Welke modellen biedt IZI Heat?

Welke modellen biedt IZI Heat? Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en rendabele manier om sanitair warm water te produceren?

Kijk dan niet verder dan warmtepompboilers.

Deze boilers onttrekken warmte aan de lucht en bieden tot 75% energiebesparing in vergelijking met elektrische boilers.

Warmtepompboilers hebben ook slimme bedieningsfuncties, een snelle installatie en kunnen worden bediend via smartphone of tablet.

Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met zonnepaneel voor nog meer energie-efficiëntie.

Ontdek het beste merk voor warmwaterboilers – neem contact met ons op voor meer informatie over de drie soorten warmtepompboilers met verschillende capaciteiten van IZI Heat.

Investeer in een warmtepompboiler voor je huis, kies IZI Heat | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Welke modellen biedt IZI Heat?

Welke modellen biedt IZI Heat?

IZI Heat verkoopt en installeert verschillende energiezuinige warmtepompboilers voor de productie van warm water, met een capaciteit van 100 tot 300 liter.

Deze boilers zijn de meest rendabele en ecologische oplossing voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik, waardoor klanten hun gasboilers of oude elektrische boilers kunnen vervangen en op energiekosten kunnen besparen.

De warmtepompboilers van IZI Heat maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor douches, badkamers, keukens en meer.

Ze hebben slimme bedieningsfuncties en kunnen worden bediend via smartphone of tablet.

Ze kunnen ook worden aangesloten op zonnepaneel om de energiekosten verder te verlagen en de efficiëntie te verhogen.

Klanten kunnen kiezen uit verschillende modellen, afhankelijk van hun specifieke behoeften, zoals de grootte van hun huishouden en hun warmwaterverbruik.

IZI Heat is het beste merk voor warmwaterboilers, en hun warmtepompboilers bieden 75% energiebesparing in vergelijking met elektrische boilers.

De terugverdientijd van deze boilers is meestal minder dan 5 jaar en ze verbeteren de EPC-score van huizen en verhogen de waarde ervan.

 • IZI Heat biedt verschillende energiezuinige warmtepompboilers met een capaciteit van 100 tot 300 liter.
 • Deze boilers bieden de meest kosteneffectieve en ecologische oplossing voor de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik en vervangen oude gas- of elektrische boilers met een energiebesparing van 75%.
 • Klanten kunnen kiezen uit een reeks modellen op basis van de grootte van hun huishouden en hun warm water gebruik, en warmtepompboilers kunnen worden bediend via smartphone of tablet
 • Vul het formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, inclusief overheidssubsidies en -kortingen, en ontvang deskundig advies van IZI Heat over de beste warmtepompboiler voor uw huis.

  Welke modellen biedt IZI Heat?


  Welke modellen biedt IZI Heat?

  Als je op zoek bent naar een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om je water thuis te verwarmen, dan heeft IZI Heat een reeks warmtepompboilers die aan je behoeften voldoen.

  Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de modellen die we aanbieden:

  Wat zijn de verschillende maten warmtepompboilers die IZI Heat aanbiedt?

  Wij bieden warmtepompboilers in vier verschillende maten – 100, 150, 200 en 300 liter.

  Je kunt het formaat kiezen dat het beste past bij je behoeften op basis van het aantal mensen in je huishouden en de hoeveelheid warm water die je dagelijks gebruikt.

  Welke modellen biedt IZI Heat?

  Wat zijn de energiebesparingen van de warmtepompboilers van IZI Heat?

  Onze warmtepompboilers bieden 75% energiebesparing ten opzichte van elektrische boilers, waardoor ze een uitstekende investering voor je huis zijn.

  Dit betekent dat je op de lange termijn veel geld bespaart op je energierekening.

  Wat zijn de slimme bedieningsfuncties van de warmtepompboilers van IZI Heat?

  Onze warmtepompboilers hebben slimme bedieningsfuncties waarmee je je boiler op afstand kunt bedienen via je smartphone of tablet.

  Dit betekent dat je de temperatuur van je water kunt aanpassen, een timer kunt instellen voor wanneer je warm water nodig hebt en het energieverbruik van je boiler overal kunt controleren.

  Wat moet ik overwegen voordat ik een warmtepompboiler installeer?

  Een belangrijke factor om te overwegen voordat je een warmtepompboiler installeert, is de locatie van de boiler.

  Plaatsing van de boiler in een niet te koude ruimte helpt bij het onttrekken van warmte aan de lucht.

  Bovendien is het belangrijk om te weten dat warmtepompboilers wat koude lucht afgeven, dus ze zijn misschien niet geschikt voor woonruimtes, maar wel voor opslagruimtes, zolders en garages.

  Hoe lang is de terugverdientijd van een warmtepompboiler?

  De terugverdientijd van een warmtepompboiler is meestal minder dan 5 jaar, afhankelijk van hoeveel warm water je gebruikt en de energiekosten in je omgeving.

  Na de terugverdientijd begin je aanzienlijk te besparen op je energierekening.

  Kunnen warmtepompboilers worden gecombineerd met andere verwarmingssystemen?

  Ja, warmtepompboilers kunnen worden gecombineerd met condensatieboilers op gas of stookolie en thermische zonnecollectoren.

  Zo kun je maximaal energie besparen en je huis efficiënt verwarmen.

  Verbeteren warmtepompboilers de EPB- en EPC-scores van huizen?

  Ja, warmtepompboilers zijn zeer efficiënt en kunnen de EPB- en EPC-scores van woningen verbeteren, waardoor ze op de lange termijn waardevoller zijn.

  Investeren in een warmtepompboiler voor je huis is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook de totale waarde van je woning verhogen.

  Welke modellen biedt IZI Heat?