Waterverwarmer of warmtepomp

Stap over op de meest energie-efficiënte boiler met IZI Heat!

Stap over op een boiler of warmtepomp van IZI Heat om voordelig en milieuvriendelijk warm water in huis te hebben.

Onze topmodellen van 100, 150, 200 of 300 liter gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om het water te verwarmen, waardoor uw energierekening lager uitvalt.

Wilt u meer weten?

Vul ons formulier in en laat een expert u adviseren over prijzen, modellen en opties.

Investeer in het beste merk IZI Heat en geniet van warm water op verzoek terwijl u geld en het milieu bespaart.

Bij IZI Heat geloven we dat het kiezen van de juiste boiler of warmtepomp een belangrijke beslissing is voor elk huishouden.

Daarom bieden wij een breed scala aan opties en modellen voor elke behoefte en elk budget.

Maar we weten ook dat het soms moeilijk kan zijn om het juiste model te kiezen.

Daarom zijn wij er om u te helpen.

Als u ons aanvraagformulier invult, krijgt u persoonlijk advies van ons team van deskundigen dat u zal helpen de beste boiler of warmtepomp voor uw huis te kiezen.

Aarzel dus niet, neem vandaag nog contact met ons op en stap over op de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke optie die er is.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Waterverwarmer of warmtepomp
Waterverwarmer of warmtepomp

Transformeer uw huis met de energiezuinige warmtepomp van IZI Heat.

Als eigenaars van IZI Heat weten wij hoe belangrijk het is om een betrouwbare en kosteneffectieve warmwateroplossing voor uw huis te hebben. Daarom bieden wij de meest energie-efficiënte warmtepompen op de markt. Onze systemen zijn ontworpen om gas of oude elektrische boilers te vervangen, wat resulteert in lagere energiekosten en een lagere CO2-voetafdruk. | Waterverwarmer of warmtepomp

Onze warmtepompen maken gebruik van binnenlucht en geavanceerde warmtepomptechnologie om uw huis te voorzien van warm water voor al uw behoeften – van douchen en baden tot koken en schoonmaken. Ze zijn niet alleen rendabel en milieuvriendelijk, maar ook ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en te installeren. Wij bieden ook kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen, evenals overheidssubsidies en aansluitmogelijkheden op zonne-energie. Met IZI Heat weet u zeker dat u de beste kwaliteit en de beste offerte krijgt.

 • Bespaar op uw energierekening door uw oude boiler te vervangen door een warmtepomp boiler van IZI Heat.
 • Verminder uw ecologische voetafdruk en maak uw huis milieuvriendelijker
 • Geniet van het comfort en de betrouwbaarheid van een eersteklas systeem dat eenvoudig te installeren en te bedienen is.

Wilt u meer weten over hoe de warmtepompen van IZI Heat uw huis kunnen transformeren? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen.

Waterverwarmer of warmtepomp

7 Veel voorkomende problemen met waterverwarmers die alleen wij kunnen oplossen.

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om een betrouwbare boiler te hebben. Daarom bieden wij de meest energie-efficiënte warmtepompboilers om u te voorzien van warm water voor uw huis. Maar zelfs met de beste warmwaterboilers kunnen zich problemen voordoen. Daarom is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. In dit artikel bespreken we de 7 meest voorkomende problemen met boilers die alleen door een vakman kunnen worden opgelost.

Geen warm water

Als uw warmwaterboiler geen warm water levert, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een defect verwarmingselement, een gesprongen stroomonderbreker of een defecte thermostaat. Deze problemen moeten door een vakman worden gediagnosticeerd en verholpen.

Niet genoeg warm water

Als u merkt dat uw water niet meer zo heet is als vroeger of als het water te snel op is, kan er een probleem zijn met de thermostaat of het verwarmingselement. Ook aanslag in de tank kan dit probleem veroorzaken. Een vakman kan de oorzaak van het probleem vaststellen en verhelpen.

Bijzondere geluiden

Als u ongewone geluiden uit uw warmwaterboiler hoort komen, zoals knappende, krakende of borrelende geluiden, kan dit te wijten zijn aan aanslag in de tank. Dit kan leiden tot verminderde efficiëntie en schade aan de tank als er niets aan wordt gedaan. Een vakman kan de tank doorspoelen en alle afzettingen verwijderen.

Lekken

Lekken in de tank of leidingen kunnen aanzienlijke waterschade aan uw huis veroorzaken. Het is belangrijk dat een vakman de lekken zo snel mogelijk inspecteert en repareert om verdere schade te voorkomen.

Stank | Waterverwarmer of warmtepomp

Als u een vieze geur uit uw boiler ruikt, kan dit te wijten zijn aan een opeenhoping van bacteriën in de tank. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen en moet onmiddellijk door een vakman worden gerepareerd.

