Een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Moderniseer uw huis met een warmtepompboiler van IZI Heat.

Bent u op zoek naar vervanging van uw oude, inefficiënte warmwaterboiler?

Dan zijn de warmtepompboilers van IZI Heat precies wat u nodig heeft.

Onze producten zijn niet alleen kosteneffectief en milieuvriendelijk, maar ze voorzien u ook van een betrouwbare bron van warm water, of u het nu nodig heeft voor uw ochtenddouche of de afwas na het diner.

En met de mogelijkheid om uw warmtepompboiler aan te sluiten op uw zonnepanelen kunt u zelfs geld besparen op uw energierekening.

Vul vandaag nog ons contactformulier in voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, en deskundig advies over of een traditionele boiler of een warmtepompboiler geschikt is voor uw huis.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


een klassieke kachel of een warmtepompboiler
een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Welkom bij IZI Heat, uw one-stop-shop voor energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. Wij zijn er trots op onze klanten in België en daarbuiten de meest moderne en milieuvriendelijke verwarmingssystemen op de markt aan te bieden. Of u nu geïnteresseerd bent in een klassiek verwarmingssysteem of een warmtepompboiler, wij hebben wat u nodig heeft. | Een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om uw huis warm en gezellig te houden tijdens de koudere maanden. Daarom zijn wij gespecialiseerd in warmtepompboilers, de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor warm water. Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor alle delen van uw huis, van de douche tot de keuken en daarbuiten. En als u uw warmtepompboiler aansluit op uw zonnepanelen, kunt u nog meer energie besparen. En dankzij overheidssubsidies en onze eigen seizoenskortingen is er nog nooit een beter moment geweest om te investeren in een energiezuinig verwarmingssysteem.  

Wilt u meer weten over onze warmtepompboilers of klassieke kachels? Neem vandaag nog contact met ons op voor prijsinformatie en het plannen van uw installatie. Wij willen u helpen uw energierekening te verlagen en duurzamer te leven – één warm en gezellig huis tegelijk.

Een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Met deskundig advies over de keuze van een klassieke verwarming of warmtepompboiler kunt u de winterkou vergeten.

Bij koud weer is het voor veel mensen belangrijk om warm te blijven. Er zijn verschillende manieren om warm te blijven in de winter, en kachels zijn een populaire keuze. Voor de verwarming van uw huis kunt u kiezen uit twee opties: een traditionele verwarming of een warmtepompboiler. Bij IZI Heat verkopen en installeren we de meest energie-efficiënte warmtepompboilers in België. In dit artikel helpen we u om een weloverwogen beslissing te nemen over welk type verwarming het beste bij u past.

Een klassieke kachel of een warmtepompboiler | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Een klassieke verwarming is een eenvoudig toestel dat elektriciteit of gas omzet in warmte. Er zijn verschillende soorten klassieke kachels, zoals straalkachels, convectiekachels en ventilatorkachels. Stralingsverwarmers verwarmen voorwerpen in de kamer, terwijl convectiekachels de lucht verwarmen. Ventilatorkachels hebben drie temperatuurstanden en blazen warme lucht in de kamer. Klassieke kachels zijn een betaalbare optie, maar ze zijn niet de meest energie-efficiënte.

Inzicht in warmtepompboilers | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een apparaat dat gebruik maakt van lucht- of grondwarmtepompen om warmte aan de omgeving te onttrekken en deze over te brengen naar een watertank, die vervolgens water verwarmt voor huishoudelijk gebruik. Warmtepompboilers zijn de meest energie-efficiënte manier om water voor uw huis te verwarmen. Ze gebruiken tot 75% minder energie dan traditionele elektrische of gasboilers. Ze zijn ook milieuvriendelijk omdat ze geen schadelijke broeikasgassen uitstoten.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een boiler

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een type verwarming. De eerste is uw budget. Traditionele kachels zijn goedkoper dan warmtepompboilers, maar ze zijn minder energie-efficiënt. De tweede factor is de grootte van uw huis. Klassieke kachels zijn geschikt voor kleinere kamers, maar voor grotere huizen is wellicht een warmtepompboiler nodig. Tot slot moet u rekening houden met de gevolgen voor het milieu. Warmtepompboilers zijn de meest milieuvriendelijke optie.

