Water boilers | de beste warm water boiler met warmtepomp

De beste water boilers in België

Welkom bij IZI Heat, waar we gespecialiseerd zijn in de meest energie-efficiënte boilers van België.

Als bedrijf weten we hoe belangrijk het is om een rendabele en milieuvriendelijke oplossing te vinden voor het verwarmen van water in uw huis.

Daarom hebben we er onze missie van gemaakt om de beste warmtepompboilers op de markt aan te bieden.

Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 100 tot 300 liter, waardoor ze perfect zijn voor elk huishouden.

Met behulp van omgevingslucht en een warmtepomp leveren onze boilers warm water voor al uw dagelijkse behoeften, van douchen tot koken.

Ze zijn niet alleen energiezuiniger dan traditionele gas- of elektrische boilers, maar ze kunnen ook worden aangesloten op uw zonnepanelen, waardoor ze een nog groenere optie zijn.

Bij IZI Heat zijn we trots op onze betrokkenheid bij onze klanten.

Wij bieden kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen, en kunnen u zelfs helpen een overheidssubsidie voor uw aankoop te krijgen.

Neem contact met ons op voor prijsinformatie en sluit u aan bij de talloze tevreden klanten die zijn overgestapt op warmwaterboilers van IZI Heat.

Geïnteresseerd?

Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op omtrent onze water boilers.

Warmtepompboiler | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Water boilers van IZI Heat

Dag afval, hallo duurzaamheid: de vreugde van het bezitten van een warmtepompboiler

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de meest energie-efficiënte water boilers op de markt aanbieden. Het gaat niet alleen om het verlagen van de energierekening, maar ook om het creëren van een duurzame levensstijl. Onze warmtepompboilers maken gebruik van binnenlucht en een warmtepomp om warm water voor uw huis te produceren. Dit is de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier om water te verwarmen.

Uw oude gas- of elektrische boiler vervangen door een van onze warmtepompboilers is een slimme financiële beslissing met voordelen op lange termijn. Onze boilers besparen tot 75% op energiekosten, wat betekent dat u aanzienlijk kunt besparen op uw maandelijkse rekeningen. Bovendien zijn onze boilers ontworpen om veel langer mee te gaan dan traditionele boilers en worden ze geleverd met vijf jaar garantie.

Maar het gaat niet alleen om de financiële voordelen. Overschakelen op onze boilers is een van de gemakkelijkste manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze boilers zijn uiterst energie-efficiënt en gebruiken slechts kleine hoeveelheden elektriciteit om warmte aan de lucht te onttrekken en warm water te produceren. Door een warmtepompboiler te bezitten, helpt u de koolstofuitstoot te verminderen en een duurzamer milieu te creëren voor toekomstige generaties.

Onze warmwaterketels zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 100, 150, 200 en 300 liter, waardoor ze perfect zijn voor elk huishouden. Het moderne ontwerp van onze boilers past gemakkelijk in elk huis en we bieden gereduceerde prijzen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Het is onze ambitie om u te voorzien van een water boiler die niet alleen functioneel is, maar ook waarde toevoegt aan uw huis en levensstijl.

Een van de voordelen van een warmtepompboiler van IZI Heat is de mogelijkheid om deze aan te sluiten op zonnepanelen. Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die in veel delen van de wereld beschikbaar is. Door uw warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen, kunt u uw elektriciteitsverbruik nog verder verminderen en heeft u het hele jaar door warm water voor uw huis, ongeacht het weer.

Wij weten dat elk land een ander energiebeleid en andere stimuleringsmaatregelen heeft. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te helpen profiteren van de voordelen die in hun land beschikbaar zijn. U kunt in aanmerking komen voor een premie of subsidie van uw regering, en onze deskundige medewerkers kunnen u helpen met alles van het begrijpen van het proces tot het invullen van de formulieren.

Kortom, overstappen op een warmtepompboiler van IZI Heat is een duurzame, milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze voor iedereen die zijn energierekening wil verlagen en tegelijkertijd zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Onze boilers zijn er in verschillende maten voor alle huishoudens, en als u ze koopt tijdens een beurs of seizoensuitverkoop, kunt u korting krijgen. Sluit uw warmtepompboiler aan op uw zonnepanelen om nog meer energie te besparen, en profiteer van eventuele bonussen of subsidies van uw overheid. Laat ons u vandaag nog helpen om over te schakelen op een duurzamere levensstijl.


