daarom verkopen en installeren wij de meest energie-efficiënte warmtepompboilers die gebruik maken van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Of u nu warm water nodig heeft voor de douche, badkamer, keuken of andere doeleinden, onze warmtepompboilers zijn de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Water boilers | de beste warm water boiler met warmtepomp

Onze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 100 tot 300 liter, zodat u er gemakkelijk een kunt vinden die perfect aan uw behoeften voldoet. U kunt de warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen en zo nog meer besparen op uw energiekosten. Bovendien kunt u een premie of subsidie van de overheid krijgen om de installatiekosten te helpen dekken.

Bij IZI Heat zijn we trots op het aanbieden van de beste merkboilers voor warm water en bieden we kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen. Wilt u meer weten over onze energiezuinige warmwaterboilers? Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen, en zet de eerste stap naar een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor uw warm water behoeften.

Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bij IZI Heat zijn we toegewijd om u te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en diensten om aan uw individuele behoeften te voldoen.