Problemen met het controlelampje

Als u een gasboiler hebt, kan een probleem met de waakvlam voorkomen dat het toestel water verwarmt. Een vakman kan een diagnose stellen en problemen met de waakvlam oplossen, zodat uw warmwaterboiler goed werkt.

Elektrische problemen

Als uw warmwaterboiler de stroomonderbreker uitschakelt of andere elektrische problemen in uw huis veroorzaakt, is het belangrijk dat een vakman een diagnose stelt. Zo kunt u schade aan het elektrische systeem van uw huis voorkomen en de veiligheid van uw gezin garanderen.

 • Bij IZI Heat zijn we gespecialiseerd in het oplossen van een breed scala aan problemen met waterverwarmers.
 • Ons team van professionals heeft de expertise en ervaring om elk probleem te diagnosticeren en te verhelpen.
 • Wij bieden de meest energie-efficiënte warmtepompboilers voor uw huis.
 • Onze producten zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend en bieden u de beste oplossing voor waterverwarming.
 • Wij bieden kortingen tijdens seizoensuitverkopen en u kunt ook subsidies van de overheid krijgen.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en om een serviceafspraak te maken met een van onze deskundige technici.
 • Vertrouw op ons voor betrouwbare, duurzame warmwateroplossingen voor uw huis of bedrijf.

Welke warmtepompboiler kopen?

Waterverwarmer of warmtepomp
Waterverwarmer of warmtepomp

5 Voordelen van het upgraden van uw boiler naar een warmtepomp.

Welkom bij IZI Heat. Wij weten hoe belangrijk een betrouwbare en efficiënte warmwatervoorziening voor uw huis is. Als u overweegt uw traditionele boiler te vervangen door een warmtepompsysteem, vertellen wij u graag over de vele voordelen.

Efficiëntie die u geld bespaart | Waterverwarmer of warmtepomp

Traditionele warmwaterboilers gebruiken gas of elektriciteit om het water te verwarmen, wat kan oplopen in uw maandelijkse energierekening. Als u overstapt op een warmtepomp, kunt u tot 75% besparen op uw kosten voor het verwarmen van water. Warmtepompen zijn namelijk ontworpen om warmte aan de lucht of de grond te onttrekken, waardoor ze minder energie nodig hebben om te werken. Bovendien zijn warmtepompen milieuvriendelijk en verminderen ze uw ecologische voetafdruk.

Besparing op lange termijn | Waterverwarmer of warmtepomp

Hoewel de initiële kosten voor de aankoop en installatie van een warmtepomp hoog lijken, is het belangrijk om rekening te houden met de besparingen op lange termijn. Warmtepompen hebben een levensduur van 10-15 jaar, veel langer dan traditionele boilers. Na verloop van tijd kunnen deze besparingen oplopen en de investering de moeite waard maken. Bovendien bieden veel energieleveranciers kortingen en premies voor huiseigenaren die overstappen op een warmtepomp.

Convertibel en betrouwbaar | Waterverwarmer of warmtepomp

Warmtepompen kunnen op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd, waaronder binnen, buiten en zelfs in kleine ruimtes. Ze zijn ook ongelooflijk betrouwbaar en vergen minimaal onderhoud in vergelijking met traditionele warmwaterboilers. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat uw warmtepomp jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt om hem soepel te laten werken.

Geïntegreerd met zonnepanelen | Waterverwarmer of warmtepomp

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om hernieuwbare energiebronnen te gebruiken. Daarom kunnen onze warmtepompen worden gecombineerd met zonnepanelen, zodat u tegelijkertijd uw eigen elektriciteit kunt opwekken en water kunt verwarmen. Dit bespaart u niet alleen geld, maar verkleint ook uw ecologische voetafdruk en draagt bij aan een groenere toekomst.

Verhoogde doorverkoopwaarde | Waterverwarmer of warmtepomp

Wanneer het tijd is om uw huis te verkopen, zullen potentiële kopers onder de indruk zijn van de energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid van een warmtepompsysteem. Dit betekent dat een upgrade van uw boiler in de toekomst zijn vruchten kan afwerpen, zowel wat betreft energiebesparing als verkoopwaarde.

Bij IZI Heat geloven we dat het upgraden van uw boiler naar een warmtepomp een slimme beslissing is voor huiseigenaren. U bespaart niet alleen geld op de lange termijn, maar u draagt ook uw steentje bij aan de bescherming van het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt overstappen op een warmtepompsysteem.