Water boilers van IZI Heat: Beleef echt comfort thuis: de emotionele voordelen van een investering in een warmtepompboiler.

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van de meest energie-efficiënte warmtepompboilers. Ons doel is om u een rendabele en ecologische oplossing voor waterverwarming aan te bieden. Met onze warmtepompboilers kunt u afscheid nemen van de hoge energiekosten die gepaard gaan met het gebruik van gas of oude elektrische boilers.

In dit artikel leert u hoe u echt comfort in uw huis kunt brengen door te investeren in een warmtepompboiler. We gaan in op de emotionele voordelen van onze producten en geven u alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een warmwatersysteem dat gebruik maakt van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw huis. Deze boilers zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten (100, 150, 200 of 300 liter), zodat u de meest geschikte boiler voor uw behoeften kunt kiezen. Door het gebruik van een warmtepomp kunnen deze boilers op de meest energiezuinige manier warm water produceren, waardoor u geld bespaart op uw energierekening.

Milieuvoordelen van water boilers

Een van de belangrijkste voordelen van een warmtepompboiler is dat deze milieuvriendelijk is. Onze boilers zijn ontworpen om de koolstofuitstoot te verminderen en uw ecologische voetafdruk te minimaliseren. Door een warmtepomp te gebruiken om warmte uit de lucht te halen, wordt de behoefte aan elektriciteit of gas drastisch verminderd, waardoor uw impact op het milieu drastisch afneemt.

Water boilers zijn kosteneffectief

Door te investeren in een warmtepompboiler kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. In veel gevallen kan de besparing oplopen tot 75% in vergelijking met traditionele gas- of elektrische boilers. Hoewel de initiële investering afschrikwekkend kan lijken, maken de financiële voordelen op lange termijn het een lonende investering.

Gekoppeld aan zonnepanelen

Alsof de financiële voordelen nog niet genoeg zijn, kunnen onze warmtepompboilers ook worden aangesloten op uw zonnepanelen om u een extra energiebron te geven, waardoor het totale rendement van het systeem toeneemt. Door de kracht van de zon te benutten, kunt u uw afhankelijkheid van conventionele energiebronnen verder verminderen.

Premie of subsidie van de overheid

IZI Heat wil haar producten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden we overheidspremies en subsidies aan die onze warmtepompboilers nog betaalbaarder maken. Profiteer van deze aanbiedingen om over te stappen op een energiezuinig warmwatersysteem en geld te besparen op uw energierekening.

Kortingen en aanbiedingen voor water boilers

Het hele jaar door, tijdens beurzen of seizoensuitverkopen, bieden wij verschillende kortingen en aanbiedingen die investeren in een warmtepompboiler nog betaalbaarder maken. Wij moedigen u aan om op de hoogte te blijven van onze website en sociale mediakanalen.

Kortom, bij IZI Heat geloven we dat investeren in onze warmtepompboilers u echt comfort in uw huis kan brengen. Het is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar het gebruik van onze producten kan ook leiden tot aanzienlijke financiële besparingen, waardoor ze een betaalbare optie zijn. Als u vragen heeft of prijzen wilt bespreken, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.


De beste tijd om over te stappen op een energiezuinige warmtepompboiler van IZI Heat: Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen als je overstapt op een energiezuinige warmtepompboiler van IZI Heat. Met tal van voordelen zoals kosteneffectiviteit en milieuvriendelijkheid is dit het perfecte moment om over te stappen.

Beste warmtepompboilers voor efficiënte warmteoverdracht: De warmtepompboilers van IZI Heat bieden slimme regelfuncties, een hoog rendement en een snelle hersteltijd. Met een minimale terugverdientijd van 5 jaar is dit de beste keuze voor efficiënte warmteoverdracht en energiebesparing.

Beste energieprestatiescore voor IZI Heat warmtepompboilers: Behaal de beste EPB- en EPC-scores voor uw huis met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze innovatieve technologie kan helpen je ecologische voetafdruk te verkleinen, waardoor je huis milieuvriendelijker wordt.