Voordelen van de keuze voor een warmtepompboiler | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Wanneer u kiest voor een warmtepompboiler van IZI Heat, krijgt u een product dat niet alleen energiezuinig en milieuvriendelijk is, maar ook minimaal onderhoud vergt. In tegenstelling tot traditionele boilers, die luidruchtig kunnen zijn en regelmatig onderhoud nodig hebben, zijn warmtepompboilers bijna geruisloos en hebben ze slechts af en toe onderhoud nodig. Bovendien kunnen sommige warmtepompboilers worden aangesloten op uw zonnepanelen, waardoor u uw water overdag gratis kunt verwarmen.

Tot slot | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Het kiezen van het juiste type ketel is belangrijk om uw huis warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Bij IZI Heat bieden we de meest energie-efficiënte warmtepompboilers in België aan en helpen we u een weloverwogen beslissing te nemen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele boiler of een warmtepompboiler, neem vandaag nog contact met ons op voor de beste offertes en deskundig advies. Blijf warm en comfortabel deze winter met IZI Heat.

een klassieke kachel of een warmtepompboiler
een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Beste warmtepompboilers met seizoenskortingen: IZI Heat biedt de meest energiezuinige warmtepompboilers voor warm water met onverslaanbare seizoenskortingen. Bespaar tot 75% energie in vergelijking met elektrische boilers. Bedien je warmtepompboiler eenvoudig via smartphone of tablet, en heb altijd warm water met slimme bedieningsfuncties.

Beste overheidssubsidie informatie voor IZI Heat warmtepompboilers: Investeren in een warmtepompboiler is nog nooit zo eenvoudig geweest met verschillende overheidssubsidies en -kortingen. Neem contact op met IZI Heat voor de beste overheidssubsidie informatie voor warmtepompboilers. Ontvang uw premie van de Vlaamse overheid voor een snelle en eenvoudige installatie.

Beste warmtepompboiler installateurs in België: Vertrouw op de beste warmtepompboiler installateurs in België om de klus met gemak en efficiëntie te klaren. IZI Heat verkoopt en installeert energiezuinige warmtepompboilers voor warm water die milieuvriendelijk zijn en een uitstekende energie-efficiëntie bieden. We bieden zelfs warmtepompboilers die gecombineerd kunnen worden met zonnepaneel voor nog groenere energie.

Beste warmtepompboiler 150 liter: IZI Heat biedt een assortiment warmtepompboilers met verschillende maten en capaciteiten, waaronder de beste warmtepompboiler met een inhoud van 150 liter. Geniet van eindeloos warm water voor je huishouden zonder de bank te breken. Warmtepompboilers gebruiken lucht voor binnen en een warmtepomp om warm water te leveren, waardoor ze een kosteneffectieve en ecologische oplossing zijn voor de productie van warm water in huis.

Beste IZI Heat warmtepompboilers voor alle seizoenen: Verwarm je huis het hele jaar door met de warmtepompboilers van IZI Heat die perfect zijn voor alle seizoenen. Slimme bedieningsfuncties zorgen voor eenvoudige en efficiënte verwarming, terwijl overheidssubsidies en kortingen het een betaalbare oplossing maken. Deze warmtepompboilers zijn geschikt voor huizen met zonnepanelen en ze kunnen zelfs worden aangesloten op zonnepanelen voor groene energie.

Beste combinatie betaalbaarheid en prestaties in warmtepompboilers voor IZI Heat: Investeren in een warmtepompboiler kan de EPC-score van je huis verbeteren en de waarde ervan verhogen. IZI Heat biedt de beste combinatie van betaalbaarheid en prestaties in warmtepompboilers voor al uw behoeften. Koop vandaag nog een warmtepompboiler die eenvoudig te installeren is zonder grote werkzaamheden, en geniet het hele jaar door van warm water.