 • Bespaar tot 75% op uw waterverwarmingskosten met een warmtepomp.
 • Langdurige besparingen en prijsverlagingen maken de investering de moeite waard.
 • Warmtepompen zijn betrouwbaar en vergen weinig onderhoud.
 • Combineer ze met zonnepanelen voor nog meer energie-efficiëntie.
 • Verhoog de doorverkoopwaarde van uw huis met een milieuvriendelijke modernisering.
Waterverwarmer of warmtepomp

6 Redenen om een warmtepomp te kopen in plaats van een conventionele boiler

Welkom bij IZI Heat, waar wij de meest energie-efficiënte warmtepompboilers van België verkopen en installeren. Wij weten dat huiseigenaren altijd op zoek zijn naar manieren om op energiekosten te besparen. Daarom bieden wij u de meest rendabele en milieuvriendelijke oplossing voor warm water. In dit artikel presenteren wij 6 redenen waarom u een warmtepomp zou moeten kopen in plaats van een conventionele boiler.

Bespaar energie en geld | Waterverwarmer of warmtepomp

Een warmtepomp kan u energie en geld besparen, omdat hij de lucht in de kamer gebruikt om de hoeveelheid energie die nodig is om uw water te verwarmen te verminderen. Dit betekent een lagere elektriciteitsrekening, aangezien warmtepompen minder elektriciteit verbruiken dan een traditionele boiler. Met een warmtepomp kunt u uw gasboiler of uw oude elektrische boiler vervangen. Na verloop van tijd kunt u tot 70% besparen op uw energierekening, wat geweldig is voor gezinnen die kosten willen besparen.

Geef een milieuvriendelijk alternatief | Waterverwarmer of warmtepomp

Warmtepompboilers zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele warmwaterboilers. Ze zijn het betere alternatief omdat ze geen fossiele brandstoffen gebruiken. Warmtepompen gebruiken zeer weinig elektriciteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

Een lange levensduur | Waterverwarmer of warmtepomp

Warmtepompen vereisen minimaal onderhoud en gaan daarom langer mee dan traditionele boilers. Ze hebben een levensduur tot 20 jaar, waardoor ze twee keer zo duurzaam zijn als een conventionele warmwaterboiler.

Stille werking | Waterverwarmer of warmtepomp

Conventionele boilers kunnen lawaaierig en vervelend zijn, maar warmtepompen zijn stil. Een warmtepomp werkt op een geluidsniveau van ongeveer 35 decibel, wat overeenkomt met het geluid van een bibliotheek. Dit betekent dat u ’s nachts rustig kunt slapen zonder dat het vervelende geluid van uw boiler uw rust verstoort.

Gebruik met zonne-energie | Waterverwarmer of warmtepomp

Warmtepompen zijn compatibel met zonnepanelen. U kunt uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen en de gratis energie van de zon gebruiken om uw water te verwarmen. Dit is een geweldige manier om nog meer geld te besparen op uw energierekening en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Subsidies van de overheid | Waterverwarmer of warmtepomp

U kunt in aanmerking komen voor overheidssubsidies of een premie voor de aankoop van een warmtepomp. De overheid biedt stimulansen aan huiseigenaren die ervoor kiezen warmtepompen te installeren. Wij bieden ook kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen om de waarde van uw aankoop te verhogen.

Kortom, er zijn veel voordelen verbonden aan de aanschaf van een warmtepomp in plaats van een conventionele boiler. Warmtepompen zijn milieuvriendelijke alternatieven, gaan langer mee, werken stil en kunnen u geld besparen op uw energierekening. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers.

 • Bespaar tot 70% op uw energierekening
 • Verminder uw ecologische voetafdruk
 • Gaat tot 20 jaar mee
 • Werkt stil
 • Aan te sluiten op zonnepanelen voor extra energiebesparing
 • Toegang tot overheidssubsidies of premies
Waterverwarmer of warmtepomp
Waterverwarmer of warmtepomp

FAQ’s over boilers of warmtepompen | Waterverwarmer of warmtepomp

Als een van de toonaangevende bedrijven in België die energiezuinige warmwaterboilers aanbieden, heeft IZI Heat veel vragen ontvangen van onze klanten en potentiële klanten. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en geven hieronder gedetailleerde antwoorden.

Wat is een warmtepomp en hoe werkt deze?

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte aan de omgevingslucht onttrekt en deze warmte gebruikt om water te verwarmen. De warmtepomp werkt door compressie van het koelmiddel, dat vervolgens warmte afgeeft aan het water. Dit proces is milieuvriendelijk omdat het minder energie verbruikt en de uitstoot van broeikasgassen vermindert.

Hoeveel energie kan ik besparen met een warmtepompboiler? | Waterverwarmer of warmtepomp

Vergeleken met conventionele elektrische boilers kunt u met een warmtepomp tot 60% op uw energiekosten besparen. Het is ook mogelijk om de warmtepomp met zonnepanelen te laten werken, waardoor deze nog energiezuiniger wordt.