Beste combinatie betaalbaarheid en prestaties in warmtepompboilers voor IZI Heat: Krijg het beste van twee werelden met de warmtepompboilers van IZI Heat. Onze producten leveren hoge prestaties en energiebesparingen en zijn tegelijkertijd betaalbaar voor elk huishouden.

Beste boiler met warmtepomp: Upgrade het waterverwarmingssysteem van je huis om het kosteneffectief en ecologisch duurzaam te maken. De warmtepompboilers van IZI Heat zijn de perfecte oplossing voor efficiënt en betrouwbaar warm water voor uw huis.

Beste warmtepompboiler voor grote huishoudens: Of je gezin nu groot of klein is, IZI Heat biedt warmtepompboilers met verschillende maten en capaciteiten. Kies uit ons assortiment – van 100 liter tot 300 liter – om de beste warmtepompboiler te krijgen die voldoet aan de behoeften van je huishouden.

Beste warmtepompboiler | info: Meer weten over onze warmtepompboilers? IZI Heat biedt de beste warmtepompboilers in België. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de perfecte warmtepompboiler te kiezen die voldoet aan de behoeften van uw gezin.


De warmte die u verdient: Waarom de water boilers van IZI Heat de perfecte oplossing zijn voor elk huis.

Bij IZI Heat zetten we ons in om de beste oplossingen te bieden voor de warmwaterbehoeften van uw huis. Onze boilers zijn speciaal ontworpen om energie-efficiënt en milieuvriendelijk te zijn. Met meer dan tien jaar ervaring in de industrie, zijn we een vertrouwd merk geworden in België, met de meest efficiënte warmtepompboilers op de markt.

Geen hoge energiekosten meer dankzij water boilers

Een van de belangrijkste voordelen van een warmtepompboiler van IZI Heat is de kostenbesparing. Onze warmwaterketels zijn de meest kosteneffectieve oplossing voor het produceren van warm water en vervangen uw gas- of oude elektrische ketel tegen lagere energiekosten. Onze warmtepompboiler gebruikt binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw, inclusief douche, badkamer, keuken en meer.

Milieuvriendelijke oplossing

Bij IZI Heat zijn we ons bewust van de impact van onze acties op het milieu en streven we ernaar zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Onze warmtepompboilers zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, en we zijn er trots op dat ze een van de meest milieuvriendelijke oplossingen op de markt zijn voor het produceren van warm water. Door gebruik te maken van binnenlucht en een warmtepomp verminderen onze warmwaterketels uw ecologische voetafdruk en helpen ze u milieubewuster te worden.

Aansluiting op zonnepanelen

Een andere geweldige eigenschap van onze warmwaterketels is de mogelijkheid om ze aan te sluiten op uw zonnepanelen. Door zonne-energie te gebruiken, kunt u uw energiekosten verder verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Met onze warmtepompboilers kunt u uw zonnepanelen optimaal benutten en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Premies voor water boilers

Bij IZI Heat weten we dat investeren in een nieuwe boiler een grote uitgave kan zijn. Daarom moedigen wij onze klanten aan om gebruik te maken van alle bonussen of subsidies die de overheid aanbiedt voor het installeren van een nieuwe energiezuinige boiler. Wij helpen u bij de aanvraag en zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de beschikbare stimuleringsmaatregelen.

Kortingen voor water boilers

Bij IZI Heat willen we ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke deal krijgen. Daarom bieden we kortingen op beurzen en seizoensuitverkopen. Wanneer u voor IZI Heat kiest, kunt u er zeker van zijn dat u de beste waarde voor uw geld krijgt.

Kies het beste merk van warm water boilers: IZI Heat

Bij het kiezen van een water boiler is het belangrijk dat u een merk kiest dat u kunt vertrouwen. Bij IZI Heat zijn we er trots op het beste merk voor warmtepompboilers in België te zijn. Met onze focus op energie-efficiëntie, duurzaamheid en klanttevredenheid kunt u er zeker van zijn dat u met IZI Heat de juiste keuze maakt.