Beste compacte warmtepompboilers voor beperkte ruimte: Beperkte ruimte? Geen probleem. IZI Heat biedt de beste compacte warmtepompboilers die eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Met warmtepompboilers die geschikt zijn voor huizen zonder gasaansluiting kun je genieten van eindeloos warm water zonder sloop- en snijwerk. Neem contact op met IZI Heat voor meer informatie of om je vragen vandaag nog te laten beantwoorden.


Kijk voordat je springt: Controleer al uw opties zorgvuldig bij de aankoop van een klassiek verwarmingssysteem of warmtepompboiler

Bij IZI Heat weten we dat investeren in een nieuwe warmwaterboiler voor uw huis een belangrijke beslissing is. Het heeft niet alleen invloed op uw maandelijkse energierekening, maar ook op het milieu. Daarom streven wij ernaar de meest energie-efficiënte warmtepompboilers op de markt aan te bieden, om u de beste kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing te bieden.

Bij het kiezen van een warmwaterboiler is het belangrijk om al uw opties zorgvuldig te overwegen. Een traditionele boiler is u misschien bekend, maar daar hangt een prijskaartje aan. Niet alleen betaalt u meer aan energiekosten, maar u draagt ook bij aan de uitstoot van koolstofdioxide. Een warmtepompboiler daarentegen levert warm water door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp. Deze methode is veel energiezuiniger en kan u op lange termijn geld besparen.

Bij IZI Heat bieden we warmtepompboilers in verschillende maten – van 100 tot 300 liter – om aan de behoeften van elk huishouden te voldoen. Onze warmtepompboilers zijn ook compatibel met zonnepanelen. Dit betekent dat u nog meer geld kunt besparen door de kracht van de zon te gebruiken om uw water te verwarmen.

Een van de grootste voordelen van een warmtepompboiler is de kostenbesparing op lange termijn. Hoewel de initiële investering hoger is dan een traditionele verwarming, betaalt een warmtepompboiler zichzelf na verloop van tijd terug door de energiebesparing. Bovendien zijn er overheidssubsidies beschikbaar om de kosten van een warmtepompboiler te compenseren. Bij IZI Heat bieden we ook kortingen aan tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, dus houd die mogelijkheden in de gaten.

Een andere factor om te overwegen bij de aankoop van een warmwaterboiler is het effect op het milieu. Een traditionele boiler is afhankelijk van niet-hernieuwbare energiebronnen zoals aardgas, stookolie of propaan. Dit betekent dat hij bijdraagt aan de uitstoot van broeikasgassen en andere milieuproblemen. Een warmtepompboiler daarentegen maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals warmte uit de lucht, wat uw ecologische voetafdruk verkleint.

Bij IZI Heat zijn we er trots op een gerenommeerd en betrouwbaar merk te zijn. Onze warmtepompboilers zijn getest en gecertificeerd door toonaangevende organisaties zoals de Europese Unie en het Energy Star-programma. Wanneer u een warmtepompboiler van IZI Heat koopt, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een hoogwaardig en betrouwbaar product.

Kortom, bij de aanschaf van een warmwaterboiler is het belangrijk om alle opties zorgvuldig te overwegen. Een traditionele boiler is misschien vertrouwd, maar gaat gepaard met hogere milieu- en energiekosten. Een warmtepompboiler daarentegen biedt een milieuvriendelijkere en kostenbesparende oplossing. Bij IZI Heat bieden we een reeks warmtepompboilers die compatibel zijn met zonnepanelen, ze zijn er in verschillende maten en ze komen in aanmerking voor overheidssubsidies. Vertrouw op ons merk en stap vandaag nog over op een warmtepompboiler voor besparingen op lange termijn, energie-efficiëntie en een kleinere ecologische voetafdruk. | een klassieke kachel of een warmtepompboiler.


Bestrijd de kou door verstandig te investeren in een traditioneel verwarmingssysteem of een warmtepompboiler.

Bent u het beu om zich tijdens de wintermaanden koud en oncomfortabel te voelen? Bent u op zoek naar een betrouwbare, rendabele en milieuvriendelijke oplossing om uw huis te verwarmen? Dan bent u bij IZI Heat, de toonaangevende leverancier van klassieke verwarmingssystemen en warmtepompboilers in België, aan het juiste adres.