Is een warmtepompboiler geschikt voor koude klimaten? | Waterverwarmer of warmtepomp

Ja, een warmtepomp kan zelfs bij koude temperaturen efficiënt werken. Hij kan warmte aan de lucht onttrekken, hoe koud het ook is, en deze gebruiken om het water te verwarmen.

Hoe lang duurt het om het water te verwarmen met een warmtepomp?

Hoe lang het duurt om het water te verwarmen hangt af van de grootte van de warmwaterboiler en de begintemperatuur van het water. Over het algemeen duurt het 2-3 uur om een volle tank water op te warmen.

Hoe lang gaat een warmtepompboiler mee?

Een warmtepomp gaat meestal 10-15 jaar mee. Regelmatig onderhoud en reiniging kunnen de levensduur verlengen.

Kan ik mijn warmtepomp op een zonnesysteem aansluiten?

Ja, het is mogelijk om uw warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen. Hierdoor zal uw energieverbruik nog verder dalen en wordt de warmtepomp een nog groenere optie.

Zijn er stimuleringsmaatregelen van de overheid voor de aanschaf van een warmtepomp?

Ja, er zijn overheidspremies voor de aanschaf van een warmtepomp. U kunt een subsidie of premie krijgen om de kosten te compenseren, waardoor het een meer betaalbare optie wordt voor huishoudens die hun warmwaterboiler willen upgraden.

Kortom, een warmtepomp is een uitstekend alternatief voor traditionele elektrische boilers. Hij is energie-efficiënt, milieuvriendelijk en kan u geld besparen op uw energierekening. Neem contact op met IZI Heat voor meer informatie en prijzen.

Welke warmtepompboiler kopen? | IZI heat

Hoe werkt een warmtepomp in vergelijking met een conventionele boiler?

Een warmtepompboiler werkt door warmte-energie van de omgevingslucht over te dragen aan het water om het te verwarmen, in plaats van warmte op te wekken door middel van elektriciteit of brandstof. Dit proces is zeer efficiënt en kan u tot 75% besparen op de verwarmingskosten in vergelijking met traditionele modellen. Bovendien heeft een warmtepompboiler minder installatieruimte nodig en gaat hij veel langer mee dan traditionele boilers.

Kan ik een warmtepomp ook gebruiken als ik weinig ruimte in huis heb?

Ja, u kunt een warmtepomp gebruiken, zelfs als u weinig ruimte hebt. In tegenstelling tot conventionele boilers kan een warmtepompboiler zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, wat betekent dat u de beste locatie voor uw behoeften kunt kiezen. De unit werkt stil en produceert geen gevaarlijke dampen die de luchtkwaliteit in uw huis kunnen aantasten, waardoor het een veilige en praktische optie is voor elk huis.

Kan ik een warmtepomp op mijn zonnepanelen aansluiten om nog meer energie te besparen?

Absoluut! Een warmtepompboiler kan gemakkelijk worden aangesloten op uw bestaande zonnepanelensysteem, waardoor u nog meer energie bespaart en uw ecologische voetafdruk verkleint. Het binnenkomende warme water wordt dan voorverwarmd door de zonne-energie, waardoor de warmtepompboiler minder werk hoeft te verrichten om het water op de gewenste temperatuur te brengen. Dit verlaagt niet alleen uw energierekening, maar helpt ook het milieu te beschermen.


Waterverwarmer of warmtepomp

Conclusie

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we voorop lopen met de nieuwste technologie op het gebied van warmwatersystemen. Onze warmtepompboilers bieden een energie-efficiënte en kostenbesparende oplossing voor uw warm water behoeften. Met behulp van binnenlucht en een warmtepomp produceren onze systemen warm water voor gebruik in uw gebouw. Of u nu doucht of kookt, onze boilers zijn de beste keuze om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren.

Neem afscheid van uw verouderde gas- of elektrische boiler en schakel over op een warmtepomp van IZI Heat. Onze systemen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar bieden ook besparingen op lange termijn op uw energierekening. Dankzij de kortingen die u krijgt tijdens beurzen en seizoensuitverkopen, en overheidssubsidies, is er nog nooit een beter moment geweest om te investeren in een warmtepompboiler.

 • Met onze hoogwaardige warmtepompboilers geniet u jarenlang van betrouwbaar, energiezuinig warm water.
 • Sluit uw warmtepomp aan op zonnepanelen om nog meer energie te besparen en het milieu te beschermen.
 • Profiteer van overheidssubsidies en kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen om nog meer geld te besparen.
 • Upgrade uw warmwatersysteem en geef uzelf gemoedsrust met de betrouwbaarheid van IZI Heat.

Wilt u meer weten over onze warmtepompen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en een van onze vriendelijke medewerkers zal contact met u opnemen. Bedankt voor het overwegen van IZI Heat als uw leverancier van energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor waterverwarming.