Contacteer ons voor prijsinformatie omtrent water boilers

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een van onze ketels of meer informatie wilt over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een gratis offerte. Bij IZI Heat zijn we toegewijd om u te voorzien van de warmte die u verdient, en we kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen.

water boilers
water boilers

FAQ’s over water boilers

Bij IZI Heat begrijpen we dat onze klanten vragen hebben over onze water boilers. Om eventuele zorgen of verwarring weg te nemen, hebben we een lijst samengesteld van de meest gestelde vragen over onze producten.

Wat is een water boiler?

Een water boiler is een apparaat dat een warmtepomp gebruikt om warm water voor huishoudelijk gebruik te leveren. De warmtepomp onttrekt warmte aan de omgeving en brengt deze over op het water. Hierdoor kan het water op een energie-efficiëntere manier worden verwarmd dan met conventionele methoden.

Hoe werkt een water boiler?

Een water boiler werkt met een warmtepomp die warmte aan de lucht onttrekt en deze overdraagt aan het water. De warmtepomp gebruikt een speciaal ontwikkeld koelmiddel waardoor deze efficiënter werkt en het een milieuvriendelijke manier is om water te verwarmen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van water boilers?

Het gebruik van een water boiler kan verschillende voordelen opleveren voor uw huis, zoals lagere energiekosten, een hogere energie-efficiëntie en minder belasting van het milieu. Bovendien kan een water boiler worden aangesloten op een zonneboiler, waardoor de energiekosten nog verder dalen en de duurzaamheid toeneemt.

Kan een water boiler mijn huidige verwarmingssysteem vervangen?

Een water boiler is in de eerste plaats bedoeld om water te verwarmen voor huishoudelijk gebruik, zoals in de douche of keuken. Hoewel het mogelijk is om het te gebruiken als vervanging van uw huidige verwarmingssysteem, is het raadzaam om een professional te raadplegen om te bepalen of dit een optie is voor uw huis.

Heeft de water boiler onderhoud nodig?

Zoals elk huishoudelijk apparaat hebben water boilers enig onderhoud nodig, zoals het regelmatig vervangen van filters en het schoonmaken van de verwarmingsspiraal. In vergelijking met traditionele boilers is het onderhoud echter minimaal, waardoor het een gemakkelijkere en probleemloze optie is.

Kan ik geld besparen met een water boiler?

Ja, het gebruik van een water boiler kan uw energiekosten aanzienlijk verlagen in vergelijking met traditionele verwarmingsmethoden. Bovendien bieden veel landen subsidies of premies voor het installeren van energie-efficiënte apparatuur, wat de installatiekosten kan helpen compenseren.

Welke maat water boiler heb ik nodig?

De grootte van uw water boiler hangt af van de warmwaterbehoefte van uw huishouden. Wij bieden ketels van 100 liter tot 300 liter, zodat er een optie is die aan uw behoeften voldoet.

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we onze klanten de meest energie-efficiënte en milieuvriendelijke warmwaterketels op de markt aanbieden. Als u nog vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.


IZI Heat: De ultieme oplossing voor energiezuinige water boilers

Bij IZI Heat weten we hoe belangrijk het is om een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor waterverwarming te hebben. Daarom verkopen en installeren wij de meest energie-efficiënte warmtepompboilers die gebruik maken van binnenlucht en een warmtepomp om warm water te leveren voor gebruik in uw gebouw. Of u nu warm water nodig heeft voor de douche, badkamer, keuken of andere doeleinden, onze warmtepompboilers zijn de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Onze boilers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 100 tot 300 liter, zodat u er gemakkelijk een kunt vinden die perfect aan uw behoeften voldoet. U kunt de warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen en zo nog meer besparen op uw energiekosten. Bovendien kunt u een premie of subsidie van de overheid krijgen om de installatiekosten te helpen dekken.

Bij IZI Heat zijn we er trots op dat we de beste merken warmwaterboilers aanbieden, en we bieden kortingen op beurzen of seizoensuitverkopen. Wilt u meer weten over onze energiezuinige warmwaterketels? Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen, en zet de eerste stap naar een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor uw warmwaterbehoeften.

Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op omtrent onze warm water boilers. Bij IZI Heat zijn we toegewijd om u te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en diensten om aan uw individuele behoeften te voldoen.