De voordelen van klassieke verwarming | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Bij IZI Heat weten we dat u soms gewoon een klassieke verwarming nodig heeft om uw huis te verwarmen. Onze klassieke kachels zijn er in verschillende maten en uitvoeringen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Ze zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en vereisen minimaal onderhoud. Bovendien zijn onze klassieke kachels energiezuinig, wat betekent dat u geld kunt besparen op uw energierekening zonder aan comfort in te boeten.

De voordelen van een warmtepompboiler | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Als u op zoek bent naar een meer geavanceerde oplossing om uw huis te verwarmen, kan een warmtepompboiler precies zijn wat u nodig hebt. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen om warm water te leveren voor douches, badkamers, keukens en meer. Ze maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te produceren, wat een milieuvriendelijkere en kosteneffectievere oplossing is dan traditionele gas- of elektrische boilers. U kunt uw warmtepompboiler ook aansluiten op uw zonnepanelen, wat uw energierekening en ecologische voetafdruk verder kan verminderen.

Waarom kiezen voor IZI Heat? | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Bij IZI Heat zijn we trots op het aanbieden van de meest energie-efficiënte en duurzame kachels en warmtepompboilers op de markt. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en we gebruiken alleen de beste materialen en componenten om hun levensduur en efficiëntie te garanderen. We bieden ook een breed scala aan producten die passen bij uw specifieke behoeften en budget, en ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen de beste oplossing voor uw huis te kiezen.

Onze speciale aanbiedingen en kortingen | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Bij IZI Heat geloven we dat iedereen toegang verdient tot betaalbare en efficiënte verwarmingsoplossingen. Daarom bieden wij het hele jaar door verschillende speciale aanbiedingen en kortingen, waaronder seizoensuitverkopen, promoties op beurzen en overheidssubsidies. We bieden ook financieringsopties waarmee u de kosten van uw aankoop over een langere periode kunt spreiden, zodat u van de voordelen van onze producten kunt genieten zonder dat het u geld kost.

Contacteer ons vandaag | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Als u klaar bent om de lage temperaturen te verslaan en te investeren in een traditioneel verwarmingssysteem of warmtepompboiler, dan bent u bij IZI Heat aan het juiste adres. Ons team van experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van prijsinformatie en u te helpen de beste oplossing voor uw huis te kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, en laat ons u helpen het hele jaar door warm en comfortabel te blijven.

een klassieke kachel of een warmtepompboiler

FAQs over een traditioneel verwarmingssysteem of een warmtepompboiler.

Als u overweegt uw traditionele verwarmingssysteem te upgraden of voor een nieuw systeem te kiezen, bent u misschien in de war over de verschillen tussen een klassiek verwarmingssysteem en een warmtepompboiler. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, hebben we enkele veelgestelde vragen (FAQ’s) over deze twee verwarmingssystemen verzameld.

Wat is een klassiek verwarmingssysteem? | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Een klassiek verwarmingssysteem is een verwarmingssysteem dat warmte opwekt door verbranding van brandstof zoals gas of olie. De warmte wordt vervolgens door het huis verspreid via radiatoren of via buizen in de muren en vloeren.

Wat is een warmtepompboiler? | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is een verwarmingssysteem dat warmte aan de lucht of de grond onttrekt en deze aan uw woning overdraagt. Met behulp van een warmtepomp wordt warmte van de ene plaats naar de andere getransporteerd in plaats van warmte op te wekken door brandstof te verbranden.

Elektrische boiler met warmtepomp

Wat zijn de voordelen van een klassieke verwarming? | een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Een klassieke verwarming kan direct warmte leveren en is eenvoudig in gebruik. Hij is ook vaak goedkoper te installeren dan een warmtepompboiler.

Wat zijn de voordelen van een warmtepompboiler? | Een klassieke kachel of een warmtepompboiler

Een warmtepompboiler is energiezuiniger, waardoor u na verloop van tijd geld kunt besparen op uw energierekening. Het is ook milieuvriendelijker omdat het geen broeikasgassen produceert. Tot slot kunt u in aanmerking komen voor een subsidie of korting van de overheid als u een warmtepompboiler installeert.

Wat is de levensduur van een klassiek verwarmingssysteem in vergelijking met een warmtepompboiler?

Een klassiek verwarmingssysteem gaat meestal zo’n 10-15 jaar mee, terwijl een warmtepompboiler bij goed onderhoud wel 20 jaar kan meegaan.

Is het mogelijk om een warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen?

Ja, het is mogelijk om een warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen, zodat u nog meer energie kunt besparen en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Kan een warmtepompboiler voldoende warmte leveren in koudere klimaten?

Ja, een warmtepompboiler kan voldoende warmte leveren in koudere klimaten. De meeste warmtepompboilers zijn uitgerust met een elektrisch hulpverwarmingselement dat inschakelt wanneer de temperatuur onder een bepaald niveau zakt.

Kortom, zowel klassieke verwarmingssystemen als warmtepompboilers hebben hun voor- en nadelen. Uiteindelijk hangt de keuze af van uw individuele behoeften, budget en voorkeuren. Als u nog steeds niet zeker weet welk verwarmingssysteem voor u geschikt is, neem dan contact op met IZI Heat voor meer informatie en prijsopties.

Wat is het verschil tussen een klassiek verwarmingssysteem en een warmtepompboiler?

Een klassieke boiler gebruikt gas of elektriciteit om water te verwarmen, terwijl een warmtepompboiler gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren. Dit betekent dat een warmtepompboiler energiezuiniger en milieuvriendelijker is, omdat hij niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen om warmte op te wekken.

Kan ik besparen op energiekosten door een warmtepompboiler te installeren?

Ja, een warmtepompboiler kan uw energiekosten aanzienlijk verlagen in vergelijking met een traditioneel verwarmingssysteem. Omdat het gebruik maakt van binnenlucht in plaats van gas of elektriciteit om water te verwarmen, is het efficiënter en kan het u tot 60% besparen op uw warmwaterrekeningen. Bovendien bieden veel regeringen subsidies of premies voor het installeren van energie-efficiënte apparatuur zoals warmtepompboilers, wat de kosten verder kan compenseren.

Kan een warmtepompboiler genoeg warm water leveren voor mijn huishouden?

Ja, een warmtepompboiler kan warm water leveren voor alle huishoudelijke behoeften, inclusief douchen, baden en keukengebruik. Ze bestaan in formaten van 100 tot 300 liter, zodat u de boiler kunt kiezen die het beste past bij de behoeften van uw huishouden.


Bespaar geld en energie met warmtepompboilers van IZI Heat.

Bij IZI Heat geloven we dat iedereen toegang verdient tot energie-efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor huisverwarming. Daarom bieden wij de meest innovatieve en geavanceerde warmtepompboilers op de markt. Door onze warmtepompboilers te installeren, kunt u uw oude gas- of elektrische boiler vervangen en geld besparen op uw energierekening.

Een LG warmtepompboiler kopen bij IZI Heat

Onze warmtepompboilers gebruiken binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Ze zijn verkrijgbaar in maten van 100, 150, 200 of 300 liter, zodat u de perfecte maat voor uw behoeften kunt kiezen. U kunt uw warmtepompboiler ook aansluiten op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen. Bovendien kunt u met de premie of subsidie van de overheid financiële hulp krijgen om de overstap naar onze energiezuinige boilers nog betaalbaarder te maken.

Bij IZI Heat streven we ernaar onze klanten de beste kwaliteitsproducten te bieden tegen de meest betaalbare prijzen. Daarom bieden we kortingen aan tijdens beurzen en seizoensuitverkopen. Wanneer u bij IZI Heat koopt, kiest u voor het beste merk op de markt. Dus als u geld en energie wilt besparen, neem dan contact met ons op voor prijsinformatie over de beste warmwaterboilers. Wacht niet langer om over te schakelen op een traditioneel verwarmingssysteem of een warmtepompboiler – handel vandaag nog en geniet van de voordelen van een energie-efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing.